Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

10. kolo Prve lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 17.10. - 19.10. (Uto-Čet)

IzudinB

Recommended Posts

Uopste nisam imao nameru da danas postavim predlog, posto sam ostavio noc ispred sebe da napisem motivazioni post za samog sebe, a i da dobro razmislim o svom predlogu, ali kada sam video ovu ponudu kladionice bet365, ovu jedinicu moram odmah da zauzmem. Dakle, za sada, moj predlog je ova jedinica kao kuca (ukljucujuci i produzetke) na Virtus protiv Albe, Euroleague (sreda) po kvoti od 1,25 kod bet365 

Albi i Asvelu predvidjam brodolom, raspad sistema, pogotovo Albi. Mislim da Alba i Asvel zajedno nece imati vise od deset pobeda u celoj sezoni. Ovaj predlog uzimam samo da ga zauzmem, a sutra cemo videti.

6B0FA978-04BE-424C-AE8F-E48D778940F7.jpeg.63f9d6a769cdb14f9c84108c1d55acba.jpeg

Motivacioni post za kolegu @LeonardoDrugi

Hej @LeonardoDrugi

Obraticu ti se kao nekoj debeloj zeni od sto kilograma.

Cesto mozes videti da se zena u braku ugoji, a narocito nakon porodjaja. Obicno pocne sa nekoliko kilograma viska, pa jos nekoliko, pa sve vise i vise, i onda u nekom trenutku, zena prvo postane tetka, pa baba, i na kraju svinja. Pretpostavimo da i dalje volite svoju zenu, iako je debela, i zelite da joj pomognete. Prvo cete joj reci da treba da povede racuna o ishrani, a ona ce odgovoriti “to vec znam”, pa cete joj reci da treba da se bavi sportom ili da vezba da bi doterala telo, a ona ce odgovriti da “i to zna”. Ako joj kazete da mora da uravnotezi ishranu, da izbaci mnoge stvari “ i to zna”. Kada vam i stoti put kaze da “sve to vec zna”, slobodno joj odgovorite “qurac moj ti znas”, a ako mozda i znas, to se na tebi ne vidi.

Ti @LeonardoDrugi mozda zaista mislis da si najbolji kockar na Forumu, ali se to, kao i kod one debele zene, ne vidi. Pa da vidimo sta je to sto se vidi sopstvenim ocima, da vidimo sta su cinjenice:

Trenutno si ubedljivo poslednji na tabeli prve lige Poslednje Sanse, a nakon prvih devet kola ubedljivo poslednji nisu bili cak ni nasi administratori, i to u obe prethodne sezone. Na zbirnoj, zajednickoj tabeli prve i druge lige nisi ni medju prvih trideset, i sve to mozes proveriti za manje od sedam sekundi. Uspelo ti je da u prvih devet kola vec tri puta promasis, a koliko si nisko pao, govori i cinjenica da cak i administratori imaju vise pogodaka od tebe.

Osim sto nemas pojma sa kockanjem, vec godinama ides na qurac svima na Forumu, pokusavajuci da budes zanimljiv i duhovit. Svakoga dana lupetas jedno te isto, iste stvari smo vec sto puta procitali. Milis da si pametan kada napises analizu za kvotu od 1,14 umesto da cutis, pa da kolege nikada ne otkriju koliko si glup. Kao i debela zena sa pocetka posta, mislis da sve znas, a realnost je da se to nigde ne vidi, posmatrajuci stanje na tabeli.

Dozvolio si sebi da su ispred tebe na tabeli najvece neznalice na Forumu, jedan juznjak iz Makedonije, jedan iz Bosne, jedan od stosedamdeset godina, i trojica, pitaj Boga odakle. Dozvolio si sebi da te ponizavaju sestorica bivsih drugoligasa, od kojih trojica nikada nista nisu osvojila, a da niko ne zna, otkud oni u prvoj ligi. Dozvolio si sebi da je na prvom mestu neznalica iz Bosne, koja jos nema promasaja. Izgledas bas kao debela zena sa pocetka posta, ugojio si se kao svinja, kao da si se poradjao deset puta, i sada kada si se udao, boli te qurac za izgled i dijetu.

Vec sada znam sta ces odgovoriti, i vec si nam svima seo na qurac sa time da si jedini pobednik Poslednje Sanse, da jedino ti nikada nisi igrao drugu ligu i ostale tra-laa-laaaa price. Igrao si da ce Aston Villa dati vise od jednog gola Zrinjskom, pa da ce Poljska pobediti Moldaviju … majko moja, reci nam sta je sledece, pa da odigramo kontra, i promenimo sebi zivot na bolje.

Mislis da neko cita tvoje analize i da su zanimljive, a realnost je da bi umro od gladi kada bi ziveo od onoga sto napises. Na tabeli Poslednje Sanse si upao u zivo blato, a ti jos uvek mislis da je blato lekovito. Mislis da si pametan, duhovit i zanimljiv, a ispred tebe su bosanska neznalica, juznjak iz Makedonije, starac od stosedamdeset godina, i ostala trojica koje se niko ne seca.

Menjas svoje predloge u Poslednjoj Sansi, poene Partizana, sa jedinicom na Poljsku protiv Moldavije, sto ne bi palo na pamet cak ni kolegi @IzudinB kada je ispadao iz prve lige

I umesto da cutis ili odes sa Foruma, na Forumu si najglasniji bas ti, obican cirkusant, a jos gori su administratori koji ti to dozvoljavaju. Podsmevas se prvoligasima, podsmevas se administratorima, podsmevas se drugoligasima, a iz tebe na tabeli su samo oni koji su odustali od Poslednje Sanse.

Hajde da pogadjamo sta tacno mislis. Tri puta si bio prvak, izbacio si administratore u drugu ligu, da se nikada vise ne vrate, pa sada nemas vise motiva da se zayebavas sa drugoligaskjim amaterima, za ne? Niko te ne motivise, to si hteo da kazes? A to sto si najsmesniji ucesnik Poslednje Sanse, to te ne motivise, zar ne?

Sta ces reci svojim naslednicima, sta se tacno desilo u sezoni 2023/2024 i kako to da se neko od stosedamdeset godina bolje kocka od tebe? Sta bi rekao onaj pravi Leonardo, jedan, jedini Leonardo da Vinci, kada bi video kako sastavljas predloge za Poslednju Sansu, a nosis njegovo ime? Ti poslednji u prvoj ligi, a on stvorio remek-delo svetskog slikarstva, a da uopste nije bio slikar. Ispred tebe administratori po broju pogodaka, a on pisao u suprotnom smeru, umesto sa levo ka desno, taj genije je pisao sa desna ka levo. Ispred tebe na tabeli neznalica iz Bosne, a Leonardo da Vinci operisao ljude, kada hirurgija nije ni postojala, i kada su ljudi umirali u tridesetoj godini, a da uopste nije bio hirurg. Ispred tebe juznjak iz Makedonije, a pravi Leonardo stvarao dela koja ni danas niko ne razume.

U zivotu nista ne postoji, ni Bog, ni sreca, ni sudbina, a ni karma. Postoji samo rad i rezultati rada. Koliko si radio na sebi, pokazace ti tabela, koliko radis na sebi, takav ces imati i posao, a imaces i zenu kakvu zasluzujes. Ako imas pored sebe debelu zenu sa sto kilograma viska, ona je pored tebe jer nista vise i ne zasluzujes. Niko ti ne moze pomoci da se vratis, ako ne pomognes sam sebi. Kada nema Boga, srece i sudbine, jedino ti rad preko granice bola moze pomoci da na tabeli prestignes neznalicu iz Bosne, juznjaka iz Makedonije i starca od stosedamdeset godina. Pred tobom su dva puta. Da se i dalje zajebavas sa ovim drugoligaskim amaterima koji ne mogu da te motivisu, i da izgledas kao zena koja ima sto kilograma viska, ili da spustis glavu, najpre ucutis i prestanes da lupetas na Forumu, zatvoris se u sobu, zakucas vrata ekserima, pojacas rad na sebi i iz sobe izadjes tek na prolece, kao jedini pobednik Poslednje Sanse.

- 7 dana do meca Leipzig vs Crvena Zvezda

prije 5 sati, LeonardoDrugi said:

Motivacioni post za kolegu @LeonardoDrugi

Hej @LeonardoDrugi

Obraticu ti se kao nekoj debeloj zeni od sto kilograma.

Cesto mozes videti da se zena u braku ugoji, a narocito nakon porodjaja. Obicno pocne sa nekoliko kilograma viska, pa jos nekoliko, pa sve vise i vise, i onda u nekom trenutku, zena prvo postane tetka, pa baba, i na kraju svinja. Pretpostavimo da i dalje volite svoju zenu, iako je debela, i zelite da joj pomognete. Prvo cete joj reci da treba da povede racuna o ishrani, a ona ce odgovoriti “to vec znam”, pa cete joj reci da treba da se bavi sportom ili da vezba da bi doterala telo, a ona ce odgovriti da “i to zna”. Ako joj kazete da mora da uravnotezi ishranu, da izbaci mnoge stvari “ i to zna”. Kada vam i stoti put kaze da “sve to vec zna”, slobodno joj odgovorite “qurac moj ti znas”, a ako mozda i znas, to se na tebi ne vidi.

Ti @LeonardoDrugi mozda zaista mislis da si najbolji kockar na Forumu, ali se to, kao i kod one debele zene, ne vidi. Pa da vidimo sta je to sto se vidi sopstvenim ocima, da vidimo sta su cinjenice:

Trenutno si ubedljivo poslednji na tabeli prve lige Poslednje Sanse, a nakon prvih devet kola ubedljivo poslednji nisu bili cak ni nasi administratori, i to u obe prethodne sezone. Na zbirnoj, zajednickoj tabeli prve i druge lige nisi ni medju prvih trideset, i sve to mozes proveriti za manje od sedam sekundi. Uspelo ti je da u prvih devet kola vec tri puta promasis, a koliko si nisko pao, govori i cinjenica da cak i administratori imaju vise pogodaka od tebe.

Osim sto nemas pojma sa kockanjem, vec godinama ides na qurac svima na Forumu, pokusavajuci da budes zanimljiv i duhovit. Svakoga dana lupetas jedno te isto, iste stvari smo vec sto puta procitali. Milis da si pametan kada napises analizu za kvotu od 1,14 umesto da cutis, pa da kolege nikada ne otkriju koliko si glup. Kao i debela zena sa pocetka posta, mislis da sve znas, a realnost je da se to nigde ne vidi, posmatrajuci stanje na tabeli.

Dozvolio si sebi da su ispred tebe na tabeli najvece neznalice na Forumu, jedan juznjak iz Makedonije, jedan iz Bosne, jedan od stosedamdeset godina, i trojica, pitaj Boga odakle. Dozvolio si sebi da te ponizavaju sestorica bivsih drugoligasa, od kojih trojica nikada nista nisu osvojila, a da niko ne zna, otkud oni u prvoj ligi. Dozvolio si sebi da je na prvom mestu neznalica iz Bosne, koja jos nema promasaja. Izgledas bas kao debela zena sa pocetka posta, ugojio si se kao svinja, kao da si se poradjao deset puta, i sada kada si se udao, boli te qurac za izgled i dijetu.

Vec sada znam sta ces odgovoriti, i vec si nam svima seo na qurac sa time da si jedini pobednik Poslednje Sanse, da jedino ti nikada nisi igrao drugu ligu i ostale tra-laa-laaaa price. Igrao si da ce Aston Villa dati vise od jednog gola Zrinjskom, pa da ce Poljska pobediti Moldaviju … majko moja, reci nam sta je sledece, pa da odigramo kontra, i promenimo sebi zivot na bolje.

Mislis da neko cita tvoje analize i da su zanimljive, a realnost je da bi umro od gladi kada bi ziveo od onoga sto napises. Na tabeli Poslednje Sanse si upao u zivo blato, a ti jos uvek mislis da je blato lekovito. Mislis da si pametan, duhovit i zanimljiv, a ispred tebe su bosanska neznalica, juznjak iz Makedonije, starac od stosedamdeset godina, i ostala trojica koje se niko ne seca.

Menjas svoje predloge u Poslednjoj Sansi, poene Partizana, sa jedinicom na Poljsku protiv Moldavije, sto ne bi palo na pamet cak ni kolegi @IzudinB kada je ispadao iz prve lige

I umesto da cutis ili odes sa Foruma, na Forumu si najglasniji bas ti, obican cirkusant, a jos gori su administratori koji ti to dozvoljavaju. Podsmevas se prvoligasima, podsmevas se administratorima, podsmevas se drugoligasima, a iz tebe na tabeli su samo oni koji su odustali od Poslednje Sanse.

Hajde da pogadjamo sta tacno mislis. Tri puta si bio prvak, izbacio si administratore u drugu ligu, da se nikada vise ne vrate, pa sada nemas vise motiva da se zayebavas sa drugoligaskjim amaterima, za ne? Niko te ne motivise, to si hteo da kazes? A to sto si najsmesniji ucesnik Poslednje Sanse, to te ne motivise, zar ne?

Sta ces reci svojim naslednicima, sta se tacno desilo u sezoni 2023/2024 i kako to da se neko od stosedamdeset godina bolje kocka od tebe? Sta bi rekao onaj pravi Leonardo, jedan, jedini Leonardo da Vinci, kada bi video kako sastavljas predloge za Poslednju Sansu, a nosis njegovo ime? Ti poslednji u prvoj ligi, a on stvorio remek-delo svetskog slikarstva, a da uopste nije bio slikar. Ispred tebe administratori po broju pogodaka, a on pisao u suprotnom smeru, umesto sa levo ka desno, taj genije je pisao sa desna ka levo. Ispred tebe na tabeli neznalica iz Bosne, a Leonardo da Vinci operisao ljude, kada hirurgija nije ni postojala, i kada su ljudi umirali u tridesetoj godini, a da uopste nije bio hirurg. Ispred tebe juznjak iz Makedonije, a pravi Leonardo stvarao dela koja ni danas niko ne razume.

U zivotu nista ne postoji, ni Bog, ni sreca, ni sudbina, a ni karma. Postoji samo rad i rezultati rada. Koliko si radio na sebi, pokazace ti tabela, koliko radis na sebi, takav ces imati i posao, a imaces i zenu kakvu zasluzujes. Ako imas pored sebe debelu zenu sa sto kilograma viska, ona je pored tebe jer nista vise i ne zasluzujes. Niko ti ne moze pomoci da se vratis, ako ne pomognes sam sebi. Kada nema Boga, srece i sudbine, jedino ti rad preko granice bola moze pomoci da na tabeli prestignes neznalicu iz Bosne, juznjaka iz Makedonije i starca od stosedamdeset godina. Pred tobom su dva puta. Da se i dalje zajebavas sa ovim drugoligaskim amaterima koji ne mogu da te motivisu, i da izgledas kao zena koja ima sto kilograma viska, ili da spustis glavu, najpre ucutis i prestanes da lupetas na Forumu, zatvoris se u sobu, zakucas vrata ekserima, pojacas rad na sebi i iz sobe izadjes tek na prolece, kao jedini pobednik Poslednje Sanse.

- 7 dana do meca Leipzig vs Crvena Zvezda

...Jedna ispravka. Nemam jos 170g  . Imam (1)67 g , kao  Pantelija Topalovic iz Maratonci  trce pocasni  krug. Moram jos nesto  da ti  kazem  da ti  olaksam trenutnu  situaciju.   04/02/ 1978 sam bio  jedini  dobitnik  sa 13 pogodaka na Sportska prognoza ( onda jos nije bilo  kladionica) u  celoj  bivsoj  S F R J!!! Za te pare sam mogao da kupim  18  Zastava 101.  Malo  da se i  ja pohvalim!!!

prije 35 minute, noja57 said:

...Jedna ispravka. Nemam jos 170g  . Imam (1)67 g , kao  Pantelija Topalovic iz Maratonci  trce pocasni  krug. Moram jos nesto  da ti  kazem  da ti  olaksam trenutnu  situaciju.   04/02/ 1978 sam bio  jedini  dobitnik  sa 13 pogodaka na Sportska prognoza ( onda jos nije bilo  kladionica) u  celoj  bivsoj  S F R J!!! Za te pare sam mogao da kupim  18  Zastava 101.  Malo  da se i  ja pohvalim!!!

Jel moguce da imas neki dokaz bilo sta od to? To bi kostalo novca 😂

Aj prepricaj malo o to kako bilo kad imas vremena, kakve utakmice si pogodio jel to bilo da pogodis 13 tacni rezultata?

Ja sam sportsko kladenje naucio od moj pokojni deda, a on mi pricao da kod nama u MK prve kladionice su otvoreni pocetak 90ti i mogao da se kladis samo na taljansku ligu, a tipova 1, 0 (tada nerijeseno bila famozna nula a ne X kao sada) i 2

Bas bi voleo cuti neke price ako imate i ostali na forumu :)

prije 2 minute, unkdy said:

Jel moguce da imas neki dokaz bilo sta od to? To bi kostalo novca 😂

Aj prepricaj malo o to kako bilo kad imas vremena, kakve utakmice si pogodio jel to bilo da pogodis 13 tacni rezultata?

Ja sam sportsko kladenje naucio od moj pokojni deda, a on mi pricao da kod nama u MK prve kladionice su otvoreni pocetak 90ti i mogao da se kladis samo na taljansku ligu, a tipova 1, 0 (tada nerijeseno bila famozna 0 a ne X kao sada) i 2

Bas bi voleo cuti neke price ako imate i ostali na forumu :)

To  je bilo jako  davno.  Dosao sam vojske 10/01   ( inace sam bio u Kicevu (Makedonija) . Igrao sam SP jos kao  srednjoskolac. I odmah po povratku  sam nastavio , naravno  sa malim uplatama( nisam radio). Preko  zime  su na tiketu bili  samo  Italijani. Postojala je velika (13 parova) i  mala prognoza (10  parova).  Kad nije bilo  dobitaka  sa 13 onda se dobijalo  sa 12 i 11 pogodaka.  ja sam igrao neki  uslovni  sistem sa 6 dvoznaka i  7 fikseva.  U tom kolu  se secam da je bilo  cak  6 dvojaka ( pobeda gostiju) od toga 4  velika iznenadjenja.  To  sam uhvatio  na dvoznake (1.2).  U to  vreme je izlazio  list EHO i u njemu  je bio prvo nezvanican izvestaj  pa posle par nedelja  zvanican izvestaj , pa posle toga moze da ides po  lovu. Kada sam u  utorak video u  novine da je samo  moj listic dobitan  ( moze da se reklamira  u  toku  dve nedelje) nisam mogao da docekam zvanicni  izvestaj.  U to  vreme jos nisam imao  automobil pa sam se po  pare u Novi  Sad ( lutrija Vojvodine) uputio autobusom.  Dobar dan , ja sam taj i  taj  imam 13 pogodaka , dosao sam po  pare. Uzmu  listic  i Licnu  kartu.  Dodje  direktor pa me primi u kancelariju  pa hocu  li  da dam izjavu za njihove novine.  Mante se ljudi i  ovako  celo  selo  vec zna da sam dobio pare. Odbijem  ja to. Kaze on   gde vam  je torba za pare. A ja za inat ni  plasticnu  kesu  nisam imao. Nije onda bilo  kao sad da ti  prebace na tekuci  racun.  Donesu  oni  meni  brdo para ( Nikola Tesla je bio  na novcanici).Ja sidjem dole  pa kupim neki  decji  ranac.  Ni tu nije sve stalo . Zimsko  je vreme bilo  pa sam imao  jaknu  sa dosta dzepova. i odem ti  ja za Mokrin , autobusom , naravno. izadjem ti  ja iz autobusa kad Ciganski ( romski) orkestar me ceka.  Stariji  brat , pokoj mu  dusa, bio je veseljak  i  kafanski  covek ih  doveo na stanicu. Pare uglavnom nisam bacio  na kocku. Pametno  sam to  ulozio . Kupio  stan u  Kikindi,  stan u  Novom   Sadu ( tu mi  je sad sin sa porodicom). Skroman auto i  tako.  Ziveo sam  i  radio  40 godina u  Kikindi pa sam se prosle godine vratio  u  svoje selo ( Mokrin) da prozivim ostatak zivota . Tu  sa zenom i  psom ( avatar) provodim vreme. Zdravlje jos sluzi  ali  vid i  sluh  me izdaju( malo i memorija ). Unapred se izivnjavam ako  sam nekom bio dosadan ! I da vam zagolicam mastu , u   mojoj kockarskoj karijeri  je bio   i  1998 godine na svetskom  prvenstvu u Francuskoj  solidan dobitak.  O tome jednom  drugom  prilikom!

izvinjavam   se jos jednom  svima !!

prije 2 minute, noja57 said:

To  je bilo jako  davno.  Dosao sam vojske 10/01   ( inace sam bio u Kicevu (Makedonija) . Igrao sam SP jos kao  srednjoskolac. I odmah po povratku  sam nastavio , naravno  sa malim uplatama( nisam radio). Preko  zime  su na tiketu bili  samo  Italijani. Postojala je velika (13 parova) i  mala prognoza (10  parova).  Kad nije bilo  dobitaka  sa 13 onda se dobijalo  sa 12 i 11 pogodaka.  ja sam igrao neki  uslovni  sistem sa 6 dvoznaka i  7 fikseva.  U tom kolu  se secam da je bilo  cak  6 dvojaka ( pobeda gostiju) od toga 4  velika iznenadjenja.  To  sam uhvatio  na dvoznake (1.2).  U to  vreme je izlazio  list EHO i u njemu  je bio prvo nezvanican izvestaj  pa posle par nedelja  zvanican izvestaj , pa posle toga moze da ides po  lovu. Kada sam u  utorak video u  novine da je samo  moj listic dobitan  ( moze da se reklamira  u  toku  dve nedelje) nisam mogao da docekam zvanicni  izvestaj.  U to  vreme jos nisam imao  automobil pa sam se po  pare u Novi  Sad ( lutrija Vojvodine) uputio autobusom.  Dobar dan , ja sam taj i  taj  imam 13 pogodaka , dosao sam po  pare. Uzmu  listic  i Licnu  kartu.  Dodje  direktor pa me primi u kancelariju  pa hocu  li  da dam izjavu za njihove novine.  Mante se ljudi i  ovako  celo  selo  vec zna da sam dobio pare. Odbijem  ja to. Kaze on   gde vam  je torba za pare. A ja za inat ni  plasticnu  kesu  nisam imao. Nije onda bilo  kao sad da ti  prebace na tekuci  racun.  Donesu  oni  meni  brdo para ( Nikola Tesla je bio  na novcanici).Ja sidjem dole  pa kupim neki  decji  ranac.  Ni tu nije sve stalo . Zimsko  je vreme bilo  pa sam imao  jaknu  sa dosta dzepova. i odem ti  ja za Mokrin , autobusom , naravno. izadjem ti  ja iz autobusa kad Ciganski ( romski) orkestar me ceka.  Stariji  brat , pokoj mu  dusa, bio je veseljak  i  kafanski  covek ih  doveo na stanicu. Pare uglavnom nisam bacio  na kocku. Pametno  sam to  ulozio . Kupio  stan u  Kikindi,  stan u  Novom   Sadu ( tu mi  je sad sin sa porodicom). Skroman auto i  tako.  Ziveo sam  i  radio  40 godina u  Kikindi pa sam se prosle godine vratio  u  svoje selo ( Mokrin) da prozivim ostatak zivota . Tu  sa zenom i  psom ( avatar) provodim vreme. Zdravlje jos sluzi  ali  vid i  sluh  me izdaju( malo i memorija ). Unapred se izivnjavam ako  sam nekom bio dosadan ! I da vam zagolicam mastu , u   mojoj kockarskoj karijeri  je bio   i  1998 godine na svetskom  prvenstvu u Francuskoj  solidan dobitak.  O tome jednom  drugom  prilikom!

Proglasavam ovaj post i zvanicno najboljim postom u istoriji ovog smesnog Foruma

prije sat vremena, noja57 said:

Kako bih Vam rado platio pivo, dva, sedam  i samo slusao te price. Svaka cast!

U21 Hrvatska - U21 Bjelorusija 1, 1,2 SuperSport

Iako bi gledajući rezultate i jednih i drugih ovdje bilo logično uzeti više od 1 gola Hrvatske, idem sa pobjedom Hrvatske. Da ne bi bilo muke na Bjeloruski bunker pa neka 1:0 pobjeda. Inače Bjelorusija je krenula u kvalifikacije remijem kod Grčke pa samo 1:1 kod Andore, 3 primljena gola od Farskih Otoka i 11 u dvije utakmice od Portugala. Hrvatska, pobjeda 4:2 kod Farskih Otoka i 2:2 kod Grčke.

Screenshot 2023-10-17 at 14-51-57 Pretvori užitak u dobitak!.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • Crvena Zvezda vs Partizan, Euroleague, najava meca, drugi deo Sede vlasi, bore na licu i dvadeset kilograma viska Zeljka Obradovica su vidljivi znakovi bioloskog starenja. I to takodje ne kazem ja, vec biologija. Teorija takodje kaze da je pravo zivotno doba da napravis nesto od svog zivota kada imas vise od 25 godina, kada nemas nikoga ko zavisi od tebe, kada nemas racune iza sebe, ili kada si spreman da ulazis u rizik. Kada imate 40 ili 50 godina, vi jeste zreliji i racionalniji, ali imate i porodicu, imate nekoga ko zavisi od vas, pa ste vec mnogo manje spremni da preuzmete velike rizike. Ovu teoriju je u praksi potvrdio i sam Obradovic, jer je sve svoje najvece uspehe, ostvario bas kako kaze i teorija.  U Srbiju se vratio jer je odlucivao srcem, a ne razumom. A teorija kaze da sve greske moraju i da se plate. Teorije kazu da sa 64 godina zivota veoma tesko pristajete da se menjate, menjaju vam se i prioriteti, i u tim godinama najmanje sto je potrebno jeste da rizikujete. Potreban vam je mir, sigurnost i da uzivate. A kada to hocete u Srbiji, i uz to odlucite srcem, a ne razumom, onda svakako mora takva odluka i da se plati tako sto cete slusati kako vam 20.000 umno poremecenih bolesnika skandira u direktnom Tv prenosu da ste turcin i da treba da se napusite qurcine. Kada je Zeljko Obradovic poceo da se bavi trenerskim poslom, nije bilo ni interneta, ni mobilnih telefona, ni drustvenih mreza, a u vecem delu Srbije nije bilo ni struje. U to vreme se treniralo deset sati dnevno, i trener je bio sveto bice. Danas profesionalni igraci po Kolektivnom Ugovoru ne mogu da treniraju vise od dva i po sata dnevno, a pripreme pred pocetak sezone zakonom ne mogu da pocnu vise od dvadeset dana pred pocetak sezone. A ja bih dodao da ce za nekoliko godina igraci lupati samare trenerima koji odluce da ih menjaju u toku igre. A ima jos nesto. Ja sam siguran da pitamo kolege sa Foruma da nam objasne u kom delu Usa se nalaze savezne drzave Idaho, Wisconsin, Alabama ili Delavare da pola Foruma ne bi imalo pojma. A onda vi ocekujete da polupismeni crnac koji dolazi iz Nebraske uziva sto dolazi u Srbiju, i sto se od njega trazi da razume sta je beogradski derby i da se od njega trazi da se baca na glavu igrajuci protiv Zvezde. Hteo sam da kazem da je Zeljko Obradovic najbolji trener na svetu starog kova sa savrsenim teorijskim trenerskim principima. Ali i osoba sa 64 godine na pogresnom mestu i sa dolaskom nekih drugih vremena. Nijedan polupismeni crnac nije spreman niti je navikao, niti razume zasto je pobeda nad Zvezdom pitanje zivota ili smrti, zasto se trener toliko dere na njega, i zasto nakon samo jedne obicne greske bude zakucan ekserima za klupu. Nijedan polupismeni crnac ne razume zasto se od njega u Srbiji ocekuje da protiv Crvene Zvezde mora da se baca na glavu, kada je u njegovoj crnoj glavi kosarka samo obicna zabava. Upravo sam vam potpuno besplatno napisao zasto su rezultati Partizana takvi kakvi su, i zasto je danas kvota na Zvezdu 1,35-1,40 kao i koji su razlozi da Zeljko Obradovic promeni ceo roster, a da Partizan izgubi vec cetiri utakmice kod kuce, iako je sezona tek pocela Prognoza za kladjenje Petorica kolega sa Foruma su jos u ponedeljak, tri dana pred pocetak utakmice podrzala Crvenu Zvezdu. Oni koji su pokvareniji i vise zli su svoje predloge postavili kroz klizni handicap, dok su kolege sa pozitivnom licnosti u sebi odigrale cistu jedinicu. Postoje barem deset razloga zasto su to dobri predlozi, pod uslovom da se utakmica igra na papiru, a ne na parketu. Prvi razlog je svakako roster, Crvena Zvezda svakako ima bolji roster i tu nema sta da se prica. Drugi razlog je svakako sirina rostera, gde Zvezda takodje ima mnogo vise upotrebljivih igraca. Treci razlog je sto grk na klupi Zvezde koristi gotovo sve igrace, dok Obradovic cak i kada je imao duplo bolju ekipu, uvek je igrao sa sedam-osam igraca. Cetvrti razlog jeste forma, pozicija na tabeli, opsta slika tima, i za to uopste necu da trosim tastaturu. Peti razlog je svakako trenutna situacija u klubu, gde je u Zvezdi sve relativno mirno, dok je u Partizanu pravi raspad sistema, i jos niko nista ne sme da kaze Faraonu, iako ne izlazi iz kafane. Sesti razlog je naravno domaci teren, gde niko iz rostera Partizana uopste ni ne zna sta ga veceras ocekuje. Sedmi razlog je pritisak gde Partizan ako ovo izgubi ostaje u rangu Albe, a tek treba da igra sa Olympiacosom, Zalgirisom i Panathinaikosom. Osmi razlog jesu kvote kladionica koje jasno sugerisu ko je favorit, a deveti razlog je sto kvota osim sto favorizuje Zvezdu, jos i pada. Deseti, a mozda bi trebalo da bude prvi razlog jeste navijacka opredeljenost Psiha (Predsednika Srbije) Sve ovo je teorija kada bi se utakmica analizirala na osnovu onoga kako stoje stvari na papiru, i kada bi se derby igrao na papiru, a ne na parketu. Ono sto me brine jeste iskustvo padanja. Na primer, kao kada je Milan izgubio od Parme, pa ga Liverpool demolirao u sred Milana, a ja onda odigrao duplu sansu 1x na Inter u gradskom derby-ju a Milan lagano dobio. Ili na primer, kada nikada u zivotu ne igram na Dinamo, pa ih onda odigram kod kuce, takodje duplu sansu 1X protiv Hajduka, a oni izgube 0:1. Postoje samo dva nacina kako bi Partizan mozda mogao da pobedi. Jedan je da se veceras bacaju na glavu, da ih ide kao sto je Zvezdu islo u sred Istanbula kada su demolirali Fenerbahce, a koji je danas prvi na tabeli, kada sam takodje pao, a da Crvena Zvezda odigra najgoru utakmicu u zivotu. Drugi jedini moguci nacin da Partizan dobije jeste da se nekako dovuce do kraja utakmice, a da ne gubi, i onda u nekoj drami, jednim potezom nekako, a ne znam kako, resi utakmicu. I za kraj, moj prvi predlog za kladjenje je svakako prognoza da ce se Aba League raspasti u narednim godinama, i da ce je direktno srusiti srbi, kao sto su srusili sve do sada. Aba League ce direktno srusiti dva zla, sadasnji predsednik srpskog Kosarkaskog Saveza i sadasnji selektor Svetislav Pesic, koji ima 75 godina, pa ce vam sada biti jasnije kako starost utice na telo i mozak. To je moj prvi predlog za kladjenje za koji bih preporucio da rasprodate imovinu, ili barem podignete kredit i uplatite moj predlog. Da imam u sebi toliko zla koliko i kolege @Joker93 i @Fitoz verovatno bih i ja kao svoj predlog postavio u 15.00 casova i pola sekunde, ekstremni klizni handicap na Zvezdu od +4,5 po kvotici od 1,20. Ovako, posto sam ja Leonardo Veliki, prvo predlazem live kladjenje, zatim oba najekstremnija klizna handicapa kod velikog bet365 onaj od +9,5 na Zvezdu, kao i onaj od +15,5 na Partizan sa nadom da bih mozda mogao da uhvatim oba ekstremna handicapa nadajuci se da niko nikoga nije u stanju da potopi. I za kraj, imam predlog za administratora Hej @IzudinB U utorak smo postavili predlog za kolegu @fic iako ti to zabranjujes. Deluje da nas je kolega zaista napustio. Predlog mu je prosao, bas kako je i on pogadjao svoje predloge dok je bio sa nama. Drugi gol je pao u 90 plus 9-om minutu. Upisi mu ovaj pogodak, napravi ovaj put izuzetak, neka mu stoji zapisano kao pogodak poslednji predlog u Poslednjoj Sansi. Nece ti nista faliti, niko ti nista nece zameriti, nismo u Skandinaviji, a nadajmo se da se neces ni ti nikada ni pomeriti sa tog poslednjeg mesta u drugoj, amaterskoj. Mi smo mu postavili predlog, a deluje kao da su i sudbina i karma i Bog i sreca hteli da mu poslednji predlog u nasoj svetoj Poslednjoj Sansi prodje u 90 plus 9-om minutu.  
    • Crvena Zvezda vs Partizan, Euroleague, najava meca Ne bih mogao da se setim kada je cak sest kolega iz svete Poslednje Sanse za svoj predlog postavilo izbor iz jednog te istog meca. Jos interesantnije je sto je u pitanju jedan gradski derby, a zanimljivo je i da su trojica kolega iz prve lige, a trojica iz druge. Svima je zajednicko sto su svi igrali na Crvenu Zvezdu, uglavnom klizne handicape, dvojica kolega cak i cistu jedinicu, dok je samo kolega @jansavc na neki nacin "podrzao" Partizan ako se to uopste moze nazvati podrska, da nece izgubiti vise od 14 razlike. Iako je za ovaj medjuweekend ponuda bila slaba, pa je i to jedan od razloga, ipak je bilo lepo videti da je u ovom kolu svete Poslednje Sanse cak devet predloga bilo iz kosarke, najlepse sportske igre na svetu. Hajde onda da vidimo, koji je razlog zbog cega je ceo Forum ovoliko podrzao Crvenu Zvezdu u jednom gradskom derby mecu, a ne vidim nikoga sa Foruma koji bi bolje od mene najavio danasnji mec. Pre najave danasnjeg meca, samo da skrenem paznju kolegama sa Foruma koji imaju manje od dvanaest godina, a koji ce danas gledati utakmicu da Jones, Brown, Bonga, Washington, Davies, Lundberg, Ntkilina, Mike, Canaan, Yago, Miller-Mcintyre, Daum i Gieadraitis nisu srpska prezimena, a nisu ni belci osim Dauma i Giedraitisa. Maloletnim kolegama sa Foruma da kazem i da beogradska govna ne igraju Euroleague zato sto je neko impresioniran srpskom kosarkom, vec zato sto nema ruskih klubova, i zato sto su Psiho i srpska propaganda procenili da im se isplati da godisnje placaju po klubu 1,250.000 eura za ucesce srpskih klubova u Euroleague. Uz to, grad Beograd je bio prinudjen cak dva puta u kratkom periodu da organizuje FinalFour Euroleague, a i ove godine ce morati da bude organizator, naravno o svom trosku, pa kada sve to saberete, dosli smo vec do deset miliona eura, koliko srpsku drzavu kosta ova propaganda. Ovde se ne racuna uobicajenih po 25 miliona eura koji se godisnje bace na polupismene crnce po klubu. Crvena Zvezda Gledajuci proslu sezonu Crvene Zvezde, samo se potvrdila moja teorija za koju bi smeo da dam vitalne organe da je odbranim, da najboljih sto svetskih igraca Fantasy-a vise znaju o kosarci od prvih sto najboljih trenera na svetu. Crvena Zvezda je prosle sezone, kao i svake godine potrosila 30 miliona eura i za sav taj novac bila 16-ta na tabeli sa skorom 11-23, jedina dva gora kluba od njih su bili Alba i Asvel, a i to se ne bi desilo da je sezona trajala jos koju sedmicu. Gore od plasmana su bili potezi koje su vukli majmuni iz Zvezde, u smislu izbora trenera i igraca, za sta bi mi trebalo deset stranica teksta. Ipak, na kraju su osvojili Aba League, osam puta su demolirali Partizana, a to je u Srbiji najvaznije, pa je sezona proglasena istorijski uspesnom. Ako bih trebao da prokomentarisem proslu sezonu Crvene Zvezde u jednoj ili dve reci, to bi bile reci fijasko ili debakl, a u jednoj prosirenoj recenici, to bi bilo da nijedan Fantasy igrac na svetu, pa cak i seoski, ne bi nikada spojio u svom virtuelnom timu onako nefunkcionalan tim. Odluku da potpisu Napiera, a da su u rosteru imali Teodosica, Nedovica, Yaga i Hangu bih proglasio najdebilnijim izborom u istoriji svih sportova.  Sto se tice ove sezone, Zvezdi se mora priznati da su ipak nesto naucili iz gresaka iz prosle sezone, sto i nije bilo tesko, kada gore nije bilo ni moguce. Vratili su pre svega, svoje bivse igrace, koji su imali lose sezone u svojim klubovima, sto je odlican potez, jer oni bolje od bilo kog polupismenog crnca razumeju da je u Srbiji jedini smisao kosarke biti bolji od Partizana. Doveli su jos jednog belca Dauma, a jedina dva nova crnca su Miller-McInture i Canaan sto su odlicna pojacanja. Na taj nacin, Crvena Zvezda je prilicno ocistila roster iz prosle sezone od beskorisnih govana, smanjila broj crnaca na najmanju mogucu meru, i povecala broj srpskih igraca. Odlican potez im je i povratak Petruseva tokom sezone.  Moj utisak je da je Crvena Zvezda odlicno poslozila roster, ili barem isparavila greske iz prosle sezone, ali da to nikako nije dovoljno za prvih osam mesta na tabeli, i da ce se tokom sezone vuci tu negde oko sredine tabele i verovatno biti u igri za doigravanje. Ove sezone u Euroleague imaju skor 5-5 a mislim da su morali imati jednu sigurno, a mozda i dve pobede vise. Lepe pobede su one u gostima nad Fenerbahceom, Monacom i Parisom, ali su morali da dobiju ili Asvel u gostima, ili Barcellonu kod kuce, gde su prakticno imali pobedu u samoj zavrsnici. Partizan Nikada vidjeno u istoriji bilo kog sporta. Tri godine potpunog fijaska, jedan trofej od mogucih osamnaest, potrosenih sto miliona ni za sta, i jos niko nista Faraonu ne sme da kaze, vec promene ceo roster za jedno leto. Cetrnaest novih igraca, od toga samo tri srpska igraca, i to samo da ih ne bude sramota da nemaju nijednog srpskog igraca. A cak je jedan i polu srbin, polu hrvat, majko moja. Cak i da ne gledamo u krvna zrnca, tesko da bi i Guardioli neko dozvolio da promeni ceo roster, a ako bi mu neko ipak dozvolio, tesko da bi bilo ko dozvolio Guardioli da zivi kako Faraon zivi u Srbiji. U Srbiji je rec odgovornost prakticno zabranjena rec, a bilo kakva kritika bi veoma lako mogla da vas odvede na neko sluzbeno putovanje od nekoliko godina. Da nema mene na ovom smesnom Forumu, tesko da bi bilo gde mogli da procitate bilo kakve kritike Faraona.  Faraon i Psiho imaju mnogo toga zajednickog, ali i jednu veliku razliku. Vestom propagandom i manipulacijom polupismenih gradjana, i jedan i drugi su proglaseni velikim, najvecima, nedodirljivima, svetim kravama, bez kojih bi dosao propast sveta. Jedina razlika je u tome sto je jedan Predsednik, a drugi trener, pa je jedan Faraon za sest miliona, a drugi za milion fanatika. I jedan i drugi su proglaseni za nuklearnog fizicara, Mesiju, Boga, neurohirurga koji spasava zivote ili vatrogasca koji glavom skace u vatru i spasava zivote gradjana. I jednom i drugom se klice, salju poljupci, pruza podrska, i jednom i drugom se veruje vise nego svojim ocima, i jedan i drugi su se odavno odvikli od bilo kakve kritike. Cetiri sezone u klubu, jedno ispadanje u EuroCupu u sred Beograda od turske Burse, jedna osvojena Aba league i jedno cetvrtfinale Euroleague, i tacka. Ove sezone, uz promenjen ceo tim i jasnu poruku polupismenim fanaticima "... sada da odem necu, ko god da dodje posle mene zeli zlo Partizanu, nisam tip koji se predaje ... ovo sto vidite svojim ocima nije tacno ...imam apsolutnu podrsku ... bla bla bla ..." Partizan je promenio ceo roster, ali je u ovoj sezoni sve ostalo isto. Skor u Euroleague je 2-8 igra je ostala ista, losa, nepovezana, spora uz porodjajne muke da se postigne poen, i dalje se gubi na jednu loptu, u samoj zavrsnici, i dalje Faraon nije kriv vec igraci, i dalje beogradska govna zasluzuju pozivnice jer je tamo publika najbolja, i dalje ovo .. i dalje ono ... a rezultata nigde. Cak vise ne postoji ni ono sto je jedino i drzalo Partizan u propagandi da su zdrav klub, a to su utakmice kod kuce. Partizan je kod kuce vec izgubio od raspalih Virtusa, Armanija, te Monaca i Barcellone dok su u gostima sve izgubili osim Maccabija sa kim su igrali u Beogradu. Starost Placanje poreza, starost i smrt niko na svetu ne moze izbeci. Nauka smatra da starost pocinje sa 74,7 godina mada neke teorije idu cak i do 77 godina. Zeljko Obradovic ima 64 godina, pa sada ne znamo gde njega da ubrojimo. Da li je on srednje dobi, da li je starija osoba ili je jednostavno veoma stara osoba? To na kraju nije ni vazno, vazno je da svaka osoba na svetu starenjem postaje drugacija osoba, najcesce sve to ide na gore. To ne kazem ja, to kaze biologija, to kaze bilo koja nauka. Uz to ide i teorija da se ne stari u svim zemljama isto. Nije isto stariti u Srbiji ili u Usa ili u Skandinaviji. Ovde cu vam postaviti dve fotografije da vidite kako se stari u Srbiji a kako u Hollywoodu. Ovo ovde su dva glumca. Obojica imaju 61 godinu i obojica lose glume. Na jednoj slici mozete videti kako izgleda starost u 61-ovoj godini u Srbiji, a kako izgleda starost u 61-oj godini u Hollywoodu. Na jednoj slici je srpski glumac Dragan Bjelogrlic, a na drugoj americki glumac Bred Pit, pa svojim ocima mozete videti kako se stari u Srbiji, a kako u Hollywoodu.   Obradovic je trenercina, kakve Evropa jos nije videla, to je bio, to jeste i to ce uvek biti. Niti je zaboravio kosarku, tesko da bilo ko vise zna o kosarci od njega. Ali nije Faraon vec je od krvi i mesa. I on stari kao i sav obican svet. I on se menja starenjem, uglavnom na gore, kao i svi ostali. Vratio se u Srbiju, a deset godina ranije mu to nikada nije padalo na pamet, a to ima svoju cenu. Pre deset godina nikada sebi ne bi dozvolio da mu ekipa ovako igra, a kamoli izgleda. Pre deset godina nikada sebi ne bi dozvolio da ga u gradu koji najvise voli na svetu, Beogradu, 20 000 psihopata divljacki vredja. Znate li vi uopste, kolege sa Foruma, kako to izgleda kada vas 20.000 ljudi divljacki vredja da ste turcin i da treba da popusite qurcinu, ili da vam 20.000 ljudi peva da ste ubili zenu u saobracajnoj nesreci, sto je tacno. Pre deset godina Obardovic sebi nikada ne bi dozvolio da ga u sred Beograda ponizavaju raspali Virtus ili Armani. Ovde cu malo da se zaustavim. Previse daleko sam otisao. Malo sam se pogubio. Previse volim kosarku, najlepsu sportsku igru na svetu, i previse postujem trenerski posao, najstresniji posao na svetu. Uvek cu vise verovati svojim ocima, nego Obradovicu, ali je Obradovic ipak Obradovic. Uzecu ipak sebi malo vremena, da zavrsim post, narocito predlog za kladjenje. Ostavicu sebi vreme da iz mene izadje zlo. Kosarka i Obradovic to zasluzuju, mada za ovo drugo jos malo moram da razmislim. Nastavice se oko 18.00 casova. mec se igra u 20.00    
    • Hvala za info taman imao par minuta i pogledam forum i cini mi se ajde probajmo i proslo za 10min:)
    • @furyshaa sve si mi rekao sad kolega, hvala i nadajmo se ostvarenju zamisljenog scenarija. Neka se zeleni!
    • @mesrine gledam. Samo što je utakmica počela, faul, žuti karton, Njegomirović zove iz VAR sobe, crveni karton.  Crveni karton nikad u životu. Niti je bilo namjere niti nekog intenziteta. Zaslužen žuti i Bog te veselio. Nastavak utakmice, viktorija.  3 100% šanse za Borac i brdo nekih pokušaja. Ovdje Borac dobija pa makar izmislili neki penal jer prilike za to će biti jer se gura konstantno 18 igrača u 11 metara. 
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use