Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

17. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 10.11. - 13.11. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

12.11 | FUDBAL | Chelsea - Manchester City GG (1.85) Mozzart

Nadam se da će proraditi zakon velikih brojeva, naime na posljednjih 7 mečeva kada su igrali jedni protiv drugih samo je jedna ekipa postizala golove. 
Chelsea je prošlo kolo strpao 4 komada Tottenhamu u gostima, dok je City primio 1 od Bornemoutha kod kuće. Znam da ovo nije matematika i da je stvar sreće, ali neka nas pogleda u ovom tipu. :) 

image.png.5e98b71e6af693215b97c08f28d519a5.png

Iako sam uvjeren da nisam ponovio par, nego je kolega naknadno editirao svoju objavu i uzeo moj prijedlog, a kako je njegov post bio iznad mog naravno da njegov prijedlog vrijedi, što naravno nije protiv pravila ali tko mi je kriv što ne gledam nakon što objavim jer izgleda da ovdje treba i 5 minuta prije zatvaranja teme pogledat da te netko ne sjebe. Administrator naravno ne odgovara 24 sata na moju poruku, ali nije ni bitno. 

Ovo kolo necu ni gledat sto su ljudi objavili jer ocito nema smisla kad te netko moze sjebat u 14:59 sa editiranjem objave. Tako da igram slijedece:

Odbojka, Finska liga
11.11. 16:00

Vammalan Lentopallo - Raision Loimu 1

1.22 -bet365

image.png.ae5a0d093cd664b7b874ad6848a92b06.png

prije 58 minute, COLT said:

Iako sam uvjeren da nisam ponovio par, nego je kolega naknadno editirao svoju objavu i uzeo moj prijedlog, a kako je njegov post bio iznad mog naravno da njegov prijedlog vrijedi, što naravno nije protiv pravila ali tko mi je kriv što ne gledam nakon što objavim jer izgleda da ovdje treba i 5 minuta prije zatvaranja teme pogledat da te netko ne sjebe. Administrator naravno ne odgovara 24 sata na moju poruku, ali nije ni bitno. 

Ovo kolo necu ni gledat sto su ljudi objavili jer ocito nema smisla kad te netko moze sjebat u 14:59 sa editiranjem objave. Tako da igram slijedece:

Odbojka, Finska liga
11.11. 16:00

Vammalan Lentopallo - Raision Loimu 1

1.22 -bet365

image.png.ae5a0d093cd664b7b874ad6848a92b06.png

Odgovoreno je kolegi, a predloženo je i novo pravilo što se tiče editiranja posta u Posljednjoj Šansi za sljedeću sezonu pa ćemo vidjeti da li će dobiti podršku ostalih.

prije 1 minutu, IzudinB said:

Odgovoreno je kolegi, a predloženo je i novo pravilo što se tiče editiranja posta u Posljednjoj Šansi za sljedeću sezonu pa ćemo vidjeti da li će dobiti podršku ostalih.

Zahvaljujem.

Izgleda da je ipak moj propust. Bilo je editiranja objave ali čini se prije nego sam ja postavio svoj prijedlog.

A od iduce sezone nadam se da cemo uvažiti novo pravilo oko editiranja objava da ne bi bilo ovakvih nesporazuma.

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use