Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 23.10.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Ponedjeljak1.png1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Ponedjeljak2.png2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Ponedjeljak3.png3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 18.10. u 13:29 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Fiorentina vs Empoli, Serie A,   jedinica i X, nereseni ishod, istovremeno

I juce sam, po ko zna koji put usao u istoriju ovog smesnog Foruma. Trenutno sam barem u deset kategorija upisan u istoriju naseg Foruma. Ovo poslednje, sto se desilo juce, tesko da ce bilo ko oboriti. Juce sam dobio 16 "like"-ova za jedan post, sto ne bi uspelo cak ni administratorima, kada sami sebi upisuju "like"-ove. Hvala svim kolegama, a pokusacu da se oduzim ovom analizom, pa ako danas padnemo, neka ide i zivot i kockanje u qurac.

Na ovu jedinicu, ali istovremeno i X, nereseni ishod sam poceo da uplacujem jos pre desetak dana, posto sam znao kada ce se igrati ova utakmica. U jednom trenutku, jedinica na Fiorentinu mi je bila cak i u planovima kao predlog u Poslednjoj Sansi, ali posto tamo imam sto problema, brzo sam odustao zbog jos boljeg predloga. 

Fiorentina je italijanska verzija Tottenhama, uvek su tu negde, ali nikada dovoljno blizu tituli, koju nikada nece osvojiti. Za razliku od Tottenhama, oni su mnogo zdravija sredina, a ove sezone su veoma dobro krenuli, i uopste ne izlaze iz zone koja na kraju sezone vodi u Ligu Prvaka. Imaju sasvim pristojnu ekipu, ako bi danas pobedili, na tabeli bi izbili na drugo mesto, cak ispred Milana. Ove sezone imaju samo dva poraza od Rapida i Intera u gostima, ali imaju i dosta neresenih ishoda, cak cetiri. Sve rezultate mozete proveriti i sami. O njima samo da kazem da su po broju golova koje su postigli u prvim poluvremenima na svojim utakmicama, jedna od tri najbolje ekipe u Evropi.

O Empoliju, necu ni da pisem, osim tri podatka. Prvi je da imaju najruzniji stadion na svetu. Drugi podatak je da su sezonu poceli sa sest uzastopnih poraza, gde im je uspelo da ispadnu cak i u kupu od nizeligasa u prvoj zvanicnoj utakmici. Treci podatak po kome su prepoznatljivi, jeste da u celoj Evropi ne mozete pronaci ekipu, koja je posle vise od dva meseca nakon pocetka sezone, postigla tek jedan gol, majko moja. U prvenstvu, ako ne racunamo njihovu Kup-utakmicu, Empoli je na osam utakmica postigao tek jedan gol. Hajde da kazem i to, da im je Roma dala sedam komada, a Mourihnove ekipe su sve, samo ne ultra-ofanzivne.

Ovu utakmicu imam na cekanju, na tiketima koji bi mogli da stanu u jedan vagon, a tako sam namestao uplate da mi je svejedno da li ce na utakmici doci jedinica ili X, nereseni ishod, pa da napisem i kako bi mogli da padnemo. Ovo je regionalni derby, ova dva grada odvaja pola sata putovanja, i vec sada znam da ce igraci Fiorentine izaci na teren nadobudni, prepotentni i bahati, misleci da je njima mesto u Ligi Prvaka medju ManCity i Bayernom, a ne da igraju sa ovim otpadom od tima, dok ce se gosti sabiti ispred svog gola, i igrati kao da sutra ne postoji. 

Na jednoj strani je nesumnjivi kvalitet, ali i pristup "boli nas qurac", a na drugoj strani krs od tima i grcevita borba za prezivljavanje, i verovatno krvava kolena od uklizavanja, pa izaberite sami.

Sve ovo sam mislio i kada sam uplacivao na jedinicu na Fiorentinu protiv Ferencvarosa, pa sam morao u live kladjenju da spasavam zivu glavu

- 2  dana do utakmice Leipzig vs Crvena Zvezda

prije 4 sati, LeonardoDrugi said:

Imaju sasvim pristojnu ekipu, ako bi danas pobedili, na tabeli bi izbili na drugo mesto, cak ispred Milana.

Fiorentina ima 17 bodova dok Milan na drugoj poziciji ima 21 bod tako da Fiorentina može da preskoči Juventusa i dođe na diobu treće pozicije sa 20 bodova. 

Screenshot 2023-10-23 at 11.55.17.png

Tottenham - Fulham 1 (1.45) bet365

U posljednjem nastupu, Tottenham je u gostima svladao Luton rezultatom 1:0, unatoč tome što su u završnici prvog poluvremena bili oslabljeni zbog isključenja Yvesa Bissoume. Pogodak odluke na toj utakmici postigao je Micky van de Ven u 52. minuti, zahvaljujući asistenciji Jamesa Maddisona.

Trenutno, Tottenham sa utakmicom manje ima samo jedan bod manje od Cityja i Arsenala na vrhu tabele. Ekipa je dosad ostvarila šest pobjeda i dva remija u prvenstvu, dok su u EFL kupu ispali od Fulhama nakon izvođenja jedanaesteraca.

Ovaj vikend, Tottenham će se suočiti s novim izazovima, a Yves Bissouma će biti odsutan zbog suspenzije od jedne utakmice. Međutim, Pierre-Emile Hojbjerg se očekuje u standardnoj postavi. Osim toga, Son Heung-min i Cristian Romero su spremni za igru nakon internacionalne pauze.

Tottenhamova ekipa također razmatra mogućnost uključivanja Brennana Johnsona, dok Rodrigo Bentancur ponovno radi s timom, ali će trebati vremena da povrati formu nakon osam mjeseci provedenih van terena. Nažalost, Ryan Sessegnon, Manor Solomon, Ivan Perisic i Alfie Whiteman su i dalje ozlijeđeni i neće biti dostupni za ovu utakmicu.

U posljednjoj utakmici na svom terenu, Fulham je nadjačao Sheffield United rezultatom 3:1. Bobby De Cordova-Reid je otvorio golijadu u 53. minuti, uz asistenciju od strane Andresa Pereire. Iako je Sheffield United uspio izjednačiti golom autogolom Antonee Robinsona petnaestak minuta kasnije, Fulham se brzo vratio u vodstvo nakon još jednog autogola, ovoga puta s druge strane, a Willian je postavio konačan rezultat u nadoknadi vremena.

Trenutačno, Fulham zauzima 13. mjesto na tablici sa 11 osvojenih bodova, što je osam manje od petoplasirane Aston Ville, stim da Fulham ima utakmicu manje. Ekipa je u dosadašnjem dijelu prvenstva upisala tri pobjede, tri poraza i dva remija. Nakon što su eliminirali Tottenham i svladali Norwich u kupu, sljedeći protivnik bit će im Ipswich.

Unatoč uspjesima, trener Marco Silva je još uvijek bijesan zbog izjednačujućeg gola Sheffield Uniteda prije dva vikenda, kada se Issa Diop ozlijedio. Diop pati od ozljede stopala i bit će jedan od četiri igrača koji neće biti dostupni za Cottagerse. Tosin Adarabioyo, igrač koji se povezivao s prelaskom u Tottenham ovog ljeta, također će biti odsutan. Kenny Tete i Adam Traore također su ozlijeđeni, što će oslabiti Fulhamovu obranu.

U posljednjih deset međusobnih susreta, Tottenham je ostvario osam pobjeda, Fulham jednu nakon jedanaesteraca, dok su odigrali i jedan remi prije dvije godine.

Tottenham: Vicario; Porro, Romero, Van de Ven, Udogie; Sarr, Hojbjerg; Kulusevski, Maddison, Son; Richarlison

Fulham: Leno; Castagne, Bassey, Ream, Robinson; Pereira, Palhinha, Iwobi; Decordova-Reid, Vinicius, Willian

S obzirom na domaći teren, trenutnu formu, povijest međusobnih susreta i trenutačno stanje na tablici, Tottenham se izdvaja kao jasni favorit u ovom nadolazećem okršaju. Bilo bi zaista iznenađenje vidjeti drugačiji ishod osim pobjede domaćina koji se bori za vrh tabele po kvoti 1.45 u bet365 kladionici koja će nam računati okladu automatski dobitnom ako Tottenham povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_22-1.png

(Koeficijenti 23.10. u 12:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Evo pošto je onaj tiket od subote proša dajem još jedan za ponediljak. Uglavnom sam gleda kako se kladit utakmicu, a da nije direktna uplata na pobijede Fiorentine i Tottenhama jer me prema zakonu velikih brojeva mora nešto iznenadit. Možda sam to čak i prošao jučer - na utakmici Utrecht - Ajax pri rezultatu 1:0 na poluvremenu sam odigrao 1X i zatim je bilo 2:0 pa 2:3 pa sam napravia CASHOUT pa je bilo 4:3. Tako mi i treba kad sam pogazia svoj princip da ne igram na Ajax tj. utakmice Ajax (a među ostalim i Bayerna). Samo ću još reć da zbog to istog principa nisam igra kad su igrali protiv AZ-a po kvoti 2.60.

image.thumb.png.99f5ab3ae6135d60da58ee77ac56f7d7.png

Kolege su da komentare na današnje utakmice. Samo ću još nadodat da Tottenham ima masu udaraca (u okvir) kad igra doma

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use