Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

21. kolo Prve lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 24.11. - 27.11. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

Ako se veliki William Hill smiluje i postavi u ponudi igru multichance na utakmici Vojvodina vs Crvena Zvezda, moj predlog ce biti pobeda Zvezde, ili golovi na mecu. Do tada, neka stoji, za svaki slucaj, over 1,5 gol na mecu Vojvodina vs Crvena Zvezda po kvoti od 1,20 kod WilliamHill 

-3 dana do meca Young Boys vs Crvena Zvezda

9D136D8D-9B0B-41D5-A92E-1887DAEF7B1A.jpeg.aeb8d076f139bb89d3eefdec0743b2f2.jpeg

prije 6 minute, Rome said:

Hvala. Bio sam bolestan i na poslu... jos nisam 100% dobar. Nadam se da cu se dignit iz poslednjog mesta do kraja 2023 godine 🫡

Rekao sam ti vec sto puta. Ako nisi u prilici, postavicu ja za tebe predlog, i to dobitan. Yebes zdravlje, sta ce ti zdravlje, ako si poslednji na tabeli svete Poslednje Sanse.

Španjolska Primera

Cadiz - Real Madrid 

X2 i barem jedan gol na utakmici 

Kvota 1.20 

U nedostatku inspiracije, uhvatio me trenutak slabosti pa sam otišao na drugoligaški forum da nešto prepiše, ali nisam zadovoljan prijedlozima tih "amatera", stoga igram ovaj svoj. 

Cadiz ne briljira kući, dok Real teško gubi i u gostima. Zbog razlike u kvaliteti igram na Real, a sto se tiče golova, Real nije odigrao 0-0, preko 30 utakmica za redom do one kobne sa Rayom... 

Screenshot_20231125_083411.jpg

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use