Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 4.11.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Subota1.pngScreenshot_1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Subota2.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Subota3.pngScreenshot_3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Subota4.pngScreenshot_4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Subota5.pngScreenshot_5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Subota6.pngScreenshot_6.png

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 3.11. u 12:12 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Pre nego sto napisem post, moram da prokomentarisem jucerasnji dogadjaj u Poslednjoj Sansi. Kolega @mesrine je “screenshot-ovao” svoj predlog nesto ranije, dok je kvota bila u skladu sa Pravilima, a onda svoj predlog postavio u 15.00 ali je kvota u medjuvremenu pala. Administrator je reagovao, ovo proglasio kradjom, i predlog nije priznat, jer je screenshot od ranije.

Ovo bih uporedio sa kradjom knjiga. Formalno gledano, svaka kradja je kradja, i za to ide streljanje. Sire gledano, kradja knjiga je kradja sa olaksavajucim okolnostima. Poznato je da u proseku samo dva procenata ljudi citaju. Ovde se ne misli na citanje kladionicarske liste, vec pravo citanje knjiga. U Bosni i Srbiji, dvema najgorim drzavama na svetu, ovaj procenat ide i ispod dva, i to ohooo-hoo ispod. Prakticno to znaci, da od sto ljudi koje sretnete na ulici, jedan i po odvaja svoje vreme na citanje kniga. Kada neko ukrade knjigu, veliki je problem osuditi ili pohvaliti pocinioca. Sa jedne strane, kradja je kradja, a sa druge strane, pocinioc verovatno nema novca, a pokazuje zelju da cita knjige, sto je pohvalno. Ako je knjigu ukrao taj jedan i po, od sto ljudi na ulici, da li bi njega trebalo streljati, ili mu oprostiti? Lopov koji je ukrao knjigu, zeli samo da je procita, sto se retko srece, a i oplemenjuje coveka. Nije ukrao nikome novac, automobil, zlato, zenu ili nakit, vec knjigu, i to ne da je preproda i zaradi, vec samo procita. Veliko je pitanje da li je to kradja za streljanje, ili plemenito delo.

Ja svakako nisam u onih 98,5 procenata koji nista ne citaju, vec suprotno, odvajam od sna, zbog citanja. Ali ne citam knjige, vec listu povredjenih igraca, rostere, medjusobne susrete, probleme u glavama pojedinih sudija, desavanja u klubovima, citam o trenerima kojima se trese stolica, a citam i vremensku prognozu u Rotterdamu, Brightonu, Eindhovenu i Leipzigu.

Ovo sto je kolega @mesrine radio, radio sam i ja i to barem deset puta, samo ranije, dok nismo imali robota, dok smo cekali da se administratori probude i otvore Topic. U tim slucajevima, ja bih napravio screenshot, ne u 13.20 kao kolega, vec u 10.00 pre podne, i odmah bi ga bacio na Forum, i to ne u Topicu za Poslednju Sansu, vec u Dnevnim Tipovima. Od kada je robot zamenio administratore, vise to ne radim, mada bih vise voleo da imamo robote za sve rubrike na Forumu, umesto administratora

Za mene ovo nije kradja, vec plemenito delo, ili nesto slicno kao kradja knjiga, kradja sa olaksavajucim okolnostima. Kolega voli Poslednju Sansu, stalo mu je do nje, misli o njoj, odvojio je vreme za screenshot i posvetio je deo svog zivota svetoj Poslednjoj Sansi, koja oplemenjuje coveka kao i citanje knjiga. Poslednja Sansa cini svakoga kolegu sa Foruma boljim covekom, i zato ranije “screenshotovanje”, dok kvota nije pala, svakako nije kradja.

Ima na Forumu, mnogo vece kradje, i to pljacke stoleca, za sta sam vec napisao post, samo cekam pogodan trenutak da ga pustim. Hej kolega @mesrine za mene ti nisi lopov koga bi trebalo streljati, vec kolega koji voli Poslednju Sansu, i trosi svoje vreme za nju, zasta ti treba dati medalju.

I ja volim Guts-Leonardo Kup, i danas cu posvetiti noc izmedju petka i subote, ovom najlepsem takmicenju na svetu, iako bih imao mnogo pametnijih stvari da radim, a i svi znamo sta se radi petkom i subotom nocu. Posto se za dan i po otvara tema Guts-Leonardo Kupa, najpre da podsetim kolege sa Foruma na dve cinjenice. Prva cinjenica je da je od 14.000 registrovanih kolega sa Foruma, prosle sezone samo dvojici kolega uspelo da pogode vise od tri para na tiketu, i udju u veliko Finale, sto je istorijska sramota. A drugu cinjenicu mozete i sami proveriti za manje od sedam sekundi, a to je broj kolega koji su odmah ispali u prvom kolu prosle sezone. Iako mene smatrate najvecim cirkusantom na Forumu, potpuno besplatno sam odvojio celu noc za sveti Guts-Leonardo Kup, i nekoliko dobronamernih saveta svim ucesnicima ovog najlepseg takmicenja na svetu. Dakle, sledi mala skola kladjenja u Guts-Leonardo Kupu

Prvo. Postujte nas Kup. On vam omogucuje da spasete sezonu. Losu sezonu od cak devet meseci mozete spasiti tako sto je dovoljno birati pametno samo cetiri puta u godini. Ko vam jos u zivotu nudi da losu ljubavnu vezu, los posao, losu zemlju, ili lose ljude oko sebe, mozete da zamenite, i to jos iz cetiri puta? Svako od nas ce za sebe kazati “znam sve o kladjenu” ili “sta ce nam analiza za mec po kvoti od 1,20 … pa to znam i sam”, ali to nismo pokazali u prosloj sezoni, kada je od 14.000 kolega tek dvojica usla u veliko Finale.

Drugo. U sledecoj sedmici ce svako morati da postavi dva predloga, jedan za Poslednju Sansu, drugi za Guts-Leonardo Kup. Ne stavljajte nikada jedan te isti predlog u oba takmicenja, taman da igra ManCity protiv Tekstilca iz Dervente, jer to nije dobar izbor. Prosle sezone je tako pola Foruma ispalo iz Kupa, igrajuci na Argentince. Promasaj u Poslednjoj Sansi se moze uvek nadoknaditi, narocito na prolece, kada nasi omrazeni protivnici iz Poslednje Sanse budu stavljali kao predlog jedinicu na Dortmund, kome treba pobeda za titulu, a oni budu gubili kod kuce sa 0:2. Promasaj u Guts-Leonardo Kupu, narocito ako imate losu sezonu kao ja, vas vodi u tri pic*#*ke materine za ovu sezonu.

Trece. Igrajte samo ono sto najvise pratite. Svako od nas ima ligu koju najvise prati, bez obzira da li se radi o Serie A, engleskoj Premier League, ili Bundesligi. Igrajte utakmice iz liga gde imate najvise informacija, koje mozete gledati direktno, ili procitati izvestaje iz medija.

Cetvrto. Svako od nas ima sport koji voli, prati ili razume. Ako ste se bavili svetom kosarkom, ne stavljajte u svoj predlog pikado. Teorije kladjenja kazu da je glupi fudbal najnezahvalniji za kladjenje, i to ne samo zato sto postoje tri znaka, cak i nereseni ishod. Nezahvalan je zato sto je na terenu puno budala na jednom mestu, igra se nogom, malo je prostora a puno pajsera da bi lako kvalitet dosao do izrazaja. Moze da se vrsi opstrukcija igre, odugovlaci sa vremenom, valja po blatu kao svinje, a i jedanaest budaletina lakse mogu da sakriju nedostatak kvaliteta, nego ako ste pojedinac, kao na primer sto Damiru Dzumhuru nije lako da sakrije koliko zna. Teorije kladjenja kazu da su za kladjenje najzahvalniji rukomet, kosarka i zenski tenis, gde se za ovo poslednje uopste ne slazem.

Peto. Gledajte sto vise utakmica, i kladite se na timove koje ste videli svojim ocima. Mislim da je ovo najvaznije. Ako ste svojim ocima videli kako igraju Hajduk, Chelsea ili Armani, svakako vam nikada u zivotu nece pasti na pamet da ta govna stavite kao predlog u svetom Guts-Leonardo Kupu.

Sesto. Ne spasavajte vi gubitnike. Zaboravite na ono cuveno “... ako sada ne pobede, ispasce...” ili “ .. izgubili su dve uzastopne utakmice pa su sada besni, pa moraju da pobede ...” Nista u zivotu ne mora, osim da se umre i plati porez. Zaboravite na gubitnike i ekipe “koje moraju da pobede”. Dok vi mislite “da moraju” oni slusaju muziku, igraju Fifu, masturbiraju, kace poruke na drustvenim mrezama, i kucaju poruke preko telefona.

Sedmo. Ne prepisujte tudje predloge, osim ako morate. Ja sam prepisao predlog jednog kolege u prosloj sezoni i pao, i ko me yebe zbog toga. Nema veceg bola od pada, a da niste ucestvovali u predlogu. Nema lepseg osecaja nego odlucivati sam o svojoj sudbini, o svom zivotu. Ako ste izbrali losu zenu, los posao, lose ljude oko sebe, ili los predlog za sveti Guts-Leonardo Kup, barem znate da ste sami tako izabrali.

Osmo. Uvek napravite najpre siri izbor, pa sistemom eliminacije, dodjite do konacnog predloga. Ako nemate vremena, uvek postoji resenje. Napustite posao, napustite zenu ili porodicu, napustite skolu ili fakultet, udaljite se od ljudi, pa cete imati vremena da sastavite predlog za sveti Guts-Leonardo Kup. Ako ne zelite nista da napustate, uvek mozete odvojiti od sna, manje spavajte. Covek jednu trecinu svoga zivota provede u spavanju, mislite o tome. Jednu trecinu svoga zivota se ni ne secate jer ste bili mali, drugu trecinu ste prespavali, a treca trecina se i ne racuna u zivot, a to je ona kada ostarite i budete imali 167 godina kao kolega @noja57

Deveto. Hej kolega @Guts1950

Mozes li mi reci barem jednu stvar u tvom zivotu koja se zove po tebi? Postuje li uopste tebe neko, kao sto te mi postujemo na Forumu? Kako stojis sa postovanjem u kuci, na poslu ili sa ljudima oko tebe? Da li tvoja zena sa kojom ces provesti ceo zivot bilo sta zove po tebi u vasoj kuci? Hoces li moci svojim potomcima da kazes da se bilo sta u tvom zivotu nekada zvalo po tebi? Sveti Guts-Leonardo se zove po tebi, i to samo zahvaljujuci meni, koristio sam svoj uticaj na Forumu, da ti to sredim, potpuno besplatno. Pokusaj da prodjes prvo kolo, valjda toliko mozes. Bilo bi malo seljacki da ispadnes u prvom kolu, a takmicenje se zove po tebi, zar ne?

Deseto. Svako ko kaze (u sebi) da lupetam kao otvoren prozor, i da sve ovo vec znate, znajte da sam vam vec odgovorio. Qurac moj vi znate, a ako i znate, to svakako niste pokazali u prosloj sezoni.

Danas predlazem cak sest tiketa, ukljucujuci i ponudu u sledecem medjuweekendu, trudio sam se da ima za svakoga po nesto, a svaki tiket ima i svoje ime, pa mozete da se pronadjete.

Tiket nazvan “Prijatelji naseg Foruma”

Radi se o double tiketu gde bi igrali na nase prijatelje, ili bi barem trebali da budu prijatelji koji nas nikada nece izneveriti, i koji ce biti uz nas kada je najteze, a to su Brighton i Leipzig. Predlog su golovi na mecu Ajax vs Brighton (cetvrtak) i na nekom mecu Leipziga, po ukupnoj kvoti od 2,20-2,30. Ovo je kvota na igru over 2,5 gola na utakmici za pohlepne, mada ja vise volim igru over 1,5 gol na utakmici, i ako je moguce da podignem uplatu. Brighton vas moze dva puta srusiti sa golovima, ali ce vas sto puta podici, ako ste pre toga pali na njima. Sto se tice golova na utakmici Leipziga, nisam mogao da se odlucim da li da izberem utakmicu sa Meinzom u gostima, ili sa drvosecama iz Crvene Zvezde u Beogradu, pa sam izabrao obe, ali odvojeno. Dakle, prvi tiket su golovi na mecu Meinz vs Leipzig plus golovi na mecu Ajax vs Brighton, a drugi tiket su golovi na mecu Crvena Zvezda vs Leipzig plus golovi na mecu Ajax vs Brighton.

Tiket nazvan “ Hajde da vidimo gde ce nas kolege iz Poslednje Sanse odvesti”

Ovo je moj izbor iz predloga Poslednje Sanse, i to ne samo onoga sto mi se svidja, vec onoga sto bih uvek odigrao. Prvi je naravno moj predlog, da ce na utakmici Dortmunda protiv Bayerna ili obe ekipe postici barem gol, ili ce na utakmici doci over 2,5 gola. Prava je steta sto kladionica William Hill nije toliko popularna na ovim prostorima, pa ce svako od vas morati sam za sebe da izabere nesto iz ponude sa golovima, na ovom mecu. Racunajmo da je kvota 1,20. Drugi predlog je predlog dvojice kolega sa Foruma, a to je jedinica kao kuca na mecu Aba League, izmedju Crvene Zvezde i Buducnosti, po kvoti od 1,20. Ovaj predlog kolege @Guts1950 o golovima na mecu Hoffenheim vs Leverkusen ako ne prodje, onda stvarno treba da se polijemo benzinom i zapalimo. Ova tripla bi trebalo da je kvotirana sa 1,75 za manje pohlepne, pa preko 2,00 za one kolege koji zele sto vise i odmah od zivota.

Treci tiket se zove “ Nema vecih zicera od ovih”

Ovde su dve jedinice na gradjane, jedna je jedinica na ManCity protiv Bournemoutha po kvotici od 1,10 sto vec znam da necete odigrati, druga je jedinica opet na gradjane protiv Young Boysa u utorak, opet po kvotici od 1,10 a treci zicer je sinoc bila jedinica na Swiatek koja je vec prosla, po kvoti od 1,15. Ukupna kvota je (bila) 1,40 a vi slobodno zaboravite na ovaj deo posta.

Cetvrti tiket se zove “ovo ako ne prodje onda neka i zivot i kockanje idu u qurac”

To su dve dvojke na Psv i Liverpool, po ukupnoj kvoti od 1,56. Samo Leverkusen trenutno igra bolje od Psv-a i Liverpoola. Psv mi se igra zbog nacina kako su potopili Ajax, pa bi sada, kada je Feyenoord izgubio, stvarno bili seljacine kada ne bi pobedili onaj krs od tima. Dvojka na Liverpool nije bas izbor za koji bi smeo da igram u zivot, ali kako i sam naziv tiketa kaze “ovaj double ako ne dodje, neka ide i zivot i kockanje u qurac.

Peti tiket je osvetnicki, i tu igram na sva govna koja su me oborila u Poslednjoj Sansi, a nisu trebala, ili barem nisam zasluzio.

Prvi par je pobeda i over 1,5 gol na utakmici drvoseca iz Crvene Zvezde protiv najgore ekipe na svetu (srpsko prvenstvo), drugi par je dvojka na Armani, protiv takodje krsa od tima (italijanski basket) a treci par su  golove na oba Leipziga, ali odvojeno, najpre u gostima protiv Meinza, a potom u gostima protiv Crvene Zvezde. Na drvosecama iz Crvene Zvezde sam vec dva puta pao, ali barem nece proci grupu, a hteli su da napadnu titulu Lige Prvaka, pa smo na istom. Da ste gledali na sta lici igra Armanija, kao sto sam ja odgledao sve njihove utakmice, ne biste uplatili na njih ni pola eura. I oni igraju protiv otpada od tima, pa ako ne pobede, imace goru sezonu od Hajduka i Chelsea zajedno. Leipzig ne moze toliko igrati undere 1,5 gol na utakmici, koliko ja mogu da ih cekam. Ovde bi kvota trebalo da ide od 1,70 pa do preko 2,00 u zavisnosti koliko ste pohlepni.

Sesti tiket je za kolege koji vole visoke kvote, a koje bih ja sve pohapsio.

Radi se o double kladjenju, dva meca na tiketu. Vec sam pisao o ekipi Treviso u italijanskom kosarkaskom prvenstvu, koja jos uvek nema pobedu u prvenstvu, a nije toliko losa da zasluzuje sve poraze. Vec sam napisao da osim jedne utakmice, nijednu drugu nije izgubili sa vise od sest razlike, a sutra igraju sa ekipom Scafati koja je na istom ili gorem nivou kada je u pitanju kvalitet rostera. Kvote su 1,90 i 1,90 sto i ja mislim da bi trebalo da budu tolike. Za manje pohlepne predlazem klizni handicap od 4,5 (da Treviso moze da izgubi do cetiri razlike) po kvoti od 1,47. Drugi par su golovi na mecu Lige Prvaka izmedju Lazia i Feyenoorda, a koja se igra u utorak. Ukupna kvota za ovaj double, namenjen ljubiteljima visih kvota je 2,60

Ima za svakog po nesto, ostaje jos samo da predlozi prodju. I ne zaboravite da pocnete da se spremate za sveti Guts-Leonardo Kup

Hej @LeonardoDrugi!

Sve što se zove po meni je ovaj kup za koji sam samo htio imati ideju, nikako svoj nick u nazivu kupa. Prošle sezone sam nesretno ispao zbog šugave Barcelone. Ove godine sam malo pametniji, iskusniji i konstatniji, a i sreća me debelo mazi. Možda je to posljedica nove taktike koju koristim. Očekujem se barem u 3. kolu. Nadam se da ćeš uspit ostat u 1. ligi, slobodno prepisuj moje parove, bit će to dobar test da li je moje sreća jača od tvoje nesreće 😉.

Hoffenheim - Bayer Leverkusen   1,80/2,50 (bet365)

Upgrade na okladu iz PŠ-a. Leverkusenov jedini kiks u svim natjecanjima ove sezone je 2:2 u gostima kod Bayerna. Sve ostalo su pobjede odnosno svih 15 natjecateljskih utakmica su otišle su preko 2,5 golova. Hoffenheim je prošlu utakmicu u kupu izgubio 0:1 od Borrusije i prije par utakmica je dobio 0:2 Unon Berlina. Ostalih 10 utakmica je ostalo oba gol i over 2,5 goals. I jedni i drugi zabijaju i primaju. Leverkusen igra napadački nogomet i očekujem barem utakmicu od 3 gola. Hoffenheim me skoro bacio kad su postigli 0 kornera protiv Stuttgarta koji isto igra napadački tako da očekujem da će ići under kornera za domaćine.

image.png.cf7a00dd0f66ace835b639f834369d03.png           image.png.d0155324689af9d5aa6bf3a682c7ea71.png

@LeonardoDrugi Ustao sam sretan i nasmijan jer sam očekivao post od tebe, a Bogme ga evo. Od svega mi se najviše sviđa što je moj Liverpool tu i daje mi već osjećaj olakšanja. Jedino zbog čega sam razočaran jeste to da nisi spomenuo novi pad kolege Boška i to na Portu kod kuće protiv najgoreg Estorila. Iako sam i sam pao na bruku tiketa imao sam neku sreću jer ću čitati tvoj post kako je kolega pao.

Željezničar-Sloga / Sloga +1,5 (1.33)

Zeljo otpustio Basica,tako da ulaze u mec bez trenera.Sloga ih je i prije tukla po 3-0,a kolo prije su savladali i Sarajeva sa 3-0.Željin jedini adut je domaci teren,ali tesko ce do 3 boda,pogotovo u hendikepu.

Laktaši-Kozara 3+ (zbog Radnika ide trpanje)

Radnik Bijeljina-Ljubić / hendikep -1.5 ili 4+.

Radnik igra 3 za 3 i vec kruze price da ulazi 4+ lagano.Kvota 1.10 na Bijeljince sve govori,tako da ce danas biti golijade.

Newcastle - Arsenal manje od 4 gola i 3+ kartona (1.40) bet365

Newcastle se priprema za niz teških utakmica nakon fantastične pobjede protiv Man Utd-a prošle srijede. Unatoč izostancima ključnih igrača poput Sandra Tonalija, Jacoba Murphyja, Svena Botmana i Harveya Barnesa, klub sa sjevera Engleske ostaje u dobroj poziciji i spreman je suočiti se s izazovima.

Nakon serije od dvije utakmice bez pobjede, njihova nedavna pobjeda 0:3 na Old Traffordu u Carabao Cupu pruža im potrebnu motivaciju i vjetar u leđa za nadolazeće izazove.

Eddie Howe, unatoč rotacijama i nedostatku ključnih igrača, mora održati visoku razinu kvalitete dok se suočava s nizom teških utakmica. Slijedi im niz ključnih dvoboja protiv Arsenal, Dortmunda, Chelseaja, PSG-a, Man Utd-a i Tottenhama u idućih pet do šest tjedana.

Premda se nalaze na solidnom 6. mjestu u Premier ligi, Newcastle je svjestan da je potrebno održavati konzistentnost, s obzirom na šestobodni zaostatak za prva četiri mjesta. Njihov impresivan napadački potencijal, s najboljim napadom u ligi od 26 postignutih golova, može biti ključan faktor za osiguravanje bodova.

Na domaćem terenu, na James Parku, Newcastle je pokazao konstantnost postizanja golova, a također nije primio gol u posljednje tri utakmice.

Arsenal se priprema za važnu utakmicu protiv Newcastlea nakon nedavnog poraza od West Hama u Carabao Cupu koji ih je eliminirao iz tog natjecanja. Iako je taj poraz označio kraj niza od četiri utakmice bez poraza, Arsenal se i dalje drži neporažen u Premier ligi, s impresivnih sedam pobjeda iz deset utakmica.

Iako su iskusili poraze u Carabao Cupu i Ligi prvaka, Arsenal drži drugo mjesto na ljestvici Premier lige s 24 boda, samo dva boda iza gradskog rivala Tottenhama. Mikel Arteta je donekle rotirao momčad u susretu protiv West Hama, a neki od ključnih igrača ušli su u igru tijekom drugog poluvremena.

Nakon što je Eddie Nketiah prošlog tjedna postigao hat-trick protiv Sheffielda, njegova uloga postaje još važnija, posebice s ozljedom Gabrela Jesusa.

Utakmica protiv Newcastlea mogla bi biti jedna od najtežih u narednim kolima za Arsenal. No, nakon toga slijede susreti s Burnleyem, Brentfordom, Wolvesima i Lutonom, što predstavlja prihvatljiv raspored.

Arsenal je pokazao svoju čvrstoću u obrani tijekom gostovanja, budući da su u četiri gostujuće utakmice primili gol samo u jednoj. Ta čvrsta obrana mogla bi biti ključna za ostvarivanje pozitivnog rezultata protiv Newcastlea i nastavak njihovog uspješnog niza u Premier ligi.

U protekle tri godine, od početka 2019. godine, odigrali su deset mečeva. Arsenal je slavio u osam navrata, dok je Newcastle upisao tek jednu pobjedu. U tim dvobojima nijednom se nije dogodilo da obje momčadi postignu pogodak, dok je osam puta završilo s manje golova.

Newcastle: Pope; Trippier, Schar, Lascelles, Dan Burn; Longstaff, Guimaraes, Joelinton; Almiron, Wilson, Gordon

Arsenal: Raya; Ben White, Saliba, Gabriel, Tomiyasu; Odegaard, Jorginho, Rice; Saka, Nketiah, Martinelli

Sandro Tonali je suspendiran. Harvey Barnes, Jacob Murphy, Steven Botman i Alexander Isak su ozlijeđeni za Newcastle. Na drugoj strani su ozlijeđeni Thomas Partey, Jurrien Timber i Gabriel Jesus.

Na temelju povijesnih susreta između Newcastlea i Arsenala, očekuje se još jedan tijesan okršaj s malim brojem postignutih golova. Osam od posljednjih deset susreta između ova dva tima završilo je s manje od 2,5 gola. Newcastle je godinama imao teškoća protiv Arsenala, ostvarivši tek jednu pobjedu u prethodnih 10 susreta. Očekujem još jedan neizvestan susret, s malim brojem golova.

Oba kluba imaju velike ciljeve, što čini ovu utakmicu iznimno važnom, te vjerujem da će ući u ovu utakmicu dosta opreznije. Očekujem manje od 4 gola na utakmici uz barem tri kartona po kvoti 1.40 u bet365 kladionici. Tri ili više kartona je bilo u posljednjih pet susreta između ova dva tima.

Screenshot_14.png

(Koeficijenti 4.11. u 12:13 CET)

prije sat vremena, furyshaa said:

@LeonardoDrugi Ustao sam sretan i nasmijan jer sam očekivao post od tebe, a Bogme ga evo. Od svega mi se najviše sviđa što je moj Liverpool tu i daje mi već osjećaj olakšanja. Jedino zbog čega sam razočaran jeste to da nisi spomenuo novi pad kolege Boška i to na Portu kod kuće protiv najgoreg Estorila. Iako sam i sam pao na bruku tiketa imao sam neku sreću jer ću čitati tvoj post kako je kolega pao.

Nisam hteo da ga zayebavam, bio je to zaista gadan pad. Poslednja Sansa je previse lepa da bi se zayebavao u ovakvim prilikama. Dovoljno je sto zna da bih voleo da bas on ispadne zajedno sa kolegom sa kojim je i usao u prvu ligu. Iako sam rekao da ce on padati u serijama kada pocne da pada, ovo juce je zaista bilo tuzno. Protiv onakvih padova nema leka. Dva meseca igras bez greske, i onda u tri danas sjebes sve ni kriv ni duzan. I onda na kraju sezone ti jos kolega @Guts1950 pravi grafikon uspesnosti, i to samo za prvu ligu, a ne i za sebe.

Ne znam da lì je smesnije sto je seljak iz Porta promasio penal u cetvrtom minutu, ili sto sam ja mudro branio jedinicu uplatama na X, nereseni ishod.

Nego reci ti nama da lì je jedinica na Zrinjski samo jedinica, ili jedinica kao kuca?

prije 9 minute, LeonardoDrugi said:

Nisam hteo da ga zayebavam, bio je to zaista gadan pad. Poslednja Sansa je previse lepa da bi se zayebavao u ovakvim prilikama. Dovoljno je sto zna da bih voleo da bas on ispadne zajedno sa kolegom sa kojim je i usao u prvu ligu. Iako sam rekao da ce on padati u serijama kada pocne da pada, ovo juce je zaista bilo tuzno. Protiv onakvih padova nema leka. Dva meseca igras bez greske, i onda u tri danas sjebes sve ni kriv ni duzan. I onda na kraju sezone ti jos kolega @Guts1950 pravi grafikon uspesnosti, i to samo za prvu ligu, a ne i za sebe.

Ne znam da lì je smesnije sto je seljak iz Porta promasio penal u cetvrtom minutu, ili sto sam ja mudro branio jedinicu uplatama na X, nereseni ishod.

Najsmjesnije je ipak sto sam ja i nakon reakcije naseg mega ustrajnog, azurnog i najdosljednijeg robota na zemlji opet odabrao taj tip, doduse malo modificiran, unatoc svojevrsnom znaku odozgo da ga promjenim.

Zato slusajte robota, i bit ce vam dobro na zemlji, a ako vam ipak ne bude dobro, nego naprotiv lose i tuzno znajte da robot nije bio dosljedan ili i vi skupa s njim.

Robota za predsjednika ovog jadnog i smjesnog foruma, Leonarda u tamnicu, zivioooo robot, vratimo mu dar govora, zivio, zivio, zivioo robot!!!

Dortmund - Bayern 3+ i po karton na obje strane (1.61) bet365

Početak nove sezone za Borussiju Dortmund definitivno nije mogao biti uzbudljiviji! Nakon prošlosezonskog gorkog iskustva gubitka naslova u posljednjem susretu, momčad je započela sezonu s izvanrednim rezultatima. Sa šest pobjeda i tri remija, momčad je sigurno postavila visoku ljestvicu za sebe.

U nedavnom susretu u DFB Pokalu protiv Hoffenheima, Dortmund je osstvario tijesnu pobjedu od 1:0. Iako je moglo biti više golova, vratar gostiju je izrazito impresionirao, sprečavajući dodatne golove te stvarajući napetost do samog kraja utakmice.

U posljednjem bundesligaškom ogledu, Dortmund je remizirao u uzbudljivoj utakmici s Eintrachtom rezultatom 3:3. Iznimno je važno istaknuti karakter momčadi Borussije - unatoč početnom zaostatku od 0:2 za domaćina i čak 3:2 za Eintracht, uspjeli su se izdignuti i izjednačiti. Čak su imali priliku za preokret u samom završetku, no nisu imali sreće.

U prethodnim susretima, Dortmund je ostvario impresivne pobjede nad Unionom 4:2, Werderom 1:0 i Hoffenheimom 3:1, pokazujući dosljednost i snagu.

Bavarski div, Bayern München, i dalje dominira u Bundesligi, međutim, unatoč nizu bez poraza, dva nedavna remija dovela su ih na drugo mjesto, samo dva boda iza Bayer Leverkusena. Ovo je potaknulo dodatnu borbu za vodeće mjesto, čineći svaku nadolazeću utakmicu ključnom za njihovu poziciju na tablici.

Prošli tjedan, nogometaši Bayerna doživjeli su neočekivan poraz od niželigaša Saarbrückena u natjecanju za DFB Pokal. Unatoč tome što su vodili od 16. minute, domaći su uspjeli izjednačiti pri kraju prvog poluvremena, a zatim osigurali pobjedu u posljednjim trenucima produžetka.

U svojim susretima prije toga u ligi, Bayern je pokazao svoju izuzetnu snagu i moć. Pobjeda nad Darmstadtom rezultatom 8:0 posebno je impresionirala, pogotovo jer su svi golovi postignuti u drugom poluvremenu nakon što je prvo poluvrijeme obilovalo grubom igrom, rezultirajući s tri crvena kartona za protivničke igrače.

Osim toga, Bayern je pobijedio Mainza 3:1, Freiburga 3:0, ali je i remizirao s Leipzigom 2:2, pokazujući da i najmoćnije momčadi nisu imune na izazove.

U posljednjih pet međusobnih susreta između ova dva tima Bayern je pobijedio četiri puta, uz jedan remi. Inače njihove utakmice obiluju golovima, te je u svakoj od posljednjih osam palo 3+ golova.

Dortmund: Kobel; Ryerson, Hummels, Schlotterbeck, Bensebaini; Özcan, Sabitzer, Brandt; Malen, Füllkrug, Reus 

Bayern: Neuer; Mazraoui, Upamecano, Kim, Davies; Laimer, Goretzka; Sane, Musiala, Coman; Kane

Dortmund će u ovoj utakmici biti bez Mateua Moreya, Juliena Duranvillea i Emrea Cana. Na drugoj strani nema Toma Hulsmana, Dayota Upamecana, Leona Goretzke, Noussaira Mazraouia, Svena Ulreicha, Matthijsa de Ligta, Tareka Buchmanna, Joshua Kimmscha.

S obzirom da su povijesno međusobni dueli između ova dva tima obilovali golovima, vjerujem da ćemo nešto slično gledati i ovdje, dok vjerujem da će na utakmici oba tima dobiti barem po karton, jer je u pitanju borba za sami vrh tabele. Ukoliko Dortmund ostvari pobjedu mogao bi prestignuti Bayerna. Očekujem više od 2.5 gola i po karton za oba tima po kvoti 1.61 u bet365 kladionici. Ne zaboravite da bet365 kladionica crveni karton računa kao dva žuta.

Screenshot_15.png

(Koeficijenti 4.11. u 13:24 CET)

prije 2 sati, noja57 said:

image.png.b1c63c5cc6d4c37a2350a3d14feadbb7.png

Poslednji poraz ove godine , ekipa Fenerbahce je izgubila na pripremama protiv Crvene Zvezda   jos u  julu  mesecu. Posle tofa su  naredjali  20  pobeda u  prvenstvu , kupu i evropskim  takmicenjima. 

PS ako ih  ne ureknem kao juce Atletiko Madrid !!!!

Igrao sam ih i ja prvi put ove sezone

Just now, noja57 said:

Nije mi mnogo zao kad promasim, jer uplatim onoliko koliko mogu, a fala bogu pa mogu. Zao mi je kad me neko isprati pa ulozi vise od svojih mogucnosti. Fali samo da mi se neko pojavi na vratima i kaze "deda" vracaj pare! 

Zaobilazite  moje predloge !

Drug nemoj tako razmišljati. Pa nema ga tko zna točno kako će utakmica završit, osim @LeonardoDrugi :D 
Svako igra na svoju odgovornost, mi ovdje damo svoje mišljenje i svoje viđenje prije svake utakmice, nisi ti nikoga natjerao da te isprati. Pa i pad je sastavni dio klađenja, bitno je samo pametno raspolagati budžetom i nema problema :) Samo hrabro 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Slazem se s vama postovani kolega u svemu sto ste napisali.Mislim da je kolega Leonardo bivsi ozbiljan sportas ili sportski djelatnik koji je tu na forumu stvorio svog alter ega "Leonarda" iza kojeg se krije vrlo ozbiljna i inteligentna osoba.Kada sam napisao da je moj sin pitao sa maturalca da li se kaj Leo javlja na forumu,nisam se zezao s obzirom da cesto doma procitam svojima kaj je napisao.Takodjer kolegi Leu zahvaljujem za sav trud koji ulaze da nas animira a svim kolegama zelim puno srece u kladenju jer svi znamo kako je pad tezak i to nikome zelimo.Sportski pozdrav.
    • Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use