Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 24.03.2010. (Listic dana)


Goksim

Recommended Posts

Inter Milano-Livorno (Seria A, 30.kolo., 24.03.2010.)

Pred nama je susret provplasirane i posljednjeplasirane ekipe, susret najboljeg napada i jedne od lošijih obrana u prvenstvu.

U Interu vlada ozbiljna kriza budući da su opasno ugrozili prvo mjesto u prvenstvu. Iako su izbacili Chelsea iz Lige Prvaka i ostvarili jedan od ciljeva, Mourinho nikako ne može biti zadovoljan jer su u zadnjih 7 prvenstvenih utakmica samo jednom slavili što je poražavajući i pomalo nevjerojatan skor za ekipu pod Mourinhovim kormilom, za ekipu prepunu zvjezda, za ekipu koja vlada Serijom A zadnjih godina i sa pravo će Interovi navijaci do kraj sezone morati strepiti i pitati se dali će Inter uspjeti obraniti titulu prvaka, ili će Milan uzeti Scudetto.

Zadnje dvije prvenstvene utakmice Inter je oba puta vodio, međutim kod Catanije nije izdržao te je poražen sa 3:1 dok su sa Palermom igrali ravnopravno, možda bili ne bolji protivnik, međutim nakon vodstva od 1:0 primili su nesretan gol i nisu uspjeli uzeti tri boda. Iako su Milanu dali priliku da ih prestignu Inter je i dalje vodeća ekipa Serije A budući da Milan nije uspio pobjediti Napoli. Ipak, situacija je i više nego alarmantna za Inter jer je Milan došao samo na bod, i Inter više prava na kiks nema.

Livorno je trenutno najlošija ekipa Serije A, međutim i dalje su u borbi za opstanak i grcevito će se boriti za bodove. Pitanje je koliko će maksimalno ući u ovu utakmicu jer realno teško mogu računati na neke bodove na ovom gostovanju, i nije nemoguće da se više fokusiraju na susret sa Barijem u nedjelju, na susret sa jednim od lošijih gostiju lige, i na susret koji svakako moraju pobjediti kako bi ostali u igri za opstanak.

Sa druge strane Inter u nedjelju očekuje veliki derbi i gostovanje kod Rome i sigurno će Mourinho željeti što manje potrošiti igrače u utakmici protiv Livorna, u utakmici gdje su već unaprijed uknjižena tri boda, i u utakmici koju ni pod koju cijenu nesmiju ne dobiti.

 


 

Uzmite bonus od 100€!

Bet365 kladionica daje bonus novim korisnicima u iznosu do 100€ što je jedan od najvećih bonusa za klađenje koje ozbiljnije online kladionice daju.

Sve što trebate napraviti jest otvoriti račun i napraviti prvu uplatu. bet365 kladionica će Vašu prvu uplatu udvostručiti do iznosa od 100eura. Dakle, ukoliko se registrirate i uplatite 100eura, na računu ćete imati 200eura. Ukoliko uplatite manje npr. 30eura, ili 45eura, na računu ćete imati 60eura, odnosno 90 eura.

Više o bet365 kladionici saznajte na http://svijetkladjenja.com/osnove-online-kladenja/bet365/

Registrirajte se na http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet365/

 


 

Vjerujem da će Inter biti izuzetno motiviran da izbaci frustracije iz zadnjih utakmica u Seriji A, frustracije zbog samo jedne pobjede u zadnjih 7 kola i zbog nekoliko poraza na koje igrači Intera nisu navikli. Protiv Palerma vidjela se želja igrača, međutim na teškom gostovanju nisu uspjeli uzeti sva tri boda. S obzirom da u nedjelju igraju sa Romom za očekivati je da će od prve minute jurišati na vrata Livorna kako bi u ranoj fazi utakmice riješili pitanje pobjednika. Sa druge strane biti će im jedna od najlošijih gostujućih ekipa, ekipa sa jednom od najgorih obrana i ekipa koja je trenutno fenjeraš lige.

Uvjeren sam da će Inter pobjediti u ovoj utakmici, a čvrsto vjerujem da će ta pobjeda biti i poprilično uvjerljiva. Igrači Intera biti će maksimalno motivirani i htjeti će riješiti utakmicu u ranoj fazi kako bi ostali odmorni za derbi sa Romom, a vjerujem da su i željni pobjede i da će težiti napuniti mrežu Livorna kako bi skupili samopouzdanje. Vjerujem da je Inter sposoban i da će u provom poluvrmenu dati dva ili više golova Livornu, što Sportingbet trenutno placa sa pomalo nerealnih 3,60! Sumanjam da će ovaj koeficijent ostati do početka utakmice…

http://partner.sbaffiliates.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_19719b_3255

Spomenimo i da je koeficijent da će Inter dati gol u 1.pol. 1,40, a da će Inter dati 2 gola i više u 90′minuta 1,45.

Prošli put, nažalost, sličan bet nije prošao iako je Ajax već u 8.minuti dao gol. U 35′minuti poništeni im je regularan gol zbog nepostojeceg zaleđa, te se je na poluvrijeme otišlo sa 1:1. U drugom poluvremenu je Ajax postigao gol u 46′minuti, iz prvog napada u 2.pol. Koja ironija… Utakmica je završila 5:1 za Ajax. Nadam se da će sa Interom biti više srece. Inaće na talijane jako rijekto sugeriram ovakav bet budući da oni nisu poznati kao ekipe koje postižu puno golova, međutim s obzirom na spomenute okolnosti, kao i na koeficijent, vjerujem da se isplati odigrati.

Tip: Inter daje 2 ili više golova u prvom poluvremenu (tečaj 3,60)

Više na http://svijetkladjenja.com/2010/03/23/inter-milano-livorno-seria-a-30kolo-24032010/

Link to comment
Share on other sites

20:45 Portsmouth-Chelsea, tip 2, @1.3, Lutrija

O ovoj utakmici netreba puno price. Domaci su se oprostili od lige, to je i sam trener najavio, te da ce cuvati glavne igrace za FA kup. Proglasili su stecaj, oduzeto im je 9 bodova. Posljednjih 6 susreta imaju 3-0-3. S druge strane, Chelsea, tolko veliki klub, a bez rezultata. Ispali su iz LP, ostaje im prvenstvo. Zaostaju za vodecim Manchesterom 4 boda i ovu ut. Proslo kolo su kiksali kod Birmingama, odigravsi samo 1-1. Nevjerujem da mogu 2 utakmice zaredom kiksat, te ocekujem laganu pobjedu, mogucu i u hendikepu. Ako ovo neprodje, neznam sta ce.

Sretno svima!!!

Link to comment
Share on other sites

20:45 Portsmouth-Chelsea, tip 2, @1.3, Lutrija

O ovoj utakmici netreba puno price. Domaci su se oprostili od lige, to je i sam trener najavio, te da ce cuvati glavne igrace za FA kup. Proglasili su stecaj, oduzeto im je 9 bodova. Posljednjih 6 susreta imaju 3-0-3. S druge strane, Chelsea, tolko veliki klub, a bez rezultata. Ispali su iz LP, ostaje im prvenstvo. Zaostaju za vodecim Manchesterom 4 boda i ovu ut. Proslo kolo su kiksali kod Birmingama, odigravsi samo 1-1. Nevjerujem da mogu 2 utakmice zaredom kiksat, te ocekujem laganu pobjedu, mogucu i u hendikepu. Ako ovo neprodje, neznam sta ce.

Sretno svima!!!

Apsolutno podržavam ovaj pick i samo mali ispravak. Prošlo kolo je Chelsea igrao 1:1 sa Blackburn-om, iako su vodili veći dio utakmice i bili bolja ekipa, ali nisu računali na jedan presudan faktor a to je da sam ih ja imao na listiću kao zadnji par  :D (stvarno imam pehove u zadnje vrijeme, a od svih je Cheslea još i najmanji...)

S druge strane Portsmouth je ugostio Hull i dosta se je uplacivalo na pobjedu Hulla budući da su im neophodno trebali bodovi, dok je Portsmouthu sasvim svejedno koje će rezultate ostvariti. Iako je Hull dva puta vodio, u zadnjih 3-4 minute Portasmouth je nevjerojatno dao dva gola i slavio 3:2. Mislim da su ispucali svoju dozu srece...

Link to comment
Share on other sites

15:00 Hanescu V.-A.Falla, tip 1, @1.4, Lutrija

Vrlo izgledan pik. Rumunj Hanescu, 42. na svijetu, servis-voley igrac. Dobro igra ove godine, zanimljivo da je sve ispadao u drugim kolima, od objektivno boljih igraca, dvaput od Fedexa te dvaput od F. Gonzalesa. Odgovara mu tvrda podloga. S druge strane Kolumbijac Falla, zemljas, ima trece kolo AO, i od onda je igrao 2 turnira, na oba ispao u prvom kolu. Mislim da Hanescu nece u ovom susretu imati problema, te ocekujem jednu laganu pobjedu.

Link to comment
Share on other sites

Aston Villa-Sunderland Redni 1 1,50

Aston Villa si tokrat proti Sunderlandu ne sme privoščiti spodrsljaja, sicer se bo znašla v težko nadomestljivem zaostanku za petim mestom, ki ga trenutno zaseda Manchester City. Domači strateg Martin O'Neill je bil po sobotnem remiju proti Wolverhamptonu jezen in tudi razočaran nad svojimi fanti. "Predavanje" v garderobi neposredno po tekmi je najbrž zaleglo, da bo še kdo, ne samo John Carew, začel igrati učinkoviteje. Pri domačih je vprašljiv Gabriel Agbonlahor, bržkone pa zaradi poškodbe ne bomo videli v obrambi Aston Ville tudi Richarda Dunnea. Pri Sunderlandu manager Steve Bruce lahko spet računa na odlični dvojec vezistov Lorik Cana - Lee Cattermole, v kadru za tekmo pa je tudi robustni napadalec Kenwyne Jones, ki je saniral poškodbo kolka. Pod vprašajem je samo Andy Reid, ki se muči s poškodbo stegenske mišice in verjetno ne bo nared za obračun v Birminghamu. Tip 1.

Manch City-Everton Redni 1 1,80

Manchester City si na vse kriplje prizadeva ujeti četrto mesto, ki mu v naslednji sezoni omogoča kvalifikacije za Ligo prvakov. Zato proti Evertonu ne bo veliko opravičil za morebiten spodrsljaj. Manager domačih Roberto Mancini ne more računati na branilca Joleona Lescotta, ki si je poškodoval stegensko mišico. V obrambi gostiteljev bo tako prišlo do nekaterih sprememb. Namesto prav tako poškodovanega Waynea Bridgea bo na levi strani zaigral Javier Garrido, ki je že v nedeljo v gosteh proti Fulhamu igral zelo dobro. Strateg gostov iz Liverpoola bo doma pustil že prej poškodovana Marounaeja Fellainija in Philippea Senderosa, vprašljiv pa je tudi nastop Victorja Anichebeja. Tip 1.

Link to comment
Share on other sites

Danas je dobra ponuda i današnji dan čekam za klađenje već nekoliko dana...

Danas sam odlučio ići udarnički, sa jednim od vecih uloga u mojoj "kladionicarskoj karijeri":

Listić odluke biti će:

Dinamo Zagreb-Hajduk Split 1 1,75 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Portsmouth-Chelsea 2 1,30

Inter-Livorno 1 1,25

Tečaj: 2,84

Iskreno, Dinama me je najviše strah. Kvalitetniji su, u boljoj formi, pred svojim navijačima i vjerujem da bi trebali dobiti jer uz sve to i u zadnje tri utakmice nisu slavili. Hajduk je u lošoj formi i loše igra...ali ovo je derbi i to je ono čega me je najviše strah, jer u derbijima stvari nisu uvijek logične, ali ja vjerujem modrima...

Za Chelsea i Inter sam uvjeren da neće kiksati. Obje ekipe su već upisale nesretne kiksove u zadnjim kolima. Chelsea igra kod ekipe koja je već ispala iz lige i pitanje je u kojem će sastavu Portsmouth uopće nastupiti. Sve osim tri boda znacilo bi i oprastanje Cheslea od borbe za titulu, za jedino "vrijedno" za što se još mogu boriti. Chelsea će jurišati od prve minute frusitriran kiksom kod Blackburna. Cheslea jednostavno ovo mora dobiti, Portsmouth neće imati nikakvu motivaciju, dok će Chelsea osim kvalitete imati na svojoj strani i motivaciju i iskustvo...

Za Inter sam već pisao na početku današnjeg "Listića dana" pa da se ne ponavljam... Uglavnom slična situacija kao i sa Chelsijem, dakle sve osim 3 boda bila bi katastrofa. Igraju pred svojom publikom, dugo nisu slavili, a u goste im dolazi fenjeraš lige...

Vidim da ima još zanimljivih parova, io možda ih ispratim sa nekim manjim ulogom, ali navedena tri para su mi danas iznimno bitna...

Naravno, za neki srednji ulog sam singlao i da će Inter dati 2 i više golova u provm poluvremenu. Za 3,60 ovo je definitivno valuebet u datoj situaciji. Identičan koef. je i na Chelsea i to sam odigrao za neki niži ulog...

Link to comment
Share on other sites

C Barcelona-CA Osasuna  tip: hendikep na Barcelonu    1.50

Barcelona sjajno igra u zadnje vrijeme. Zadnje tri utakmice su pobjedili. Sigurna pobjeda Barcelone predvođena sjajnim Messijem

Zabranjeno je korištenje crvenih i zelenih boja budući da tim bojama oznacavamo dali je neka analiza prošla ili ne nakon što se utakmica podigrao. Oznacavanjem crvenom bojom mnogi članovi dobivaju dojam da je utakmica već odigrana i da analiza nije prošla,. Molio bi da se poštuju pravila.

Slobodno utakmicu boldajte, podcrtajte i sl. međutim nikako nemojte koristiti crvenu, plavu i zelenu boju.

Link to comment
Share on other sites

Dinamo-Hajduk  1  1.70

dinamo je puno kvalitetnija momčad od hajduka....tko barem malo prati nogomet zna to...tako da jedinica ko kuća...

Barcelona-Osasuna  1  1.20

Messi je u sjajnoj formi...gledao sam utakmicu protiv zaragoze i nitko ga nemože zaustavit samo tako je dao tri gola i izborio penal

i dao da ibrahimović zabije......messi će sam pobjediti slabašnu Osasunu koja je u 6 kola zapisala samo 2boda....jedinica ko kuća.

Portsmouth-Chelsea 2  1.30

Mislim da je ovdje poklonjena kvota 1.30 na chelsea....portsmouth se je otpisao iz prve lige tako je i njihov trener izjavio...dvojka ko kuća....

Ova tri para su najizglednija za prolaz danas....sretno!  ;D

Link to comment
Share on other sites

Sibenik - Varteks 1 1.5

Posto je vec liga mozemo rec rezervirana za Dinamo, Sibenik ce pokusat kroz kup da izbori nastup u Europi.

U polufinalu kupa ceka ga prepreka zvana Varteks koji je u izrazitim financijskim problemima i nema neku dobru ekipu, a jos i igra vani gdje je ocajan.Sibenik ce napast svim silama i vjerujem da ce pobjedit ovdje ako ne i sa hendikepom (2.2 kv) i tako da ce jednom nogom vec bit u finalu

Valladolid - Espanyol 1 2.3 , 1x 1.5

Valladolid se nalazi na 18om mjestu , zadnje mjesto koje vodi u drugu ligu, ako zeli da osigrua opstanak mora pobjedjivati kuci, a danas mu dolazi Espanyol koji je na 14om mjestu i ima omjer vani od 1-3-9 uz gol razliku 6 : 22i nadam se da danas nece moc ostvarit pobjedu protiv Valladolida koji igra pred svojim navijacima i jos je ulog u danasnjoj utakmnici velik jer ako pobjede Espanyol doce na samo bod od Zaragoze koja je 17a i koja gostuje kod sve bolje Almerije.

Chernomorets Burgas -Lok. Mezdra 1 1.70

Cherno More ima jednu jako kvalitetnu ekipu i kuci igra sjajno.Upratio sam da su kuci jedna od jacih ekipa i tesko ispustaju bodove doma.U goste im dolazi Lokomotiv Mezdra koja spada u jedne od najslabijih gostujucih ekipa u bugarskoj ligi i nadam se da ce danas slavit Cherno More i tako se jos vise pribliziti mjestu koje vodi u Europu naredne sezone

Link to comment
Share on other sites

Danas je dobra ponuda i današnji dan čekam za klađenje već nekoliko dana...

Danas sam odlučio ići udarnički, sa jednim od vecih uloga u mojoj "kladionicarskoj karijeri":

Listić odluke biti će:

Dinamo Zagreb-Hajduk Split 1 1,75

Portsmouth-Chelsea 2 1,30

Inter-Livorno 1 1,25

Tečaj: 2,84

Iskreno, Dinama me je najviše strah. Kvalitetniji su, u boljoj formi, pred svojim navijačima i vjerujem da bi trebali dobiti jer uz sve to i u zadnje tri utakmice nisu slavili. Hajduk je u lošoj formi i loše igra...ali ovo je derbi i to je ono čega me je najviše strah, jer u derbijima stvari nisu uvijek logične, ali ja vjerujem modrima...

Za Chelsea i Inter sam uvjeren da neće kiksati. Obje ekipe su već upisale nesretne kiksove u zadnjim kolima. Chelsea igra kod ekipe koja je već ispala iz lige i pitanje je u kojem će sastavu Portsmouth uopće nastupiti. Sve osim tri boda znacilo bi i oprastanje Cheslea od borbe za titulu, za jedino "vrijedno" za što se još mogu boriti. Chelsea će jurišati od prve minute frusitriran kiksom kod Blackburna. Cheslea jednostavno ovo mora dobiti, Portsmouth neće imati nikakvu motivaciju, dok će Chelsea osim kvalitete imati na svojoj strani i motivaciju i iskustvo...

Za Inter sam već pisao na početku današnjeg "Listića dana" pa da se ne ponavljam... Uglavnom slična situacija kao i sa Chelsijem, dakle sve osim 3 boda bila bi katastrofa. Igraju pred svojom publikom, dugo nisu slavili, a u goste im dolazi fenjeraš lige...

Vidim da ima još zanimljivih parova, io možda ih ispratim sa nekim manjim ulogom, ali navedena tri para su mi danas iznimno bitna...

Naravno, za neki srednji ulog sam singlao i da će Inter dati 2 i više golova u provm poluvremenu. Za 3,60 ovo je definitivno valuebet u datoj situaciji. Identičan koef. je i na Chelsea i to sam odigrao za neki niži ulog...

Ja se isto lomim oko dinama....Bolji jesu, a Hajduk je očajan...ukoliko dinamo tu pobijedi ja mislim da ce to biti 2 i vise razlike, mislim da Hajduk nece puno riskirati prema naprijed jer imaju drugu utakmicu na poljudu, izgledno mi je hajduk ne daje gol...

Link to comment
Share on other sites

Ja mislim da će Hajduk pobjediti dinamo...nije da navijam nego kažem samo pogledajte međusobne susrete dinama i hajduka....zadnjih nekoliko utakmica hajduka je pobjedio,i ja mislim da bi moglo biti 1:2 za hajduk.....

uživajte

to je istina al pogledaj utakmice na maksimiru bolje...

Posljednjih 10 gostovanja Hajduka u Maksimiru protiv Dinama:

13. svibnja 2009. Dinamo - Hajduk 3-0 KUP (F)

21. rujna 2009. Dinamo - Hajduk 0-2 HNL

7. svibnja 2008. Dinamo - Hajduk 3-0 KUP (F)

8. ožujka 2008. Dinamo - Hajduk 1-0 HNL

19. svibnja 2007. Dinamo - Hajduk 3-0 HNL

14. ožujka 2007. Dinamo - Hajduk 1-0 KUP (1/2)

24. veljače 2007. Dinamo - Hajduk 2-1 HNL

13. svibnja 2006. Dinamo - Hajduk 1-0 HNL

11. rujna 2005. Dinamo - Hajduk 0-0 HNL

11. rujna 2004. Dinamo - Hajduk 3-0 HNL

ukupno: 10 8 1 1 gol-razlika 17-3

* Hajduk je prošle sezone u Maksimiru izgubio od Zagreba 0-3, a prošle subote od Lokomotive 1-2

Link to comment
Share on other sites

Šibenik-Varteks - više od 3 žuta kartona 1,60

Dinamo-Hajduk 6 i više žutih kartona

Fortuna

Dakle, suci utakmice kao i uvijek će biti pod posebnim povećalom. A glavni sudac utakmice bit će javnosti slabo poznat Igor Križarić iz Čakovca. Naime, zbog lošeg suđenja na hlađenju su Vlado Svilokos i Ivan Bebek, a vrući krumpir po prvi put u karijeri tako će preuzeti 31-ogodišnji Čakovčanin. Njegova sudačka filozofija svodi se na čvrstu igru.

'Volim pustiti igru, tako ću pokušati voditi i ovaj susret, ako to bude moguće. Poštujem prednost, duel, to je moj stil. Jednostavno preferiram čvrstu igru', kazao je Križarić za Sportske novosti.

Upitno je kako će Križarićevo 'puštanje čvrste igre' utjecati na situaciju na terenu. S obzirom da smo na većini derbija svjedočili rascjepkanoj igri s mnogo prekršaja i malo prilika za pogodak, puštanje igre možda (veliko možda) poveća 'protok lopte' i gledljivost derbija. No, puno smo većeg dojma da bi takav način vođenja utakmice mogao dovesti do pravog rata na terenu. Igrači na derbijima redovito su 'nabrijani' a oštrih duela ionako nikad ne nedostaje.

Posebno je zanimljiva posljednja utakmica koju je Križarić sudio, ona u prošlom kolu između Slaven Belupa i Dinama. Upravo u tom dvoboju Križarić je dopustio 'čvrstu igru'. Točnije bila je to gruba igra, na terenu je dva-tri puta ozbiljno zaiskrilo među igračima nakon pogibeljnih startova koje Križarić nije sankcionirao kartonima. Kartone je dijelio tek nakon što bi nastalo naguravanje igrača. Zato vjerujemo da 'preferiranje čvrste igre', pogotovo u hrvatskom derbiju nije najpametnije. Sankcioniranje kartonima od trenutka prvog grubog prekršaja, realno, jedini je pravi put za gledanje nogometa a ne naganjanja po terenu.

Dnevnik.hr

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use