Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 16.11.2023.


IzudinB

Recommended Posts

Europsko prvenstvo - Kvalifikacije

Utorak1.png

EUROPSKO PRVENSTVO - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 13.11. u 00:11 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Slovačka - Island 1X i 1 u bilo kojem poluvremenu (1.47) bet365

Slovačka reprezentacija je u ovim kvalifikacijama ostvarila impresivan uspjeh, posebno u izuzetno izjednačenoj skupini gdje su četiri reprezentacije bile u borbi za drugo mjesto, budući da je prvo već bilo "rezervirano" za Portugal. U osam odigranih susreta, Slovaci su ostvarili pet pobjeda, remizirali s Luksemburgom te doživjeli dva poraza od moćnog portugalskog tima.

U prethodnom kolu, Slovaci su ostvarili važnu pobjedu nad Luksemburgom te su sada korak bliže plasmanu na Europsko prvenstvo. U susretu s Islandom, čak i remi bio bi dovoljan da matematički osiguraju svoje mjesto na europskom natjecanju.

Međutim, unatoč ovoj činjenici, vjerujemo da domaćin neće kalkulirati. Naprotiv, očekujemo odlučujući pristup od samog početka susreta, gdje će Slovaci željeti doći do prednosti već u ranoj fazi. Takav pristup ne samo da će olakšati njihov put prema europskom prvenstvu, već će i dodatno začiniti atmosferu u pretposljednjem kolu kvalifikacija.

Island je svoj put prema Europskom prvenstvu započeo na najgori mogući način, s tri uzastopna poraza, iako se očekivalo da će slaviti protiv Lihtenštajna. No, porazi od Bosne, Portugala i Luksemburga postavili su ih u iznimno težak položaj već nakon četiri kola. S obzirom na tu situaciju, izgledalo je kao da će njihova misija izboriti plasman na Europsko prvenstvo biti gotovo nemoguća.

Ipak, Island je pokazao izniman karakter podižući razinu igre u nastavku kvalifikacija. Trijumfi protiv Bosne i Lihtenštajna te remi s Luksemburgom svjedoče o njihovom odlučujućem naporu.

U susretu s Slovačkom, Island nema izbora osim da traži pobjedu kako bi zadržali nadu u plasman na Europsko prvenstvo. No, put do toga nije samo u njihovim rukama. Moraju također navijati za poraz Slovačke u finalnom kolu protiv Bosne i Hercegovine, dok bi sami trebali slaviti u posljednjem susretu protiv Portugala.

U dosadašnjoj povijesti susreta između Slovačke i Islanda odigrane su četiri utakmice. Slovačka je iza sebe ostavila dva pobjednička nastupa, Island je zabilježio jednu pobjedu, dok je jedan od njihovih međusobnih duela završen bez pobjednika.

Slovačka: Dubravka; Pekarik, Vavro, Skriniar, Hancko; Duda, Lobotka, Kucka; Schranz, Bozenik, Haraslin

Island: Runarsson; Sampsted, Palsson, Ingason, Finnsson; Willumsson, Traustason, Haraldsson; Gudmundsson, Oskarsson, A Sigurdsson

Slovačka je tijekom ovih kvalifikacija demonstrirala značajan napredak kao ekipa, čime su si zasluženo otvorili vrata za sudjelovanje na Europskom prvenstvu u Njemačkoj iduće godine. U njihovoj borbi s Islandom, očekujem da će pristupiti utakmici s odlučnošću, težeći osigurati bod koji im nedostaje. Uz podršku svojih vjernih navijača, vjerujem da će Slovačka ostvariti željeni rezultat i osigurati svoje mjesto među najboljim europskim selekcijama. Stoga ovdje predlažem 1X na Slovačku, te pobjedu u bilo kojem poluvremenu po kvoti 1.47 u bet365 kladionici.

Screenshot_34-2.png

(Koeficijenti 16.11. u 12:20 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Luksemburg - BiH 1X (1.50) bet365

Nakon osam odigranih utakmica, Luksemburg se nalazi na trećem mjestu sa tri pobjede i 11 bodova. Unatoč trenutačnom uspjehu, izabranici trenera Luca Holtza imaju zaostatak od pet bodova za Slovačkom na drugom mjestu. S obzirom na samo dva preostala kola, Luksemburg ima priliku sustići Slovačku, no put do toga nije lak. Pobjeda protiv Bosne je imperativ, ali istovremeno će ovisiti o ishodu susreta između Slovačke i Islanda.

Ukoliko Slovačka pobijedi Island, Luksemburg gubi šansu za plasmanom. U slučaju remija Slovačke protiv Islanda, Luksemburg će imati minimalne izglede zbog lošije gol-razlike u usporedbi s konkurentima.

Luksemburg ulazi u ovu utakmicu s nizom od tri utakmice bez pobjede, težak poraz od Portugala rezultatom 0-9 i neodlučen rezultat protiv Islanda 1-1, uz poraz od Slovačke 0-1. Unatoč tome, Luksemburg ima povijesnu priliku jer su u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo posljednji put imali tri pobjede davne 1996. godine. Sa šest ukupnih pobjeda u dosadašnjih šest kvalifikacija, Luksemburg žudi za još jednim velikim uspjehom.

Prije samog početka kvalifikacija, Bosna i Hercegovina se smatrala jednim od favorita za osvajanje drugog mjesta u skupini H. Međutim, stvari su se promijenile, i nakon osam odigranih utakmica, trenutno se nalaze na petom mjestu s tri pobjede i pet poraza. Sa zaostatkom od sedam bodova za drugoplasiranom Slovačkom, šanse za plasman na drugo mjesto su izmakle iz ruku bh. reprezentacije.

Posljednja domaća utakmica protiv Portugala rezultirala je teškim porazom od 0-5, što je samo odraz izazova s kojima se susreću. Na gostovanjima su ostvarili samo jednu pobjedu, protiv Lihtenštajna, dok su u četiri gostujuće utakmice doživjeli tri poraza. Kritična statistika leži u činjenici da u tim porazima nisu uspjeli postići niti jedan pogodak, dok su samo dvaput zadržali svoju mrežu netaknutom.

Samo su se jednom sastali u službenim utakmicama tijekom posljednjih 12 godina, a to je bilo prije pet mjeseci kada je Luksemburg kao gost slavio s rezultatom 0:2.

Luksemburg: Moris; Jans, Gerson, Chanot, Martins; V Thill, Barreiro Martins, Martins Pereira, S Thill; Sinani, Rodrigues

BiH: Vasilj; Dedic, Hadzikadunic, Kovacevic, Gazibegovic; Hadziahmetovic, Cimirot, Krunic; Stevanovic, Demirovic, Tahirovic

Izuzetno važna utakmica između Luksemburga i Bosne i Hercegovine, s posebnim naglaskom na Luksemburgu koji još uvijek ima izglede za osvajanje drugog mjesta. S obzirom na najavljene promjene u sastavu reprezentacije BiH, gdje će dobiti priliku mladi i manje iskusni igrači, predviđam da Luksemburg može izbjeći poraz u ovom ključnom susretu po kvoti 1.50 u bet365 kladionici.

Screenshot_35-2.png

(Koeficijenti 16.11. u 12:54 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Evroliga, drugi dan ove nedelje:

- Ne verujem  da ce Fener i  treci  mec u  nizu  u  Beogradu  biti  porazen( ovaj put igraju  bez gledaoca ( protiv CZ i  Partizana  imali  su  protiv sebe po  20.000 navijacqa)

- Obe ekipe su  oslabljene , imaju  neke  medjusobne veze ( sportski  prijatelji). 

- REAL gazi,,,,

- Idemo  ponovo  protiv pravila ( ne igraj  ekipu  koja te prodaje). Igram na Milano  zbog Mirotica.

 

image.png.eb03cb939b3eb649980112fcfe6485f0.png

Link to comment
Share on other sites

prije 8 sati, noja57 said:

Evroliga, drugi dan ove nedelje:

- Ne verujem  da ce Fener i  treci  mec u  nizu  u  Beogradu  biti  porazen( ovaj put igraju  bez gledaoca ( protiv CZ i  Partizana  imali  su  protiv sebe po  20.000 navijacqa)

- Obe ekipe su  oslabljene , imaju  neke  medjusobne veze ( sportski  prijatelji). 

- REAL gazi,,,,

- Idemo  ponovo  protiv pravila ( ne igraj  ekipu  koja te prodaje). Igram na Milano  zbog Mirotica.

 

image.png.eb03cb939b3eb649980112fcfe6485f0.png

Milano  proradio!!!!

Link to comment
Share on other sites

  • IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Subota 20:30h | LNB Francuska košarka Elan Chalon vs Paris Basketball konačni ishod 2 (1.33) Supersport Paris novi euroligaš, top ekipa, prvo kolo izgubili, sumnjam da će si dozvolit da i drugo kolo izgube. Moraju dobit i dići samopouzdanje pred početak eurolige.     
    • Bayern Munich - Bayer Leverkusen - 1 i oba daju (2.60) ili Harry Kane postiže gol (1.80) bet365 Na Allianz Areni očekuje se prava nogometna poslastica jer se sastaju dva vodeća bundesligaška kluba u derbiju sezone. Bayern se nada da će zadržati savršeni niz protiv aktualnog prvaka, Bayer Leverkusena. Bavarci su u vrhunskoj formi i u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima postigli su nevjerojatnih 20 golova. Ovaj niz uključuje i impresivnu pobjedu od 9-2 nad hrvatskim prvakom Dinamom u prvom kolu Lige prvaka. Njihova posljednja žrtva bio je Werder, kojeg su prošlog vikenda svladali s uvjerljivih 5-0 na gostovanju, u utakmici u kojoj Bremen nije uputio niti jedan udarac na gol tijekom cijelih 90 minuta. Bayer Leverkusen također ulazi u ovaj dvoboj s visokim moralom, nakon što su prošlog vikenda preživjeli težak ispit protiv Wolfsburga, ostvarivši dramatičnu pobjedu od 4-3 uz kasni pogodak Victora Bonifacea na BayAreni. Obje momčadi zabijaju bez problema na početku sezone, pa nas u subotu očekuje prava golijada. Bayern je posebno ubojit u napadu, postigavši 20 golova u posljednje tri pobjede, dok je Leverkusen u svakoj od prethodne tri pobjede u svim natjecanjima zabio najmanje četiri gola. Međutim, momčad Xabija Alonsa pokazuje ranjivosti u obrani, primivši barem jedan gol u tri od posljednje četiri utakmice, uključujući tri pogotka u prošlotjednoj pobjedi nad Wolfsburgom. Ozljede i izostanci Bayern se suočava s nekoliko izostanaka u obrani. Hiroki Ito neće biti na raspolaganju do listopada, dok će Josip Stanišić biti van terena do studenog. Desni bek Sacha Boey neće biti dostupan sve do prosinca. Napadač Arijon Ibrahimović trebao bi se vratiti početkom sljedećeg mjeseca, dok će vratar Daniel Peretz izostati još nekoliko dana. Međutim, dobra vijest za Bayern je povratak Manuela Neuera, koji će ponovno zauzeti mjesto između vratnica. S druge strane, Bayer Leverkusen nema problema s ozljedama. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Pavlović; Olise, Musiala, Gnabry; Kane Leverkusen: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Boniface S obzirom na sve navedeno, oklada na pobjedu Bayerna i oba tima daju gol čini se kao odlična opcija, s koeficijentom 2.60 u bet365 kladionici. Također, vrijedi se kladiti na to da će Harry Kane postići gol u bilo kojem trenutku, uz koeficijent 1.80. Engleski napadač već je postigao pet golova u prva četiri kola ove sezone, a postigao je i četiri pogotka protiv Dinama u prvoj utakmici Lige prvaka. (Koeficijenti 27.9. u 20:57 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Newcastle - Manchester City - Haaland daje gol (1.72) bet365 Branitelji naslova prošlog su vikenda odigrali remi od 2-2 na svom terenu protiv glavnih rivala za titulu, Arsenala. Neposredno prije kraja prvog poluvremena Leandro Trossard je zaradio crveni karton za Arsenal. City je u tom susretu uputio čak 33 udarca na gol, a kasni izjednačujući pogodak postigao je John Stones u osmoj minuti sudačke nadoknade. Momčad Pepa Guardiole i dalje drži prvo mjesto na tablici s četiri pobjede i jednim remijem u prvih pet kola. S druge strane, Newcastle je prošlog vikenda pružio najslabiju predstavu ove sezone, nakon što su izgubili sa 3-1 u gostima kod Fulhama. Nešto očito ne štima u ekipi Eddieja Howea ove sezone. Iako njihov ukupni skor nije loš, nastupi su daleko od optimalnih i Newcastle trenutno ne izgleda kao momčad koja bi mogla konkurirati za europska natjecanja. Ozljede i izostanci Newcastle će se suočiti s problemima zbog ozljedda nekoliko ključnih igrača. Callum Wilson, Sven Botman i Jamaal Lascelles, te Lewis Miley i dalje su izvan terena, a Wilson se neće vratiti prije sljedeće reprezentativne stanke. Trener Eddie Howe također je otkrio da Matt Targett neće igrati ovog vikenda, dok je napadač Alexander Isak pod znakom sumnje zbog ozljede nožnog prsta te ovaj tjedan nije trenirao s prvom momčadi. S druge strane, Manchester City dolazi bez ključnog veznjaka Rodriga, koji je ozlijedio ligamente koljena i propustit će ostatak sezone nakon operacije. Također, Oscar Bobb i Nathan Ake su na listi ozlijeđenih, dok Kevin De Bruyne nastavlja oporavak. Nakon što je Pep Guardiola u pobjedi u EFL Kupu nad Watfordom u tjednu napravio devet promjena u sastavu, očekuje se povratak glavnih igrača za susret s Newcastleom. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Gordon, Isak, Barnes Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovačić; Savinho, Bernardo, Gundogan, Doku; Haaland Obrana Newcastlea pokazala je mnoge slabosti prije tjedan dana na Craven Cottageu. Svaka od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završila je s golovima na obje strane, što će sigurno biti dobra vijest za Erlinga Haalanda. Nevjerojatni norveški napadač prošlog je vikenda postigao svoj deseti pogodak u sezoni protiv Arsenala. Zabio je u svakoj od prethodnih pet utakmica u ligi, a sada ga čeka propusna obrana Newcastlea, pa je za očekivati da će ponovno biti strijelac s koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 27.9. u 20:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use