Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

21. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 24.11. - 27.11. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

25.11. | NOGOMET | Atalanta - Napoli zbroj golova 1.5+ (1.24) WWin 

Atalanta i Napoli igraju vrlo efikasne mečeve, kako zasebne tako i međusobne. Atalanta je ove sezone u ligi dala 20, a primila 11 golova. Što je u prosjeku 2.58 golova po meču. Dok je Napoli postigao 24, a primio 13, a to je u prosjeku 3.08. Što se tiče međusobnih susreta, i tu je situacija ista, pa je tako na posljednjih 11 od 12 bilo preko 1.5 gol. A to očekujem i ovaj put. 

IMG_20231124_211341.jpg

prije 4 sati, McGarrett said:

26.11/Nogomet/Wwin

Željezničar-Posušje/ Željezničar 2.5 manje  (1.27)

Kvota na Zelju u Premieru je 1.75 a u Wwinu 1.55 ne znam kada je bila tolika razlika u lokalnim kladionicama.Zeljo docekuje tvrdo Posusje na Grbavici u nedjelju.Ne znam po cemu je Zeljo bas ovoliki favorit ali eto.U tom terminu je najavljen snijeg,sto ce dodatno otezati i usporiti  igru i tok utakmice.Posusje je fizicki jaka ekipa,i Zelji ovdje uopste nece biti lako doci do 3 boda a kamoli da zabije 3+.

Screenshot_20231124_164121_Chrome.jpg

Izvinjam se zbog spama ali želim da kažem da ja dugo ljepši par nisam vidio. E ovo će da ide na listić. Svaka čast, nikada ovo ne bih ni pomislio ali takva je krasotica da bi bilo žalosno preskočiti.

prije 45 minute, furyshaa said:

Izvinjam se zbog spama ali želim da kažem da ja dugo ljepši par nisam vidio. E ovo će da ide na listić. Svaka čast, nikada ovo ne bih ni pomislio ali takva je krasotica da bi bilo žalosno preskočiti.

Hvala puno @furyshaa druze,samo da pozeleni jos😁

Ps.izvinjavam se i ja zbog spama🤭

Subota 13:00 Igman-Borac 2 @1,52

Mi iz BiH mislim da smo dosadili i Bogu i narodu pricajuci o Borcevim malverzacijama. Sudija danasnje utakmice je “cazinski ljepotan” Mirza Kazlagic koji je do sudjenja u Premijer ligi dosao sumnjivim utakmicama u 1. ligi Federacije, tako da su pokriveni sa te nesportske strane.

I sportski mislim da je ovo realan tip, Borac i bez sudija treba ovo dobiti ako zeli titulu, sumnjivo su dobili Zelju proslo kolo ali iako Igman ima dosta imena sto se bh. fudbala tice, ipak su ti igraci u godinama, Marinovic je daleko bolji trener od Mulalica i ovdje trazim value, u X2 i Borcev gol sam sigurniji ali nijedno ne zadovoljava uslov o minimalnoj kvoti pa idem sa 2

IMG_2435.jpeg

Gent - Royal Union SG   1,20 (bet365)

https://www.rezultati.com/utakmica/CQG8899D/#/detalji

Derbi Belgijske lige. Trećeplasirani Gent dočekuje prvoplasiranog Royal Union SG. Royal Union izuzev Europa lige je zadnji poraz doživo protiv Genka 2:0 prije dva mjeseca, a utakmicu sa manje od dva gola je odigrao dvije utakmice prije tog poraza 31.08. Od tada je prošlo 17 utakmica koje su većinom pobijede (tj. Royal zabija). Gent je također u nizu od 16 utakmica over 1,5 i nalaze se na trećem mjestu. Očekujem over 2,5

image.png.ef56c4391e8d2811aae01d7f8ec0ec5d.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use