Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

24. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 5.12. - 7.12. (Uto-Čet)

Recommended Posts

Utorak 20:30 Wolverhampton-Burnley 4+ kartona @1,26

Wolvesi su me razocarali protiv Arsenala iako su dali gol, ocekivao sam jaci otpor ali brzo su pali, pitanje je sta su i kako mogli ali ocito nisu ni sjena ekipe od prije par sezona. U goste im dolazi Burnley koji se mora vaditi i mislim da nema opravdanja da ne vidimo agresivnu utakmicu u kojoj bi, kao i u dobrom dijelu utakmica PL ove sezone, moglo biti dosta kartona. Igram protiv statistike, 6/7 njihovih posljednjih medjusobnih utakmica nije bilo s kartonima ali osjecam da bi sutra moglo to doci

IMG_2470.jpeg

05.12. | NOGOMET | Luton - Arsenal gost 1.5+ (1.29) WWin

Arsenal je trenutno lider na tabeli sa 2 boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Liverpool, a 3 u odnosu na trećeplasirani Manchester City. Tako da nema opuštanja za Arsenal, jer im rivali dišu za vratom. Njihov današnji protivnik je ekipa Lutona, koja spada u jednu od lošijih ekipa Premiershipa ove sezone, i kao takvi ne bi trebali moći iznenaditi Topnike. Arsenal se nalazi u daleko boljoj formi, vezali su 5 pobjeda. A vjerujem da će taj niz nastaviti i na ovom meču, i to sa minimalno 2 postignuta gola.

IMG_20231204_195604.jpg

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use