Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 28.11.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Screenshot_36.pngScreenshot_50.pngScreenshot_51.pngScreenshot_52.pngScreenshot_53.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 27.11. u 12:29 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

18:45 CET - Rome (Stadio Olimpico)
SS Lazio (ITA) - Celtic FC (SCO) | Group E
Sudac: Halil Umut Meler TUR 

18:45 CET - Hamburg (Volksparkstadion)
FK Shakhtar Donetsk (UKR) - Royal Antwerp FC (BEL) | Group H
Sudac: Bartosz Frankowski POL

21:00 CET - Rotterdam (Stadion Feijenoord 'De Kuip')
Feyenoord Rotterdam (NED) - Club Atlético de Madrid (ESP) | Group E
Sudac: Anthony Taylor ENG 

21:00 CET - Paris (Parc des Princes)
Paris Saint-Germain (FRA) - Newcastle United FC (ENG) | Group F
Sudac: Szymon Marciniak POL

21:00 CET - Milan (Stadio Giuseppe Meazza) 
AC Milan (ITA) - Borussia Dortmund (GER) | Group F
Sudac: Istvan Kovacs ROU

21:00 CET - Manchester (City of Manchester Stadium) 
Manchester City FC (ENG) - RB Leipzig (GER) | Group G
Sudac: Glenn Nyberg SWE 

21:00 CET - Bern (Stadion Wankdorf) 
BSC Young Boys (SUI) - FK Crvena zvezda (SRB) | Group G
Sudac: Danny Desmond Makkelie NED

21:00 CET - Barcelona (Estadi Olímpic Lluís Companys)
FC Barcelona (ESP) - FC Porto (POR) | Group H
Sudac: Daniele Orsato ITA

Young Boys vs Crvena Zvezda, over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,20

Arsenal vs Lens, jedinica (X), kvota 1,33

Bayern vs Copenhagen, Bayern daje vise od jednog gola, kvota 1,22

Ukupna kvota, 1,95

Young Boys vs Crvena Zvezda

Bas mi je drago sto su cak cetvorica kolega, uzela “nesto” iz ponude sa utakmice Young Boys vs Crvena Zvezda. Sve sto sam imao da kazem o ovom mecu, napisao sam, jos pre devet dana, u Dnevnom Topicu od 19.11. Iako sam pre svega mislio na golove na ovom mecu, u tom Topicu sam predlozio i igre na kartone, broj faulova na mecu, kornere, broj udaraca na gol, a posebno mi se svidela kvota od 1,16 da ce Young Boys postici gol na utakmici. Ono sto je zajednicko svim ovim predlozima, odnosno razlog, ili rezon za kladjenje jeste Zvezdina odbrana, pa cu se tu malo zaustaviti.

Zvezdinu odbranu bi mogli bolje da razumemo, kroz primer Seada Kolasinca. Da ne poverujete kakvu karijeru, ili kroz kakve klubove je prosao Sead Kolasinac. Schalke, Arsenal, Marseille, Atalanta … majko moja. I ne samo to, igrao je Ligu Prvaka, bio je na Svetskom Prvenstvu, cak je sa Gunnersima osvojio Community Shield,, gde je cak i dao gol Chelsea. Kako je sve ovo moguce, kako je moguce da je neko u Arsenalu procenio da je Gunnersima potreban bas takav profil igraca? Kome je, u Arsenalu palo na pamet da od toliko dobrih odbranbenih igraca, izabere bas Kolasinca? Da sada ne ulazimo u glavu, neurone i mozdana cepanja u mozgu, ali dobar odbranbeni igrac bi prvo morao da bude tehnicki obucen, da zna i razume tu glupu igru, pa to je barem osnov, za dobrog odbranbenog igraca. Nakon znanja, bi valjda trebalo da dodje saradnja sa saigracima, da zna da pokrije prostor, da zatvori rupetine, da pokrije izletanje saigraca iz odbrane. Valjda bi morao i bude smiren, stalozen, sposoban da donosi ispravne odluke u kratkom vremenu, sto se zove igracka inteligencija. Morao bi da zna i kada se pravi faul za zuti, a kada za crveni. Naravno da je pozeljno da je dobar odbranbeni igrac jak kao bizon, ali to nije uslov za dobrog odbranbenog, mnogo je vaznije da je tehnicki obucen, a idealno bi bilo i da je obucen, brz i pametan, pod uslovom da takav postoji. Sead Kolasinac je sve suprotno od fotorobota kako bi trebalo da izgleda dobar odbranbeni igrac. Kada treba da ukliza i spreci kontru po svaku cenu, on je prava mala maca, a kada ne treba da napravi faul, un ukliza u ligamente protivnickog igraca, tako da moraju sat vremena da ga operisu na terenu. Uvek kasni, uvek donosi pogresne odluke, sudara se sa saigracima, umesto da pomaze u odbrani, on samo steti, kao da namerno hoce da se zayebava sa saigracima. Mrzi me sada da se secam, da li je to bilo na Mondijalu 2014-te, kada je vec u trecem minutu utakmice protiv Argentine dao autogol. Eeeeej, u trecem minutu utakmice, autogol …. cccccccc

Ja kada sam cuo da je njega Arsenal izabrao, mislio sam da je to kraj sveta. Kolasinac bi bio kralj italijanske druge lige, Serie B, tamo trebaju takvi igraci kao on, kakav qurac Arsenal i engleska Premier League. E sad … kada bi takav jedan Kolasinac dosao u Crvenu Zvezdu, medju one pajsere iz odbrane, on bi izgledao kao Chiellini iz najboljih dana Juventusa. Da vodim Zvezdu, ponudio bih Kolasincu da sam upise iznos za koji misli da zasluzuje, samo da dodje u Zvezdu, i pokaze onim neznalicama kako se igra odbrana.

Crvena Zvezda je ove sezone u gostima u svim takmicenjima odigrala ukupno devet utakmica, i samo jednom nisu primili gol (protiv Radnickog iz Kragujevca), ali je zato na svih devet utakmica prosla igra over 2,5 gola. Po tri gola su im dali ManCity, Leipzig i Vozdovac, dva komada im je dao Cukaricku, a svi ostali protivnici po jedan.

Posebno cu da se osvrnem na golove koje su primili u Ligi Prvaka. Da pitate pristalice Zvezde, a da ne ulazite u stepen njihove pameti, svi ce vam reci da se nisu obrukali u Ligi Prvaka. Tri primljena komada od gradjana, pet od Leipziga i dva u Beogradu od Young Boysa, za njih nije brukanje. Ali sta je onda cinjenica da je na tri od cetiri utakmice, golman Zvezde bio igrac utakmice. Mrzi me sada da se secam, ali mislim da je na utakmici protiv gradjana, imao vise od deset odbrana, a protiv Leipziga nesto malo manje od deset, i da je Zvezda, po sansama koje nisu realizovane, trebala da prima po sedam/osam komada, narocito protiv gradjana. Takodje me mrzi sada da se secam, ali mislim da se ne varam, da je golman Zvezde prvi, ili u Top tri golmana u Ligi Prvaka po broju odbrana. E sada … ako u devet utakmica u gostima, beogradske neznalice samo jednom nisu primili gol, ako su u Ligi Prvaka primili deset komada, ako je na polovini tih utakmica, golman bio igrac utakmice, sta onda mi danas da odigramo na ovom mecu? Takodje me mrzi de se secam, ali mislim da je Zvezda u srpskoj ligi, barem tri puta primala golove od krseva od timova, koji su imali samo jedan ili dva ukupna udarca ka golu Zvezde.

Sto se tice zvezdinih odbranbenih igraca, sve vam je jasno, ako Sead Kolasinac naspram njih deluje kao kralj odbrane. Ako je Kolasinac spor, los, ograniceno pametan, sumnjivog znanja i tehnicki i takticki zapusten, a pored Zvezdine odbrane izgleda kao kralj odbrane, onda mi vise nema sta da pricamo.

Crvena Zvezda je odigrala ukupno devetnaest utakmica, a na sedamnaest utakmica je prosla igra over 2,5 gola. I jedna i druga ekipa danasnjom utakmicom spasavaju sezonu, osim ako ne misle da to rade u poslednjem kolu, gde Zvezda igra sa gradjanima, a Young Boysi idu Leipzigu. Poznavajuci svajcarski mentalitet, iako i oni “moraju”, ipak se u Svajcarskoj, raju na zemlji, sportski neuspeh ne izjednacava sa smakom sveta. U Srbiji nije tako, ako Zvezda ne prodje dalje u Ligu Evrope, zemlji preti drzavni udar.

Da kazem nesto i o kartonima na utakmici. Iako znam ko sudi, mislim da je za igru na kartone, mnogo vaznija situacija u Zvezdi. Kod tih budaletina, se sve moze reci, samo ne da je situacija mirna, opustena i jednostavna. Pritisak se oseca na svakom koraku, polupismene navijacke grupe su postrojavale trenera i igrace, za koji ne znam da li postoji veci stepen ponizenja. Trener je “mrtvac koji hoda”, i samo ga prolaz u Ligu Evrope moze spasiti da mu ne odseku glavu i bace je svinjama. Posebno bih se osvrnuo i na situaciju sa Zvezdinim trenerom, koja pomalo ulazi i u eticke principe. Svi znamo sta se desava u Izraelu, a posto je Zvezdin trener, izraelac a cela porodica mu je ostala tamo, on je reprezentativnu pauzu iskoristio i isto vece nakon utakmice sa Zeljeznicarom iz Panceva, a koju su dobili na jaja, odleteo za Izrael, i tamo ostao skoro jedanest dana, vrativsi se dan pre utakmice sa Vojvodinom, i tri dana pre utakmice sezone sa Young Boysima. Kako gledati na ovakve stvari? Da li je to ok, da li ga treba razumeti, i da li je tacno da je sport samo igra i nista vise? Ako je sve to tacno, i treba imati razumevanja, onda je valjda i tacno, da ako veceras Zvezda izgubi, trener bi mogao odmah iz Berna da trazi prvi let za Izrael, posto je sport samo igra. Secam se da je ovakve probleme imao i Allegri u Juventusu, kada je otisao na svadbu svoje cerke, gde ga nije bilo sedam dana, a slicno su zamerali i Rafi Benitezu, kada je vodio Napoli, koji je tada bio u qurcu, a on otisao da proslavi Bozic u Engleskoj.

Tehnicka i takticka (ne)obucenost, pritisak u klubu, sumnjiva inteligencija odbranbenih igraca, situacija sa trenerom, velika ocekivanja, a tek jedan bod u grupi, vestacka trava, hladno vreme, utakmica godine … sve su to moguci kriterijumi da prodje igra na kartone.

Ako bih morao da iskljucim emocije, i ako bi zamislili da ce obe ekipe odigrati svoje utakmice zivota, moguce je da bih pre podrzao Crvenu Zvezdu, u jednoj “suvoj” utakmici. Ako bih morao da predlozim predlog za kladjenje na osnovu onoga sto sam video svojim ocima, onda bi to bilo deset primljenih golova u mrezi Zvezde, i pedeset kartona na utakmici.

Arsenal vs Lens

Do pre nekoliko godina, na Forumu sam predlagao vlasnicima Arsenala, da preoru stadion, i posade kukuruz, a onoga ko je doveo Artetu, uhapsiti, i bez sudjenja, poslati na dugogodisnju robiju. Sad je doslo vreme da se izvinjavam Arsenalu, pogotovo Arteti. Secam se jednog davnog bokserskog meca, gde je neki moj poznanik trebao da boksuje protiv nekog nepoznatog bugarina, na nekom seljackom turniru. Ovaj nas se spremao pola godine za mec, trenirao deset sati dnevno, vodio racuna o ishrani i telu, a onda smo svi mi, napunili jedan autobus, i otisli da ga podrzimo. Kada sam video bugarina, a da nisam znao da je on protivnik, rekao bih da je pre deset minuta dosao sa neke njive, gde je vozio traktor deset sati. Zapusten, vise debeo, nego mrsav, sav izgoreo od sunca, kao da je dosao zbog hladnog piva nakon meca. I pocne mec, ovaj nas izgleda kao hrt, kao pustinjski ratnik, dok bugarin vise lici na traktoristu nego na boksera. I u drugom minutu prve runde, nakon dva promasaja, bugarin udari naseg kao cekicem, i srusi ga pre nego sto smo otvorili limeke da se osvezimo. Prva runda … klasican nokaut, ovaj nas dva dana nakon nokauta nije mogao da pronadje izlaz sa ringa.

Tako meni danas izgleda Arsenal, samo sto su se oni, zajedno sa Artetom, nakon nokauta u prvoj rundi, podigli, otresli prasinu sa sebe, i nastavili mec. Meni Arsenal izgleda odlicno, a posebno mi se svidja govor tela njihovih igraca, vise od igara. Kao prvo, pokazuju da bi mozda mogli da budu velika ekipa, jer znaju da pobedjuju i sa 1:0 (Crystal Palace u gostima, Everton u gostima, Brentford u gostima). Pokazali su da mogu da pobedjuju velike ekipe ( ManCity dva puta, dobili su ManUtd, a nisu izgubili ni od Chelsea, ni od Tottenhama). Pokazali su i da znaju da igraju zavrsnice utakmica (Brentfordu dali gol u 89-om minutu, ManCity u 86-om, a kod Chelsea nakon sto su gubili sa 0:2 do 76-og minuta, uspeli da izjednace.

Naravno da pokazuju i seljacke manire, bas kao na prvoj utakmici protiv Lensa kada su me oborili, a gde sam ocekivao duplu sansu X2, a koju su izgubili sa 1.2, iako su poveli na utakmici. Ne verujem da je moguce, da je Lens u situaciji da dva puta dobije Arsenala, ali verujem da je moguce da dodje i X, tako da je za mene ovo i jedinica i X, a jedno od toga ce biti bacen novac.

Bayern vs Copenhagen

Svetom Bayernu svaka cast na petnaest pobeda u ovoj sezoni, u svim takmicnjima. Ali, ako smo na pravom, a ne smesnom Forumu, onda i ja imam prava da kazem sta mislim o Bayernu. Kao prvo, svaka im cast sto su oterali Salihamidzica u qurac, ali nema opravdanja sto i dalje misle da Tuchel moze da bude trener. Oni misle da su se stabilizovali, a ja mislim da imaju, i da ce imati losu sezonu, a tek cemo videti ko ce biti u pravu. Za sada sam ja u prednosti, posto su izgubili SuperKup u sred Munchena, a sramno su i ispali iz nemackog kupa, pa ako misle da mogu da osvoje Ligu Prvaka, onda ce, na kraju sezone, oni biti u pravu, a ja u krivu. Ako smo pravi, a ne smesni Forum, niko ne moze da mi zabrani da kazem sta mislim i o Tuchelu, a mislim da bi najpre morao da sredi usi, a zatim da poradi na svom izgledu, jer izgleda kao da ide na pecanje, a ne na utakmice Lige Prvaka. Bayern je ove sezone odigrao devetnaest utakmica, samo jednom nije postigao gol, i to na prvoj utakmici sezone, kada ih je Leipzig potopio u sred Munchena sa 0:3. Od devetnaest utakmica u ovoj sezoni, samo je jednom dao tek jedan gol, i to na poslednjoj utakmici u gostima protiv Kolna, a osamnaest puta u sezoni je dao vise od gola. Od devetnaest utakmica ove sezone, osamnaest su otisle u over 2,5 gola na utakmici.

Sve ovo je teorija, i ono sto kaze razum. A ono sto je praksa, jeste kako moze da se padne, cak i kada mislite da je to nemoguce. U nedelju se igralo redovno kolo italijanskog prvenstva, gde je sampion Italije, Armani trebao da doceka novajliju u prvoj ligi, ekipu Pistoje. Iako je domacin nestabilan, i nepouzdan, kladionice su jedinicu kvotirale sa 1,09, a to je trebalo da bude pravi dar sa neba, jer bih ja jedinicu igrao i na 1,05. Kvote nisu bile postavljene zbog domacina, vec protiv gostiju, koji su pravi krs od rostera. Trener domacih protiv takvog krsa od tima, cak nije u roster ubacio Mirotica i Hinesa, a tako je utakmica i pocela, pravom uspavankom. Gosti su vec na pocetku meca skinuli gace, dok je Armani sa pola snage dobio prvu cetvrtinu deset razlike. Ni druga cetvrtina nije bila drugacija, lagano vodjstvo domacina, i to sa pola snage, cetrnaest rutinskih razlike. I onda u sred uspavanke, domaci naprave nameran faul, trener domacih Messina, bez ikakvih razloga poyebe majku sudijama, ovi mu dosude tehnicku, i gosti, bez da je vreme za igru uopste krenulo smanje na sest razlike, a da niko ne zna kako. Sve ostalo je istorija, gostujuci krsevi su namirisali krv, osetili da mogu da pobede, ubacivali sa deset metara, i dobili trecu cetvrtinu sa devetnaest razlike. I kao sto to uvek biva, jedni osete krv, a drugi se uplase kao pick*#*e, i kvotica od 1,09 ode u qurac, a da niko ne zna kako i zasto.. I umesto da sada ovaj post pisem sa nekog svajcarskog jezera, danas moram jos da citam sta predlazu ovi amateri iz druge lige Poslednje Sanse

Kada sam vec kod drugoligaskog blata, moram da prokomentarisem post kolege @unkdy koji je napisao sledece

“... Ove sezone sam najimpresioniran i moram da ga pohvalim, a takodje i da iskopiram predlog kolege iz druge lige @mester Pratim njegove tipove vise kola i bas postavlja prave i anonimnije zicere, a ne publik betove ...”

Kao prvo, nisi ga ti prvi primetio, vec ja, a to sto ne mogu da prevalim preko usta da hvalim nekoga iz druge lige, je neka sasvim druga prica. Da, kolega je izuzetno kreativan, mastovit, neuobicajen, i pravo osvezenje za ovaj smesni Forum. Odmah se videlo da je drugaciji od svih nas, a to sto imamo prilike da citamo i igramo njegove analize, je opet moja zasluga, jer da nema Poslednje Sanse, qurac bi ste citali njegove analize na ovom smesnom Forumu. Kao uostalom, sto bismo qurac citali tvoje analize, kolega @unkdy da nema svete Poslednje Sanse,

Milan - Dortmund više od 1.5 gola (1.28) ili više od 2.5 gola (1.85) bet365

Nakon četiri odigrane utakmice u skupini F, AC Milan se trenutno nalazi na trećem mjestu s dva remija, jednom pobjedom i jednim porazom. Posljednji uspjeh Rossonera dogodio se u prošlom kolu kada su na svom stadionu svladali Paris Saint-Germain rezultatom 2-1, povećavajući svoje šanse za prolazak u daljnju fazu ovog prestižnog natjecanja.

U talijanskom prvenstvu, Milan je nastavio briljirati, a posljednji vikend su slavili s 1-0 protiv Fiorentine golom Thea Hernandeza iz jedanaesterca. Sada se nalaze na trećem mjestu Serie A s 26 bodova nakon 13 odigranih kola, samo šest bodova iza vodećeg Intera.

Ova utakmica će također biti prilika za AC Milan da popravi svoj skor protiv Borussije Dortmund na domaćem terenu. Pogledamo li dosadašnje duele ovih momčadi na San Siru, primjećujemo da je klub iz Njemačke imao više uspjeha. Gosti su dva puta izašli kao pobjednici, dok je domaćima to pošlo za rukom samo jednom, davne 2002. godine.

Borussia Dortmund je prošle sezone bila na korak do osvajanja Bundeslige. Njihova borba s Bayernom protezala se do samog kraja, ali je tim iz Münchena i ovoga puta bio uspješniji. Unatoč tome, popularni Milijunaši nisu izgubili svoju glad za uspjehom. Trenutno se nalaze na četvrtom mjestu na tablici sa 24 osvojena boda iz 12 odigranih utakmica, s zaostatkom od deset bodova za vodećim Bayer Leverkusenom.

U posljednjem kolu, izabranici Edina Terzića su pred svojim vjernim navijačima slavili protiv Borussije Monchengladbach rezultatom 4-2, demonstrirajući svoju sposobnost postizanja golova i igračku kvalitetu.

U Ligi prvaka, Dortmund dominira u svojoj skupini F, trenutno su vodeća momčad sa sedam osvojenih bodova. Njihov skor od dvije pobjede, jednog poraza i jednog remija svjedoči o njihovoj konzistentnosti i želji za uspjehom. Prethodni susret ova dva rivala na Signal Iduna Parku završio je neriješenim rezultatom, ostavljajući otvorenom pitanje tko će ovaj put izaći kao pobjednik.

U pet prethodnih međusobnih okršaja između Milana i Dortmunda, oba su tima upisala po dvije pobjede, dok je jedan susret završio remijem.

Milan: Maignan; Calabria, Thiaw, Tomori, Hernandez; Loftus-Cheek, Krunic, Reijnders; Chukwueze, Giroud, Pulisic

Ismael Bennacer, Mattia Caldara, Pierre Kalulu, Noah Okafor i Marco Pellegrino su trenutačno ozlijeđeni, Yunus Musah neće sudjelovati zbog akumuliranih žutih kartona, dok su sudjelovanje Simona Kjaera, Marco Sportiella i Rafaela Leaoa u ovom susretu još uvijek pod upitnikom.

Dortmund: Kobel; Sule, Hummels, Schlotterbeck, Ryerson; Can, Sabitzer; Reus, Brandt, Malen; Fullkrug

Julien Duranville, Felix Nmecha, Thomas Meunier i Mateu Morey neće biti dostupni večeras.

Očekuje nas uzbudljiv susret između Milana i Borussije Dortmund, gdje domaćini imaju ulogu favorita, posebno uzimajući u obzir svoje igre na San Siru u Ligi prvaka. Ipak, Dortmund ulazi u ovaj dvoboj s visokim samopouzdanjem nakon nedavnih uspjeha, iako su nedavno doživjeli kiks protiv Monchengladbacha.

Milanu je svaki bod važan kako bi ostao u konkurenciji za nokaut fazu, dok Dortmund teži novoj pobjedi kako bi osigurao prolazak u osminu finala. Očekuje se dinamična utakmica s mnogo prilika s obje strane, stoga je klađenje na golove možda najsigurniji izbor za ovaj susret. Za one koji žele nešto sigurniju kvotu mogu pokušati na više od 1.5 gola po kvoti 1.28 u bet365 kladionici, dok je drugi izbor definitivno više od 2.5 gola po kvoti 1.85.

Screenshot_56.png

(Koeficijenti 28.11. u 10:10 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

PSG - Newcastle više od 1.5 gola (1.20) ili više od 2.5 gola (1.61) bet365

PSG, ekipa koja već godinama pokušava osvojiti Ligu prvaka, izlazi na teren s novim izazovom i promjenama koje su donijele odlaske nekih velikih zvijezda, poput Messija i Neymara.

Unatoč tim odlascima, PSG je uspio dovesti vrhunska pojačanja koja su im donijela sjajnu formu ove sezone. Trenutno su neprikosnoveni u domaćem prvenstvu, sa šest uzastopnih pobjeda u Ligue 1, a 20 postignutih pogodaka u tih šest susreta svjedoče o njihovoj nevjerojatnoj dominaciji.

U Ligi prvaka, na Parku Prinčeva, PSG je već slavio protiv Dortmunda i Milana, no na gostovanjima su doživjeli poraze od Newcastlea i Milana. S obzirom na tu povijest, danas je pred njima izuzetno važan susret, prilika za revanš protiv Newcastlea za težak poraz na St. James Parku.

Očekujte izuzetno agresivan pristup PSG-a od samog početka. Iako su na papiru favoriti, znaju da ih čeka ozbiljan izazov.

Newcastle, koji je prošle sezone blistao kao četvrtoplasirana ekipa u Premier ligi, sada se suočava s novim izazovima u Ligi Prvaka.

Pod vodstvom novih vlasnika, Newcastle je postao sinonim za uspjeh, gradeći momčad koja se hrabro suprotstavlja najboljim ekipama u Engleskoj. Dolasci igrača poput Harveya Barnesa i Valentina Livramenta obećavaju dodatnu kvalitetu, dok je Sandro Tonali, unatoč trenutačnoj suspenziji zbog afere s klađenjem, igrač koji je privukao pažnju.

U prvih 13 utakmica ove sezone, Newcastle je zabilježio sedam pobjeda, četiri poraza i dva remija, no njihova igra iz utakmice u utakmicu postaje sve bolja. Posebno se ističu pobjede nad Chelseaom i Arsenalom, a nedavna dominacija protiv Chelseaja, gdje su postigli četiri pogotka, pokazuje da imaju potencijal za iznenađenje protiv bilo koje ekipe.

Danas se suočavaju s velikim izazovom na Parku Prinčeva protiv PSG-a, ali nakon nedavnih impresivnih nastupa, Newcastle definitivno nije bez šansi.

Igrali su samo jedan međusobni susret i to u prošlom kolu u kojem je Newcastle deklasirao Parižane sa rezultatom od 4-1.

PSG: Donnarumma; Hakimi, Skriniar, Hernandez, Mukiele; Ruiz, Ugarte, Vitinha; Dembele, Ramos, Mbappe

PSG će u ovom susretu biti bez Kimpembea, Marquinhosa, Rica, Mendesa i Zaire-Emeryja zbog ozljeda.

Newcastle: Pope; Trippier, Lascelles, Schar, Livramento; Longstaff, Guimaraes, Joelinton; Almiron, Isak, Gordon

Newcastle će u Pariz otputovati bez Andresona, Burna, Targetta, Wilsona i Botmana koji su ozlijeđeni, dok nema ni suspendiranog Tonalija.

Unatoč problemima s ozlijeđenim igračima, Newcastle dolazi s pobjedničkim zamahom nakon nedavnog trijumfa nad Chelseajem. PSG, s druge strane, predstavlja kvalitetniju momčad na papiru, posebice pred domaćim navijačima, te su favoriti za pobjedu po kvoti 1.70 u bet365 kladionici.

Ipak, treba uzeti u obzir da je Newcastle već jednom postigao četiri gola protiv PSG-a u prvom susretu. S obzirom na njihovu želju za prolaskom u knockout fazu Lige prvaka, očekujem brz ritam utakmice s mnogo prilika na obje strane. Ekipa koja pokaže više koncentracije u završnici imat će ključnu prednost. Očekujem više od 2.5 gola na utakmici po kvoti 1.61 u bet365 kladionici.

Screenshot_57.png

(Koeficijenti 28.11. u 10:45 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 40 minute, LeonardoDrugi said:

Majko moja ... u Bernu 2 stepena, pada i kisa i sneg i susnezica. Nebo je sivo, sve je mokro, teren klizav, u Bernu je idealno vreme za spavanje ili yebanje, a ne za kladjenje na golove, 

Ne sikiraj se, pa dva gola ce samo iz penala pasti

Obzirom na vrijeme sve sam uvjereniji u pobjedu domacina, jer igrati na umjetnoj travi, a k tome jos po ovom vremenu zna se sta znaci tko god je bar jednom igrao.

Ocekujem masu zakasnjelih reakcija od strane Zvezde, kartone (cak i crveni koji se jako fino placa) za te iste starteve iako sudi prokleti Makkelie koji najgorem neprijatelju vadi zuti tek kad mu stane cepovima na nogu i jebe mater..

YB je na te uvjete navikao i sigurno da su u prednosti, ultra brza podloga za njihovu napadacku igru ce po meni biti presudna u njihovom vracanju pobjedama nakon gostujuceg derbi poraza od Zuricha kojeg sam gledao i u kojem je moglo svasta biti, ali eto na kraju 3-1 za domacina.

Naravno sa uplatama pricekati i uzivo sliku s terena te sastave, ali sve me upucuje na pobjedu domacih s hendikepom, golove, jedanaesterac/e, crveni karton itd, i oprostaj Bakhara.

Takoder ocekujem golove u Milanu s obje strane i barem 3, ako ne vise(iako nema Leaoa) kao i kartone u Feyeenordu, tu bi moralo gorjeti sve

Man City - Leipzig 1 (1.315) 22bet

Prvi par na tjednom narodnom listiću. Manchester City ulazi u ovu utakmicu s nekoliko izazova, budući da nije uspio pobijediti na svoje posljednje dvije utakmice. Večeras imaju priliku ispraviti taj trend i potvrditi prvo mjesto.

RB Leipzig, s druge strane, nije u najboljoj formi, s tri poraza u posljednjih pet utakmica. Dodatni izazov za njih je odsustvo nekoliko ključnih igrača poput Olma, Seska, Orbana i Wernera. To će definitivno utjecati na njihovu igru, a pitanje je kako će se nositi s snažnim napadom Manchester Cityja.

Ova dva tima su se susrela u prošlosti, a rezultati su bili izuzetno atraktivni za ljubitelje nogometa. U njihovih prethodnih pet susreta vidjeli smo nevjerojatnih 25 golova, pri čemu je Leipzig primio čak 18. Očito je da obje momčadi preferiraju napadački stil igre, što obećava uzbudljivu utakmicu.

Unatoč otvorenom pristupu obje ekipe, očekuje se da će Manchester City izaći kao pobjednik bez većih problema. Predviđam da će City ostvariti pobjedu. Ostale analize idu naredne dane ako večeras City prođe. Sretno svima.

Screenshot_55.png

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Slazem se s vama postovani kolega u svemu sto ste napisali.Mislim da je kolega Leonardo bivsi ozbiljan sportas ili sportski djelatnik koji je tu na forumu stvorio svog alter ega "Leonarda" iza kojeg se krije vrlo ozbiljna i inteligentna osoba.Kada sam napisao da je moj sin pitao sa maturalca da li se kaj Leo javlja na forumu,nisam se zezao s obzirom da cesto doma procitam svojima kaj je napisao.Takodjer kolegi Leu zahvaljujem za sav trud koji ulaze da nas animira a svim kolegama zelim puno srece u kladenju jer svi znamo kako je pad tezak i to nikome zelimo.Sportski pozdrav.
    • Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use