Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

18. kolo Prve lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 14.11. - 16.11. (Uto-Čet)

IzudinB

Recommended Posts

prije sat vremena, Guts1950 said:

Bugarska - Mađarska   0 golova u prvih 10 min za Bugarsku, X2, under 5,5 goals

https://www.rezultati.com/utakmica/dtczkqb0/#/omjer/overall

Najrađe bih preskočio ovo kolo. Bugarska na zadnjem mjestu sa 2 boda i 3 zabijena gola od čega 2 u gostima nema šanse za plasman na Europsko prvenstvo. Mađarska bi ovom pobjedom potvrdila prolaz. Oni već 10 utakmica nisu poraženi i samo su jednom ostali nepostignutog gola. Ističu se tu dvije pobjede protiv Srbije 2:1 doma i u gostima. Najveća pobjeda u zadnje vrijeme je bila protiv Bugarske doma 3:0, a već više od 3 godine nisu odigrali susret sa više od 5 golova (3:3 protiv Poljske)

image.png.16ea0d069b4ace8823d93411e29a7705.png

Jedva čekam da @LeonardoDrugi ovo vidi...😁😜

prije sat vremena, Guts1950 said:

Bugarska - Mađarska   0 golova u prvih 10 min za Bugarsku, X2, under 5,5 goals

https://www.rezultati.com/utakmica/dtczkqb0/#/omjer/overall

Najrađe bih preskočio ovo kolo. Bugarska na zadnjem mjestu sa 2 boda i 3 zabijena gola od čega 2 u gostima nema šanse za plasman na Europsko prvenstvo. Mađarska bi ovom pobjedom potvrdila prolaz. Oni već 10 utakmica nisu poraženi i samo su jednom ostali nepostignutog gola. Ističu se tu dvije pobjede protiv Srbije 2:1 doma i u gostima. Najveća pobjeda u zadnje vrijeme je bila protiv Bugarske doma 3:0, a već više od 3 godine nisu odigrali susret sa više od 5 golova (3:3 protiv Poljske)

image.png.16ea0d069b4ace8823d93411e29a7705.png

Hej @Guts1950

Pokazi mi samo jedan, jedini post kada sam ja objavio predlog  greskom u drugoj, amaterskoj ligi.

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use