Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 17.11.2023.


IzudinB

Recommended Posts

Europsko prvenstvo - Kvalifikacije

Petak1.png

EUROPSKO PRVENSTVO - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 13.11. u 00:11 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Idem da zavrsim  ovonedeljno   Evroligasko  duplo kolo!

Samo  da napomenem da sam u  tri  dana imao  samo  jedan promasaj  ( nazalost po  mene , jako  velik) Monaco - Efes 82:89.

Nadam se uspesnom  zavrsetku  ovog duplog kola:

- Povratkom trenera Ivanovica , Baskonia ne zna za neuspeh

- Bayern ima solidnu  ekipu  a Zalgiris je u  krizi

- Bice ovo  zanimljiv duel  dveju  ekipa koje su  u usponu   forme

- Mangupskim  recnikom , Partizan  ce pred svojih  20.000 gledaoca "oderati" najslabiju  ekipu  ove sezone.

image.png.3fe096fc7458a27db95d23233f49be95.png

Link to comment
Share on other sites

Jedinice na Italiju (fudbal) i Partizan (kosarka) po ukupnoj kvoti od 1,35 plus sve iz ponude na mecu Young Boys vs Crvena Zvezda (Liga Prvaka) da se dovucemo do ukupne kvote od preko 1,75

Morao bih da ne promasujem u narednih sto godina, da bih uspeo nekako da zaboravim onaj pad u realnom kladjenju, kada je Trajkovskiiiiiiiiii u 90 plus drugom minutu, dao gooooooooool Italiji u sred Palerma i tako cetvorostrukog prvaka sveta, drugi put uzastopno izbacio sa Svetskog Prvenstva. Na tom mecu sam mudro branio jedinicu sa X-om, a onda sam, takodje mudro igrao dvojku na italijane, na mecu u Skoplju, koji je zavrsen 1:1. Iako italihani imaju najgoru selekciju od kada postoje, ne mogu oni toliko ne pobedjivati makedonce, koliko ja mogu da ih cekam. Sto se tice utakmice Young Boys vs Crvena Zvezda, ko sa Foruma objavi analizu pre mene, bice izbacen sa Foruma. Za pocetak, predlazem golove, a tokom sedmice, predlozicu i kornere, kartone, broj faulova, penale na utakmici ...

Link to comment
Share on other sites

Italija - Sjeverna Makedonija 1 i 2+ (1.28) bet365

Italija se trenutno nalazi na trećem mjestu u kvalifikacijskoj skupini, s tri boda manje od izravnog konkurenta, Ukrajine. Unatoč impresivnom uspjehu na prošlom Euru, Talijani su se suočili s izazovima u kvalifikacijama, ponajviše zbog dva poraza od Engleske. Međutim, ključni trenutak bio je remi s današnjim suparnikom, Makedonijom, u prethodnoj utakmici odigranoj u Skoplju. Gosti su poveli golom Immobilea, ali je Bardhi izjednačio za Makedoniju u samom finišu utakmice.

Sada se Italija nalazi pred važnim zadatkom - moraju pobijediti Makedoniju kako bi održali realne šanse za plasman na završni turnir u Njemačkoj. U posljednjem kolu, Azzurri će gostovati u Ukrajini, gdje će im biti potreban barem remi ako žele ostvariti svoj cilj. Stoga, večeras će svaki gol, svaki trenutak na terenu imati ogroman utjecaj na ishod njihovog puta prema europskom tronu.

Sjeverna Makedonija se trenutno nalazi na četvrtom mjestu sa sedam osvojenih bodova, što ih stavlja u tešku poziciju u borbi za plasman na europski turnir. S obzirom na zaostatak od šest bodova za drugoplasiranom Ukrajinom, realnost je da su njihove šanse gotovo teoretske. Da bi Makedonija imala ikakvu nadu, neophodne su pobjede u preostala dva susreta, uz istovremeni trijumf Italije nad Ukrajinom.

Međutim, zadaci koje imaju pred sobom nisu nimalo laki. Nakon prokockane prednosti od 2:0 protiv Ukrajine i poraza od 3:2, te uvjerljivog poraza od Engleske rezultatom 7:0, stječe se dojam da su "crveno-žuti" propustili svoju ključnu priliku već u trećem kolu. Sada se suočavaju s izuzetno teškim zadatkom - protiv favorizirane Italije.

U četiri dvoboja ovih selekcija dvije su utakmice završile neodlučeno, dok su Italija i Makedonija upisale po jedan trijumf.

Italija: Donnarumma; Darmian, Acerbi, Bastoni, Dimarco; Barella, Jorginho, Frattesi; Berardi, Scamacca, Chiesa

Sjeverna Makedonija: Dimitrievski; Manev, Musliu, Serafimov; Ashkovski, Ademi, Atanasov, Alioski; Bardhi, Elmas; Trajkovski

Utakmica između Italije i Sjeverne Makedonije nosi sa sobom značajan naboj, s obzirom na nedavni remi u Skoplju i prošlogodišnji poraz Talijana koji ih je koštao mjesta na Svjetskom prvenstvu. Međutim, u posljednja dva kola Azzurri imaju priliku sami oblikovati svoju sudbinu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo

Poučeni ranijim neuspjesima, očekuje se da će Italija ući u ovu utakmicu s maksimalnom koncentracijom od prve minute. Njihova želja za iskupljenjem, zajedno s kvalitetom koji posjeduju, sugerira da će Talijani pokušati dominirati terenom i ostvariti pobjedu koja bi ih zadržala u borbi za plasman na europski turnir. Očekujem pobjedu Italije i barem dva gola na utakmici po kvoti 1.28 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Italija povede sa dva gola razlike, bez obzira kako se utakmica završila.

Screenshot_43-1.png

(Koeficijenti 17.11. u 14:22 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Engleska - Malta | Engleska 2+ u prvom poluvremenu (1.61) bet365

Engleska je već osigurala svoje mjesto na velikom natjecanju, ali prije nego što krenu prema europskoj tituli, preostaju im dvije posljednje utakmice protiv Malte i Makedonije. Danas ćemo svjedočiti susretu s jednom od najslabijih europskih selekcija - Maltom.

Izbornik Gareth Southgate ima priliku testirati dubinu svog tima i pružiti priliku igračima koji su dosad bili u drugom planu. Ti mladi talenti željni su dokazivanja, a pred domaćom publikom dat će sve od sebe kako bi pokazali svoj potencijal.

S obzirom na jasnu razliku u kvaliteti između ove dvije momčadi, postavlja se pitanje sa koliko golova razlike će Engleska pobijediti. Prema procjeni, očekujem da će Engleska u prvom poluvremenu postići barem dva gola. Ova prognoza čini se sasvim realnom, a kvota je prilično solidna. Sretno svima.

Screenshot_44.png

(Koeficijenti 17.11. u 15:14 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 14 sati, noja57 said:

Idem da zavrsim  ovonedeljno   Evroligasko  duplo kolo!

Samo  da napomenem da sam u  tri  dana imao  samo  jedan promasaj  ( nazalost po  mene , jako  velik) Monaco - Efes 82:89.

Nadam se uspesnom  zavrsetku  ovog duplog kola:

- Povratkom trenera Ivanovica , Baskonia ne zna za neuspeh

- Bayern ima solidnu  ekipu  a Zalgiris je u  krizi

- Bice ovo  zanimljiv duel  dveju  ekipa koje su  u usponu   forme

- Mangupskim  recnikom , Partizan  ce pred svojih  20.000 gledaoca "oderati" najslabiju  ekipu  ove sezone.

image.png.3fe096fc7458a27db95d23233f49be95.png

Analiza jaca od tiketa . Pun pogodak!!

Link to comment
Share on other sites

  • IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Subota 20:30h | LNB Francuska košarka Elan Chalon vs Paris Basketball konačni ishod 2 (1.33) Supersport Paris novi euroligaš, top ekipa, prvo kolo izgubili, sumnjam da će si dozvolit da i drugo kolo izgube. Moraju dobit i dići samopouzdanje pred početak eurolige.     
    • Bayern Munich - Bayer Leverkusen - 1 i oba daju (2.60) ili Harry Kane postiže gol (1.80) bet365 Na Allianz Areni očekuje se prava nogometna poslastica jer se sastaju dva vodeća bundesligaška kluba u derbiju sezone. Bayern se nada da će zadržati savršeni niz protiv aktualnog prvaka, Bayer Leverkusena. Bavarci su u vrhunskoj formi i u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima postigli su nevjerojatnih 20 golova. Ovaj niz uključuje i impresivnu pobjedu od 9-2 nad hrvatskim prvakom Dinamom u prvom kolu Lige prvaka. Njihova posljednja žrtva bio je Werder, kojeg su prošlog vikenda svladali s uvjerljivih 5-0 na gostovanju, u utakmici u kojoj Bremen nije uputio niti jedan udarac na gol tijekom cijelih 90 minuta. Bayer Leverkusen također ulazi u ovaj dvoboj s visokim moralom, nakon što su prošlog vikenda preživjeli težak ispit protiv Wolfsburga, ostvarivši dramatičnu pobjedu od 4-3 uz kasni pogodak Victora Bonifacea na BayAreni. Obje momčadi zabijaju bez problema na početku sezone, pa nas u subotu očekuje prava golijada. Bayern je posebno ubojit u napadu, postigavši 20 golova u posljednje tri pobjede, dok je Leverkusen u svakoj od prethodne tri pobjede u svim natjecanjima zabio najmanje četiri gola. Međutim, momčad Xabija Alonsa pokazuje ranjivosti u obrani, primivši barem jedan gol u tri od posljednje četiri utakmice, uključujući tri pogotka u prošlotjednoj pobjedi nad Wolfsburgom. Ozljede i izostanci Bayern se suočava s nekoliko izostanaka u obrani. Hiroki Ito neće biti na raspolaganju do listopada, dok će Josip Stanišić biti van terena do studenog. Desni bek Sacha Boey neće biti dostupan sve do prosinca. Napadač Arijon Ibrahimović trebao bi se vratiti početkom sljedećeg mjeseca, dok će vratar Daniel Peretz izostati još nekoliko dana. Međutim, dobra vijest za Bayern je povratak Manuela Neuera, koji će ponovno zauzeti mjesto između vratnica. S druge strane, Bayer Leverkusen nema problema s ozljedama. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Pavlović; Olise, Musiala, Gnabry; Kane Leverkusen: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Boniface S obzirom na sve navedeno, oklada na pobjedu Bayerna i oba tima daju gol čini se kao odlična opcija, s koeficijentom 2.60 u bet365 kladionici. Također, vrijedi se kladiti na to da će Harry Kane postići gol u bilo kojem trenutku, uz koeficijent 1.80. Engleski napadač već je postigao pet golova u prva četiri kola ove sezone, a postigao je i četiri pogotka protiv Dinama u prvoj utakmici Lige prvaka. (Koeficijenti 27.9. u 20:57 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Newcastle - Manchester City - Haaland daje gol (1.72) bet365 Branitelji naslova prošlog su vikenda odigrali remi od 2-2 na svom terenu protiv glavnih rivala za titulu, Arsenala. Neposredno prije kraja prvog poluvremena Leandro Trossard je zaradio crveni karton za Arsenal. City je u tom susretu uputio čak 33 udarca na gol, a kasni izjednačujući pogodak postigao je John Stones u osmoj minuti sudačke nadoknade. Momčad Pepa Guardiole i dalje drži prvo mjesto na tablici s četiri pobjede i jednim remijem u prvih pet kola. S druge strane, Newcastle je prošlog vikenda pružio najslabiju predstavu ove sezone, nakon što su izgubili sa 3-1 u gostima kod Fulhama. Nešto očito ne štima u ekipi Eddieja Howea ove sezone. Iako njihov ukupni skor nije loš, nastupi su daleko od optimalnih i Newcastle trenutno ne izgleda kao momčad koja bi mogla konkurirati za europska natjecanja. Ozljede i izostanci Newcastle će se suočiti s problemima zbog ozljedda nekoliko ključnih igrača. Callum Wilson, Sven Botman i Jamaal Lascelles, te Lewis Miley i dalje su izvan terena, a Wilson se neće vratiti prije sljedeće reprezentativne stanke. Trener Eddie Howe također je otkrio da Matt Targett neće igrati ovog vikenda, dok je napadač Alexander Isak pod znakom sumnje zbog ozljede nožnog prsta te ovaj tjedan nije trenirao s prvom momčadi. S druge strane, Manchester City dolazi bez ključnog veznjaka Rodriga, koji je ozlijedio ligamente koljena i propustit će ostatak sezone nakon operacije. Također, Oscar Bobb i Nathan Ake su na listi ozlijeđenih, dok Kevin De Bruyne nastavlja oporavak. Nakon što je Pep Guardiola u pobjedi u EFL Kupu nad Watfordom u tjednu napravio devet promjena u sastavu, očekuje se povratak glavnih igrača za susret s Newcastleom. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Gordon, Isak, Barnes Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovačić; Savinho, Bernardo, Gundogan, Doku; Haaland Obrana Newcastlea pokazala je mnoge slabosti prije tjedan dana na Craven Cottageu. Svaka od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završila je s golovima na obje strane, što će sigurno biti dobra vijest za Erlinga Haalanda. Nevjerojatni norveški napadač prošlog je vikenda postigao svoj deseti pogodak u sezoni protiv Arsenala. Zabio je u svakoj od prethodnih pet utakmica u ligi, a sada ga čeka propusna obrana Newcastlea, pa je za očekivati da će ponovno biti strijelac s koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 27.9. u 20:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use