Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 30.03.2010. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Salzburg - Linz k1   (1,50)

Trentuno je 2:0 u korist Linza što je veliko iznenađenbje budući da je Salzburg bio veliki favorit u ovom finalu. Linz je slavio 3:2 i 6.4. Prvu pobjedu je iznenađujuće upisao na gostovanju, dok je u drugoj utakmici slavio kod kuće. Danas Salzburg igra pred svojim navijacima i pobjeda im je jedino što ih drži u igri da mogu osvojiti naslov. ako danas izgube, i oni najoptimističniji navijači izgubili bi vjeru u pobjedu Salzburga, jer teško je preokrenuti 3:0.  Salzburg je kvalitetnija ekipa, i vjerujem da će pred svojim navijacima slaviti danas. Sumnjam da će kiksati drugi put za redom pred svojim navijacima i treci put za redom protiv iste ekipe. Kvaliteta, motivacija, domaci teren... Sve je na njihovoj strani.

Uzmite bonus od 100€!

Bet365 kladionica daje bonus novim korisnicima u iznosu do 100€ što je jedan od najvećih bonusa za klađenje koje ozbiljnije online kladionice daju.

Sve što trebate napraviti jest otvoriti račun i napraviti prvu uplatu. bet365 kladionica će Vašu prvu uplatu udvostručiti do iznosa od 100eura. Dakle, ukoliko se registrirate i uplatite 100eura, na računu ćete imati 200eura. Ukoliko uplatite manje npr. 30eura, ili 45eura, na računu ćete imati 60eura, odnosno 90 eura.

Više o bet365 kladionici saznajte na http://svijetkladjenja.com/osnove-online-kladenja/bet365/

Registrirajte se na http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet365/

Evo baš sam se vratio iz klad... Moj danas:

Salzburg(sš)-EHC BW Linz 1X 1,35

Bayern-Manchester Utd X2 1,50

Lyon/1.podg-Bordeaux  ne 1,15 (oba daju gol u 1.pol. - ne)

Junhui D.-Greene 1 1,20

Persp. - Kashima 2 1,10   (trenutno 0:1)

Granollers - Turner 1 1,15

Za Salzburg sam već napisao... Mislim da je Majcester United kvalitetnija i iskusnija ekipa i sumnjam da će Bayern slaviti danas. X2 je pošten koef., Rooney je u formi, Ribery je upitan... Man. bi se zadovoljio sa Xom. Obje ekipe ovaj vikend imaju utakmice u kojima mogu riješiti šprvenstvo, Bayern sa Schalkeom, ako izgubi zaostajati će 5 bodova, Man. sa Chelseaom...

Lyon - Bordeaux - očekujem tvrdu utakmicu i under. Koef. da oba ne daju gol i 1.pol. je IMO predobar. To je samo 1,15 ali sumnjam da će se raspucati, pogotovo u 1.utakmici, i očekujem 0 ili 1 gol u 1.pol..

I još...

Grosswallstadt v Lemgo Zbroj golova

* Više(+53.5)

Sportingbet

Drugdje je granica 54,5, međutim jako rijekto viđam ovako niske granice u Njemačkom rukometu koji ćesto zna ići preko 60 golova u utakmici. U zadnjih 15 njihovih susreta samo 4 puta je bilo manje od 53,5 golova...

http://partner.sbaffiliates.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_19719b_3255

Sto kazete danas na kosarkasu euroligu?

Olympiakos je puno kvalitetnija momcad od Prokoma i za ocekivat je da ce danas rijesit tu seriju u svoju korist.

Nije Prokom los domacin(5-3) ali Olympiakos u zadnjih 10 utakmica u euroligi ima  omjer 9-1.

Prokom G.-Olympiakos

(0:2) 2.62 16 1.5

Na Partizan treba danas isto probat.Svi znamo kakvu strasnu atmosferu imaju doma.Njihova pobjeda u prvoj utakmici bila je pomalo iznenadujuca al i Maccabi je to ipak u drugoj utakmici sve izravno.Medutim danas ipak bi stavio na Partizan.U zadnjih 10 uatkmica oboje imaju omjer 5-5.

No ako je pala i cudesna Barcelona u Areni,ne vidim zasto nebi danas i Maccabi.

Partizan-Maccabi

(1:1) 1.7 14.5 2.2

I za kraj...danasnja poslastica, Real Mardid-Barcelona

Igrao bi na Barcelonu...jako je lijepo kof a mislim da bi ih trebali dobit jer ozbiljno idu na euroligaski naslov i jedni su od najvecih favorita.

Barca je izgubila samo 3 utakmice ove sezone...makar je sad Real nesto poceo igrat kad se Tomic razigrao...Gledao sam ih u finalu kupa i mogu rec da ih je Barcelona bas razvalila.U zadnje dvije utakmice barcelona se pomalo mucila ali mislm da danas nebi trebali izgubiti.

Na online kladionicama koeficijent je lagano u padu na Barcelonu

Real Madrid-Barcelona

(1:1) 2.15 15 2.15

Sretno svima....p.s. nisam provjeravao kako stoje klubovi s ozljedama ali mislim da nebi trebalo biti vecih problema.

Bayern - MANU 2 2.4 x2 1.45

Veceras se sastaju Bayern i MANU u Ligi Prvaka.Po meni MANU je puno bolja ekipa od domacina koji su do sad na cistu srecu prolazili u LP.MANU ima puno bolju i uigraniju ekipu na celu sa Roonyem koji igra u zivotnoj formi i dolaze veceras na Alianz Arenu po povoljan rezultat tj. X ili pobjeda kako bi vec jednom nogom bili u polufinalu

Takodjer bi se mozda i moglo probat da Bayern nece dat gol u prvom poluvremenu 1.5 kvota

Partizan -  Maccabi 1 1.7, 1x 1.55

Veceras Partizan docekuju Maccabi i nadam se da ce moc doci do pobjede ili barem do nerjesenog rezultata.Na ovaj par sam se odlucio iz razloga jer igraju kuci i uvijek vlada napeta situacija kad igra Partizan.Ako su kuci mogli pobjediti jednu Barcelonu ne vidim razlog zasto ne bi mogli pobjediti i Maccabi

jos bi mozda rek'o i Lyona 1x, 1.35 kvota

Eto ta tri para nadam se da prolaze veceras :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use