Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 14.11.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Majko moja, kako su lepa ova dva predloga kolega iz Poslednje Sanse. Retko se desava da u prva dva najlepsa predloga Poslednje Sanse, nema mog predloga, ali ovaj put stvarno nema mesta za mene.

Pogledajte ove dve lepotice, ne zna se koji predlog je lepsi, da li ovaj kolege @zeko1088 da ce Cipar pokriti handicap od 2,5 u prvom poluvremenu protiv Spanije, ili onaj kolege @BoskoBuha da ce Fenerbahce pokriti handicap od 11,5 protiv Crvene Zvezde u Beogradu. 

Bravo kolege, iako ste drugoligasi, ovo ako ne prodje, onda stvarno neka ide i zivot i kockanje u qurac

- 2 novih kolega do istorijskog 14.000-tog registrovanog clana ovog smesnog Foruma

Evroliga , prvi  deo  za ovu  nedelju:

Monaco  je bez ikakve ograde siguran  protiv ove sezone prosecne ekipe  Efes,

2. Real  nastavlja niz i ide na 7. uzastopnu  pobedu.

3. Milano,  veliko  razocarenje u ovoj  sezoni.  Ekipa koja je projektovana za prva 4 mesta  je pri dnu  sa dve pobede.  poslednja partija protiv Valencia (83:52)znaci  da bi  danas mogl i da savladaju  Virtus.

4,Maccabi ,  iako  je domacin u  Beogradu  ( bez publike) pokusace  da kao  " domacin" zabelezi  i  trecu  pobedu.  Ovaj hendikep  na grke je odlican.

5. Zvezda - Fenerbahce  ,  preskacem   u  celini.  U CZ su  velika previranja.  promena trenera, navodno  Shabazz Napier , koji  je doveden  da bude lider  ekipe i  glavni  sraf je za sada zaribao,  a po  nekim vestima zeli  da se vrati u Milano.  Turci  su  pre nekoliko  dana ispustil i laku pobedu protiv Partizana od koga nikada nisu  do sada izgubili u Beogradu.  Moze se ocekivati svasta na ovoj  utakmici.  I trijumf Turaka ali  i  visoka pobeda Zvezde ( tako  da cu  preskociti onaj visoko  hvaljen klizni  hendikep ( +11.5) na Fener.

image.png.a1cfbbe09408831d5e96c5d0032d4b9f.png

prije 18 sati, Iblaz93 said:

Jedva čekam da @LeonardoDrugi ovo vidi...😁😜

🤦‍♂️

prije 18 sati, LeonardoDrugi said:

Hej @Guts1950

Pokazi mi samo jedan, jedini post kada sam ja objavio predlog  greskom u drugoj, amaterskoj ligi.

Hej @LeonardoDrugi pokaži mi jedini moj post ove sezone u drugoj amaterskoj ligi koji san falia

prije 8 sati, Iblaz93 said:

Covjek je uvjerljivo prvi u Drugoj ligi, pa se već pomalo navikava na luksuz postanja u prvoligaškom dijelu foruma 😁

@Iblaz93 upoće nije uvjerljivo, puši mi za vratom. S obzirom koliko iman sriće ne bih se čudia da osvojim jer jedine greške su mi postavljanje prijedloga u krivoj ligi.

Skužajte ekipa dogodi se da suptilno pokušavam @LeonardoDrugi pomoći u odabiru prolaznih parova, pa kako ne kuži mora san udrit direktniji pristup. Odgovaram ovdje jer su teme zaključane. Valjda će mi administratori priznat okladu

"

@Iblaz93 upoće nije uvjerljivo, puši mi za vratom. S obzirom koliko iman sriće ne bih se čudia da osvojim jer jedine greške su mi postavljanje prijedloga u krivoj ligi.

Skužajte ekipa dogodi se da suptilno" 

Hej @Guts1950ja sam ovdje samo da vrijeme brže prođe...kako bi rekao pokojni Đorđe Balašević... Drag si mi jer gaziš, a sa ovime će se složiti i @LeonardoDrugi naše admine u drugoj ligi...

Samo tako nastavi... 😜🤪

prije 13 sati, noja57 said:

Evroliga , prvi  deo  za ovu  nedelju:

Monaco  je bez ikakve ograde siguran  protiv ove sezone prosecne ekipe  Efes,

2. Real  nastavlja niz i ide na 7. uzastopnu  pobedu.

3. Milano,  veliko  razocarenje u ovoj  sezoni.  Ekipa koja je projektovana za prva 4 mesta  je pri dnu  sa dve pobede.  poslednja partija protiv Valencia (83:52)znaci  da bi  danas mogl i da savladaju  Virtus.

4,Maccabi ,  iako  je domacin u  Beogradu  ( bez publike) pokusace  da kao  " domacin" zabelezi  i  trecu  pobedu.  Ovaj hendikep  na grke je odlican.

5. Zvezda - Fenerbahce  ,  preskacem   u  celini.  U CZ su  velika previranja.  promena trenera, navodno  Shabazz Napier , koji  je doveden  da bude lider  ekipe i  glavni  sraf je za sada zaribao,  a po  nekim vestima zeli  da se vrati u Milano.  Turci  su  pre nekoliko  dana ispustil i laku pobedu protiv Partizana od koga nikada nisu  do sada izgubili u Beogradu.  Moze se ocekivati svasta na ovoj  utakmici.  I trijumf Turaka ali  i  visoka pobeda Zvezde ( tako  da cu  preskociti onaj visoko  hvaljen klizni  hendikep ( +11.5) na Fener.

image.png.a1cfbbe09408831d5e96c5d0032d4b9f.png

Dva solidna tiketa  ali  i h srusio  Monaco

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use