Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

15. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 3.11. - 6.11. (Pet-Pon)

Recommended Posts

@Goksim, @furyshaa, @mesrine, @jansavc, @McGarrett, @Humanic, @Ipoje4, @nuki01, @josip123, @Mirko1987, @nenosk, @FamilyGuy, @zeko1088, @nutrija, @COLT, @vjekos, @misterija, @Clutch, @Joker93, @drm, @bruno34, @Guts1950, @risretto, @Dejvid, @pena29, @mester, @Marko15, @tome1993, @sestincan, @anastasov, @CarlosBacca70, @Leedsfan

POSTAVITE SVOJE TIPOVE ZA 15. KOLO DRUGE LIGE POSLJEDNJE ŠANSE!

Tema PŠ-a će biti otvorena do subote do 15 sati!

Tablica Posljednje Šanse 2023/2024:

Prema Članku 10. molimo da parovi u sezonni 2023/2024 budu prijavljeni u sljedećem formatu: 

DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA

SCREENSHOT

Obrazloženje

TRENUTNO STANJE NA TABELI. UKOLIKO UOČITE GREŠKU MOLIM VAS JAVITE SE U INBOX I SVE ĆEMO REGULISATI. HVALA SVIMA I SRETNO!

Screenshot_9.png

prije 2 sati, mesrine said:

3.11. FC Porto - Estoril 1, 1.20, marsbet

Screenshot_20231103_132045_Chrome.jpg

Kolega ovo je slikano dosta ranije. Tip neće biti priznat, jer je u 15 sati kvota na Porto bila 1.19 u ovoj kladionici koju si naveo, a evo i dokaz ispod. Molim vas da svi praktikujete ubacivanje screenshota listića iz kladionice, a ne preko trećih strana. Sretno svima.

675559253_Screenshot_20231103_162637_SamsungInternet.thumb.jpg.639caf88ad6aff3934540d80a034eb8e.jpg

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • Ziveoooooo kolegaaaaaa, siguran sam da ces se izvuci. Samo napreeeeed. Ovo je motivacioni govor samo za tebe. Ceo zivot sam navijao da se @COLT spase, a sada sam se predomislio. Patio sam zajedno sa svakim njegovim promasajem, ali necu vise. Naivan je kao sobarica, a ti mi se jaaaako svidjas kako ores po predlozima. Ovako ja zamisljam poljoprivredu i oranje zemlje, bas kako ti postavljas predloge. Samo napred, imas i najbolju prosecnu kvotu, a to je kao i kraljica fore u sahu. Srce me bolelo sto ce @COLT ispasti, ali me vise ne boli, kada je naivan kao sobarica. Samo napred, bice ovo istorijsko oranje u svetoj Poslednjoj Sansi
    • Kolega @LeonardoDrugi nije valjda da još nisi našao ništa pametno za postavit za ovo kolo PŠ.. Očekivao sam od tebe da ćeš u 15h i jednu sekundu već postaviti svoj prijedlog.. 😀 Edit: Ups, evo u istoj sekundi kolega postavlja stoj tip.. 😀😀
    • Aba League, dvojka na Buducnost protiv Studentskog Centra, kvota 1,25 kod bet365  
    • Everton - Arsenal - oba  daju gol (2.10) bet365 Nakon zahtjevnog Merseyside derbija sredinom tjedna, Everton nastavlja svoj teški raspored i suočava se s još jednim izazovnim protivnikom. Domaćin je neporažen u posljednjih pet domaćih utakmica Premier lige, a u tom su razdoblju postigli čak 12 golova. S druge strane, Arsenal ulazi u ovu utakmicu s velikim samopouzdanjem. Mikel Arteta i njegovi igrači slavili su protiv gradskog rivala Fulhama rezultatom 2-1 tijekom tjedna, a povratak Bukaya Sake na teren obilježen je pogotkom. Topnici su neporaženi u deset uzastopnih ligaških gostovanja, što ih čini izrazito opasnim protivnikom. Iako je povratak Bukaya Sake donio optimizam navijačima Topnika, londonski klub i dalje muče ozljede ključnih igrača. Gabriel Magalhaes zbog ozljede zadnje lože neće igrati do kraja sezone. Uz to, Ben White, Jurrien Timber, Riccardo Calafiori, Takehiro Tomiyasu, Gabriel Jesus i Kai Havertz ostaju van terena. Everton također ima problema s ozljedama. Orel Mangala, Dominic Calvert-Lewin i Dwight McNeil neće konkurirati za ovaj susret. Everton: Pickford; O’Brien, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko; Gueye, Garner; Ndiaye, Doucoure, Alcaraz; Beto Arsenal: Raya; Partey, Saliba, Kiwior, Zinchenko; Odegaard, Jorginho, Rice; Nwaneri, Merino, Martinelli Posljednja utakmica ova dva kluba završila je bez golova u prosincu prošle godine u Londonu. Statistika sugerira da bi i ovoga puta mogli vidjeti tvrdu borbu, ali i golove s obje strane. Everton je u posljednjih devet ligaških susreta ostao neporažen, dok Arsenal nastoji zadržati visok tempo u borbi za vrh tablice. Stoga je moja preporuka za klađenje obje momčadi postižu pogodak po koeficijentu od 2.10 koji nudi bet365 kladionica. (Koeficijenti 4.4. u 13:03 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use