Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

23. kolo Prve lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 1.12. - 4.12. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

prije 6 minute, unkdy said:

Nema nazalost nigde ako ne mozes naci na oddsportal i u lokalni balkasnki, uvek mozes prepisat predlog kolege @mester ili prepustas meni?

Kako to da nema za mene, a tebi je uspevalo da realne kvote od 1,11 pronalazis po kvotama od 1,26 kod ciganskih kladionica?

Prepisuj od kolege, dok ne uzme neko drugi.

Spain Primera Liga

Real Madrid - Granada

Pobjeda Reala i više od jednog gola na utakmici 

Kvota 1.25

Real se preko tjedna poigrao sa Napolijem. U dobroj su formi, i timski i pojedinacno. Igraju i stvaraju šanse s lakoćom... Prvi su na tablici, dok je Granada predzadnja i od osmog mjeseca imaju samo jedan osvojen bod u gostima. 

Screenshot_20231202_073931.jpg

prije 3 minute, Iblaz93 said:

Kad bi ovaj forum imao reprezentaciju, a da kojim slučajem mi prvoligaši nastupamo za tu istu reprezentaciju, naš bi selektor bio @LeonardoDrugi

I mislim da bi bio ponosan na činjenicu da četiri kola za redom reprezentativci nemaju promašaja... 

👏👏

Pa ja sam to i najavio pre dosta vremena, da cemo jednoga dana igrati protiv jednog sjajnog stranog Portala, i to u pare, puno para ... cak sam i pregovarao sa njima, i to na svoju ruku, cisto da vidim kako razmisljaju. Nasi potencijalni protivnici su deset puta jaci od nas, yebem li im majku, sto me stimulise, ali i plasi. Malo mi se izgubio entuzijazam, jer su prejaki za nas, iako me stimulisu. Problem je u tome, sto oni imaju monstrume koji se bave jednim sportom, i samo su fokusirani na jednu, ili dve lige. I sada, na takve monstrume, ja kao selektor ovog smesnog Foruma, treba da odgovorim sa reprezentacijom u kome cu u selekciji postaviti kolegu koji se razume u E-Sports, zenski tenis, zensku odbojku, hokey, Nfl, Nba, konjicke sportove, fudbal, muski tenis, pikado ...

Onakvi protivnici treba da se postuju, i da ih se bojite, a ne da ih napadnete sa cirkusantima.

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use