Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 12.10.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Europsko prvenstvo - Kvalifikacije

Screenshot_32.png

EUROPSKO PRVENSTVO - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 09.10. u 13:24 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

prije 5 minute, LeonardoDrugi said:

Ne znam gde su ti video prvoligase, osim jednog. Ono tamo su sve drugoligasi, koji su u prvu ligu usli na ovaj ili onaj nacin. Samo jedan medju njima je istinski prvoligas.

Izvinjavam  se! Bolji izraz bi  bio " nazovimo ' ih  kobajagi PRVOLIGASIMA ( sem jednog  i  jedinog)!!!

Al  ako  svi  pogode ,  svaka im cast!!! bice i  za mene vajde!!!

Hrvatska - Turska 1 (1.60) bet365

Hrvatska, ekipa koja već godinama spada među najbolje europske reprezentacije, pokazala je svoju izvanrednu formu tijekom ovih kvalifikacija. Nakon četiri odigrana susreta, nalaze se na vrhu tablice s deset osvojenih bodova. No, današnji suparnik, Turska, također ima deset bodova, ali s jednom utakmicom manje.

Jedini remi u ovim kvalifikacijama Hrvatska je doživjela u prvom kolu protiv Walesa na svom domaćem terenu u Splitu. Unatoč tome što su dominirali tijekom cijelog susreta, u trećoj minuti sudačke nadoknade primili su izjednačujući gol i utakmica je završila 1:1. Ovaj rezultat je izazvao očekivanja da će skupina D biti nevjerojatno uzbudljiva, posebice u borbi za prva dva mjesta. Međutim, Hrvatska se brzo vratila u formu koju su pokazali na Svjetskom prvenstvu u Kataru, upisujući tri pobjede u nizu. Posebno se pamti njihova pobjeda od 2:0 protiv Turske u Bursi, što ih svrstava u ulogu favorita u ovom susretu.

Hrvatska u ovim listopadskim kvalifikacijama ima priliku matematički osigurati svoj put na Europsko prvenstvo 2024, i to upravo u susretima s Turskom i Walesom.

Turska se ove sezone predstavlja promjenjivom formom, što je glavni razlog zašto se trenutno, nakon pet odigranih utakmica, nalazi na drugom mjestu na tablici, iako ima jednu utakmicu više od vodeće Hrvatske.

U prvom kolu ovih kvalifikacija, Turska je ostvarila pobjedu protiv Armenije rezultatom 1:2, ali nakon toga su doživjeli poraz od Hrvatske. No, ekipa se brzo vratila u formu, ostvarivši pobjedu u gostima protiv Latvije, a potom i vrlo važan trijumf protiv Walesa u Samsunu. S obzirom na trenutni položaj na tablici, čini se da će Turska i Wales voditi veliku borbu za drugo mjesto u grupi.

U posljednjem kolu, gosti su doživjeli neočekivani remi od 1:1 protiv Armenije kao domaćini, što je dovelo do povećanja zaostatka za Walesom za tri boda.

Hrvatska: Livaković, Stanišić, Šutalo, Gvardiol, Sosa, Modrić, Brozović, Kovačić, Pašalić, Brekalo, Musa.

Turska: Cakir; Celik, Ayhan, Soyuncu, Ozkacar; Yuksek; Kahveci, Kokcu, Calhanoglu, Akturkoglu; Yilmaz

Hrvatska ima priliku ostvariti svoj prvi korak prema plasmanu na Europsko prvenstvo 2024. u četvrtak kada se susreću s Turskom, i vjerujem da će u Osijeku dati sve od sebe kako bi se približili završnom turniru koji će se održati u Njemačkoj sljedeće godine. Stoga očekujem pobjedu Hrvatske po kvoti 1.60 u bet365 kladionici koja nam računa okladu dobitnom ako Hrvatska povede sa dva gola razlike, bez obzira kako se utakmica završi.

Screenshot_46-1.png

(Koeficijenti 12.10. u 12:22 CET)

prije sat vremena, IzudinB said:

Hrvatska - Turska 1 (1.60) bet365 online kladionica">bet365

Hrvatska, ekipa koja već godinama spada među najbolje europske reprezentacije, pokazala je svoju izvanrednu formu tijekom ovih kvalifikacija. Nakon četiri odigrana susreta, nalaze se na vrhu tablice s deset osvojenih bodova. No, današnji suparnik, Turska, također ima deset bodova, ali s jednom utakmicom manje.

Jedini remi u ovim kvalifikacijama Hrvatska je doživjela u prvom kolu protiv Walesa na svom domaćem terenu u Splitu. Unatoč tome što su dominirali tijekom cijelog susreta, u trećoj minuti sudačke nadoknade primili su izjednačujući gol i utakmica je završila 1:1. Ovaj rezultat je izazvao očekivanja da će skupina D biti nevjerojatno uzbudljiva, posebice u borbi za prva dva mjesta. Međutim, Hrvatska se brzo vratila u formu koju su pokazali na Svjetskom prvenstvu u Kataru, upisujući tri pobjede u nizu. Posebno se pamti njihova pobjeda od 2:0 protiv Turske u Bursi, što ih svrstava u ulogu favorita u ovom susretu.

Hrvatska u ovim listopadskim kvalifikacijama ima priliku matematički osigurati svoj put na Europsko prvenstvo 2024, i to upravo u susretima s Turskom i Walesom.

Turska se ove sezone predstavlja promjenjivom formom, što je glavni razlog zašto se trenutno, nakon pet odigranih utakmica, nalazi na drugom mjestu na tablici, iako ima jednu utakmicu više od vodeće Hrvatske.

U prvom kolu ovih kvalifikacija, Turska je ostvarila pobjedu protiv Armenije rezultatom 1:2, ali nakon toga su doživjeli poraz od Hrvatske. No, ekipa se brzo vratila u formu, ostvarivši pobjedu u gostima protiv Latvije, a potom i vrlo važan trijumf protiv Walesa u Samsunu. S obzirom na trenutni položaj na tablici, čini se da će Turska i Wales voditi veliku borbu za drugo mjesto u grupi.

U posljednjem kolu, gosti su doživjeli neočekivani remi od 1:1 protiv Armenije kao domaćini, što je dovelo do povećanja zaostatka za Walesom za tri boda.

Hrvatska: Livaković, Stanišić, Šutalo, Gvardiol, Sosa, Modrić, Brozović, Kovačić, Pašalić, Brekalo, Musa.

Turska: Cakir; Celik, Ayhan, Soyuncu, Ozkacar; Yuksek; Kahveci, Kokcu, Calhanoglu, Akturkoglu; Yilmaz

Hrvatska ima priliku ostvariti svoj prvi korak prema plasmanu na Europsko prvenstvo 2024. u četvrtak kada se susreću s Turskom, i vjerujem da će u Osijeku dati sve od sebe kako bi se približili završnom turniru koji će se održati u Njemačkoj sljedeće godine. Stoga očekujem pobjedu Hrvatske po kvoti 1.60 u bet365 online kladionica">bet365 kladionici koja nam računa okladu dobitnom ako Hrvatska povede sa dva gola razlike, bez obzira kako se utakmica završi.

Screenshot_46-1.png

(Koeficijenti 12.10. u 12:22 CET)

Oprosti ali sta je ovo analiza? na temelju cega bi trebali odigrati Hrvatsku osim sto ce dati sve od sebe?

Nigdje infoa o izostancima (a izostanaka ima ko u prici sa obje strane), barem neki H2H, neki ozbiljan razlog zasto mislis da je uzeti neki bet na ovoj utakmici dobro. Ovo je napisano samo da se nesto napise da nije prazna rubrika. Barem nije napisana analiza za koef 1.15 . zato i nema (kvalitetnih) analiza na forumu, cast onim rijetkim izuzecima.  

Da ne budem skroz offtopic, Hrvatskoj fale gotovo svi napadaci, Igrat ce u vrhu napada Musa kojem je ovo prvi put da igra u prvih 11, nije jos zabio gol. U nekim kombinacijama se spominje i Pasalic kao lazna devetka bez Muse..  Brekalo nije bio u ozbiljnim kombinacijama duze vrijeme i ovo mu je prilika da ponovno bude u prvih 14-15 koji stalno igraju.

Kod turaka nema  Adra Gulera, Gunoka, Yusufa Sarija, koef u svim onilne kladioncama je u porastu (sada se nadje vec i 1.7)

Izbjegavam ovu utakmicu u sirokom luku jer ne znam sta odigrati, eventualno u liveu kada vidim kako se stvari odvijaju

prije 5 minute, zeko1088 said:

Oprosti ali sta je ovo analiza? na temelju cega bi trebali odigrati Hrvatsku osim sto ce dati sve od sebe?

Nigdje infoa o izostancima (a izostanaka ima ko u prici sa obje strane), barem neki H2H, neki ozbiljan razlog zasto mislis da je uzeti neki bet na ovoj utakmici dobro. Ovo je napisano samo da se nesto napise da nije prazna rubrika. Barem nije napisana analiza za koef 1.15 . zato i nema (kvalitetnih) analiza na forumu, cast onim rijetkim izuzecima.  

Da ne budem skroz offtopic, Hrvatskoj fale gotovo svi napadaci, Igrat ce u vrhu napada Musa kojem je ovo prvi put da igra u prvih 11, nije jos zabio gol. U nekim kombinacijama se spominje i Pasalic kao lazna devetka bez Muse..  Brekalo nije bio u ozbiljnim kombinacijama duze vrijeme i ovo mu je prilika da ponovno bude u prvih 14-15 koji stalno igraju.

Kod turaka nema  Adra Gulera, Gunoka, Yusufa Sarija, koef u svim onlne kladioncama je u porastu (sada se nadje vec i 1.7

Izbjegavam ovu utakmicu u sirokom luku jer ne znam sta odigrati, eventualno u liveu kada vidim kako se stvari odvijaju

Čuj nigdje infoa o izostancima, pa postavio sam sastave koji bi mogli večeras izaći to ti sve govori o izostancima. Drago mi je da te ova nekvalitetna analiza ponjukala da nešto napišeš, nadam se da će i ostali dati svoja mišljenja o današnjem tipu dana :)

Španjolska - Škotska 1 (1.28) bet365

Španjolska je daleko najučinkovitija ekipa u grupi, zabivši čak 16 golova nakon četiri odigrane utakmice, a samo su tri puta primili gol. Međutim, unatoč svojim iznimnim nastupima, trenutno se nalaze na drugom mjestu sa zaostatkom od šest bodova za iznenađenjem turnira, Škotskom.

Španjolska će se suočiti s izazovom protiv Škotske, utakmica koja će biti ključna za određivanje prvog mjesta u grupi. Iako su izgubili protiv Škotske u jednom od svojih dosadašnjih susreta, Španjolci su brzo povratili svoj ritam i nastavili dominirati protiv ostalih protivnika. Započeli su kvalifikacije s uvjerljivom pobjedom od 3:0 protiv Norveške, a zatim su demolirali Gruziju s 7:1 i Cipar s 6:0.

Svi znaju da je Španjolska jedan od favorita za odlazak na Europsko prvenstvo u Njemačkoj, a s obzirom na njihovu izvrsnu formu, ovaj će susret biti prava poslastica za sve ljubitelje nogometa.

Škoti su dosad ostvarili niz od pet pobjeda u pet odigranih susreta, a samo čudo ih sada može spriječiti da se plasiraju na Europsko prvenstvo 2024.

Kvalifikacije su za Škotsku počele sjajno, s pobjedom protiv Cipra, no ono što je uslijedilo potpuno je šokiralo nogometni svijet. Velika Španjolska, "Crvena furija", pala je pred nevjerojatnim Škotskim entuzijazmom. Pobjeda nad Španjolskom označila je priču o ovom turniru i donijela nadu i vjeru navijačima Škotske.

Iako su mnogi vjerovali da će to biti njihov najveći uspjeh, Škoti su dokazali da nisu neozbiljna ekipa. Na gostovanju kod Norveške, izravnog konkurenta za prva dva mjesta, Škotska je nakon velikog preokreta u završnici susreta osvojila tri ključna boda, potvrdivši svoju ozbiljnost.

Nakon tih uspješnih izdanja, Škotska dolazi u Sevillu s pet pobjeda iza sebe i najboljom mogućom atmosferom. I dok bi pobjeda u Španjolskoj matematički osigurala njihov plasman na završni turnir, Škoti bi bili zadovoljni i remijem protiv ovako teškog protivnika.

Španjolska: Simon; Carvajal, Le Normand, Laporte, Balde; Merino, Rodri, Gavi; Torres, Morata, N. Williams

Škotska: Gunn; Porteous, Hendry, Cooper; Hickey, Gilmour, McGregor, Robertson; McTominay, McGinn; Adams

Španjolska ima na umu i više nego samo plasman na Europsko prvenstvo, jer želi vratiti svoj ugled kao vodeća momčad u skupini. Svaki neočekivani poraz mogao bi stvoriti probleme i dovesti do presudne borbe s Norveškom u posljednjem kolu. Zbog toga očekujem da Španjolska uđe u ovu utakmicu s ofenzivnim stavom od samog početka i ostvari sva tri boda po kvoti 1.28 u bet365 kladionici koja će nam računati okladu automatski dobitnom ako Španjolci povedu sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira kako se ona završila. Oni koji žele nešto veću kvotu možete dodati i golove. Sretno svima.

Screenshot_47-1.png

(Koeficijenti 12.10. u 13:50 CET)

Dalić je otkrio sastav za Tursku, ali na ovim pozicijama bi ipak mogao iznenaditi

ZLATKO DALIĆ neuobičajeno je otvoreno govorio o sastavu u najavi utakmice s Turskom (četvrtak, 20:45) u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Odgovorima na novinarska pitanja otklonio je gotovo sve dvojbe oko početne postave za susret kojim Hrvatska, kako sam Dalić kaže, može riješiti pitanje plasmana na Euro.

Podsjetimo, Hrvatska u svom debiju na osječkoj Opus Areni ne može računati na brojne važne igrače, posebice u napadačkom dijelu terena. Dugoročne ozljede imaju Ivan Perišić i Mislav Oršić, a neće biti ni Andreja Kramarića ni Luke Ivanušeca. Marko Livaja se pak oprostio od reprezentacije.

Petković i Juranović nisu u potpunosti spremni

Bruno Petković bit će u konkurenciji za dvoboj s Turskom, no Dalić je otkrio da će biti na klupi jer bi bio prevelik rizik staviti ga u početnu postavu. Lako je moguće da Dinamovog napadača stoga uopće nećemo gledati na Opus Areni, nego da ćemo ga, ako sve bude u redu, vidjeti tek u nedjelju u Walesu.

U sličnoj situaciji kao Petković jest Josip Juranović, za kojeg je Dalić također rekao da je cilj imati ga na raspolaganju u Walesu. Stoga je jasno da će kao desni bek od prve minute igrati Josip Stanišić.

Tko će na lijevog beka?

Josip Šutalo zbog problema s leđima propustio je Ajaxovu prvenstvenu utakmicu proteklog vikenda, no nakon toga je normalno trenirao s reprezentacijom i Dalić o njegovoj ozljedi nije rekao ni riječi. Tako bi Šutalo uz Gvardiola trebao činiti standardni stoperski tandem, koji je i na prošlom okupljanju odradio punu minutažu.

Jedina nedoumica oko obrane jest tko će zaigrati na poziciji lijevog beka. U prošla dva kvalifikacijska okupljanja Borna Sosa odradio je 90 minuta u prvoj, a Borna Barišić u drugoj utakmici. Za očekivati je da bi tako moglo biti i sada.

Vezni red je jasan, u napadu samo jedno moguće iznenađenje

Mateo Kovačić zbog ozljede nije odigrao ni minute tijekom reprezentativne akcije u rujnu, no sada je spreman te će s Lukom Modrićem i Marcelom Brozovićem upotpuniti standardnu hrvatsku trojku u veznom redu.

O napadu je Dalić puno govorio na presici i razriješio gotovo sve dileme. Na poziciji desnog krila otkrio je da vidi Marija Pašalića, dok je za vrh napada rekao da "konkuriraju Musa i Beljo, ali Musa ima prednost". 

Jedini pravi krilni igrač kojeg Dalić ima je povratnik u reprezentaciju Josip Brekalo i čini se da je on prvi izbor na lijevoj strani, no izbornik je napomenuo da postoje i druge opcije. "Brekalo igra dobro u Fiorentini, a najbolje igra na lijevoj strani. Sad mu se tu potpuno otvorilo. No imamo za tu stranu i Majera i Vlašića", izjavio je Dalić.

Jedini prostor za promjene u napadu Dalić tako ima na lijevom krilu, dok će velika odgovornost pasti na Petra Musu, koji je u dosadašnja četiri nastupa za reprezentaciju skupio tek 76 minuta. Ipak, Musa je u dobroj formi u Benfici i ima sjajnu priliku dokazati se izborniku. 

797e991e-4fea-4154-b24f-5b472e401b67.jpg

izvor: index.hr

Farski Otoci - Poljska 2 (1.36) bet365

Farski otoci se trenutno nalaze na dnu tablice skupine E sa samo jednim osvojenim bodom i negativnom gol-razlikom od 2:10. Njihov trenutačni položaj nije iznenađenje s obzirom na kvalitetu suparnika u skupini.

S druge strane, Poljska se suočava s ozbiljnim problemima. Trenutno su izvan prva dva mjesta u skupini, s Albanijom, Češkom i čak Moldavijom ispred sebe. Ova utakmica je za Poljsku od velikog imperativa, s obzirom na njihovu ambiciju da se kvalificiraju za sljedeći krug natjecanja.

Jedna od važnih promjena u Poljskoj je promjena izbornika. Paulo Sousa više nije na čelu reprezentacije, što može pozitivno utjecati na igru igrača koji pod njegovim vodstvom nisu pružali svoj najbolji nastup. Iako će im nedostajati prva zvijezda, Robert Lewandowski, zbog ozljede, Poljaci su i dalje znatno kvalitetnija momčad u usporedbi s Farskim otocima. Očekujem pobjedu gostiju. Sretno!

Screenshot_48.png

(Koeficijenti 12.10. u 14:22 CET)

prije sat vremena, IzudinB said:

Čuj nigdje infoa o izostancima, pa postavio sam sastave koji bi mogli večeras izaći to ti sve govori o izostancima. Drago mi je da te ova nekvalitetna analiza ponjukala da nešto napišeš, nadam se da će i ostali dati svoja mišljenja o današnjem tipu dana :)

Ja kad bih nekoga kritikovao, pokusao bih pre toga da svojom analizom  dokazem to. Postujem svacije misljenje i cenim svaciji trud. Veoma cenim predloge i analize za @1'15. Mnogo vise nego za neki prelaz ili slicno.Pozdrav i srecno svima !

Iako nisam citiran, mislim da se misli na mene pa cu odgovoriti i time zavrsiti svaku raspravu o ovome. 

ako se napise prvih 11, ne to nije info tko nedostaje jer ne zna svatko tko su najbolji igraci po pozicijama u Turskoj i tko je najbolji u zamislima trenera neke repke, u ovom slucaju Turske. 

Svi ti igraci mogu biti na klupi i ne igrati jer po misljenju trenera ima boljih. A info da su ozljeđeni ipak govori nesto drugo. 

Sto se tice kritiziranja prije analiziranja, napisao sam preko nekoliko analiza a analize pisem jer ocekujem nesto zauzvrat od foruma. A info da igram na Manchester city protiv Fulhama i slicne koefe 1,15 znam i bez foruma. Cast iznimkama kad neki napisu igrajte Borac dvojku jer citava BIH prica da moraju biti prvaci i da sudi sudac koji se zna da ce sve napraviti da Borac dobije je info i analiza koja ima smisla. Da nekoj momcadi neko lezi i da ih redovitoi pobjedjuje je info, da neke momcadi zadnjih 10 utakmica idu u over 2.5 je info, da nekoj rukometnoj ekipi fali 7 igraca je info....

Pa koefi 1.8, 2 i slicno na neku momcad u Turskoj jer je lokalna festa, otvara se novi stadion, slave 50 god kluba i imaju razlog vise za pobjedu je info, ali za to treba citati po netu, kopati, traziti a tako se analiziraju utakmice...

Isprike sto se ne smije napisati ono sto se misli i sto zelim reci sto ne valja i moje misljenje na koji nacin mislim da bi mogli podignuti ovaj forum na razinu vise

Zabavljat cu se dok mi se da u posljednjoj sansi a ovaj dio vi odrzavajte kako vam odgovara

Lp

Hej @zeko1088

Ja nikoga sa Foruma ne podnosim, kao sto ni oni mene ne podnose. Cak mislim da bi samo ja trebao da pisem analize, mislim da bi trebao bas ja da budem i administrator i vlasnik Foruma, i da imam pravo da brisem sve analize koje mi se ne svidjaju. Cak mislim da, ako ne racunam sebe, ne bih na Forumu nasao dvojicu kolega kojima ne idem na qurac. Ja sam jedan od onih koji pise analize za kvotice od 1,14 a kada treba da napisem analizu za kvotu od 1,18 uhvati me stres zbog tako visoke kvote. Ali, sve to je najmanje vazno. Ja obozavam Forum zbog slobode da kazem sta god hocu, i volim ga zbog toga sto mi administratori nikada nista nisu zabranili iako znaju da ni njih ne podnosim, kao ni oni mene. Sto puta sam lupetao na Forumu kao otvoreni prozor, sto puta sam prelazio granice pristojnosti, ali je uvek postojala sloboda na Forumu da kazes sta hoces. Samo napred sa kritikama, samo napred protiv administratora, oni postoje na svakom Forumu na svetu, da nama budu servis, a ne obrnuto. Ja se ni u cemu  ne slazem sa tobom u tvom postu, ali se slazem sa tvojim stavom koji kaze, yebes  Forum ako na njemu ne mozes da kazes sta hoces. Odnosno, yebes Forum bez slobode da kazes administratorima da nemaju pojma sa kladjenjem. Sloboda izrazavanja je osnovno ljudsko pravo, a svi Forumi na svetu sluze bas za to, da svako kaze sta hoce. Tebi se ne svidjaju analize za male kvote, meni se ne svidjaju seljacki ili narodni tiketi, nekom trecem se ne svidjaju prognoze tacnog rezultata od 2:0 na poluvremenu sto je delo kolege @Goksim ali smo svi, na kraju, ipak deo zajednice kockara, najzdravijih ljudi na planeti.

Samo napred sa kritikama, samo hrabro protiv administratora, zivela sloboda izrazavanja, zivela sloboda na Forumu, a analize sa malim kvotama uvek mozes preskociti, moje ne moras ni citati, ali nemoj nikada da napustis ovaj smesni Forum, a pogotovo nemoj nikada napustati kockanje.

prije 4 sati, zeko1088 said:

Iako nisam citiran, mislim da se misli na mene pa cu odgovoriti i time zavrsiti svaku raspravu o ovome. 

ako se napise prvih 11, ne to nije info tko nedostaje jer ne zna svatko tko su najbolji igraci po pozicijama u Turskoj i tko je najbolji u zamislima trenera neke repke, u ovom slucaju Turske. 

Svi ti igraci mogu biti na klupi i ne igrati jer po misljenju trenera ima boljih. A info da su ozljeđeni ipak govori nesto drugo. 

Sto se tice kritiziranja prije analiziranja, napisao sam preko nekoliko analiza a analize pisem jer ocekujem nesto zauzvrat od foruma. A info da igram na Manchester city protiv Fulhama i slicne koefe 1,15 znam i bez foruma. Cast iznimkama kad neki napisu igrajte Borac dvojku jer citava BIH prica da moraju biti prvaci i da sudi sudac koji se zna da ce sve napraviti da Borac dobije je info i analiza koja ima smisla. Da nekoj momcadi neko lezi i da ih redovitoi pobjedjuje je info, da neke momcadi zadnjih 10 utakmica idu u over 2.5 je info, da nekoj rukometnoj ekipi fali 7 igraca je info....

Pa koefi 1.8, 2 i slicno na neku momcad u Turskoj jer je lokalna festa, otvara se novi stadion, slave 50 god kluba i imaju razlog vise za pobjedu je info, ali za to treba citati po netu, kopati, traziti a tako se analiziraju utakmice...

Isprike sto se ne smije napisati ono sto se misli i sto zelim reci sto ne valja i moje misljenje na koji nacin mislim da bi mogli podignuti ovaj forum na razinu vise

Zabavljat cu se dok mi se da u posljednjoj sansi a ovaj dio vi odrzavajte kako vam odgovara

Lp

Nitko nije rekao da se ne smije napisati ono što se misli, prihvatamo zaista svaku kritiku i svaki oblik drugačijeg mišljenja, ako je naravno isti na lijep i kulturan način iznesen, bez ikakvih vulgarnosti, nacionalizma ili nekih drugih stvari koje su zabranjene na forumu. Tvoj komentar je bio svakako u granicama normale i nema potrebe da se vodi rasprava o tome. Da nije bio, bio bi obrisan i kraj priče. Bit foruma i jeste da si pomažemo međusobno, jer svi ovdje imamo isti cilj, a to je uzeti novce kladionici, a uz to se zabaviti i družiti.

Naravno da moje analize nisu savršene i da uvijek može bolje, što se i trudim svake sezone poboljšati, ali ajde da se natječemo tko će napisati bolju analizu, mislim da bi to trebala da bude glavna tema, evo ja ću na osnovu tvoje kritike sljedeću analizu pisati mnogo bolje, barem se nadam.  Predlažem i glasanje svih članova na kraju svakog mjeseca gdje bi odlučili tko je napisao najbolju analizu. Možda bi nas u tom slučaju više pisalo i na taj način bi podigli forum na višu razinu. 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use