Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1. FamilyGuy

FamilyGuy

2. IzudinB

IzudinB

• Budi pametan, i dobro pazi sta ces tada pisati.
    • Crvena Zvezda vs Barcellona, najava meca Neko od kolega sa Foruma bi mogao da pomisli da imam nesto protiv Crvene Zvezde ili Srbije, cim dobijem ovoliki entuzijazam kada treba da se kladi protiv Zvezde ili bilo kog srpskog kluba, a kamoli reprezentacije. Moj najveci zivotni problem nije Crvena Zvezda ili Srbija, vec selo. Psiholozi i psihoterapeuti tvrde da svaki poremecaj u nama vuce svoje korene jos iz ranog detinjstva, a cesto i iz adolescencije. Osim toga, svaki poremecaj dobija na tezini, ako uz probleme iz detinjstva, imate i neredovan i neuravnotezen sexualni zivot, posto je svaki muskarac nagonsko a ne racionalno bice. Meni se selo smucilo jos u ranom detinjstvu, tu nema nikakvih dilema. Najverovatnije su me moji terali da idem ponekad na selo, i pored moje volje. Iz ranog detinjstva su mi ostale traume u nekom delu mozga, kada god se pomene rec selo. Kada bih morao da se setim prve reci koja me asocira na rec selo, to bi svakako bila rec urin. Taj nepodnosljivi smrad urina i dan-danas mi razara mozak kada cujem za selo i seljake. Verovatno mi je to ostalo u mozgu jos iz detinjstva kada su me terali da udjem u stalu ili svinjac, da mi pokazu zivotinje ili stoku. Ono cega se secam jeste stoka koja je lezala u urinu i govnima, mislim da nikada u zivotu nisam video cistu kravu ili svinju. Najverovatnije da jos iz tog ranog detinjstva ne volim selo, miris sela, miris stale, ne volim svez vazduh, ne volim domacu hranu, a kada vidim koke kako leze na jajima ili svinje kako leze u urinu, odmah mi pozli. Uz to idu i uobicajeni problemi sa selom, sta tamo da radite recimo subotom uvece u 23.00 casa, sta da radite na selu kada nema koncerata, stadiona, bordela, teatra, bazena ili zabava. Pitanje je i sta da radite sa svezim vazduhom na selu, kada tamo nema kladionica, ili ima samo jedna i to seoska. Da ne govorimo o entuzijazmu da uzmete lopatu u ruke i radite na zemlji po najvecem suncu, jedan od najneisplativijih poslova na svetu. To sto ne podnosim selo i miris stale i urina nije poremecaj iako psihoterapeuti kazu da jeste, jer zasto onda mladi ljudi ne ostaju na selu, kada je tamo svez vazduh i tako lepo, zar ne? Zasto su sela sve starija, i zasto svi zele da odu u grad, pogotovo mladi? Verovatno da postoji neki razlog. Ja ne bih imao neprijateljske odnose sa selom, kada bi sve bilo na svom mestu, kada bi seljaci uvek ostali na selu, a gradjani u gradu. Problem nastaje kada seljak dodje u grad, i ostane zauvek, a pri tome hoce da svi mi zaboravimo odakle je dosao. E zato je i nastao ovaj danasnji post. Beograd Grad Beograd nikada celim svojim delom nije bio seljacki grad u svojoj istoriji. Uvek je jednim svojim delom imao u sebi jasno gradjansko jezgro, da kazemo pravi, stari Beograd, "stare" ili "rodjene" Beogradjane kako se to obicno kaze. Na zalost, Beograd je dva puta u svojoj istoriji poseljacen, prvi put nakon Drugog Svetskog Rata, kada su tadasnji pobednici, komunisti direktno iz sume vozovima naselili i poseljacili Beograd. Drugi put se to desilo devedesetih godina, svi znamo iz kojih razloga. Problem sa seljakom koji dodje u grad je sto bi on da zaboravi svoju proslost, i da se niko ne seca odakle on dolazi. To mozete videti na svakom koraku, evo na primer u arhitekturi. Beograd je imao jedan od najlepsih pogleda na svetu, tik uz obalu reke, ali je onda nekom seljaku palo na pamet da tamo napravi Dubai za siromasne, pravu imitaciju Dubaija, i na taj nacin za sva vremena poseljaci Beograd. Kako to izgleda, mozete videti na ovoj slici Seljak kada dodje u grad, obicno pozeli i da ostavi trag iza sebe, da se vidi da je bio u gradu. Seljaku nikada nece pasti na pamet da u gradu napravi park ili botanicku bastu, jer ga to podseca na selo i stalu, vec se okrece betonu i spomenicima, a kako to izgleda kada nekom seljaku padne na pamet da u sred starog centra Beograda napravi spomenik, mozete videti na ovim slikama Crvena Zvezda Eto, to je moj problem sa Zvezdom, sto ih ja gledam kao selo i stalu, kao miris urina, kao seljaka koji ne zeli da ostane na selu, vec hoce po svaku cenu da dodje u grad. U stali imaju dvanaest pobeda, jedan nereseni ishod i nula poraza, uz gol razliku "u plusu" 35, a u gradu imaju sve poraze i gol razliku 2:11. U stali imaju 11 uzastopnih pobeda, a u gradu skidaju gace i okrecu ledja cim udju u grad. U stali je zakonom zabranjeno da ih dobijete, pa zato Crvena Zvezda drzi svetski rekord u tome koliko je zabranjeno da ih dobijete u stali, sto na danasnji dan iznosi tacno sedam godina, osam meseci  i sest dana, ali zato u gradu nisu u stanju da uzmu cak ni bod Young Boysima ili Benfici. Kada Crvena Zvezda igra u stali, ona ima posed lopte, igraju leprsavo, daju golove iz peterca, daju po pet golova za poluvreme, a ako nesto podje po qurcu, tu su uvek sudije, jer Zvezdine utakmice ne traju 90 minuta, vec se igra dok Zvezda ne povede. A onda seljaci dodju u grad a zele da se zaboravi odakle dolaze.  Svaka propaganda na svetu ima samo jedan problem, a to je javnost, zapravo ono sto vidite svojim ocima. A svake oci koje dobro vide, kazu da su stala i miris urina u njoj, i grad dve potpuno razlicite stvari, dva potpuno razlicita nivoa. Sve je drugacije, ritam zivota, nacin zivota, nacin ophodjenja, mentalitet, oblacenje ... Kada bi Crvena Zvezda pristala da kaze, mi smo seljaci, nama je mesto u stali (Conference League), a i to je pitanje, a ne u gradu (Liga Prvaka), kada bi pristala da kaze da ne bi uspeli da izvuku opstanak ni u jednoj od liga "petice", kada bi pristali da kazu da se ne bi spasili ispadanja cak ni u engleskoj, ili italijanskoj drugoj ligi, kada bi pristali da priznaju da ne moze sa Rade Krunicem da idete na Rodrija ... ja i Crvena Zvezda uopste ne bi imali nikakvih problema, pa ne bi bilo ni ovog posta, a ja bi se vratio uspavankama od analiza kao kolega @IzudinB Crvena Zvezda vs Barcellona, predlozi za kladjenje Crvena Zvezda cak i kada je gubila sa po 0:9 (iz dve utakmice) od Tottenhama ili Bayerna ili sa 2:10 (iz dve utakmice) od Psg-a, je znala da dobije Klopp-ov Liverpool sa 2:0 i to "iz poluvremena". To se desi kada velike ekipe dodju na beogradsku livadu sa entuzijazmom kao kada vi treba da se kladite na mec spanske druge lige izmedju Elche-a i Almerie. Za ovakav mec, zapravo ni ne treba analiza, kvota na dvojku govori sve za sebe. Problem je moj entuzijazam za ovakve meceve kada me savlada ovakva euforija da moram da "pumpam" i "naduvavam" ovakve analize. Kao i uvek, ako na ovakvom mecu ne dodje dvojka, nema ljutnje, ako Zvezda ne izgubi, ili primi samo jedan ili nijedan gol, nemam ni ja pravo da se ljutim sto ce se potvrditi da sam prva budala Foruma. Samo neka je ovakvih utakmica sto vise za kladjenje, barem da ih ima svaki dan, kao kada Dinamo ide Bayernu, Zvezda Interu, kada reprezentacija Nemacke dolazi u BiH, ili da reprezentacija Srbije ide Spaniji svaki dan. A za manje od tri meseca i Dinamo ide Arsenalu, a i to ce brzo, mnogo brze nego sto mislite.    
    • Crvena zvezda - Barcelona - over 3.5 gola (1.90) bet365 Barcelona će večeras tražiti nastavak pobjedničkog niza u Ligi prvaka kada se susretnu s Crvenom zvezdom. Nakon uvjerljive pobjede od 4-1 nad Bayernom, Barcelona je sada u nizu od dvije pobjede u natjecanju, a njihov napad pokazuje sve veći intenzitet. Barca je u zadnje četiri gostujuće utakmice u Europi izgubila samo jednom, a nova pobjeda na ovom gostovanju produžila bi im niz na tri uzastopna trijumfa i približila ih plasmanu u nokaut fazu. S druge strane, Crvena zvezda je pronašla svoj ritam nakon teškog poraza od 5-1 od Monaca, ostvarivši tri uzastopne pobjede u domaćem prvenstvu, što im je dodatni poticaj za traženje prve pobjede u ovom natjecanju. Također, njihov domaći učinak ove sezone je vrlo solidan, s tek jednim porazom u svim natjecanjima. U ovaj dvoboj dolaze s nizom od tri domaće utakmice bez poraza. Ozljede i izostanci Crvena zvezda dočekuje Barcelonu u Ligi prvaka s nekoliko važnih izostanaka u momčadi. Krilni igrač Peter Olayinka neće igrati zbog ozljede Ahilove tetive, dok će Nemanja Radonjić također propustiti susret nakon što je bio prisiljen napustiti igru protiv Vojvodine u osmoj minuti. Također, status vratara Omrija Glazera i braniča Ognjena Mimovića ostaje upitan, jer su obojica većinu ove sezone proveli van terena zbog ozljeda. S druge strane, Barcelona također ulazi oslabljena u ovaj susret, jer su izvan pogona Marc-Andre ter Stegen, Marc Bernal, Ronald Araujo, Ferran Torres, Eric Garcia i Andreas Christensen. Očekivane postave: Crvena zvezda: Ilić; Young-woo, Spajić, Djiga; Silas, Krunić, Elsnik, Maksimović, Rodić; Duarte, Ndiaye Barcelona: Pena; Kounde, Cubarsi, Martinez, Balde; De Jong, Pedri; Yamal, Olmo, Raphinha; Lewandowski Očekuje se golijada, s obzirom na Barceloninu efikasnost pred protivničkim golom, pa je tip na više od 3.5 golova vrijedan razmatranja. Raphinha, koji je pod vodstvom Hansija Flicka jedan od najopasnijih napadača, u posljednje tri utakmice postigao je pet golova i mogao bi biti ključan igrač u ovoj utakmici. (Koeficijenti 6.11. u 05:40 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Liga prvaka  Slovan - Dinamo  Manje od 4.5 golova  Kvota 1.20
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use