Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

14. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 31.10. - 2.11. (Uto-Čet)

Recommended Posts

prije 46 minute, furyshaa said:

A izvini me molim te, zašto bi trebalo da vrednuje tvoj tip i zašto si siguran u to? Zato što si napisao analizu? Pa ni administrator je nije napisao. Zato što si ti stavio screenshot? Pa on uradi edit, postavi screenshot i tebi gubitni par.

Momak te preduhitrio sa tipom, kao što si ti mene sa Lajpcigom prije jednog/dva kola u utakmici sa Crvenom Zvezdom gdje si samo postavio screenshot da zauzmeš mjesto. Lijepo uđem, mijenjam tip i doviđenja. E tako i ti, mijenjaj tip jer je jedino tako pošteno :)

Ne pricam o administratoru nego o sebi i svom prijedlogu. On svoj prijedlog neka pravda ako i kada dode do ovakvog problema.

Drugo, ne vidim potrebu da se javljas uopce. Lijepi pozdrav

Trece, zauzimaju se tipovi screenshotovima i to dosta ljudi radi, ja prvi svako kolo tako, doslovno samo da zauzmem par i u roku 5sekundi stavljam i tekst i ostale popratne zezancije haha, jer to vec imam napisano i spremno. I mislim da je to korektno i u redu prema svima. Kao sto bi bilo korektno da kad vec postoje pravila da ih i postujemo, ne bitno radi li se adminu, robotu, tebi, meni itd.

Uocio sam vec puno prijedloga kao iz nebesa bacenih al ne bunim se jer nemam problem s tim, neka ljudi igraju kako god hoce, ako adminima ne smeta ne smeta ni meni, sve do ovakve situacije, jer nije u redu da se netko svako kolo potrudi, odvoji minutu da ispostuje sve a netko kako mu se koji dan hoce.

Lp

prije 55 minute, mesrine said:

Ne pricam o administratoru nego o sebi i svom prijedlogu. On svoj prijedlog neka pravda ako i kada dode do ovakvog problema.

Drugo, ne vidim potrebu da se javljas uopce. Lijepi pozdrav

Trece, zauzimaju se tipovi screenshotovima i to dosta ljudi radi, ja prvi svako kolo tako, doslovno samo da zauzmem par i u roku 5sekundi stavljam i tekst i ostale popratne zezancije haha, jer to vec imam napisano i spremno. I mislim da je to korektno i u redu prema svima. Kao sto bi bilo korektno da kad vec postoje pravila da ih i postujemo, ne bitno radi li se adminu, robotu, tebi, meni itd.

Uocio sam vec puno prijedloga kao iz nebesa bacenih al ne bunim se jer nemam problem s tim, neka ljudi igraju kako god hoce, ako adminima ne smeta ne smeta ni meni, sve do ovakve situacije, jer nije u redu da se netko svako kolo potrudi, odvoji minutu da ispostuje sve a netko kako mu se koji dan hoce.

Lp

Prije svega forum je pa mogu da iznesem svoje mišljenje a i nađem se uvrijeđen kada se nađe neki pametnjakovic i ne može prihvatiti da je neko postavio tip prije njega koji lupa refresh svako malo da bi zauzeo prvu poziciju.

31.10. 18:00 / DFB Pokal / Stuttgart-Union Berlin / 1,5+ / 1,20 / William Hill

Stuttgart je na poslednjih 12 utakmica postigao barem 2 gola.

Poslednjih 21 utakmica Stuttgarta je završilo sa više od 1,5 gola.

Union je primio gol na poslednjih 12 od ukupno13 utakmica, 10 jih je završilo sa više od 1,5 gola.

9 od 11 medjusobnih utakmica je završilo sa više od 1,5 gola.

STUvsUNI.png

Bourenmouth - Liverpool   over 1,5 goals and under 0,5 golas in first 10 min. for Bourenmouth

https://www.rezultati.com/utakmica/lWwXZQ85/#/detalji

Liverpoola očekuje susret protiv Lutona u nedilju gdje očekujem sličnu utakmicu kao i protiv Nottinghama tako da ove dvije utakmice više očekujem ka trening pogotovo ovu. Napadački su svi raspoloženi i uvijek imaju igrača koji moraju grijat klupu između Salaha, Jote, Nuneza, Luisa Diaza i Gekpa. Čak 22 utakmice zaredom su išle preko 1,5. Očekujem lagani prolaz Liverpoola

image.png.f7f1a3eed9cc5d4d0b3f87698a945c54.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • Europska liga DIREKTNI LINK NA PONUDU! Konferencijska liga DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 25.11. u 13:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga Prvaka (Koeficijenti 25.11. u 13:41 CET) Koeficijenti su podložni promjenama DIREKTNI LINK NA PONUDU!   Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga Prvaka (Koeficijenti 25.11. u 13:38 CET) Koeficijenti su podložni promjenama DIREKTNI LINK NA PONUDU!   Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • @Goksim, @furyshaa, @nenosk, @darko56, @nutrija, @jansavc, @soyer567, @Marko15, @smrcak888, @nuki01, @vjekos, @Dejvid, @mesrine, @Humanic, @Kiks77, @misterija, @ara008, @tome1993, @sestincan,  @pena29, @Ipoje4, @mester, @Ivan98, @zmajo, @ForzaItalia, @blacky44, @Leedsfan, @bruno34, @majstorchina, @jeneri29, @prlito, @Mudrinho Postavite svoje tipove za 22. kolo Druge lige Posljednje Šanse za period od 26.11 (UTORAK) do 28.11. (ČETVRTAK) sa minimalnim koeficijentom od 1.20. Teme za Posljednju Šansu će biti otvorene za postavljanje tipova 24 sata od otvaranja teme. Raspored Lige i Kupa dostupan je u tablici natjecanja Toplo sugeiram svim natjecateljima da izdvoje par minuta vremena i pročitaju Pravila Posljednje Šanse 2024/2025. Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu: DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA SCREENSHOT OBRAZLOŽENJE KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU Bet365, 22bet, unibet, William Hill , Betfair, pinnacle, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.     Članak 20. Kladionice S ciljem što pravednijeg natjecanja, od sezone Posljednje Šanse 2024/2025, odnosno od šestog kola na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), limitiranjem broja kladionica osigurat ćemo da svi natjecatelji gledaju ponudu istih kladionica, te eliminitirati mogućnost prijavljivanja tipova iz manje poznatih kladionica upitnog renomea, od kojih neke često znaju imati nerealne koeficijente. Iznimno, isključivo u prvih pet ligaških kola Posljednje Šanse, biti će prihvaćene oklade iz svih kladionica. Od šestog kola Posljednje Šanse na dalje (uključujući Guts-Leonardo kup), oklade je moguće prijaviti isključivo u sljedećim kladionicama, koje su rezultat demokratskog glasanja sudionika natjecanja u prvom i petom kolu Posljednje Šanse: Bet365, 22bet, unibet, William Hill , Betfair, pinnacle, SuperSport, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.    Članak 28. Gospodsko natjecanje Administratori natjecanja zadržavaju pravo upozoravanja, ili kažnjavanja sudionika natjecanja oduzimanjem određenog broja bodova, u slučajevima koji nisu pokriveni pravilima natjecanja a gdje sudionik natjecanja poduzima akcije koje nisu u dugu gospodskog natjecanja. TABLICA Ukoliko uočite neku grešku na tabeli, molim vas javite se u inbox ili temu predviđenu za greške OVDJE!
    • @LeonardoDrugi, @Fitoz, @fic, @Iblaz93, @unkdy, @noja57, @josip123, @Joker93 i @COLT postavite svoje tipove za 22. kolo Posljednje Šanse za period od 26.11. do 28.11. Teme za Posljednju Šansu će biti otvorene za postavljanje tipova 24 sata od otvaranja teme. Prema članku 10. tipovi trebaju biti prijavljeni u sljedećem formatu: DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA SCREENSHOT OBRAZLOŽENJE KLADIONICE U KOJIMA JE MOGUĆE IGRATI PAROVE SU: Bet365, 22bet, unibet, William Hill, Betfair, pinnacle, SuperSport, PSK, Hrvatska Lutrija, Wwin, Lutrija BIH, Premier Kladionica, Mozzart, Meridijanbet, Snai.  TABLICA Ukoliko uočite neku grešku na tabeli, molim vas javite se u inbox ili temu predviđenu za greške OVDJE!
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use