Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

20. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 21.11. - 23.11. (Uto-Čet)

IzudinB

Recommended Posts

@Goksim, @furyshaa, @mesrine, @jansavc, @McGarrett, @Humanic, @Ipoje4, @nuki01, @josip123, @nenosk, @zeko1088, @nutrija, @COLT, @vjekos, @misterija, @Joker93, @Guts1950, @risretto, @Dejvid, @pena29, @mester, @Marko15, @tome1993, @sestincan, @anastasov, @CarlosBacca70, @Leedsfan

POSTAVITE SVOJE TIPOVE ZA 20. KOLO DRUGE LIGE POSLJEDNJE ŠANSE!

Tema PŠ-a će biti otvorena do utorka do 15 sati!

Tablica Posljednje Šanse 2023/2024:

Prema Članku 10. molimo da parovi u sezonni 2023/2024 budu prijavljeni u sljedećem formatu: 

DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA

SCREENSHOT

Obrazloženje

TRENUTNO STANJE NA TABELI. UKOLIKO UOČITE GREŠKU MOLIM VAS JAVITE SE U INBOX I SVE ĆEMO REGULISATI. HVALA SVIMA I SRETNO!

Screenshot_64.png

Utorak / NFL / Kansas - Philadelphia - over 36,5 (1,22) bet365

Kansas je pošteno zakazao u zadnjim kolima što se overa tiće. Očekujem utakmicu sa dosta poena te mislim da će ova granica biti pređena još prije početka zadnje četvrtine. 

Ovaj tjedan nas zbog Thanksgiving-a očekuje drugačiji NFL raspored gdje ćemo imati više utakmica kroz tjedan. Imat ćemo dvije utakmice u četvrtak, jednu u neuobičajnom terminu zbog Thanksgivinga u petak te standardno u nedjelju. 

Screenshot 2023-11-20 at 08.57.21.png

22.11. 20:30 / Basket / Eurocup / London-Olimpija / 1(ml) / 1.20 / 1xbet

Olimpija igra ovo gostovanje za 48 sati od domače utakmice sa Partizanom.

Olimpija ima u Eurocupu score 0-7 i ubedljivo je poslednja na tabeli, dok London deli 2. mesto sa scorom 5-2. 

Trenutno ima Olimpija ima još nekoliko problema sa izostancima. Fali jim jedini pravi centar Matković, dok je nekoliko igrača je pod upitkom. 

Screenshot_20231120_150616_Samsung Internet.jpg

Rukomet, LP, četvrtak

Kielce-Zagreb 

Zagreb igra odlicno u ovoj sezoni, izvan svih ocekivanja, prosli tjedan uzeli bod Kielceu u Zagrebu, s tim da su vodili 2 razlike dve min do kraja, tako da nisu osvojili ngo izgubili bod

Kielce je prije toga igrao Superglobe, 4 utakmice u pet dana, i direkt doslo u Zagreb

Sad su se valjda odmorili i trebali bi dobiti Zagreb, uzeo hendikep samo zbog koefa jer je 1 1.15

image.png.67bea5c0b98a58fb2b9a9b5f5eac3257.png

Pošto vidim da nitko nije kao par odigrao čistu pobjedu Hrvatske, nego je kombinacija pobjeda i manje golova, ili Hrvatska daje više od 1 gola, ja ću se odlučiti na običnu pobjedu kad već kvota ispunjava uslove u SuperSport kladionici..

Utorak

20:45h

Kvalifikacije za EP 

Hrvatska - Armenija 1 (1.20) SuperSport 

IMG_20231120_163459.jpg

22.11/Nogomet/Premier

Peru-Venezuela / 5.5+ korneri/ 1.22

Dvoumio sam se između ovoga i golova i izabrao sam ovo,pa cemo vidjeti jesam li pogrijesio.MIslim da je realno da vidimo barem 6 udaraca iz ugla.Venecula je u gornjem domu i sigurno da racunaju na bodove protiv ovakvog Perua.Sa druge strane Peru je ocajno los i u 5 meceva jos nikome nisu uzeli bod a sto je gore nisu ni dali gol.Crna serija mora stati a da bi stala ,Peru ce morati zaigrati nesto hrabrije i ofanzivnije i stoga mislim da je 6 kornera minimu.Zadnji njihov mec je zavrsen sa 13 kornera.

Screenshot (44).png

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use