Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

13. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 27.10. - 30.10. (Pet-Pon)

Recommended Posts

@Goksim, @furyshaa, @mesrine, @jansavc, @soyer567, @ante16, @McGarrett, @Humanic, @Ipoje4, @BobGraditelj, @nuki01, @josip123, @Mirko1987, @Silviyo1302, @nenosk, @FamilyGuy, @zeko1088, @nutrija, @COLT, @vjekos, @misterija, @Clutch, @Joker93, @stjepan91, @Nebojsao, @goran71, @drm, @bruno34, @campi91, @elnino, @SIMASIMAU13, @mural, @Guts1950, @risretto, @Dejvid, @pena29, @mester, @Marko15, @Mudrinho, @tome1993, @sestincan, @anastasov, @CarlosBacca70, @Mile5, @Leedsfan, @betonator, @bianconeri331, @Ivan98, @kljaja19

POSTAVITE SVOJE TIPOVE ZA 13. KOLO DRUGE LIGE POSLJEDNJE ŠANSE!

Tema PŠ-a će biti otvorena do subote do 15 sati!

Tablica Posljednje Šanse 2023/2024:

Prema Članku 10. molimo da parovi u sezonni 2023/2024 budu prijavljeni u sljedećem formatu: 

DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA

SCREENSHOT

Obrazloženje

TRENUTNO STANJE NA TABELI. UKOLIKO UOČITE GREŠKU MOLIM VAS JAVITE SE U INBOX I SVE ĆEMO REGULISATI. HVALA SVIMA I SRETNO!

Screenshot_11.png

Odakle su se samo stvorili ovaj @BoskoBuha i ovaj @Guts1950 majko moja? Po dvanaest pogodaka iz dvanaest pokusaja ... ccccc.

U prosloj sezoni jedan nije ispao samo zato sto je bilo i gorih od njega, a drugog se niko ni ne seca da je uopste igrao Poslednju Sansu. A obojica ispala iz Guts-Leonardo Kupa pre nego sto su i postavili predloge. E moj @LeonardoDrugi glup si kao qurac, samo brukas to slavno ime.

Zadar - Cibona 27.10.2023 20:00

Zadar jest bolji, imaju jako dobru ekipu predvođenu Božicem koji igra i ove godine vrhunski. Cibona je u financijskim problemima ali po meni uopće ne igraju loše. Protiv Partizana su odigrali prvo poluvrijeme odlično, imali su vodstvo. U drugom poluvremenu su ostali bez snage jer im je kratka rotacija pa na kraju ispada lagana pobjeda partizana. Protiv Budućnosti sličan scenarij. Ne vjerujem da će ih danas Zadar razvaliti, dobit će ali 20 razlike teško, opet derbi ne derbi tako sretno nam bilo.

Screenshot_20231027_181622_Samsung Internet.jpg

Subota 18:30 Mallorca-Getafe 2+ (zuta) kartona u 1. poluvremenu @1,42

O Getafeu, njihovom treneru i stilu igre sam vec pisao prilikom jednog od prethodnih kola, pa se ne bih ponavljao. Samo bih dodao da me njihova ratobornost iskreno pocela plasiti, kako su krenuli za par kola ce s juniorima igrati 😂

Obzirom da je kvota na 5 kartona ispod minimuma za PŠ, ne bih se kockao sa 6 mada je i to relativno sigurno, ali je malo veca kvota pa i value da ce oni skupa s 11 Mallorcinih igraca uspjeti dobiti bar 2 zuta ili crveni karton u prvih 45 minuta+”nova” duga sudijska nadoknada, otud i zagrada u tipu jer se kod nas crveni racuna kao 2 zuta

IMG_2329.jpeg

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use