Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 1.11.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Juce je bio Halloween, a danas je 01.11. koji se u primitivnom narodu zove jos i Dan Mrtvih. Pa, kada vec pricamo o mrtvima, da vam opisem kako sam juce umro u Poslednjoj Sansi.

Postavim predlog u Poslednjoj Sansi, over 1,5 gol na utakmici nemackog Kupa Wolfsburg vs Leipzig. Kvota na taj over, u svim kladionicama je bila izmedju 1,15 i 1,17 a neposredno pred pocetak meca je pala na 1,12. Odmah padne i goooooool, i to vec u 14-om minutu. 1:0 za domace. Posle toga padne deset zutih kartona i jos crveni u 56-om minutu, kao da igraju Betis i Sevilla, a ne sveti nemci. Gosti ostanu sa igracem manje. Od teoretskih devedeset minuta, igralo se dvadesetak cistih minuta igre, sve ostalo prekidi, simuliranja, valjanja po travi kao da su svinje a ne ljudi, zadrzavanje vremena, ispucavanja lopte na tribine, pa posle, celu noc traze loptu i ne mogu da je nadju … pa golman domacih dobije zuti zbog odugovlacenja … pa deca kraj linije koja skupljaju lopte, nestanu, treba Interpol da ih trazi … pa nadoknada vremena od sest minuta … u drugom minutu nadoknade, odbranbeni domacih padne kao pokosen, morali su hitno da ga operisu na terenu, inace ce da umre … pa nadoknada nadoknade vremena … i u 90 plus sedmom, sut domacih i …...... stativa, majku im yebem nacisticku.

I padnem opet u Poslednjoj Sansi. Ali, koo me yebe, … sto kaze, kolega @fic i ostane ziv, “...sve je to sastavni dio kocke, prolazi i padovi u zadnjim minutama ...”

Jedino sto nije rekao kako je bas samo njemu i kolegi @Guts1950 “sve to sastavni dio kocke”, a nije i meni pa samo njima padne gol u 90 plus devetom kada im treba gol, odnosno dodju tri kornera, kada im fale korneri i to u 90 plus sedmom a meni nikad nista ne dodje, a trebalo bi, ako je vec svima “sastavni dio kocke”

Mozda stvarno ne bi trebalo da se ljutim sto padam u Poslednjoj Sansi kao da sam administrator, a ne jedini sampion u istoriji ovog smesnog Foruma, ako je “sve to sastavni dio kocke”. Verovatno je “sastavni dio kocke” i to sto niko na Forumu ne zna otkud kolege @fic i @BoskoBuha u prvoj ligi kada nikada nista nisu osvojili, cak ni drugu, amatersku ligu, o Guts-Leonardo Kupu da i ne govorimo.

Promenom para u  14. kolu PS sam u poslednjem trenutku  produzio  sebi  nadu za pogodak. Mada posle Zvezdine  igre u  drugom mecu  sa Partizan-om nisam siguran da je i  to  dobar izbor. Sreca moja sto  sam sinoc bio  zauzet nekim  decjim  proslavama pa nisam nista bacio para na Milano . Iako  je ipak  igrao Mirotic  ( bio je ponovo najbolji pjedinac) oni  su  lako porazeni  i  sad imaju  skor 1/4 i  prave drustvo  na zacelju  tabele , CZ, Alba i  Lyon.

Danas cemo  malo  da se odmorimo  i odigramo  rekreativno ATP Paris Masters.

image.png.b3243d52105e671c851151ab07070af9.png

Za kolegu @LeonardoDrugi imam poruku:

Forumasi  imaju  kratko pamcenje.  I prosle sezone nisi blistao na pocetku ( Jest da nije bilo  bas ovako lose) ali  si  na kraju po  treci put zaredom  osvojio titulu. Prva dva takmicenja nisam pratio  pa ne mogu  komentaristi.  Siguran sam da ces i  ove sezone se boriti za sam vth ! Svemu  dodje kraj pa i pehovima i  losim potezima.

Hej @LeonardoDrugi

U ovim teskim trenucima pruzam ti ruku smirenja, nade i optimizma i nudim da dodes na hladno pivo, pa zajedno navijamo za Albu sutra i proslavimo pad nekih igraca, a nakon toga cu te usmjeriti ka pravim i jedinim postulatima posljednje sanse od kojih uslijed losih rezultata odmices i ne vjerujes vise ni sam sebi i previse se bavis drugima, nisi pravi i treba ti pravi reset.

Mada uostalom, tko te sisa, neka te malo i na dnu, treba pasti da bi ustao.

prije 2 minute, mesrine said:

Hej @LeonardoDrugi

U ovim teskim trenucima pruzam ti ruku smirenja, nade i optimizma i nudim da dodes na hladno pivo, pa zajedno navijamo za Albu sutra i proslavimo pad nekih igraca, a nakon toga cu te usmjeriti ka pravim i jedinim postulatima posljednje sanse od kojih uslijed losih rezultata odmices i ne vjerujes vise ni sam sebi i previse se bavis drugima, nisi pravi i treba ti pravi reset.

Mada uostalom, tko te sisa, neka te malo i na dnu, treba pasti da bi ustao.

Ne samo Alba da pobedi, vec i Tsc da pobedi Crvenu Zvezdu, pa da padnu jos neki igraci

Pozdrav kolege!

Samo da napišem da je*** mater T Comu šta nisu bili dostupni jučer cijelo jutro i popodne do nekih 15h taman kada se zaključala P.Š.

Zamislite internet osposobe taman kada jeb*** robot mi pred nosom zaključa P.Š. Nevjerovatno da internetski sustav T coma u cijeloj državi padne kada ja moram odigrati Svetu Posljednju Šansu.

Ponedjeljak me je odjebao poso tako da sam došao kasnije kući, naravno mrtav umoran tako da nisam imao snage postavit svoj dobitni par.

Toliko sam frustriran da bi najradije dao otkaz u firmi i promjenio jebenoga teleoperatera!!. Neće me ništa zaustaviti niti poso niti jeb*** teleoperateri da završim do kraja ovo natjecanje koje mnoge dovodi do ludila!!.

Kolega @LeonardoDrugi jel vidiš šta si nam napravio!!. Ova posljednja Šansa je postala gora nego droga. Podrška svim kolegama koji se isto osjećaju!… :);)

LP!

prije 28 minute, Leedsfan said:

Pozdrav kolege!

Samo da napišem da je*** mater T Comu šta nisu bili dostupni jučer cijelo jutro i popodne do nekih 15h taman kada se zaključala P.Š.

Zamislite internet osposobe taman kada jeb*** robot mi pred nosom zaključa P.Š. Nevjerovatno da internetski sustav T coma u cijeloj državi padne kada ja moram odigrati Svetu Posljednju Šansu.

Ponedjeljak me je odjebao poso tako da sam došao kasnije kući, naravno mrtav umoran tako da nisam imao snage postavit svoj dobitni par.

Toliko sam frustriran da bi najradije dao otkaz u firmi i promjenio jebenoga teleoperatera!!. Neće me ništa zaustaviti niti poso niti jeb*** teleoperateri da završim do kraja ovo natjecanje koje mnoge dovodi do ludila!!.

Kolega @LeonardoDrugi jel vidiš šta si nam napravio!!. Ova posljednja Šansa je postala gora nego droga. Podrška svim kolegama koji se isto osjećaju!… :);)

LP!

Otkaz u firmi, promena teleoperatera, napustanje skole ili fakulteta, nespavanje i razvod braka je dobitna kombinacija za sve ucesnike svete Poslednje Sanse

@LeonardoDrugi pa kako u kupu igrati golove? Natjecanje gdje je najbitnije proći, bilo sa 1:0 ili 5:0. Ako već igram kup golove, igram na prvoligaše i to one iz vrha protiv niželigaša. Naravno da će Wolfsburg čuvati 1:0 protiv Leipziga. Što bi trebali? Jučer sam skoro promijenio par u PŠ i da sam to učinio postavio bih Hajduk 2 ili više gola. A znaš kada je Hajduk zabio drugi? U 92' minuti. I možemo pričati o sreći, ali taj Hajduk je bio logičan par. Igrao je protiv niželigaša na terenu gdje je cijeli stadion navijao za Hajduk. I traži povratak u formu nakon promijene trenera. Zar to nije bolji par od derbija prvoligaša u kupu pa makar to bili efikasni Nijemci i Leipzig.

Kao i ona Fiorentina od prije tjedan. Meni je nejasno kako na Fiorentinu. Igraš male kvote, da se razumijemo nemam ništa protiv njih i sam ih igram, i onda od cijele ponude na Fiorentinu. Da se vratim na kup. Fiorentina je ekipa koja da igra kup protiv niželigaša nebih stavio 1 euro na nju. Eto što mislim o Fiorentini.

prije 4 sati, mesrine said:

Kad smo vec kod kupa, predlazem da veceras kad izide postava Bayerna opasno napadnemo golove, hendikepe, pa cak i strijelce u vjerujem velikoj golijadi Bayerna kod treceligasa Saarbruckena

Slažem se, to mi ima smisla, ali pričekat ću sastave.

Sa druge strane nema mi smisla Zvezda po ovome tečaju, a dojam mi je da vas ima dosta kojima je ona na listiću danas. U SuperSportu je 1,15 protiv ekipe koja je u vrhu i igra Europu. Pa po tome tečaju se može na Zvezdu odigrati protiv onih ekipa iz dna poretka.

prije 5 sati, mesrine said:

Kad smo vec kod kupa, predlazem da veceras kad izide postava Bayerna opasno napadnemo golove, hendikepe, pa cak i strijelce u vjerujem velikoj golijadi Bayerna kod treceligasa Saarbruckena

Grünes Licht für Bayern-Spiel in Saarbrücken
Stand: 01.11.2023 10:17 Uhr

Der Pokalkracher des 1. FC Saarbrücken gegen Bayern München im Ludwigsparkstadion darf stattfinden. Das hat der DFB dem SR mitgeteilt. Wegen der schlechten Platzverhältnisse durch den Regen hatte die Partie zunächst auf der Kippe gestanden.

U prijevodu...utakmica je prvotno trebala bit odgođena zbog jako loših uvjeta za igru(teren natopljen vodom) 

Na kraju ,odlučeno da se ipak igra

Pitanje u kakvom je stanju teren(igra se kod trećeligaša) 

Samo info saljem koji sam nasao, ako ce bit od pomoći

prije 7 minute, ara008 said:

Grünes Licht für Bayern-Spiel in Saarbrücken
Stand: 01.11.2023 10:17 Uhr

Der Pokalkracher des 1. FC Saarbrücken gegen Bayern München im Ludwigsparkstadion darf stattfinden. Das hat der DFB dem SR mitgeteilt. Wegen der schlechten Platzverhältnisse durch den Regen hatte die Partie zunächst auf der Kippe gestanden.

U prijevodu...utakmica je prvotno trebala bit odgođena zbog jako loših uvjeta za igru(teren natopljen vodom) 

Na kraju ,odlučeno da se ipak igra

Pitanje u kakvom je stanju teren(igra se kod trećeligaša) 

Samo info saljem koji sam nasao, ako ce bit od pomoći

Hvala puno kolega , svaka cast

Sastav je sljedeci: Neuer, Davies, Ligt, Kim, Sarr, Kratzig, Kimmich, Tel, Mueller, Sane, Chupo Moting

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use