Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1/16 finala Guts-Leonardo kupa (6.11. do 12.11.2023.)

IzudinB

Recommended Posts

Prije svega da se izvinem prvo @LeonardoDrugi i @Guts1950, pa i svim ostalim članovima, jer je prvo kolo trebalo biti otvoreno u petak i nema opravdanja za ovakav propust. Ja sam jedini krivac za to jer sam nekako bio uvjeren da prvo kolo počinje sa početkom zadnjeg kola grupne faze Lige prvaka. Iskreno mi je žao i nadam se da ćete mi oprostiti za ovaj propust koji se više neće i ne smije dogoditi.

Tema će se otključati u ponedjeljak 6.11 u 10:00 CET. Sretno svima.
Članak 22. Format natjecanja Guts-Leonardo kupa
  1. 1/16 finala - U prvom kolu koje će se igrati od 6.11. do 12.11.2023. svaki od sudionika prijaviti će samo jedan par, minimalnog koeficijenta 1,20
  2. 1/8 finala - U drugom kolu koje će se igrati od 25.12. do 31.12.2023. svaki od sudionika prijaviti će dva para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici
  3. ¼ finala - U trećem kolu koje će se igrati 12.2. do 18.2.2024. svaki od sudionika prijavit će tri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici
  4. ½ finala - U četvrtom kolu koje će se igrati 15.4. do 21.4.2024. svaki od sudionika prijavi će četiri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici
  5. Finale - U petom kolu koje će se igrati 6.5. do 12.5.2024. svaki od sudionika prijaviti će četiri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici

Prijaviti se može bili koji par koji je u ponudi od 6.11. do 27.11. sa tečajem od barem 1,20. Teme prva četiri kola Kupa biti će otključane do nedjelje do 15:00 CET budući da se svatko tada natjeće sa sobom odnosno budući da je glavni cilj proći u sljedeće kolo.

Hvala na otvaranju teme @IzudinB

Iako će tema biti otključana tri dana kasnije nego inicjalno planirano mislim da će svi imati sasvim dovoljno vremena za prijaviti jedan par za prvo kolo Leonardo-Guts kupa. 

Par će se moći prijaviti kroz cijeli tjedan, dakle od 6.11. (ponedjeljak) u 10:00 CET do 12.11. (nedjelja) do 15:00 CET. 

U obzir jasno dolaze sve utakmice koje se igraju od ponedjeljka od 10:00 do nedjelje do 23:59 što podrazumjeva izuzetno bogatu ponudu te vjerujem da odabir jednog para tečaja 1,20 ili većeg iz tjedne ponude svakom od nas neće predstavljati neki problem. :)

Za sljedeća kola Guts-Leonardo kupa teme će biti otvorene kako je inicjalno i planirano. 

Birajte pametno i pažljivo jer Guts-Leonardo kup ne prašta greške ;)

Sretno svima!

Usao sam u ovaj Topic samo da kazem da mi se od pet postavljenih predloga nijedan ne svidja, niti bih ih postavio u sveti Guts-Leonardo Kup, a koji ne oprasta greske. Hajde, mozda bih jedan predlog eventualno izabrao. Sa jedne strane, bolje bi mi bilo da ne lupetam, jer sam poslednji na tabeli, sto znaci da sam pokazao koliko znam. Sa druge strane, Forumi sluze da svako kaze sta misli, pa sam izabrao ovo drugo. 

07.11/Nogomet/Premier

Atl.Madrid-Celtic / prvo poluvrijeme 0.5+ (1.28)

Atletiko je imao strasnu formu do Las Palmasa.Izgubili su 2:1 ,ali i dalje su u borbi za vrh.Atletiko je drugi sa 5 bodova dok je Seltik zadnji sa bodom.

U ovoj grupi je sve otvoreno,a nakon poraza protiv Las Palmasa i nule na poluvremenu u tom mecu,ocekujem sada barem gol.Vidjeli smo u zadnje vrijeme da su Jorgandzije itekako spremne za to i protiv jacih ekipa,a Seltik nije ekipa koja se voli i zna braniti tako da ocekujem otvoren mec.

Screenshot_20231106_121225_Chrome.jpg

USG (sad za sad) ima sezonu iz snova moglo bi se reći. U domaćem prvensvu prošlu godinu su izgubili a da ni oni ne znaju kako dok ove sezone su ubojiti. 13 utakmica, 10 pobjeda, 1 nerješen i 2 poraza. Gol razlika 31:15. Kod kuće 5-1-1 sa gol razlikom 18:8. Posljednjih 7 utakmica u domaćem prvenstvu, 7 pobjeda sa gol razlikom 21:5. Sa druge strane, Europa Liga im ide odlično za sad, kiks protiv Liverpoola (očekivano) te nerješeno sa Tuoulouseom 1:1 u prvom kolu te pobjeda u zadnjoj utakmici sa LASKOM 2:1. Trenutno su na drugoj poziciji koja vodi u 16-finala Europa lige i siguran sam da je to dodatni motiv i vjetar u leđa za njih. 

Sa druge strane, Kortrijk zadnji. 13 utakmica, 2 pobjede, 3 nerješeno i 8 poraza. Gol razlika 10:26. U gostima katastrfalni, 0 pobjeda, 1 nerješena i 5 poraza sa gol razlikom 3:15. Mislim da ovo USG uzima bez problema i bez obzira na utakmicu u četvrtak protiv LASK-a jer nakon toga ide 14 dana pauze i imati će dovoljno vremena za odmor. 

Screenshot 2023-11-06 at 12.20.32.png

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Ako  ste ove nedelje  gubili pare na kocku ,  evo vam  prilika da BAR nesto  vratite od toga.  CZ  nikada, bas nikada nije uspela da savlada Efes u  Turskoj.  Ima 9 ili  10 poraza . Mozda tome dodati i poraz Virtusa  u Grckoj(@1.12).
    • Olympiacos vs Virtus, Euroleague, jedinica, kvota 1,12 Bayern vs Leipzig, over 1,5 gol, kvota 1,12 (petak)  Inter vs Como, jedinica, kvota 1,25 (ponedeljak) Ukyona kvota 1,57 Ovo je vise osvetnicko, ili impulsivno kladjenje, pa ako neko sa ovog smesnog Foruma hoce da ide sa mnom, treba svakako da zna da impulsivno kladjenje nije najpametniji izbor. Prosle sedmice sam predlozio i odigrao ekstremni handicap na Olympiacos u gostima protiv Zvezde. U tom postu sam napisao da je Zvezda bila desetkovana pod kosem, da je igrala prakticno bez unutrasnje linije, dok je Okympiacos imao Vezenkova i Milutinova pod kosem. Isto tako sam napisao, sto se moze proveriti za sedam sekundi da je Zvezdina jedina sansa da ubrza igru i da pokusa sutevima da potopi Okympiacos nikako ne dozvoljavajuci da se igra poziciona kosarka. Isto tako sam napisao da kada bih ja vodio Olympiacos da bi to bila prava decja igra da se pobedi, jer bih ja uvek pre izabrao da igram sah sa Zvezdom u sred Beigrada, nego da igram brzu kosarku. Olympiacos je izabrao da pokusa da ih dobije sutem, i to bas najveci kamenjari u timu, Vildoza i Dorsey, a rezultat takvog razmisljanja jeste da je jedna od najboljih odbranbenih ekipa u Evropi primila 87 laganih poena i izgubila 14 razlike iako je protivnik igrao bez centara. Posto mi na Forumu imamo sjajan obicaj da proglasimo kolegu koji promasi analizu za prvu budalu Foruma, ja danas moram samome sebi da dokazem da analiza moze biti odlicna cak i ako ne prodje. Danas idem sa jedinicom, a ako treba da padnem, neka padnem, uvek cu moci da kazem da sam bio trostruki pobednik svete Poslednje Sanse i da sam jedini clan Foruma koji nikada nije krocio u drugoligasko blato. Beyern je ove sezone cak pet puta odigrao 0-1 gola na utakmici a meni je uspelo da sve te teske undere uhvatim u realnom kladjenju. Uhvatim u prenosnom znacenju, igrao sam overe 1,5 gol na utakmici, a uhvatio sam ih za qurac. Ti overi nisu dosli ne zato sto je Bayern igrao protiv Atletico Madrida vec nisu dosli u utakmicama sa Leverkusenom, Psg-om, St. Paulijem, Benficom i Aston Villom. Znaci, ovde nema sta da se analizira, vec Bayern ne bi smeo da odigra under 0-1 gola na utakmicama u narednih sto godina, da bih ja dosao na pozitivnu nulu kada je u pitanju kladjenje na sveti Bayern.  A ovu jedinicu na Inter protiv Coma ko ne odigra neka svima na Forumu objasni koji je razlog za to. Samo jos da kazem da ce Inter od 10.12. do 28.12. imati cak pet utakmica od kojih se ne zna koja je vaznija.  
    • Jedan od ljepsih mi i drazih pogodaka u PS. Lijepih 3-0 u 31.minuti. Gledam utakmicu i s nestrpljenjem iscekujem vikend derbi u Nizozemskoj pa nek izgori sve.
    • Scotland Division 3 Utorak 20:45h Elgin - Clyde  2+  @1.25  Mozzart
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use