Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

11. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 20.10. - 23.10. (Pet-Pon)

Recommended Posts

Man. City - Brighton   over 1.5 goals and under 1,5 goals for Brighton in first half

https://www.rezultati.com/utakmica/ptI9zbPP/#/detalji

Man. City je izgubio posljednje tri utakmice od četiri utakmice. Karakteristično za ta tri poraza je izostanak Rodriaja koji se vraća nakon određene suspenzije zbog crvenog kartona. Jedan je od najvažnijih ako ne i najvažnij igrač Građana trenutno (ako ne računamo ozlijeđenog De Bruyna). Kao i utakmicu Brighton - Liverpool mislim da ćemo gledat utakmicu od barem tri gola. Brighton je ekipa koja volii igrati napadački i daje mnogo prostora kao posljedicu te igre. Iako igraju napadački momđad su drugog poluvremena gdje zabijaju večinu svojih golova. Protiv Liverpoola su zabili nakon neobjašnjivih grešaka obrane. Prije te utakmice 24.09. su dali u 1. poluvremenu u 47. min gol autogolom u pobijedi 3:1 protiv Bourmontha. Smatram da ćemo goledat oba gol i 3+

image.png.9411687a6a06c03c1a6ee0eb2f58510d.png

@IzudinB

Posteno 😊 Malo slobodnog vremena imam pa ne upratih da utorkom pocinju tipovi za ta kola, ali srecom nije proslo pa nisam na gubitku. Zato sad objavljujem tip za ovo kolo, kad svi ili spavaju ili lumpuju 😂

Subota, 20:45 Zeljeznicar-Zvijezda 09 1 @1,41

Nisam licno fan tipova na konacni ishod, ali ovo je nesto sto smatram da se mora ispratiti. 6 poraza u posljednjih 7 utakmica je epska sramota Zelje, mada niz od 5 poraza zaredom od kojeg je sve pocelo i nije prvi cak ni ove godine. Red je da se pocnu nizati pobjede ako se sezona misli voditi barem bez turbulencija, obzirom da od Evrope skoro sigurno nema nista i idealan protivnik za dizanje samopouzdanja je Zvijezda, suvereno posljednjeplasirana ekipa koja ni u 1. ligi RSa nije bila prva, ali su usli u Premijer ligu i mislim da ih niko ne vidi kao premijerligase i sljedecu sezonu. Licno mislim da je ovo i fin value iako kvota nije prevelika i svakako ocekujem pobjedu, ne bas laganu ali bilo kakvu, dovoljnu za ispiranje i Zeljine i moje sramote

IMG_2312.jpeg

Estonija, 21.10.2023 16:30

Domaćini se bori sa naslov, bodovnom je poravnat sa Florom te mjesta i prostora za kiks se nema jer ostalo je još svega pet kola do kraja.

Tammeka se bori za opstanak, trenutno su na pretposljednjoj poziciji te matematički se još mogu spasiti ali forma njihova govori suprotno. Zadnja četiri susreta su poraženi te danas očekujem isti scenarij.

Screenshot_20231021_085656_Samsung Internet.jpg

22.10. | FUDBAL | Lyon - Clermont 1X (1.21) Mozzart

Lyon u 8 utakmica još uvijek ne zna za pobjedu u prvenstvu. Predzadnji su i ovo kolo igraju protiv ekipe koja je posljednja na tabeli.
Ne znam šta se dešava sa Lyonom, ali mislim da je ovo prava prilika da konačno uzmu tri boda, međutim ipak ću izabrati sigurniju opciju, tj duplu šansu. 

image.png.1ca721cf5f10b2809a0b3bb9f26404e1.png

prije 3 minute, pena29 said:

21.10.2023.Gorica -Dinamo  Crveni karton 2 (neće biti crvenog kartona)

S obzirom na seriju od 7padanja zaredom nemam što predlagati i objašnjavati. 

Samo mogu potvrditi tezu -važno je sudjelovati.Screenshot_20231021_102650_Sporti.thumb.jpg.6f9982930adbcebabe41402184202689.jpg

" Samo mogu potvrditi tezu - vazno je sudjelovati -

ja bih dodao vazno je sudjelovati, pogotovo u Guts.Leonardo Kupu

21.10./Nogomet/Liverpool vs Everton/over 1 karton Evertona + barem 1 gol na utakmici /1.2/bet365

image.png.07ad6276df2573ca3ec959a421581008.png

Gradski derbi gdje Liverpool traži pobjedu nakon poraza protiv Spursa i X protiv Brightona. Everton se nada bilo kakvom bodu u još jednoj sezoni preživljavanja u Premiershipu pa vjerujem da će biti žestoke borbe i prekršaja. Sudi Craig Pawson koji ima prosjek od 5 žutih kartona po utakmici. Prošlu koju je sudio dao je nevjerojatan 1 karton dok je pretprošlu između Citya i Wolvesa dao čak 10.

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use