Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 11.12.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Primera

Ponedjeljak.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Ponedjeljak3.pngScreenshot_3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 8.12. u 13:33 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Hvala za info tome..ja sam na toj utakmici htio igrati 3+ buduci da u tom takmicenju u Aziji pada mnogo golova, no onda sam uocio nelogicnosti sa tecajevima jer na domacine su davali 1.35 a puno su slabiji od gostiju. Stoga sam srecom odustao od te utakmice jer vidim 0-0 je nakon 35 min.

Prije toga sam uredno naplatio 3+ na indijskoj drugoj ligi, Real Kashmir, bilo lagsnih 3-0...

Danas bih izdvojio 2 para iz turske lige gdje u obje utakmice ocekujem pobjede domacina, a kvote su jako dobre..

ANKARAGUCU - CAYKUR RIZESPOR

KONYASPOR - SIVASSPOR

Savjerujem igru u singlovima jer su kvote preko 2.00 u obe tekme na pobjede domacih ekipa..moze se kombinirati sa 1X kao sigurna opcija..ili da domacini daju golove...

Danas cu postaviti kao svoj predlog u Poslednjoj Sansi, over 1,5 gol na utakmici izmedju Copenhagena i Galatasaray, Liga Prvaka, koji nije mogao da se postavi u Poslednjoj Sansi deset dana, jer je kvota na golove bila ispod 1,20 od prvog dana kada su kvote izasle. Trentuno je ponedeljak, podne, i jedino veliki bet365 dozvoljava ovaj over 1,5 gol po kvoti od 1,20. sto sigurno nece moci da se postavi u Poslednjoj Sansi na dan utakmice. Tri sata pre otvaranja teme, ovo moze da se postavi kao predlog, a ako mi neko uzme predlog, ili ne prizna, neka nadje dobrog i jeftinog advokata, pa se vidimo na Sudu.

2D97626E-FF3B-4AAE-86A1-A5F5F9332EBD.thumb.jpeg.fcacd41eae8cf946e521ce375e4ab162.jpeg

Moj odabor za danas.

Neznam zasto dajejo kladionice takvu prednost Danskoj ali ovo se meni cini value… ja cu kladiti i da Njemacka pobjedi ali ovaj hendikep +5,5 gola za Njemacku se mi stvarno cini poklon.

Mađarska prema Hrvatski
Oba dva tima se borita za mjesto za eliminacijske boje. Tako da ovdje se mi cini da ce bit tezka borba sa cvrsto obrano ali granica 46,5 gola na utakmici po kvoti 1.5 mi je bas mamljiva zato sam se odlucio da kladim to. Oba dva tima imata jako dobar napad zato se mi ovo cini logican izbor.

Sretno.

IMG_0604.jpeg

prije 39 minute, noja57 said:

Jel me ovo  neko urekao  kad odigram  ekipe iz Hrvatske ???

Petak  , Kosarka  , Zadar   -

Subota,  fudbal. Dinamo  -( odigrao 1&2+)

Nedelja , Fudbal  , Rijeka -

Ponedeljak , Rukomet ( Z) Hrvatska  - ( igrao duplu  sansu  na njih)

na svim  tim listicima  je sve ostalo  pogodjeno.

Meni je bilo najjače jučer koeficijent na Zadar 1.03 😉

prije 16 sati, noja57 said:

Evo  malo NBA kosarke:

image.png.bf78f3d80cd5983bc11e6aca900ac27b.png

Ovo  se ne secam da se skoro dogodilo. Nocas nisu uzeli pare na NBA samo  oni koji nisu  igrali . Odigrano je 13 utakmica i  sve do  jedne su  REALNI rezultati. Od osam odigranih  listica ( ili  sistema) samo  je jedan nedobitan  ( u Mozartu ne racunaju  produzetke, Milwaukee Bucks dobio al u produzecima) Nisam preterao sa ulogom ( od 10 e na obicnim do  30 e na sistemski,))

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use