Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

17. kolo Prve lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 10.11. - 13.11. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

prije 2 sati, Rome said:

Screenshot_20231110_171644_Chrome.jpg

Hej @Rome

Sta se desilo u proslom kolu Poslednje Sanse? Zasto nisi postavio predlog? Rekao sam ti jos letos, ako nemas vremena, ja cu postaviti  dobitni predlog umesto tebe. Posle @BoskoBuha @fic @noja57 @Iblaz93 i @unkdy ti si najugrozeniji, i posle njih najveci kandidat za ispadanje, sada kada vise nema administratora. Bolje je deset puta promasiti predlog, nego ne postaviti ga. Takve propuste si mogao da pravis medju amaterima u drugoj ligi, ovde u eliti je to samoubistvo. 

Ako ti je potreban predlog, mozes me kontaktirati u svako doba. Ja nikada ne spavam.

Ovo ti je vec drugi put ove sezone da nisi postavio predlog, a sa ta dva pogodka bi bio prvi na tabeli.

prije 4 minute, Iblaz93 said:

Hej @LeonardoDrugiimaš kakav prijedlog za mene, štoviše trebam jedan za PŠ, a barem još jedan da  ovaj kišni vikend kladionicama uzmem koji euro 😁

Pa naravno da imam. Imam predloge za svih 14.000 clanova Foruma, a kako necu imati za tebe. Napisacu ti moj siri izbor, nakon kojih sam izabrao svoje predloge, sistemom eliminacije. Izaberi onaj, za koji mislis da ima najvise smisla. Cela Evropa ce danas igrati Arsenala, pa zasto ne bi i ti? Ako padnemo, barem cemo padati sa celom Evropom. bet365 nudi kvotu od cak 1,30 da ce Arsenal postici vise od gola. Meni je i over 1,5 gol na toj utakmici, dobar predlog, ako ispunjava uslov. Poeni ekipe Partizana po najnizoj kliznoj kvoti, je takodje dobar predlog (Aba League, samo poeni domacih, ne ukupni over na utakmici). Do juce je moglo da se igra under ekipe Cagliari (under 1,5 gol) protiv Juvenrusa po kvoti od 1,20 a vise ne moze. Meni su odlicni izbori i overi 1,5 gol na utakmicama Darmstadta i Meinza, kao i Leipziga protiv Freiburga. U realnom kladjenju cu igrati dvojku na Armani, po kvoti od 1,22 sto mi je zapravo bio glavni fix za Poslednju Sansu, ali ne volim da igram dvojke, a i Armani je tek poceo da se konsoliduje. Svakako cu ih igrati u realnom kladjenju. Da nastavim?

prije 14 sati, LeonardoDrugi said:

Hej @Rome

Sta se desilo u proslom kolu Poslednje Sanse? Zasto nisi postavio predlog? Rekao sam ti jos letos, ako nemas vremena, ja cu postaviti  dobitni predlog umesto tebe. Posle @BoskoBuha @fic @noja57 @Iblaz93 i @unkdy ti si najugrozeniji, i posle njih najveci kandidat za ispadanje, sada kada vise nema administratora. Bolje je deset puta promasiti predlog, nego ne postaviti ga. Takve propuste si mogao da pravis medju amaterima u drugoj ligi, ovde u eliti je to samoubistvo. 

Ako ti je potreban predlog, mozes me kontaktirati u svako doba. Ja nikada ne spavam.

Ovo ti je vec drugi put ove sezone da nisi postavio predlog, a sa ta dva pogodka bi bio prvi na tabeli.

Prije mesec dana sam dobio nov posao pa nemam vise toliko vremena za kladionicu... slazem se, najgore je ne postaviti predlog. Ali jebiga bice i slađe na kraju sezone kad budem drugi sa 2 propustena predloga i tri boda za tobom 😉

Sad mozgam sta cu postavit u Guts-Leonardo kup, pa ako imas kakav predlog bio bi ti zahvalan

prije 2 minute, Rome said:

Prije mesec dana sam dobio nov posao pa nemam vise toliko vremena za kladionicu... slazem se, najgore je ne postaviti predlog. Ali jebiga bice i slađe na kraju sezone kad budem drugi sa 2 propustena predloga i tri boda za tobom 😉

Sad mozgam sta cu postavit u Guts-Leonardo kup, pa ako imas kakav predlog bio bi ti zahvalan

Evo, upravo sam napisao, izaberi nesto ako ti se svidja, uradicu i screenshot za tebe

Hrvatska 2.liga

Vukovar - Orijent 

Manje od 4.5 golova

Kvota 1.20 

U Slavoniji kiša treći dan natapa seoske terene, pa iako je Vukovar drugoligaš sa prvoligaškim aspiracijama, igraju, ne na nogometnom terenu, nego običnoj livadi ili pašnjaku. 

Orijent će se doći braniti, i po lošem i teškom terenu, nadam se da neće popiti 5 komada. 

Screenshot_20231111_104912.jpg

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use