Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 29.11.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Screenshot_37.pngScreenshot_46.pngScreenshot_47.pngScreenshot_48.pngScreenshot_49.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 27.11. u 12:31 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

18:45 CET - Istanbul (Ali Sami Yen Spor Kompleksi)
Galatasaray (TUR) - Manchester United FC (ENG) | Group A
Sudac: Jose Maria Sanchez ESP

18:45 CET - Seville (Estadio Ramón Sánchez-Pizjuán) 
Sevilla FC (ESP) - PSV Eindhoven (NED) | Group B
Sudac: Davide Massa ITA

21:00 CET - Munich (Fußball Arena München)
FC Bayern München (GER) - FC København (DEN) | Group A
Sudac: Stephanie Frappart FRA 

21:00 CET   London (Arsenal Stadium) 
Arsenal FC (ENG) - RC Lens (FRA) | Group B
Sudac: Artur Soares Dias POR 

21:00 CET - Madcrid (Estadio Santiago Bernabéu) 
Real Madrid CF (ESP) - SSC Napoli (ITA) | Group C
Sudac: Francois Letexier FRA

21:00 CET - Braga (Estádio Municipal de Braga)
SC Braga (POR) - 1.FC Union Berlin (GER) | Group C
Sudac: Clement Turpin FRA 

21:00 CET - Lisbon (Estádio Do Sport Lisboa e Benfica) 
SL Benfica (POR) - FC Internazionale Milano (ITA) | Group D
Sudac: Andris Treimanis LVA 

21:00 CET - Donostia / San Sebastián (Estadio de Anoeta) 
Real Sociedad de Fútbol (ESP) - FC Salzburg (AUT) | Group D
Sudac: Mykola Balakin UKR

Kako  je lepo  kad ujutro upalim racunar.Sve ZELENO !!!

Ja , kao svaki  stariji covek  imam ustaljenu  semu. Legnem  oko  1h  a ustajem u  5 h( imam kuce koje moram da izvedem iz kuce i  da ga prosetam). Pa tako  nisam ni  ispratio  dramu oko  Sacramento. Vidim  da su  gubili i tokom  celog meca ( 20 i  21 razlike). Da sam to  pratio  siguran sam da bi  to  kesirao. Ovako  me je sreca dobro posluzila. Kazem iz razloga posto  sam na Bet 365 na ulozenih  20e  dobio nepunih  200e. Medjutim  u  meridianbet sam  odigrao svih  osam utakmica u  sistemu , 2 fiksa ( Boston i New York) i  4/6, 5/6 , 6/6 za ulog  od 10.000 din (oko  85 e) i dobitak je  122 307 din ( oko 1050 e). Sveukupno nocas na NBA ulog malo  vise od 100 e   a dobitak 1250 e)

Masala ! 

Hvala  svima koji ste ovo ispratili  i koji  su  jos jotros rano  mi  cestitali. 

image.thumb.png.33fc649dc3fe8eb263c19e8d382b8938.png

Arsenal - Lens 1 (1.36) bet365

Arsenal trenutno dominira u Premier ligi, zauzimajući vodeću poziciju nakon trećine odigranih utakmica. S impresivnih 30 osvojenih bodova, Topnici su samo bod ispred svog najvećeg konkurenta, Manchester Cityja. Ova sezona obećava uzbudljivu borbu za naslov, a Arsenal nema namjeru olakšati stvari svojim protivnicima.

Uz to, Arsenal je također nezaustavljiv u Ligi prvaka, gdje se trenutno nalazi na vrhu tablice nakon četiri odigrana kola. Unatoč porazu od Lensa u prošlom susretu, Topnici su odlučni ići po pobjedu i osvetiti u ovom ključnom susretu.

Današnja utakmica donosi dodatni značaj jer pobjedom Arsenal može osigurati prvo mjesto u skupini i plasman u 1/8 finala Lige prvaka.

Gosti su ostvarili impresivan niz bez poraza tijekom osam odigranih kola, upisavši pet pobjeda i tri remija. Trenutno se nalaze na sjajnom šestom mjestu u ligi s 19 bodova, samo četiri boda manje od pozicije koja vodi u Ligu prvaka.

Uz sjajan domaći nastup, Lens također pokazuje zavidan učinak u Ligi prvaka. Nakon četiri odigrana kola, još uvijek imaju realne šanse za plasman u sljedeću fazu natjecanja. Ono što čini ovu utakmicu još važnijom jest činjenica da Lens ima priliku odlučivati o vlastitoj sudbini.

U proteklih pet međusobnih ogleda, Arsenal i Lens su izašli kao pobjednici u dvije utakmice, dok je jedna završila remijem.

Arsenal: Raya; Ben White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Odegaard, Jorginho, Rice; Saka, Trossard, Martinelli

U ovoj utakmici za Arsenal neće biti Parteya, Timbera i Smith-Rowea koji su ozlijeđeni.

Lens: Samba; Gradit, Danso, Medina; Aguilar, Mendy, Samed, Frankowski; Thomasson, Sotoca; Wahi

Lens će u London putovati bez Cabota, Farineza i Machada koji su ozlijeđeni, dok nema ni Guilavoguija zbog crvenog kartona.

Ukoliko Arsenal ostvari pobjedu u ovoj utakmici, matematički će osigurati prvo mjesto prije posljednjeg kola. Također će biti motiviran za osvetu protiv Lensa zbog poraza u prvom susretu, stoga predviđam ofenzivan pristup Topnika od samog početka i očekujem uvjerljivu pobjedu po kvoti 1.36 u bet365 kladionici. Ne zaboravite da nam bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Arsenal povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_58-2.png

(Koeficijenti 29.11. u 10:45 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Just now, IzudinB said:

Arsenal - Lens 1 (1.36) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Arsenal trenutno dominira u Premier ligi, zauzimajući vodeću poziciju nakon trećine odigranih utakmica. S impresivnih 30 osvojenih bodova, Topnici su samo bod ispred svog najvećeg konkurenta, Manchester Cityja. Ova sezona obećava uzbudljivu borbu za naslov, a Arsenal nema namjeru olakšati stvari svojim protivnicima.

Uz to, Arsenal je također nezaustavljiv u Ligi prvaka, gdje se trenutno nalazi na vrhu tablice nakon četiri odigrana kola. Unatoč porazu od Lensa u prošlom susretu, Topnici su odlučni ići po pobjedu i osvetiti u ovom ključnom susretu.

Današnja utakmica donosi dodatni značaj jer pobjedom Arsenal može osigurati prvo mjesto u skupini i plasman u 1/8 finala Lige prvaka.

Gosti su ostvarili impresivan niz bez poraza tijekom osam odigranih kola, upisavši pet pobjeda i tri remija. Trenutno se nalaze na sjajnom šestom mjestu u ligi s 19 bodova, samo četiri boda manje od pozicije koja vodi u Ligu prvaka.

Uz sjajan domaći nastup, Lens također pokazuje zavidan učinak u Ligi prvaka. Nakon četiri odigrana kola, još uvijek imaju realne šanse za plasman u sljedeću fazu natjecanja. Ono što čini ovu utakmicu još važnijom jest činjenica da Lens ima priliku odlučivati o vlastitoj sudbini.

U proteklih pet međusobnih ogleda, Arsenal i Lens su izašli kao pobjednici u dvije utakmice, dok je jedna završila remijem.

Arsenal: Raya; Ben White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Odegaard, Jorginho, Rice; Saka, Trossard, Martinelli

U ovoj utakmici za Arsenal neće biti Parteya, Timbera i Smith-Rowea koji su ozlijeđeni.

Lens: Samba; Gradit, Danso, Medina; Aguilar, Mendy, Samed, Frankowski; Thomasson, Sotoca; Wahi

Lens će u London putovati bez Cabota, Farineza i Machada koji su ozlijeđeni, dok nema ni Guilavoguija zbog crvenog kartona.

Ukoliko Arsenal ostvari pobjedu u ovoj utakmici, matematički će osigurati prvo mjesto prije posljednjeg kola. Također će biti motiviran za osvetu protiv Lensa zbog poraza u prvom susretu, stoga predviđam ofenzivan pristup Topnika od samog početka i očekujem uvjerljivu pobjedu po kvoti 1.36 u bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionici. Ne zaboravite da nam bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Arsenal povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_58-2.png

(Koeficijenti 29.11. u 10:45 CET)

Zaboravio sam napomenuti da Arsenala imam večeras i na narodnom tjednom listiću u 22bet kladionici. Sretno svima.

Screenshot_59.png

prije 7 minute, IzudinB said:

Zaboravio sam napomenuti da Arsenala imam večeras i na narodnom tjednom listiću u 22bet kladionica" rel="external">22bet kladionici. Sretno svima.

Screenshot_59.png

Ja sam isto to juce odigrao u bet365.  Nesto preko  1o  je kvota !! Kakva je i cija je kladuionica  22bet??

Ja sam pre 10-tak  godina  imao naloge  u  gotovo  svakoj  stranoj  kladionici za koju  sam znao.  Medjutim  od nekih sam morao silom  prilika da odustanerm ( ukinuli  su  pristup drzavljanima Srbije) a neke sam sam zatvorio.  Ostao  sam  aktivno  na bet365 i Wwin i od domacih ( Mozzart,  Maxbet i meridianbet)

prije sat vremena, noja57 said:

Ja sam isto to juce odigrao u bet365 online kladionica">bet365.  Nesto preko  1o  je kvota !! Kakva je i cija je kladuionica  22bet kladionica">22bet??

Ja sam pre 10-tak  godina  imao naloge  u  gotovo  svakoj  stranoj  kladionici za koju  sam znao.  Medjutim  od nekih sam morao silom  prilika da odustanerm ( ukinuli  su  pristup drzavljanima Srbije) a neke sam sam zatvorio.  Ostao  sam  aktivno  na bet365 online kladionica">bet365 i Wwin i od domacih ( Mozzart,  Maxbet i meridianbet">meridianbet)

Iskren da ti budem, najbolja i najpouzdanija kladionica ti je bet365 i to potpisujem. Međutim, također imam velik broj računa u ostalim kladionicama manje poznatim, a jedna od njih je 22bet kladionica koja je slična 1xbet kladionici. Primijetio sam da se neki ljudi žale kada su u pitanju neke velike isplate sa ove kladionice, jer navodno zahtijevaju i potvrdu adresse i još neke dokaze o identitetu kada su u pitanju isplate od 1000 € i više te malo više peglaju oko toga.

Međutim ja sa ovom 22bet kladionicom do sada nisam imao nikakvih problema, isplaćivao sam iznose max do 500€ i gledam da to ne prelazi tu sumu kada su u pitanju dobici i isplate, te je zaista do sada sa njima bilo sjajno iskustvo, ne mogu se požaliti. Ono što mi se sviđa u ovoj kiparskoj kladionici jeste što je minimalna uplata 2€ i što ima mnoštvo načina za uplatu i isplatu, po meni najlakši način skrill. Također kada isplatim novce na svoj skrill račun, legnu u roku od 10-15 minuta, max 30 minuta u slučaju većeg iznosa. Čak sam od njih u posljednjih godinu dana dobio i 10-ak free bet bonusa.

Ukoliko se budeš želio okušati predlažem da napraviš račun preko našeg linka OVDJE gdje ćeš dobiti i 100% bonusa na prvu uplatu.

Real Madrid - Napoli 2+ (1.20) ili 3+ (1.61) bet365

Real Madrid ulazi u ovaj susret s izuzetnim nizom od devet pobjeda i dva remija u posljednjih 11 utakmica. Već su osigurali prolazak u nokaut fazu Lige prvaka, a današnji susret im pruža priliku da matematički osiguraju prvo mjesto u skupini. Međutim, unatoč sjajnom rezultatskom nizu, Real trenutno suočava s problemima zbog brojnih izostanaka ključnih igrača.

Vinicius, Militao, Courtois, Camavinga i Tchouameni su nedostupni za ovu utakmicu, dok je nastup Kepe i Modrića upitan. Ovi izostanci mogu značajno utjecati na dinamiku i strategiju Reala u ovom dvoboju. Ipak, i s ovim izazovima, Real Madrid će dati sve od sebe kako bi ostvario povoljan rezultat i održao sjajan niz koji su izgradili u posljednjim utakmicama.

Napoli trenutno zauzima četvrto mjesto u Serie A s osam bodova zaostatka za vodećim Interom. Ulaze u ovaj susret nakon izuzetno teške utakmice i zaslužene pobjede protiv Atalante.

U Ligi prvaka, Napoli se nalazi u izvrsnoj poziciji s sedam osvojenih bodova u četiri odigrane utakmice, četiri boda više od trećeplasirane Brage. Već su jednom nogom u nokaut fazi, a eventualnom pobjedom u večerašnjem susretu matematički bi osigurali plasman u osminu finala.

U posljednjih pet međusobnih susreta između ova dva tima, Real Madrid je ostvario četiri pobjede, dok je jedna utakmica završila remijem.

Real Madrid: Lunin; Lucas Vazquez, Rudiger, Nacho, Garcia; Valverde, Kroos, Ceballos; Bellingham; Rodrygo, Diaz

Los Blancosi će u ovom susretu biti bez Camavinge, Courtoisa, Militaoa, Gulera, Tchoumenija i Viniciusa Juniora koji su van terena zbog ozljede.

Napoli: Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Natan, Juan Jesus; Lobotka, Zambo Anguissa, Zielinski; Politano, Osimhen, Kvaratskhelia

Napoli u Madrid putuje bez Ruija, Lindstroma i Olivere.

Real Madrid ulazi u ovu utakmicu s visokim moralom nakon dominantne pobjede protiv Cadiza, ali suočava se s izazovima zbog brojnih odsutnosti. Susret s jakim Napolijem bit će puno zahtjevniji, a činjenica da su već osigurali prolazak u osminu finala Lige prvaka dodatno sugerira da treba izbjegavati klađenje na pobjedu bilo kojeg od timova. I dalje postoji matematička mogućnost da gosti osvoje prvo mjesto, što bi im značajno olakšalo put kroz ždrijeb za prolazak. Stoga, očekujem dinamičnu utakmicu s visokim brojem postignutih golova. Bet365 kladionica daje kvotu od 1.61 na više od 2.5 gola, a za one koji žele nešto sigurniju opciju, možete igrati 2+ po kvoti 1.20.

Screenshot_60-1.png

Screenshot_61-1.png

(Koeficijenti 29.11. u 12:00 CET)

Otvoricu preko  ovog linka.  Slicna je jako  1xbet. Ja sam kod njih  zatvorio racun  pre par meseci. Imao  sam dvostruku  verifikaciju.  Ja sam tim nigde nemam problema posto igram otvoreno i  sa samo  jednim  nalogom .Bili  su  jako  azurni  i  voleo sam tamo  da igram posto imaju  Sportsku  prognozu .i  jurio sam onu  njihovu  15 parova ( imao  sam max. 13 pogodaka). Medjutim  negde u  6.mesecu sam igrao  nerke sisteme i  pogodim  100%. Dobitak  veci  preko  1500 e. Imao  sam na rn.  nesto preko  700 e i  ja zatrazim  ispaltu  na 2000 e. Zatraze mi  potvrdu  preko  telefona  ali  ja ne dobijam potvrdni  COD. Slao im mejlove , zvao  ih  telefonom  i  na kraju  sam hteo  da odustanem.  Jer tuzakati  se sa kladionicama  je kao i pisati protiv vetra. I posle godisnjeg odmora  resim da pokusam jos  jednom   i  da zatvorim  pricu. Nazovem  njihov col centar i  naletim  na nekog kulturnog i  finog momka  koji  mi  je rekao da ce me nazvati  kad proveri.  I stvarno  posle pola sata  me nazove i  objasni  da ce me isplatiti  ali  da vise ne igram  , navodno  zbog  zabrane Republike Srbije da se igra u  stranim  kladionicama. i  stvarno  mi  posle 15 -tak minuta legle  2k na skrill. Na bet365 imam staza sigurno  vise od 10g i  nikada , bas nikada nisam imao  nekih  problema iako  znaju  da sam iz Srbije. 

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • 18:45 CET - Belgrade (Stadion Rajko Mitić) FK CRVENA ZVEZDA (SRB) - VFB STUTTGART 1893 (GER) Sudac: Erik Lambrechts BEL 18:45 CET - Klagenfurt am Wörthersee (28 Black Arena) SK STURM GRAZ (AUT) - GIRONA FC (ESP) Sudac: Rohit Saggi NOR 21:00 CET - Liverpool (Anfield) LIVERPOOL FC (ENG) - REAL MADRID CF (ESP) Sudac: Francois Letexier FRA 21:00 CET - Eindhoven (Philips Stadion) PSV EINDHOVEN (NED) - FK SHAKHTAR DONETSK (UKR) Sudac: Urs Schnyder SUI 21:00 CET - Zagreb (Stadion Maksimir) GNK DINAMO (CRO) - BORUSSIA DORTMUND (GER) Sudac: Clement Turpin FRA 21:00 CET - Glasgow (Celtic Park) CELTIC FC (SCO) - CLUB BRUGGE (BEL) Sudac: Georgi Kabakov BUL 21:00 CET - Monaco (Stade Louis II) AS MONACO FC (FRA) - SL BENFICA (POR) Sudac: Rade Obrenovic SVN 21:00 CET - Birmingham (Villa Park) ASTON VILLA FC (ENG) - JUVENTUS (ITA) Sudac: Jesus Gil Manzano ESP 21:00 CET - Bologna (Stadio Renato Dall’Ara) BOLOGNA FC 1909 (ITA) - LOSC LILLE (FRA) Sudac: Michael Oliver ENG
    • Dinamo - Dortmund - 2 i oba daju gol (2.87) bet365 Dortmund u utakmicu ulazi s ciljem da osigura drugu uzastopnu pobjedu u natjecanju, nakon što su minimalnim rezultatom 1:0 savladali Sturm Graz. Pobjedu im je donio Donyell Malen pogotkom u drugom poluvremenu. Ipak, treba napomenuti da žuto-crni imaju problema u gostujućim susretima, jer su bez pobjede u posljednjih šest utakmica u svim natjecanjima. S druge strane, Dinamo Zagreb je uvjerljivo savladao Slovan Bratislavu s 4:1, što im je donijelo pomak na 16. mjesto ljestvice. No, domaći sastav još uvijek traži pravu formu, budući da u posljednja tri susreta nisu uspjeli doći do pobjede. Dinamo Zagreb ulazi u susret bez veznjaka Josipa Mišića, koji je ozlijedio nogu u dvoboju protiv Rijeke 23. studenoga. Njegov povratak na teren je neizvjestan, dok će Petar Sučić biti spreman tek krajem prosinca. Napadači Bruno Petković i Juan Cordoba neće biti na raspolaganju. S druge strane, Dortmund također ima problema s ozljedama. Karim Adeyemi još nije spreman zbog ozljede zadnje lože. U obrani su Kjell Watjen i Niklas Sule izvan terena. Očekivani sastavi: Dinamo: Zagorac; Ristovski, Theophile-Catherine, Torrente, Ogiwara; Kačavenda, Bernauer, Baturina; Špikić, Kulenović, Pjaca Dortmund: Kobel; Ryerson, Anton, Schlotterbeck, Bensebaini; Nmecha, Can; Malen, Brandt, Bynoe-Gittens; Beier Iako kladionice favoriziraju gostujući sastav, Dinamo će pred domaćim navijačima sigurno tražiti maksimalan učinak. Borussia Dortmund ulazi u utakmicu s boljim rezultatima u Ligi prvaka, no njihova upitna obrana otvara prostor za golove s obje strane. (Koeficijenti 27.11. u 00:01 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Bayern - PSG – oba daju (1.53) bet365 Bavarci su u posljednjoj utakmici juzahvaljujući pogotku Jamala Musiale u drugom poluvremenu svladali Benficu s minimalnih 1-0, čime su se pomaknuli na sedamnaesto mjesto ljestvice. Allianz Arena već dugo nosi reputaciju “neosvojive tvrđave”, budući da Bayern nije doživio poraz na svom terenu od ožujka. S druge strane, Paris Saint-Germain ulazi u ovaj susret s ciljem osvajanja svoje druge pobjede u natjecanju, nakon što su u prošlom kolu u Parizu pretrpjeli poraz od Atletico Madrida rezultatom 2-1. Međutim, Parižani su u gostima uhvatili “zamah” i u utakmicu ulaze s nizom od tri uzastopne utakmice bez poraza. Glavna prijetnja za gostujuću obranu bit će Harry Kane, engleski napadač u vrhunskoj formi, koji je u četiri utakmice ovog natjecanja postigao pet pogodaka i upisao jednu asistenciju. Kane je u posljednjoj utakmici postigao hat-trick, te se od njega očekuje još jedna izvanredna izvedba. Bayern će ponovno biti bez Joaa Palhinhe zbog problema s aduktorom, dok je Mathys Tel pod upitnikom nakon što je propustio utakmicu protiv Augsburga zbog ozljede. Aleksandar Pavlović i Josip Stanišić vratili su se treninzima nakon ozljeda, no Hiroki Ito ostaje duže vrijeme izvan terena. Leon Goretzka mogao bi zauzeti mjesto Joaa Palhinhe, dok se Serge Gnabry i Konrad Laimer očekuju u početnoj postavi nakon što su bili na klupi protiv Augsburga. Paris Saint-Germain dolazi u Njemačku oslabljen izostancima Sennyja Mayulua, Lucasa Hernandeza, Goncala Ramosa i Presnela Kimpembea zbog ozljeda. Nuno Mendes će biti podvrgnut dodatnim pregledima nakon problema s gležnjem. Marquinhos se vraća u momčad nakon suspenzije, dok će Vitinha, Gianluigi Donnarumma i Willian Pacho također zauzeti svoje pozicije u početnih 11. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Goretzka; Olise, Musiala, Gnabry; Kane PSG: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Pacho, Mendes; Zaire-Emery, Vitinha, Neves; Dembele, Asensio, Barcola Očekujem izuzetno uzbudljivu utakmicu s golovima na obje strane, s obzirom na napadačku formu obje momčadi. (Koeficijenti 26.11. u 11:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Manchester City vs Feyenoord – oba daju(1,95) bet365 Manchester City će večeras na Etihad stadionu ugostiti Feyenoord, s ciljem prekida negativnog niza od dva uzastopna poraza.  Građani su u prošlom kolu Lige prvaka doživjeli težak poraz od Sportinga rezultatom 4-1, što ih je stavilo pod dodatni pritisak uoči ove utakmice. Iako su u domaćem prvenstvu bili nepobjedivi, njihova posljednja utakmica na Etihadu donijela je razočaravajući poraz od Tottenhama. No, momčad Pepa Guardiole želi se vratiti pobjedničkim navikama. S druge strane, Feyenoord dolazi u Englesku s dvije uzastopne pobjede, što im je podiglo moral nakon poraza od RB Salzburga (3-1). Posebno su impresivni na gostovanjima ove sezone, gdje još uvijek nisu doživjeli poraz. Manchester City ne može računati na Rodriga, Oscara Bobba i Matea Kovačića zbog ozljeda, dok su Ruben Dias i Jeremy Doku upitni, iako su se vratili treninzima. Kevin De Bruyne, koji je pokazao odlične trenutke po ulasku s klupe u prošlom kolu, mogao bi zauzeti mjesto u početnoj postavi uz Jacka Grealisha, dok se očekuje da Nathan Ake zamijeni Johna Stonesa ili Joška Gvardiola. Feyenoord dolazi oslabljen izostankom Chrisa-Kevina Nadjea zbog suspenzije. Ipak, optimizam nizozemskog kluba raste jer su se treninzima pridružili ključni igrači poput Santiaga Gimeneza, Justina Bijlowa i Quinten Timbera. Unatoč tome, nekoliko važnih igrača, uključujući Ayasea Uedu i Quilindschyja Hartmana, neće biti na raspolaganju za ovu utakmicu. Manchester City: Ederson; Walker, Akanji, Stones, Ake; Nunes, Lewis; Savinho, De Bruyne, Grealish; Haaland Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop, Trauner, Hancko, Smal; Timber, Zerrouki, Milambo; Moussa, Gimenez, Paixao Unatoč trenutnom padu forme, Manchester City je i dalje favorit zahvaljujući svojoj kvaliteti i iskustvu u ovakvim utakmicama. Feyenoord, s druge strane, vidi priliku u slabijoj defenzivnoj izvedbi Cityja, što bi moglo rezultirati golovima na obje strane. (Koeficijenti 26.11. u 12:10 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use