Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

14. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 31.10. - 2.11. (Uto-Čet)

Recommended Posts

@Goksim, @furyshaa, @mesrine, @jansavc, @McGarrett, @Humanic, @Ipoje4, @nuki01, @josip123, @Mirko1987, @nenosk, @FamilyGuy, @zeko1088, @nutrija, @COLT, @vjekos, @misterija, @Clutch, @Joker93, @drm, @bruno34, @Guts1950, @risretto, @Dejvid, @pena29, @mester, @Marko15, @tome1993, @sestincan, @anastasov, @CarlosBacca70, @Leedsfan

POSTAVITE SVOJE TIPOVE ZA 14. KOLO DRUGE LIGE POSLJEDNJE ŠANSE!

Tema PŠ-a će biti otvorena do utorka do 15 sati!

Tablica Posljednje Šanse 2023/2024:

Prema Članku 10. molimo da parovi u sezonni 2023/2024 budu prijavljeni u sljedećem formatu: 

DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA

SCREENSHOT

Obrazloženje

TRENUTNO STANJE NA TABELI. UKOLIKO UOČITE GREŠKU MOLIM VAS JAVITE SE U INBOX I SVE ĆEMO REGULISATI. HVALA SVIMA I SRETNO!

Screenshot_22.png

2.11./kosarka/Valencia - Alba Berlin pobjednik ukljucujuci produzetke 1/1.25/marathonbet

Idem sa kosarkom i Valenciom ovo kolo na racun ciste statistike, pobjede nad Barcom za vikend te salvi ruznih pridjeva, da ne kazem uvreda za ekipu Albe od strane nekih nasih forumasa cijim se misljenje vodim pri odabiru ovog tipa, a na njih cu se i ljutiti ukoliko se dogodi cudo pa padne ovaj tip za kojeg sam siguran da ce se naci i u prvoj ligi.

Screenshot_20231030_124637_Chrome.jpg

prije 31 minute, mesrine said:

2.10./kosarka/Valencia - Alba Berlin pobjednik ukljucujuci produzetke 1/1.25/marathonbet

Idem sa kosarkom i Valenciom ovo kolo na racun ciste statistike, pobjede nad Barcom za vikend te salvi ruznih pridjeva, da ne kazem uvreda za ekipu Albe od strane nekih nasih forumasa cijim se misljenje vodim pri odabiru ovog tipa, a na njih cu se i ljutiti ukoliko se dogodi cudo pa padne ovaj tip za kojeg sam siguran da ce se naci i u prvoj ligi.

Screenshot_20231030_124637_Chrome.jpg

Kolega imamo isti tip, pa gledaj da promijeniš na vrijeme. Sretno i živio! :) 

prije 3 minute, Joker93 said:

Kolega imamo isti tip, pa gledaj da promijeniš na vrijeme. Sretno i živio! :) 

Nemamo kolega, moj je jasno i precizno napisan, uz screenshot kako i nalazu pravila pa sukladno tome i ispravan. A cak je i analiza tu haha :D

hvala na upozorenju svejedno 

Vidjeti cemo kako ce robot vrednovati tipove haha

prije 14 minute, mesrine said:

Nemamo kolega, moj je jasno i precizno napisan, uz screenshot kako i nalazu pravila pa sukladno tome i ispravan. A cak je i analiza tu haha :D

A izvini me molim te, zašto bi trebalo da vrednuje tvoj tip i zašto si siguran u to? Zato što si napisao analizu? Pa ni administrator je nije napisao. Zato što si ti stavio screenshot? Pa on uradi edit, postavi screenshot i tebi gubitni par.

Momak te preduhitrio sa tipom, kao što si ti mene sa Lajpcigom prije jednog/dva kola u utakmici sa Crvenom Zvezdom gdje si samo postavio screenshot da zauzmeš mjesto. Lijepo uđem, mijenjam tip i doviđenja. E tako i ti, mijenjaj tip jer je jedino tako pošteno :)

prije 30 minute, mesrine said:

U redu kolega, napisao sam s najboljim namjerom a ti kako hoćeš, da ne bude nesporazuma kasnije 🙂

Opće je poznato da u većini online kladionica tip 1 u košarci znači direktno uključujući i produžetke, to znaš i sam ako se kladiš online u poznatijim kladionicama, tako da smatram da nije bilo potrebno i nema potrebe to naglašavati posebno u budućnosti.

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use