Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 10.11.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Moram da napisem nekoliko recenica, samo da mi bude lakse, posto nemam nikoga, ko bi pristao besplatno da me slusa. Juce su mi golovi na mecu Ajax vs Brighton, bili kljucni mec medjuweekenda “na cekanju”. Cekao sam over 2,5 gola na mecu, da postanem arapski seik, a branio sam se igrom “ukupno dva gola na utakmici” da imam danas za burek i jogurt. Brighton svoja dva gola uredno postigne u 15-om i 53- em minutu, pa je ostalo da uz pomoc molitvi sacekam i gol onih nesrecnika iz Ajaxa. U jednom od jalovih napada domacih, ispadne neka sansa Ajaxa, crnac sutne nekako loptu, koja udari u stativu, pa sat vremena putuje po gol-liniji, udari u drugu stativu, i nakon sto se lopta predomislila, ode van, u tri  pick*#*e materine. A kolegi @Guts1950 u 90 plus trecem minutu trebaju tri kornera, i uredno dodju, majko moja.

Zamolio bih kolege sa Foruma da dozvole meni, da prvo ja napisem analizu za ovaj mec od gore, sto je kolega predlozio. U svom zivotu, sam pogledao samo jednu utakmicu bosanske lige, i to ovu pre nekoliko dana izmedju Sarajeva i Borca, i to mi je dovoljno. Ovim putem se izvinjavam Hajduku, drvosecama iz Crvene Zvezde, i onim pajserina iz Tsc-a, sto sam im se podsmevao svih ovih godina. Oni su prave male mace naspram toga kako Sarajevo igra. Jedna pogledana utakmica je sasvim dovoljna da predlozim da uhapsimo kolegu @furyshaa, zabranimo mu da pise o Borcu i Sarajevu, a mene sacekamo da napisem analizu za sledecu utakmicu Borca. Nakon odgledane utakmice u Sarajevu, predlazem da svi sa Foruma  podrzimo lopove iz Republike Sumske da osvoje ne samo prvenstvo, vec i Ligu Prvaka. Ne treba se njima podsmevati sto su lopovi, vec im dati medalju, i podrzati da osvoje i Ligu Prvaka, a sve ostale klubove ugasiti. Ako neko sa Foruma u trenucima depresije pomisli da ovaj zivot nema smisla, i pozeli da digne ruku na sebe, najpre neka slobodno pogleda kako je odigralo Sarajevo protiv lopova iz Republike Sumske, i to u sred Sarajeva, pa ce se sigurno predomisliti.

Ne znam zasto sam sve ovo napisao, ali znam da mi je sada lakse u dushi.

Bilbao - Celta Vigo 1 (1.66) bet365

Uzbudljiva nogometna predstava očekuje nas večeras na stadionu Athletic Bilbaa nakon njihovog nedavnog trilera s pet golova protiv Villareala. Baskijska momčad dominirala je već u prvoj trećini utakmice, postigavši tri gola unutar prvih 30 minuta. Unatoč kasnim pokušajima Villareala koji su smanjili rezultat u 86. i 87. minuti, Athletic Bilbao je uspio održati prednost i ostvariti pobjedu od 3-2.

Ernesto Valverde predvodi momčad koja se može pohvaliti impresivnim učinkom od šest pobjeda, tri remija i tri poraza u 12 ligaških utakmica ove sezone. Trenutno se nalaze na petom mjestu na tablici s 21 bodom, ali zaostaju četiri boda za četvrtoplasiranim Atletico Madridom, koji još uvijek ima utakmicu manje.

Athletic Bilbao također bilježi uspjeh u Kupu kralja, gdje su nedavno svladali Rubi i plasirali se u drugi krug natjecanja. Svojim zalaganjem i čvrstom igrom, Bilbao je izgubio samo jednu od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima, a taj poraz došao je protiv prvaka Barcelone u La Ligi rezultatom 1-0.

Celta Vigo se trenutno bori za opstanak, s tek jednom pobjedom iz posljednjih 12 utakmica, što jasno govori o njihovim problemima. U prošlom kolu su kod kuće odigrali neriješeno protiv Seville rezultatom 1:1. Celta je povela u 22. minuti, kontrolirala susret do samog kraja, ali je En Nesyri izjednačio rezultat. Dodatni problem za Celtu bio je crveni karton koji su dobili u 65. minuti, što je utjecalo na konačni rezultat.

Njihova nedavna forma također nije obećavajuća, s porazom od Girone 1:0, porazom od Atletico Madrida 3:0 i remijem 2:2 s Getafeom. Ipak, u Kupu kralja su pokazali svoj potencijal, postigavši čak četiri gola protiv niželigaša Turegane.

U dva susreta ove sezone, ove dvije momčadi su se suočile s različitim ishodima. Prvi put je Celta trijumfirala s 1:0, dok je u drugom susretu Athletic izašao kao pobjednik s rezultatom 2:1.

Athletic Bilbao: Simon; De Marcos, Vivian, Paredes, Lekue; Vesga, Ruiz de Galarreta; I Williams, Sancet, N Williams; Guruzeta

Celta Vigo: Guaita; Mingueza, Starfelt, Nunez, M Sanchez; Perez, Beltran, Sotelo, Bamba; Aspas, Larsen

Yeray Alvarez, Ander Herrera, Yuri Berchiche i Raul Garcia su van terena za domaćine, dok na drugoj strani nema Mihaila Ristića, Josepha Aidooa, Luca de la Torrea, Renata Tapije.

Athletic Bilbao ima očitu prednost u kvaliteti u usporedbi s Celtom ove sezone. Iako Athletic prolazi kroz pad forme, nastoje ostati u borbi za vrh tablice, za što im treba dodatna konstantnost na terenu. S druge strane, Celta se suočava s problemima, posebno u napadu. Očekujem pobjedu Athletic Bilbaa u ovoj utakmici po kvoti 1.66 u bet365 kladionici koja računa okladu dobitnom ako Bilbao povede sa dva gola razlike, bez obzira kako se utakmica završila i sve to zahvaljujući promociji Early Payout.

Screenshot_7-1.png

(Koeficijenti 10.11. u 13:22 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use