Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 14.10.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Europsko prvenstvo - Kvalifikacije

Screenshot_34.png

EUROPSKO PRVENSTVO - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 09.10. u 13:26 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Nesto iz ponude sa meca Partizan vs Cibona, po kvotici od 1,20 (subota)

Poljska vs Moldavija, kvalifikacije, jedinica kao kuca, kvota 1,20 (nedelja)

Ukupna kvota 1,44

Prvo da napisem najvazniju stvar u danasnjem postu, a to je odbrojavanje

-11 dana

do srede, kada drvosece Crvene Zvezde idu Leipzigu, a kvote se uopste ne spustaju, vec su i dalje 1,25 na jedinicu i 1,36 na over 2,5 gola na utakmici (kod William Hilla cak 1,40)

Partizan vs Cibona, Aba League, najava meca (subota)

Ovo je mec kao kada bi “onaj” Bayern ili proslogodisnji ManCity docekali Slogu iz Gornjeg Vakufa, pa nikoga ne bi trebalo da cudi sto je jedinica kvotirana sa 1,01 a osnovna granica na handicap je postavljena na 24,5.

Odmah da se razumemo. Dok sam na Forumu nikada necu dozvoliti da se zaboravi, da je pre nekoliko godina Crvena Zvezda bankrotirala i da se ugasila, a Partizan je spas potrazio u Laktasima, u Republici Sumskoj. Dakle, pre samo nekoliko godina, kada su beogradska govna zivela od onoga sto zarade tokom godine, Crvenoj Zvezdi su sudski izvrsitelji odnosili konstrukciju za kos, da bi se pojedini igraci naplatili, jer nisu imali nista drugo. A kada su odneli i koseve, Crvena Zvezda se ugasila, i samo dan kasnije osnovala novi klub sa jos duzom tradicijom, pod kreativnim nazivom Crvena Zvezda Beograd. Pre samo nekoliko godina, Partizan je pao na jos nize grane, morali su da se spajaju sa Igokeom, da bi imali za sampon da se istusiraju nakon treninga. Mislim da je Crvena Zvezda ipak izabrala dostojanstveniji sunovrat i bankrot. I ja bih uvek pre izabrao da se ugasim, nego da idem kod Dodika u Republiku Sumsku da trazim pare kao prosjak. Danas, sta ti je zivot na Balkanu, Partizan zamalo sto nije doveo Mirotica u prelaznom roku, kojeg se Barcellona morala da otarasi, jer nije imala para da ga placa, a Crvena Zvezda je dovela deset novih igraca. Da sutra dodje do smene vlasti u Srbiji, a nece u narednih sto godina, Crvena Zvezda i Partizan bi danas izgledali kao Cibona. Pa da vidimo kako to oni izgledaju, i zasto su kladionice ovu jedinicu kvotirali sa 1,01

Danasnja Cibona je skolski primer apsurda u sportu. Nikoga ne interesuju, vazni su i potrebni, koliko i Sloga iz Gornjeg Vakufa, a da se sutra ugase, niko ne bi ni znao da su se ugasili. Nemaju novca, nemaju igrace, nemaju upravu ili kao da je nemaju, nemaju viziju kako dalje, nemaju pameti, nemaju za benzin da odu na gostovanja, nemaju tople vode u dvorani, nemaju publiku, nemaju nista. To sto im jos uvek nisu odneli koseve kao Crvenoj zvezdi, ili sto nisu otisli u Republiku Sumsku da prose, je zbog toga sto je Hrvatska samo za nijansu uredjenija od Srbije, ili da se preciznije izrazim, nije Sudan, vec je Gana.

Svaki balkanski klub kada upadne u govna ili zivo blato, prvo sto uradi jeste da objave da ce igrati sa mladim igracima, sto znaci da nemaju novca bilo koga da placaju. Meni se cini da u Ciboni teraju svoje igrace da placaju clanarinu klubu, jer ne vidim sa kojim benzinom oni odlaze na gostovanja. Ja ove igrace iz rostera Cibone ne bih uzeo ni da igraju sa mnom basket ispred zgrade kada igramo protiv druge, neprijateljske zgrade. Ako je jedna Cedevita, koja je potrosila milijardu za nista, morala da pobegne iz Zagreba, onda vam je jasno na sta lici Cibona, koja nije imala gde da pobegne. Ja bih Ciboni zabranio da igra bilo koju ligu, kao sto vam zabrane da udjete u zgradu opere u kupacim gacama i sandalama. I ovakva Cibona, ovakvi prosjaci, danas idu Partizanu koji igra sa cetiri crnca, a zamalo sto nisu doveli i Mirotica. Partizan je dobio Mornara kod kuce sa 32 poena razlike, Krku su dobili u gostima sa 40 razlike, a protiv Asvela u gostima (Euroleague) je bilo nesto teze nego protiv Krke, pa su ih dobili samo 26 razlike. Partizan je Mornaru dao 110 poena, Krki 96 a Asvel (u gostima) se izvukao sa 88 poena.

Jasno je da ce na utakmici sa Cibonom igrati rezervni igraci, a kao sto svi vec znamo, rezerve nisu ljudi, vec stoka. Teoretski sam sastavio najgoru petorku Partizana, i opet ne vidim kako bi Cibona mogla da prodje ispod 20-30-40-50 … poena razlike, pod uslovom da su rezerve ljudi, a ne stoka.

Cibona ce pre utakmice morati da resi mnogo vece probleme nego sto je Partrizan, a to su kako da pronadju dovoljno benzina da se dovuku do Beograda, sta da jedu u Beogradu, a da nisu mamini sendvici, i kako da pronadju izlaz iz dvorane nakon utakmice.

Sta izabrati iz onolike ponude za ovu utakmicu, a da to nije sve iz ponude? Ja bih isao na sve klizne handicape do 20 poena razlike (kvota, 1,45) ali samo kada bih igrao sa tudjim novcem. Sa svojim novcem bih igrao na poene Partizana, i to do 87,5 poena po kvoti od 1,28, a pobeda iz poluvremena po kvotici od 1,11 se podrazumeva.

Cibona ako veruje u suplje price o istoriji, tradiciji, mladim igracima, imenu, brendu i ostalim traa-laaa-laa pricama, neka slobodno sa imenom, brendom i istorijom danas izadju na parket i time probaju da dobiju beogradska govna.

Poljska vs Moldavija, kvalifikacije, jedinica kao kuca, kvota 1,20 (nedelja)

Sve sto sam imao da napisem o Moldaviji kao zemlji, i to vec stoti put na Forumu, napisao sam u dnevnom Topicu od 07.09. kada sam potpuno bespotrebno napisao, predlozio i odigrao jedinicu na Austriju u prijateljskoj utakmici protiv ovih cobana iz Moldavije. Tada sam potpuno bespotrebno pao, i ko me yebe kada igram prijateljske utakmice.

Nemam uopste nameru da ponavljam stra mislim o Moldaviji kao zemlji, koga to interesuje, moze da ode u dnevni Topic od 07.09. a koga ne interesuje, samo da kazem, da je po meni, pobeda poljaka fix weekenda, ako ne i meseca ili godine, posto sam svojim ocima video na sta lici ta vukojebina od Moldavije. Da ne pominjem, sto mislim da je vodjenje evidencije kljucna stvar za svakog kockara, a ja sam preko celih vrata zapisao da su me moldavska govna oborila na prijateljskoj utakmici protiv Austrije, i sada (u nedelju) je vreme da plate za to. Ovaj fix weekenda na poljake nisam izabrao kao svoj predlog u Poslednjoj Sansi, samo iz razloga sto nisam mogao da odolim da igram protiv onih prosjaka iz Cibone.

Mađarska - Srbija oba daju (1.83) bet365

Mađarska, koja je već jednom iznenadila nogometni svijet plasmanom na Europsko prvenstvo 2020. godine, ima priliku ponovno se kvalificirati za isto natjecanje 2024. godine. Osim toga, Mađarska ima psihološku prednost jer su u prvom susretu protiv Srbije u Beogradu ostvarili pobjedu. No, nema sumnje da će Srbija željeti osvetiti taj poraz i osvojiti dragocjene bodove na gostujućem terenu.

Mađarska je pokazala svoju snagu u dosadašnjim kvalifikacijama, ostvarivši pobjede nad Bugarskom (3:0) i Litvom (2:0), te remijem protiv Crne Gore (0:0) u teškom gostujućem okruženju. S obzirom na raspored do kraja prvenstva, izgleda da Mađarska ima povoljniji raspored u domaćim susretima protiv svojih konkurenata za plasman na Europsko prvenstvo 2024.

Međutim, potencijalni problem za domaćine mogla bi biti ozljeda ključnog braniča Willija Orbana, koji je član RB Leipziga. Njegov izostanak mogao bi biti veliki hendikep za Mađarsku, stoga će domaći tim morati pronaći način kako nadomjestiti tu bitnu kariku u svojoj obrani.

Srbija je krenula u natjecanje sa sjajnom pobjedom nad Litvom u Beogradu rezultatom 2:0, a zatim su ostvarili još jedan impresivan uspjeh, ovaj put na teškom gostovanju u Crnoj Gori, također s rezultatom 2:0. Međutim, niz pobjeda nije trajao dugo.

Situacija se zakomplicirala remijem protiv Bugarske u Razgradu, gdje je domaćin bio na pragu pobjede sve do posljednjih minuta sudijske nadoknade, kada je Darko Lazović postigao ključan pogodak za Srbiju. No, još veće razočaranje stiglo je u sljedećoj utakmici protiv današnjeg suparnika, Mađarske.

U dvoboju s Mađarskom, Srbija je poražena u Beogradu, iako su poveli s 1:0 zahvaljujući autogolu Szalaija. Raspoloženje su barem malo popravili pobjedom protiv Litve u gostima, ali sada je vrijeme za revanš.

Ovi su se suparnici u novijoj povijesti susreli četiri puta, jednom je pobijedila Srbija, jedan susret završio je remijem, dok je Mađarska slavila dva puta, uključujući i prvi dvoboj u okviru ovih kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

Mađarska: Dibusz; Lang, Orban, Szalai; Nego, Kerkez, Nagy, Styles, Sallai, Szoboszlai; Varga

Srbija: V. Milinković-Savić - Milenković, Gudelj, Pavlović, Mladenović - Lukić, Maksimović, Živković, S. Milinković-Savić, Tadić - Mitrović.

Što se tiče izostanaka, Mađarska će u ovom susretu biti bez već spomenutog Williaj Orbana što je veliki hendikep za ovu repku. Za srbiju nema Dušana Vlahovića i Mihaila Ristića.

Ovaj susret ima ogroman značaj za Mađarsku i Srbiju, jer bi pobjeda ih približila plasmanu na Europsko prvenstvo, dok bi poraz mogao stvoriti dodatne prepreke. Očekujem ofenzivnu igru od Mađarske na domaćem terenu, dok Srbija također posjeduje značajne napadačke kvalitete, uz izazove u obrani koji ih muče. Stoga ovdje predlažem okladu na golove sa obje strane terena po kvoti 1.83 u bet365 kladionici.

Screenshot_63-1.png

(Koeficijenti 14.10. u 13:22 CET)

Italija - Malta | Pobjeda Italije u oba poluvremena (1.50) bet365

Italija se nalazi u na drugom mjestu na tablici sa 7 bodova, dijeleći tu poziciju s Ukrajinom i Makedonijom, no s utakmicom manje. Ta činjenica daje prednost talijanskoj momčadi, koja je svjesna da mora osvojiti sva tri boda kako bi održala svoj položaj. Za nekoliko dana, Azzurre očekuje izazovno gostovanje kod Engleske, što samo po sebi sugerira da je pobjeda protiv Malte od suštinskog značaja.

Screenshot_66.png

Izvor: bet365

Italija, poznata i kao popularni Azzurri, trenutno se nalazi u fazi gdje nema mjesta za promašaje, posebno nakon što su propustili nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Obrana europskog naslova i plasman na iduću kontinentalnu smotru postali su imperativ za ovu talijansku momčad. 

Što se tiče ovog susreta s Maltom, sve ukazuje na sigurnu i uvjerljivu pobjedu Italije. Razlika u klasi i iskustvu između ove dvije momčadi sugerira da će Azzurri dominirati na terenu i uzeti pobjedu u oba poluvremena. Sretno!

Screenshot_68.png

(Koeficijenti 14.10. u 15:17 CET)

@LeonardoDrugi Najbliže je tome da će Džumhur osvojiti turnir, ali ne bilo koji, nego GS. Znači pobjeda Bosne u procentima da ikako može išla bi u minus. Kakav crni Pjanić i Bosna, reprezentacija koja se uzdiže nakon pobjede Lihtenštajna. Portugal sve i da uđe u drugom sastavu a kako mi se čini Ronaldo će biti tu, Bosna nema šta da traži. Sinoć sam gledao Portugal protiv Slovačke, iako je rezultat bio 3:2 i izgleda napeto, nije bilo ni sekunde. Portugal je izgledao tako da ga može zabiti svake sekunde. 

Druga stvar, odavno je poznato da je ovo "menadžerska" reprezentacija u koju će biti pozvan i igrati će onaj ko treba da se proda. Kakav god da je, Lulić je to odlično objasnio. "Kod nas je reprezentacija kao da dođeš malo na odmor. Jedeš kolače, porodica, pokloni... onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas.". E tako je bilo kad je Bosna kofol i mogla nešto a zamislite kako je sada. 

Treća stvar, situacija u savezu je kaotična, Vico jebe i ne vadi i uživa u tome da svi navijači traže smjenu saveza a niko mu ništa ne može. I realno ne može. 

Mišljenja sam da će Bosna primiti 3 ali ko od šale bez obzira sa kakvim timom izađe Portugal.

prije 9 minute, furyshaa said:

@LeonardoDrugi Najbliže je tome da će Džumhur osvojiti turnir, ali ne bilo koji, nego GS. Znači pobjeda Bosne u procentima da ikako može išla bi u minus. Kakav crni Pjanić i Bosna, reprezentacija koja se uzdiže nakon pobjede Lihtenštajna. Portugal sve i da uđe u drugom sastavu a kako mi se čini Ronaldo će biti tu, Bosna nema šta da traži. Sinoć sam gledao Portugal protiv Slovačke, iako je rezultat bio 3:2 i izgleda napeto, nije bilo ni sekunde. Portugal je izgledao tako da ga može zabiti svake sekunde. 

Druga stvar, odavno je poznato da je ovo "menadžerska" reprezentacija u koju će biti pozvan i igrati će onaj ko treba da se proda. Kakav god da je, Lulić je to odlično objasnio. "Kod nas je reprezentacija kao da dođeš malo na odmor. Jedeš kolače, porodica, pokloni... onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas.". E tako je bilo kad je Bosna kofol i mogla nešto a zamislite kako je sada. 

Treća stvar, situacija u savezu je kaotična, Vico jebe i ne vadi i uživa u tome da svi navijači traže smjenu saveza a niko mu ništa ne može. I realno ne može. 

Mišljenja sam da će Bosna primiti 3 ali ko od šale bez obzira sa kakvim timom izađe Portugal.

Hvala ti kao i uvek, sto si odvojio svoje vreme da odgovoris. Sve je jasno. Zelim ti da se sto pre vidimo u prvoj ligi Poslednje Sanse, pa da te onda vratim nazad u drugu, amatersku.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use