Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 23.11.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Moj odabor za danas. Dosta realan rukometni duble.

Porto-Montbellier

Prošlo kolo je Montpellier doma slavio prema Portu za 11 gola. Porto je igrao stvarno lose. Danas se igra u Portu i oba dva tima imata isto stevilo bodova, ali Montpellier je u bas boljoj formi i tko prati rukomet zna da igra u vrlo jaci ligi, tako da se mi danas cini zicer da Montpellier u Portu nece izgubit po kvotu 1,53 (X2).

Kielce-Zagreb

Kielce su na ovoj utakmici favorit ali Zagreb ima ovu sezonu jako dobro momčad. Igraju stvarno dobro i prošlo kolo su vodili cjelu utakmicu prema Kielce, ali na kraju iztrzili samo remi. Danas se igra na Poljskem ali vjerujem da cu se vatreni borit i pokusali iztrazit barem kakav bod. Tako da na ovi utakmici se mi cini cisti zicer +7,5 hendikep na Zagreb po kvoti 1,53.

Ovdje ima vrednost odigrat i single +5,5 hendikep na Zagreb po kvoti 2,02!

Sretno!

IMG_0482.jpeg

prije 22 minute, medinjo said:

Moj odabor za danas. Dosta realan rukometni duble.

Porto-Montbellier

Prošlo kolo je Montpellier doma slavio prema Portu za 11 gola. Porto je igrao stvarno lose. Danas se igra u Portu i oba dva tima imata isto stevilo bodova, ali Montpellier je u bas boljoj formi i tko prati rukomet zna da igra u vrlo jaci ligi, tako da se mi danas cini zicer da Montpellier u Portu nece izgubit po kvotu 1,53 (X2).

Kielce-Zagreb

Kielce su na ovoj utakmici favorit ali Zagreb ima ovu sezonu jako dobro momčad. Igraju stvarno dobro i prošlo kolo su vodili cjelu utakmicu prema Kielce, ali na kraju iztrzili samo remi. Danas se igra na Poljskem ali vjerujem da cu se vatreni borit i pokusali iztrazit barem kakav bod. Tako da na ovi utakmici se mi cini cisti zicer +7,5 hendikep na Zagreb po kvoti 1,53.

Ovdje ima vrednost odigrat i single +5,5 hendikep na Zagreb po kvoti 2,02!

Sretno!

IMG_0482.jpeg

Vrlo dobar odabor na utakmici Kielce-Zagreb se mi cini i ovaj da ce biti na utakmici više od 6,5 izkljucenja za 2 minuti po kvoti 1,6.

I single da ce na utakmici između Veszprema i Celja, Mitja Janc zabiti vise od 4,5 gola po kvoti 1,53

IMG_0483.jpeg

IMG_0484.jpeg

Kielce-Zagreb: hendikep na Zagreb +7.5 Win (1,53 kvota)
Kielce-Zagreb: hendikep na Zagreb +5.5 Win (2,02 kvota)
Kielce-Zagreb: više od 6.5 izključenja za 2 minuti na utakmici Win (1,6 kvota)

Veszprem-Celje: Mitja Janc zabije više od 4.5 golova Win (1,53 kvota)

Nadam se da ste ispratili.

Igrajo se jos 2 moja predloga za danas.

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use