Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 25.11.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Subota1.pngScreenshot_1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Subota2.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Subota3.pngScreenshot_3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Subota4.pngScreenshot_4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Subota5.pngScreenshot_5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Subota6.pngScreenshot_6.png

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 22.11. u 16:25 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Premier liga

Manchester City - Liverpool (13:30) bet365
Sudac: Chris Kavanagh (3.15)
Prosjek ekipe 1: 1.16
Prosjek ekipe 2: 1.50

Screenshot_1.png

Burnley - West Ham (16:00) bet365
Sudac: Sam Barrott (-)
Prosjek ekipe 1: -
Prosjek ekipe 2: 1.16

Screenshot_2.png

Luton - Crystal Palace (16:00) bet365
Sudac: Jarred Gillett (2.71)
Prosjek ekipe 2: 2.11

Screenshot_3.png

Newcastle - Chelsea (16:00) bet365
Sudac: Simon Hooper (3.45)
Prosjek ekipe 1: 1.55
Prosjek ekipe 2: 2.08

Screenshot_4.png

Nottingham Forest - Brighton (16:00) bet365
Sudac: Anthony Taylor (3.80)
Prosjek ekipe 1: 2.21
Prosjek ekipe 2: 1.55

Screenshot_5.png

Sheffield Utd - Bournemouth (16:00) bet365
Sudac: Robert Madley (6.00)
Prosjek ekipe 2: 1.79

Screenshot_6.png

Brentford - Arsenal (18:30) bet365
Sudac: Tim Robinson () 
Prosjek ekipe 1: 1.47
Prosjek ekipe 2: 1.34

Screenshot_7.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Rayo Vallecano - Barcelona (14:00) bet365
Sudac: José Munuera Montero (5.22)
Prosjek ekipe 1: 2.32
Prosjek ekipe 2: 2.11

Screenshot_8.png

Valencia - Celta Vigo (16:15) bet365
Sudac: César Soto Grado (5.86)
Prosjek ekipe 1: 2.34
Prosjek ekipe 2: 2.21    

Screenshot_9.png

Getafe - Almeria (18:30) bet365
Sudac: Alejandro Hernández Hernández (6.33)
Prosjek ekipe 1: 3.18
Prosjek ekipe 2: 2.55

Screenshot_10.png

Atletico Madrid - Mallorca (21:00) bet365
Sudac: Juan Martínez Munuera (5.29)
Prosjek ekipe 2: 3.13

Screenshot_11.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Salernitana - Lazio (15:00) bet365
Sudac: Alessandro Prontera (4.29)
Prosjek ekipe 1: 2.21
Prosjek ekipe 2: 2.18

Screenshot_12.png

Atalanta - Napoli (18:00) bet365
Sudac: Maurizio Mariani (4.43)
Prosjek ekipe 1: 2.13
Prosjek ekipe 2: 1.24

Screenshot_13.png

AC Milan - Fioretina (20:45) bet365
Sudac: Marco Di Bello (5.00)
Prosjek ekipe 2: -

Screenshot_14.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

(Koeficijenti 25.11. u 02:03 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Kao prvo, -2 dana do golova na mecu Young Boys vs Crvena Zvezda.

Kao drugo, da kazem svim kolegama sa Foruma da dolazi period od mesec dana, kada su moguce tri opcije. Ili cete zavrsiti u ludnici, ili cete bankrotirati, ili cete sebi promeniti zivot, i to na bolje, a sve to zbog kocke. Do Nove Godine, recite zbogom poslu, skoli, deci, zenama, kurvama, zdravlju porodici, prijateljima i slobodnom vremenu. Utakmice ce se igrati po ubrzanom rasporedu, nema vise yebenih reprezentacija, a od evropskih takmicenja cete zavrsiti u ludnici, ili bolnici.

Kao i uvek, ako ne zelite da rasprodate svu imovinu, i ulozite u kocku, do Nove Godine ce vam trebati novac prosecne svajcarske banke.

Danas nema tekstualne analize, posto su predlozi iz Poslednje Sanse, a kod mojih predloga, nijedna kvota ne prelazi 1,15 pa ne znam zasto bi pisao tekstualni deo, zar ne?

Predlog kolege @McGarrett je Top predlog Poslednje Sanse, cak i ako padnemo. Predloge kolege @nutrija cu igrati dok sam ziv, a ovaj poslednji je bas dobar. Predlog kolege @unkdy igrajmo i sa poslednjim novcem koji imamo, a svi znamo zasto. Ni moj predlog iz Poslednje Sanse nije los. 

Od ostalih predloga za weekend, a da kvote ne prelaze 1,15 predlazem:

pobedu Zvezde iz poluvremena nas onim krsem od tima, Krkom (Aba League), pobedu Armanija nad ekipom Pistoia, preko najmanjeg kliznog handicapa (Serie A, basket), Partizan ce svakako pobediti Borac (Aba League), ali ne znamo sa koliko razlike, a overi 1,5 gol na utakmici, po kvoticama od 1,10-1,15 ne bi smeli da ne dodju na utakmicama Tottenham vs Aston Villa, Dortmund vs M’gladbach, Excelsior vs Feyenoord, ManCity vs Liverpool, i mozda na (truli) Ajax vs Vitesse.

U Serie A se igra utakmica Salernitana vs Lazio, sto su klubovi jednog te istog vlasnika, a u italijanskoj Serie A, ali u kosarci, Treviso jos nema pobedu, i nakon osam kola, a imaju bolju ekipu od Cedevite, a ja ih cekam vec sest kola, i lepo padam na njima, a cekacu ih do smrti, ako treba.

Prava je steta sto veliki William Hill ne daje ponudu multichance, pobeda drvoseca iz Crvene Zvezde nad Vojvodinom, ili golovi na mecu.

Lemvig-Aalborg
Danas igrata tima gdje je kvaliteta jednostavno prevelika da bi odmislio igrat hendikep na ovi utakmici, i grancia -5 golova za Aalborg bo kvoti 1.47 se mi cini stvarno poklon. Ovdje se ocekuje veliko stevilo golova za Aalborg ali i pobjeda sto se tice broja golova za Aalborg!

Sinfin-Torrelavega
Druga utakmica koja mi je padla u oko je utakmica u Spanskoj ligi Asobal između ta dva tima. Sinfin zadnji na lestvici, igra stvarno lose, nakon 11 utakmica ima samo 1 pobjedu, 2 remija i 8 poraza. Torrelavega stoji na 12. poziviji sa 8 bodova. Kad ako ne sada jim je vrlo dobra prilika da dođejo do bodova prema zadnjoj Sinfini. Zato mi je ovdje najbolja oklada da odigramo na x2 po kvoti 1.39!

Ovo se mi cini podpuno realan duble.

Sretno. 

IMG_0490.jpeg

prije 58 minute, Gobcdex said:

Ja sam obo izabrao za danas. Sta vi mislite? 😏

62766A8F-7E24-4DFF-A02B-F717118476CE.png

AF145FF2-FC80-49AC-9EB0-E7739A533D43.png

Prvi listic nece proci, bolje da kladis single ili duble or max. triple ako zelis biti u plusu. Ako kladis malo iz zajebancije i igras loto onda ti ponekad moze i ovaki listic proć.

I drugi listic se mi ne sviđa bas… cini mi se da imas za danas bolje utakmice za odigrat.

Sretno☺️

Manchester City - Liverpool 3+ (1.50) bet365

Građani su nedavno doživjeli gorak okus remija protiv Chelseaja, propuštajući priliku da povećaju prednost na vrhu tabele na tri boda. Sada su samo bod ispred Liverpoola i Arsenala, dok imaju dva boda više od Tottenhama nakon 12 odigranih utakmica.

U posljednjih šest utakmica postigli su impresivnih 21 gol, što čini prosječno 3,5 golova po utakmici. U pet od tih šest susreta, City je tresao protivničke mreže tri ili više puta, dok su u svih šest utakmica postizali dva ili više golova.

Pepova momčad se suočava s nizom teških izazova u Premier ligi, prolazeći kroz utakmice protiv Arsenala, Uniteda i Chelseaja. Pred njima su ogledi protiv Liverpoola i Tottenhama sljedeći tjedan, što čini ovaj period ključnim u borbi za naslov.

Potencijalno ozbiljna vijest za Građane je ozljeda Erlinga Haalanda tijekom reprezentativne pauze, zbog čega je njegovo sudjelovanje u susretu protiv Redsa upitno. Ovo bi mogao biti veliki izazov za City, ali s Pepom Guardiolom na klupi, sigurni smo da će pronaći kreativna rješenja.

Na domaćem terenu, City je nevjerojatan. Sa svih pet pobjeda iz pet utakmica na Etihadu, postigli su čak 16 golova, ostvarujući impresivan prosjek od 3,2 gola po utakmici. Ujedno su i najefikasnija momčad lige s ukupno 32 postignuta gola.

Redsi su u zadnjem susretu svladali Brentford, prekidajući niz od dvije utakmice bez pobjede, te sada s velikim žarom žele nastaviti uspon na ljestvici.

Iako je početak sezone bio izazovan za Liverpool, kako su kola prolazila, njihova igra postajala je sve ubojitija. Trenutno se nalaze na drugom mjestu s 27 bodova nakon 12 odigranih utakmica, samo bod iza vodećeg Manchester Cityja. Da nije bilo nesretnog remija protiv Lutona, gdje su propustili niz prilika, Redsi bi sada bili na čelu tabele.

Kloppova momčad pokazuje se vrlo efikasnom, budući da su jedna od samo tri momčadi ove sezone koja je postigla gol u svakom susretu, a trenutno imaju treći najbolji napad u ligi s 27 postignutih golova. Iako su se na početku sezone suočavali s problemima u obrani, u tri od posljednje četiri utakmice uspjeli su zadržati mrežu netaknutom.

Liverpool će imati nakon ovog susreta relativno povoljan raspored, s nadolazećim utakmicama protiv Fulhama, Sheffield Uniteda i Crystal Palacea. Ukoliko uspiju ostvariti dobar rezultat na Etihadu i osvojiti tri boda, Redsi imaju izvrsne šanse zadržati se na vrhu tabele neko vrijeme.

Jedna od izazova za Liverpool su rezultati u gostima, budući da su trenutno bez pobjede u tri utakmice, s tek dvije pobjede iz posljednjih sedam susreta.

U protekle dvije godine, odigrali su deset utakmica. Manchester City je dosegao četiri pobjede, dok je Liverpool ostvario tri. Značajno je istaknuti da je čak osam od tih susreta rezultiralo s tri ili više postignutih golova.

Manchester City: Ederson; Walker, Dias, Gvardiol; Foden, Rodri, Akanji, Doku; Alvarez, Silva; Haaland

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Tsimikas; Szoboszlai, Mac Allister, Gravenberch; Salah, Nunez, Diaz

S obzirom da na utakmicama između ova dva tima pada dosta golova, najlogičnija oklada su golovi. U posljednjih osam međusobnih susreta palo je čak 33 gola, što je nešto više od 4 gola u prosjeku po utakmici. Stoga moja oklada ide nešto sigurnije, na više od 2.5 gola po kvoti 1.50 u bet365 kladionici, ali oni koji žele nešto veću kvotu, možete probati i više od 3.5 gola. Sretno svima.

Screenshot_21.png

(Koeficijenti 25.11. u 11:00 CET)

prije 19 minute, IzudinB said:

Manchester City - Liverpool 3+ (1.50) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Kevin De Bruyne i Mateo Kovačić su ozlijeđeni. Nathan Ake, Ederson, Erling Haaland, John Stones i Matheus Nunes su pod znakom sumnje. Thiago i Andrew Robertson su ozlijeđeni. Alexis Mac Allister, Ryan Gravenberch, Joe Gomes i Ibrahima Konata su upitni.

prije 5 minute, IzudinB said:

Kevin De Bruyne i Mateo Kovačić su ozlijeđeni. Nathan Ake, Ederson, Erling Haaland, John Stones i Matheus Nunes su pod znakom sumnje. Thiago i Andrew Robertson su ozlijeđeni. Alexis Mac Allister, Ryan Gravenberch, Joe Gomes i Ibrahima Konata su upitni.

Ovdje ima vrednost i odigrat oba tima zabijata ali i 2.5 gola več bi moglo proci…

Newcastle - Chelsea manje od 4 gola (1.40) bet365

Newcastle se trenutno suočava s ozbiljnim izazovima. Tim se muči s ogromnim brojem ozljeda, što predstavlja pravu glavobolju za menadžera Eddieja Howe-a. Dva susreta tjedno samo povećavaju pritisak na ekipu koja je nedavno doživjela dva uzastopna poraza u različitim natjecanjima. Prvo su poraženi od Dortmunda u Ligi prvaka, a potom su doživjeli neuspjeh protiv Bournemoutha u Premier ligi.

Ono što čini ovu situaciju još izazovnijom za Newcastle jest činjenica da nisu uspjeli postići pogodak u obje navedene utakmice. Ovo je prvi put od ožujka da Newcastle ne bilježi gol u dvije uzastopne utakmice, podsjećajući nas na teškoće s kojima se momčad suočavala u prošlosti. S ozljedama koje su zadesile momčad, izostanak golova stvara dodatni pritisak.

Ozljede su stigle u najgorem mogućem trenutku, s nizom ključnih utakmica pred Newcastleom. Sukobljavaju se s protivnicima poput Chelseaja, PSG-a, Manchester Uniteda i Tottenhama u narednim tjednima. U ligi su ostvarili dva pobjednička rezultata u posljednjih pet utakmica, ali će morati dati sve od sebe kako bi se nosili s trenutnim izazovima.

Chelsea ulazi u ovu utakmicu s popravljenim učinkom u ligi. Posljednje dvije utakmice, protiv Tottenhama i Manchester Cityja, donijele su im nevjerojatan uspjeh s ukupno osam postignutih golova. Pobjeda od 4-1 nad Tottenhamom i remi od 4-4 protiv Cityja svjedoče o ofanzivnoj snazi tima i sposobnosti stvaranja prilika.

Osim toga, Chelsea je od početka listopada doživio samo jedan poraz, koji su doživjeli protiv Brentforda na svom terenu. S obzirom na važnost predstojećih utakmica, posebice protiv Newcastlea, Brightona, Manchester Uniteda i Evertona, menadžer Mauricio Pochettino jasno ističe važnost nastavka pozitivnog niza.

Jedan od ključnih faktora za Chelsea bit će održavanje njihove izvrsne gostujuće forme. Tri uzastopne pobjede u gostima, četiri utakmice bez poraza, i visok broj osvojenih bodova na gostujućem terenu stavljaju Chelsea među najbolje gostujuće momčadi u ligi. Samo Tottenham i Manchester City imaju više bodova u gostima, što dodatno naglašava snagu Chelseaja izvan Stamford Bridgea.

Unatoč tome, Chelsea se suočava s izazovom u postizanju golova u ligi u posljednjih mjesec dana, gdje su odigrali tri utakmice bez primljenog gola i nisu uspjeli zabiti u četiri utakmice. Tim će biti motiviran da prekine tu seriju i vrati se na pobjedničke staze protiv Newcastlea.

U posljednjih deset međusobnih susreta između ova dva tima, Chelsea je ostvario sedam pobjeda, dok je Newcastle upisao samo dvije. U sedam od deset utakmica postignuto je manje od 2.5 gola.

Newcastle: Pope; Trippier, Lascelles, Schar, Livramento; Longstaff, Guimaraes, Joelinton; Almiron, Isak, Gordon

Chelsea: Sanchez; James, Disasi, Silva, Cucurella; Caicedo, Fernandez, Gallagher; Palmer, Jackson, Sterling

Suspendiran je Sandro Tonali, dok se Jacob Murphy, Dan Burn, Callum Wilson, Sven Botman i Harvey Barnes trenutno suočavaju s ozljedama za Newcastle. Na drugoj strani nema Wesleya Fofane i Bena Chilwella zbog ozljeda, dok su Romeo Lavia, Christopher Nkunku i Malo Gusto pod znakom sumnje.

Očekuje nas dinamičan okršaj između Newcastlea i Chelseaja. Newcastle dominira kod kuće, ne primivši gol u posljednje četiri utakmice na St. James Parku. S problemima u napadačkom dijelu, pred nama je utakmica u kojoj će sredina terena igrati ključnu ulogu, što bi moglo rezultirati ograničenim brojem prilika. Stoga mi se ovdje čini najboljom oklada na manje od 4 gola po kvoti 1.40 u bet365 kladionici.

Screenshot_22.png

(Koeficijenti 25.11. u 11:44 CET)

Dinamo Zagreb - Osijek 1 i manje od 5 golova (1.80) bet365

Tijekom nedavne reprezentativne stanke, gromoglasne kritike na račun aktualnog prvaka nisu prošle nezapaženo. Dinamo Zagreb se trenutno nalazi u nezavidnoj situaciji, zauzimajući tek treću poziciju na ljestvici, s devet bodova zaostatka za vodećim Hajdukom uz dvije utakmice manje. Da bi vratili izgubljeni zamah prije odlučujuće serije utakmica pred zimski odmor, Dinamo hitno treba pobjedu.

Najnovija vijest koja će razveseliti navijače Modrih je povratak najboljeg igrača Brune Petkovića. Petković je trenutno pod punim intenzitetom treninga i postoji mogućnost da će se vratiti u današnjem derbiju. Njegov povratak donosi dodatnu dozu kvalitete u napadu momčadi, što bi moglo biti ključno za ostvarivanje pobjede.

S obzirom da će Dinamo imati sve igrače na raspolaganju, osim suspendiranog Stefana Ristovskog, ulaze u ovaj derbi kao favoriti. Nema sumnje da će trener i igrači dati sve od sebe kako bi osigurali važne bodove i povratak na vrh tablice.

Izbornik Zoran Zekić i njegova momčad, unatoč izostancima uzrokovanim reprezentativnim obvezama, najavljuju hrabar pristup utakmici.

Nažalost, Osječani će biti oslabljeni neigranjem Fiolića i Omerovića zbog kartona, ali u timu se očekuje povratak Gržana i Caktaša, koji su se oporavili od manjih ozljeda i viroza, mogli bi pridonijeti kvaliteti i dinamici igre Osijeka.

Osijek ulazi u ovu utakmicu nakon tri uzastopna prvenstvena kola bez pobjede, stoga će danas protiv oporavljenog Dinama morati pružiti iznimno jaku predstavu ako žele bilo kakve bodove.

U posljednjih pet međusobnih susreta između ova dva tima u ligi, Dinamo je ostvario dvije pobjede, a Osijek jednu, uz dva remija u tom periodu.

Uoči susreta Dinamo Zagreb protiv Osijeka, naglasak je na povratku Brune Petkovića, što bi trebalo podići samopouzdanje domaćina. S druge strane, unatoč oscilacijama u igri pod vodstvom Zekića, Osječani su radili na jačanju obrane, čime će pokušati parirati Dinamu, ali vjerujemo da im to neće uspjeti. Naša prognoza kombinira pobjedu tima iz Zagreba s manje od 5 golova na utakmici po kvoti 1.80 u bet365 kladionici.

Screenshot_23.png

(Koeficijenti 25.11. u 12:16 CET)

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Budi pametan, i dobro pazi sta ces tada pisati.
    • Crvena Zvezda vs Barcellona, najava meca Neko od kolega sa Foruma bi mogao da pomisli da imam nesto protiv Crvene Zvezde ili Srbije, cim dobijem ovoliki entuzijazam kada treba da se kladi protiv Zvezde ili bilo kog srpskog kluba, a kamoli reprezentacije. Moj najveci zivotni problem nije Crvena Zvezda ili Srbija, vec selo. Psiholozi i psihoterapeuti tvrde da svaki poremecaj u nama vuce svoje korene jos iz ranog detinjstva, a cesto i iz adolescencije. Osim toga, svaki poremecaj dobija na tezini, ako uz probleme iz detinjstva, imate i neredovan i neuravnotezen sexualni zivot, posto je svaki muskarac nagonsko a ne racionalno bice. Meni se selo smucilo jos u ranom detinjstvu, tu nema nikakvih dilema. Najverovatnije su me moji terali da idem ponekad na selo, i pored moje volje. Iz ranog detinjstva su mi ostale traume u nekom delu mozga, kada god se pomene rec selo. Kada bih morao da se setim prve reci koja me asocira na rec selo, to bi svakako bila rec urin. Taj nepodnosljivi smrad urina i dan-danas mi razara mozak kada cujem za selo i seljake. Verovatno mi je to ostalo u mozgu jos iz detinjstva kada su me terali da udjem u stalu ili svinjac, da mi pokazu zivotinje ili stoku. Ono cega se secam jeste stoka koja je lezala u urinu i govnima, mislim da nikada u zivotu nisam video cistu kravu ili svinju. Najverovatnije da jos iz tog ranog detinjstva ne volim selo, miris sela, miris stale, ne volim svez vazduh, ne volim domacu hranu, a kada vidim koke kako leze na jajima ili svinje kako leze u urinu, odmah mi pozli. Uz to idu i uobicajeni problemi sa selom, sta tamo da radite recimo subotom uvece u 23.00 casa, sta da radite na selu kada nema koncerata, stadiona, bordela, teatra, bazena ili zabava. Pitanje je i sta da radite sa svezim vazduhom na selu, kada tamo nema kladionica, ili ima samo jedna i to seoska. Da ne govorimo o entuzijazmu da uzmete lopatu u ruke i radite na zemlji po najvecem suncu, jedan od najneisplativijih poslova na svetu. To sto ne podnosim selo i miris stale i urina nije poremecaj iako psihoterapeuti kazu da jeste, jer zasto onda mladi ljudi ne ostaju na selu, kada je tamo svez vazduh i tako lepo, zar ne? Zasto su sela sve starija, i zasto svi zele da odu u grad, pogotovo mladi? Verovatno da postoji neki razlog. Ja ne bih imao neprijateljske odnose sa selom, kada bi sve bilo na svom mestu, kada bi seljaci uvek ostali na selu, a gradjani u gradu. Problem nastaje kada seljak dodje u grad, i ostane zauvek, a pri tome hoce da svi mi zaboravimo odakle je dosao. E zato je i nastao ovaj danasnji post. Beograd Grad Beograd nikada celim svojim delom nije bio seljacki grad u svojoj istoriji. Uvek je jednim svojim delom imao u sebi jasno gradjansko jezgro, da kazemo pravi, stari Beograd, "stare" ili "rodjene" Beogradjane kako se to obicno kaze. Na zalost, Beograd je dva puta u svojoj istoriji poseljacen, prvi put nakon Drugog Svetskog Rata, kada su tadasnji pobednici, komunisti direktno iz sume vozovima naselili i poseljacili Beograd. Drugi put se to desilo devedesetih godina, svi znamo iz kojih razloga. Problem sa seljakom koji dodje u grad je sto bi on da zaboravi svoju proslost, i da se niko ne seca odakle on dolazi. To mozete videti na svakom koraku, evo na primer u arhitekturi. Beograd je imao jedan od najlepsih pogleda na svetu, tik uz obalu reke, ali je onda nekom seljaku palo na pamet da tamo napravi Dubai za siromasne, pravu imitaciju Dubaija, i na taj nacin za sva vremena poseljaci Beograd. Kako to izgleda, mozete videti na ovoj slici Seljak kada dodje u grad, obicno pozeli i da ostavi trag iza sebe, da se vidi da je bio u gradu. Seljaku nikada nece pasti na pamet da u gradu napravi park ili botanicku bastu, jer ga to podseca na selo i stalu, vec se okrece betonu i spomenicima, a kako to izgleda kada nekom seljaku padne na pamet da u sred starog centra Beograda napravi spomenik, mozete videti na ovim slikama Crvena Zvezda Eto, to je moj problem sa Zvezdom, sto ih ja gledam kao selo i stalu, kao miris urina, kao seljaka koji ne zeli da ostane na selu, vec hoce po svaku cenu da dodje u grad. U stali imaju dvanaest pobeda, jedan nereseni ishod i nula poraza, uz gol razliku "u plusu" 35, a u gradu imaju sve poraze i gol razliku 2:11. U stali imaju 11 uzastopnih pobeda, a u gradu skidaju gace i okrecu ledja cim udju u grad. U stali je zakonom zabranjeno da ih dobijete, pa zato Crvena Zvezda drzi svetski rekord u tome koliko je zabranjeno da ih dobijete u stali, sto na danasnji dan iznosi tacno sedam godina, osam meseci  i sest dana, ali zato u gradu nisu u stanju da uzmu cak ni bod Young Boysima ili Benfici. Kada Crvena Zvezda igra u stali, ona ima posed lopte, igraju leprsavo, daju golove iz peterca, daju po pet golova za poluvreme, a ako nesto podje po qurcu, tu su uvek sudije, jer Zvezdine utakmice ne traju 90 minuta, vec se igra dok Zvezda ne povede. A onda seljaci dodju u grad a zele da se zaboravi odakle dolaze.  Svaka propaganda na svetu ima samo jedan problem, a to je javnost, zapravo ono sto vidite svojim ocima. A svake oci koje dobro vide, kazu da su stala i miris urina u njoj, i grad dve potpuno razlicite stvari, dva potpuno razlicita nivoa. Sve je drugacije, ritam zivota, nacin zivota, nacin ophodjenja, mentalitet, oblacenje ... Kada bi Crvena Zvezda pristala da kaze, mi smo seljaci, nama je mesto u stali (Conference League), a i to je pitanje, a ne u gradu (Liga Prvaka), kada bi pristala da kaze da ne bi uspeli da izvuku opstanak ni u jednoj od liga "petice", kada bi pristali da kazu da se ne bi spasili ispadanja cak ni u engleskoj, ili italijanskoj drugoj ligi, kada bi pristali da priznaju da ne moze sa Rade Krunicem da idete na Rodrija ... ja i Crvena Zvezda uopste ne bi imali nikakvih problema, pa ne bi bilo ni ovog posta, a ja bi se vratio uspavankama od analiza kao kolega @IzudinB Crvena Zvezda vs Barcellona, predlozi za kladjenje Crvena Zvezda cak i kada je gubila sa po 0:9 (iz dve utakmice) od Tottenhama ili Bayerna ili sa 2:10 (iz dve utakmice) od Psg-a, je znala da dobije Klopp-ov Liverpool sa 2:0 i to "iz poluvremena". To se desi kada velike ekipe dodju na beogradsku livadu sa entuzijazmom kao kada vi treba da se kladite na mec spanske druge lige izmedju Elche-a i Almerie. Za ovakav mec, zapravo ni ne treba analiza, kvota na dvojku govori sve za sebe. Problem je moj entuzijazam za ovakve meceve kada me savlada ovakva euforija da moram da "pumpam" i "naduvavam" ovakve analize. Kao i uvek, ako na ovakvom mecu ne dodje dvojka, nema ljutnje, ako Zvezda ne izgubi, ili primi samo jedan ili nijedan gol, nemam ni ja pravo da se ljutim sto ce se potvrditi da sam prva budala Foruma. Samo neka je ovakvih utakmica sto vise za kladjenje, barem da ih ima svaki dan, kao kada Dinamo ide Bayernu, Zvezda Interu, kada reprezentacija Nemacke dolazi u BiH, ili da reprezentacija Srbije ide Spaniji svaki dan. A za manje od tri meseca i Dinamo ide Arsenalu, a i to ce brzo, mnogo brze nego sto mislite.    
    • Crvena zvezda - Barcelona - over 3.5 gola (1.90) bet365 Barcelona će večeras tražiti nastavak pobjedničkog niza u Ligi prvaka kada se susretnu s Crvenom zvezdom. Nakon uvjerljive pobjede od 4-1 nad Bayernom, Barcelona je sada u nizu od dvije pobjede u natjecanju, a njihov napad pokazuje sve veći intenzitet. Barca je u zadnje četiri gostujuće utakmice u Europi izgubila samo jednom, a nova pobjeda na ovom gostovanju produžila bi im niz na tri uzastopna trijumfa i približila ih plasmanu u nokaut fazu. S druge strane, Crvena zvezda je pronašla svoj ritam nakon teškog poraza od 5-1 od Monaca, ostvarivši tri uzastopne pobjede u domaćem prvenstvu, što im je dodatni poticaj za traženje prve pobjede u ovom natjecanju. Također, njihov domaći učinak ove sezone je vrlo solidan, s tek jednim porazom u svim natjecanjima. U ovaj dvoboj dolaze s nizom od tri domaće utakmice bez poraza. Ozljede i izostanci Crvena zvezda dočekuje Barcelonu u Ligi prvaka s nekoliko važnih izostanaka u momčadi. Krilni igrač Peter Olayinka neće igrati zbog ozljede Ahilove tetive, dok će Nemanja Radonjić također propustiti susret nakon što je bio prisiljen napustiti igru protiv Vojvodine u osmoj minuti. Također, status vratara Omrija Glazera i braniča Ognjena Mimovića ostaje upitan, jer su obojica većinu ove sezone proveli van terena zbog ozljeda. S druge strane, Barcelona također ulazi oslabljena u ovaj susret, jer su izvan pogona Marc-Andre ter Stegen, Marc Bernal, Ronald Araujo, Ferran Torres, Eric Garcia i Andreas Christensen. Očekivane postave: Crvena zvezda: Ilić; Young-woo, Spajić, Djiga; Silas, Krunić, Elsnik, Maksimović, Rodić; Duarte, Ndiaye Barcelona: Pena; Kounde, Cubarsi, Martinez, Balde; De Jong, Pedri; Yamal, Olmo, Raphinha; Lewandowski Očekuje se golijada, s obzirom na Barceloninu efikasnost pred protivničkim golom, pa je tip na više od 3.5 golova vrijedan razmatranja. Raphinha, koji je pod vodstvom Hansija Flicka jedan od najopasnijih napadača, u posljednje tri utakmice postigao je pet golova i mogao bi biti ključan igrač u ovoj utakmici. (Koeficijenti 6.11. u 05:40 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Liga prvaka  Slovan - Dinamo  Manje od 4.5 golova  Kvota 1.20
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use