Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 15.10.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Europsko prvenstvo - Kvalifikacije

Screenshot_35.png

EUROPSKO PRVENSTVO - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 09.10. u 13:27 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Wales - Hrvatska X2 (1.201) 22bet

Nakon neuspješnog susreta protiv Turske u Osijeku, hrvatska reprezentacija danas je pred velikim izazovom. Pobjedom u Cardiffu, hrvatski nogometaši dolaze na korak do ostvarenja svojih snova - plasmana u Njemačku. Samo epsko čudo može spriječiti ostvarenje ovog cilja.

Osim važnosti bodova, Hrvatska će se boriti za ponovno stjecanje povjerenja svojih navijača. Nakon nedavnog poraza, slijedi im teška misija u kojoj se moraju vratiti s pobjedom ili barem remijem. Svaki novi poraz mogao bi uzrokovati brojne potrese u reprezentaciji.

Važno je napomenuti da će oba trenera imati glavobolje pred ovaj susret s obzirom na brojne izostanke u svojim redovima. No, unatoč tim problemima, Hrvatska se smatra favoritom u ovom susretu, s većom kvalitetom i iskustvom. Hrvatska je također mnogo bolja u međusobnim omjerima.

Screenshot_72.png

Screenshot_71.png

Turska - Latvia 1 i 2+ (1.25) bet365

Turska je doživjela preporod dolaskom svog novog trenera Montelea, koji je donio svježi duh i novu energiju u momčad. Njihova zadnja utakmica protiv Hrvatske nije bila uvjerljiva, no napad je djelovao nezgodno za protivnike.

Ovaj put će biti drugačije, budući da će Latvija, po svemu sudeći, biti usmjerena na čvrstu obranu vlastitog gola. S obzirom na veliki ulog u ovom susretu, očekuje se da će domaćin igrati na pobjedu i potvrditi svoj plasman na Europsko prvenstvo. Također, prvo mjesto u skupini bilo bi izuzetno važno za samopouzdanje Turske. Očekujem pobjedu i 2+ golova.

Screenshot_73.png

Izvor: bet365

Norveška-Španija  X2 / 1.26/Wwin

Iako Norveskoj gori za pobjedu,mislim da ce i izgoriti u toj zelji.Na Halandu ce biti glavni pik,svjesni su toga gosti i vjerujem da su se dobro spremili .Španci,stari lisci,kretace se polako i koristiti sanse fizicki jakih a ne toliko pismenih Norvezana.Norveska ce svim silama krenuti po rani gol,a gosti ce iskusno odigrati jer znaju da im i remi odgovara.Spanci su iskusni,vole dominirati i svjesno ce ovdje usporiti ritam utakmice,ekipa koja je dugo na okupu,nece sebi dopustiti da ih Norveska savlada,tako da uzimam dvoznak.

Hej @LeonardoDrugi jedina pozitivna stvar iz jučerašnjih kvalifikacijskih utakmica je tvoj pad u PŠ... No ipak mi ostavlja pomalo gorak okus, jer sam vjerujući tvojoj prosudbi ugurao Poljake na skoro sve svoje etikete, te sam čak u završnici navijao da ipak pobjede... Ipak su mi drazi euri od tvog jednog promašaja 😁

Sve u svemu prava šteta, jer Partizan ti je bio top prijedlog... Da smo to odigrali (ti u PŠ, a ja na tiketima) sad bi obadvojica bili puno zadovoljniji 😬

prije 1 sat, Iblaz93 said:

Hej @LeonardoDrugi jedina pozitivna stvar iz jučerašnjih kvalifikacijskih utakmica je tvoj pad u PŠ... No ipak mi ostavlja pomalo gorak okus, jer sam vjerujući tvojoj prosudbi ugurao Poljake na skoro sve svoje etikete, te sam čak u završnici navijao da ipak pobjede... Ipak su mi drazi euri od tvog jednog promašaja 😁

Sve u svemu prava šteta, jer Partizan ti je bio top prijedlog... Da smo to odigrali (ti u PŠ, a ja na tiketima) sad bi obadvojica bili puno zadovoljniji 😬

Tacno tako. Kada robot otvori Topic, iskoristicu ga da se podsmevam sam sebi.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use