Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Cetvrtak 01.04.2010 (Listic dana)

_Ivan_j

Recommended Posts

Tomas Berdych - Verdasco 1 @1,90

Tomas Berdych igra u vrhunskoj formi trenutno, no puno bitnije od toga kad je on u pitanju je to što mentalno izgleda vrlo stabilno. Berdych je all-round igrač što može biti samo dobro, a na hardu ove godine ima 10-4 za sada. Prošli tjedan u Indian Wellsu igrao je odlično, a ispao je u četvrtfinalu od Nadala. S odličnim igrama nastavio je i ovdje gdje je do sada tukao De Bakkera 6-3 6-4, Zeballosa 7-5 6-4 i na koncu Federera 6-4 6-7 7-6. Upravo taj zadnji meč s Federerom pokazao je trenutnu mentalnu stabilnost Berdycha jer dobiti egal tie-break 3. seta protiv Federera je jako teška misija, a Berdych ga je dobio s 8-6. U drugom kolu protiv De Bakkera Berdyche je na svoj servis izgubio 14, a na protivnikov je osvojio 30 poena; u trecem protiv Zeballosa je na svoj servis izgubio 18 poena, a na protivnikov uzeo 28, a protiv Federera je izgubio čak 52 poena na svoj servis, a uzeo je 36; no spasio je 8/10 break lopti, a iskoristio je 3/4 svoje.

Verdasco u Miamiju igra nešto bolje nego prije ovog turnira, no ipak svoj dolazak u četvrtfinale može najviše zahvaliti Marinu Čiliću koji je napravio neshvatljivu taktičku pogrešku u tom meču i pustio Verdasca da ga napada. Verdasco je igrač koji ne voli kad se njega napada, ali ako ga se pusti da on napada onda je protivnik u velikim problemima. Čilić je cijeli meč igrao dosta defanzivno stojeći daleko iza osnovne linije i Verdasco je to kaznio jer Čilić nije tako dobar defanzivac da bi se mogao oduprijeti Verdascovim napadima. No Verdasco protiv Berdycha slobodno može zaboraviti da će meč dobiti na taj način jer Berdych se braniti neće 100% već će ga kao i sve protivnike napasti od 1. poena bez ikakvih kalkulacija, a tu su onda problemi za Verdasca ćija defanziva je definitivno možda i njegova najslabija točka. Verdasco ove godine na hardu ima 7-2, a ovdje je dobio Selu 6-1 6-2, Melzera 3-6 7-6 6-1 i Čilića 6-4 7-6. U meču protiv Melzera Verdasco je imao puno sreće jer Melzer je u drugom setu propustio 5 break šansi i potom izgubio set u tie breaku nakon čega se u 3. setu raspao, Čilić je kao što sam rekao totalno taktički podbacio protiv Verdasca, a Sela kojeg je dobio na startu jednostavno nije u istoj kategoriji s Verdascom.

U međusobnim ogledima Berdych protiv Verdasca ima 5-3 od čega na outdoor hardu 3-1 i to je još jedan pokazatelj koliko Berdychov izuzetno ofanzivni pristup ne odgovara španjolcu. Jedinu pobjedu na ovoj podlozi Verdasco je protiv Berdycha ostvario u njihovom prvom međusobnom ogledu 2005. u Sydneyu kada je bilo 3-6 6-4 7-5 za Verdasca. Nakon toga Berdych je slavio 2007. na US Openu 7-6 6-1 7-6, zatim iste godine u Tokyu 7-6 4-6 7-5 i prije 10-ak dana u Indian Wellsu kada je doslovno masakrirao Verdasca rezultatom 6-0 6-3. U tom njihovom posljednjem meču Berdych je na svoj servis izgubio samo 8 poena, a s druge strane brejkao je Verdasca 4 puta iz 7 pokušaja i osvojio ukupno 21 poena na reternu (više od 50%) iako je Verdasco imao sjajnih 71% ubačaja 1. servisa. Verdasco u tom meču nije imao niti jednu break priliku. Bez obzira što "me skršio" u prošlom kolu kada je dobio Čilića to me neće obeshrabriti i danas ponovno idem protiv Verdasca jer argumenata je i više nego dovoljno.

Danas sam mislio preskociti EL, ali jednostavno ne mogu odoliti  ;D

Malo sam cito po drugim forumima i vidio sam da skoro svi igraju na HSV.Ja mislim da u toj utakmici moze biti svega  :-\ Kvota 1.65 mi se ne čini toliko primamljiva za jedinicu tako da sam odlučio igrati prvo poluvrijeme X  2.3  :-\ Raspon golova 3+ mi se čini isto dosta moguče pošto su obje momčadi napadački nastrojene  :)

Znači danas igram jedan ili maksimalno dva tiketa i to oba sa manjim ulogom pošto mi se ne svidja baš današnja ponuda  ;)

Evo prvog tiketa:

HSV - Standard (prvo poluvrijeme) X 2.30  u 45. minuti prime gol  ::)

Fulham - Wolsburg 1 2.25

Bellinzona - Grasshopers 2 1.75

Kopenhagen - Odense 1 1.90

Evo u medjuvremenu sam odigrao još jedan tiket  ;D

Fulham - Wolfsburg   1x   1.32

FC Kopenhagen - Odense   1   1.9

HB Koge - Randers FC   2   1.7

Brondby - Silkeborg   oba daju gol   1.65

HSV - Standard   3+   1.75

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use