Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

14. kolo Prve lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 31.10. - 2.11. (Uto-Čet)

IzudinB

Recommended Posts

31/10/2023, 20:30, Milano (+4,5) - Maccabi , Tip:1, @1.20, bet365

Posle onog poraza u  Berlinu  ako i ovo  izgube onda je Mirotic mnogo  pogresi o sto je otisaou Milano.

OVAJ PREDLOG  storniram iz razloga da sam dobio podatak  da je Mirotic ozledjen a  i  kvota na Milano je odmah porasla.  Umesto  ovog predloga igram sledece:

02/11/2023,  18:30 Crvena Zvezda - Bayern, Tip:1X, @1.33, Mozzart

CZ  mora da dokaze svoj  kvalitet. Za sada je pri  dnu  Evrolige ( 1pobeda i  4 vezana poraza). Smenili  su  trenera!!!

image.png.347af25463ca6004c65d281b49d3e722.png

Valencia - Alba konačni ishod 1, 1,25 favbet

Izbjegavam ovogodišnju Euroligu, ali u nedostatku široke ponude ovaj tjedan moram sa ovime. Valencia ima samo poraz u gostima kod Efesa. Doma su pobjeđivali bolje ekipe od Albe, a u zadnjem kolu u gostima uvjerljivo i Žalgiris. Ako misle biti u igri za playoff ovakve protivnike kao što je Alba moraju doma pobjeđivati.

Screenshot 2023-10-30 at 15-13-59 _sports_tournament_basketball_17330_.png

prije 10 minute, noja57 said:

Zurio  si  da zauzmes ovu  siguricu pa nisi napisao kladionicu . Nemoj  da  ti poniste par. Pretpostavljam da je Mozzart ??

Napisano je kolega kao i uvijek

I nisam zurio,samo sam postavio na vrijeme kako ne bi probio dozvoljeno vrijeme za postavljanje tipa..Lp

Svakako cu i ove sezone protestvovati, i izraziti svoj ocaj, nezadovoljstvo i bes, nakon sto su korumpirani lopovi i kriminalci jos jednom proglasili onu nepismenu seljacinu iz Rosarija, visokog cak 167 cm za najboljeg igraca na svetu (za decu mladju od 12 godina). Danas necu da propustim postavljanje predloga iz protesta, jer imam sto problema u Poslednjoj Sansi, ali cu to svakako uciniti u toku sezone, kada se podignem sa kolena. Protestvovacu kad-tad, u toku sezone, jer sam gospodin, a gospoda su uvek spremna da izraze nezadovoljstvo, bes i ocaj, tamo gde najvise boli, a kod mene je to tabela Poslednje Sanse. A vama, kolege sa Foruma, neka je na cast, sto cutite na ovu sramotu i pljacku stoleca, a placete kao neke placipic*#*ke kada Borac iz Banja Luke namesta sudije. Neka vas je sve sramota.

Proglasavam Dan Zalosti na ovom smesnom Forumu u znak protesta sto se i dalje namesta onom primitivnom patuljku od 167 cm, i sto korumpirani razbojnici nemaju nameru da stanu sa pljackom. 

Danas koristim privilegiju, koju vi svi sa Foruma mozete samo da sanjate, a to je clan 24 koji kaze da za mene Pravila ne vaze, jer sam to zasluzio. 

Danas postavljam predlog Supersporta po kvoti od 1,18 a to je over 1,5 gol na utakmici nemackog Kupa izmedju Wolfsburga i Leipziga (utorak)

Hteo sam samo ovaj predlog, i nijedan drugi, ali ni u jednoj svetskoj kladionici, ne ispunjavam uslov o minimalnoj kvoti, a nisam hteo da uzimam ruske i krs kladionice, za razliku od svih vas sa Foruma, jer sam gospodin. 

A onom patuljku od 167 cm, ako cita ovaj smesni Forum, imam da porucim sledece:

Mozes da imas i stoosam Zlatnih lopti, uvek ces ostati seljacina, a Sead Kolasinac doktor fudbala za tebe.

BD4B3196-519D-4D99-9626-AE0557B240EE.jpeg.9b8ec3351d99bedd0ed6c04970e311e3.jpeg

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use