Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

8. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 10.10. - 12.10. (Uto-Čet)

Recommended Posts

12.10./Nogomet/Spanjolska-Skotska/1x, domacin daje barem 1 gol i ima 3 kornera /1.20/bet365

Ocekujem prekid stopostotnog niza gostiju i pobjedu domacina u jako bitnoj utakmici za njihov plasman na Euro. Za potrebe natjecanja idem s ovom kombinacijom jer vjerujem da ce domacin dati barem gol i ostati neporazen uz silnu dominaciju u posjedu i poprilican broj pokusaja kako iz vana tako i unutar 16m, a samim time i barem tri kornera.

A ako je sudena nova Makedonija, onda i zasluzujem pasti 😉

Screenshot_20231010_115249_Chrome.jpg

11.10 I TENIS, ATP MASTERS SHANGHAI I ALCARAZ - DIMITROV,

TIP: ALCARAZ 1.20 @bet365 

1983232417_Screenshot2023-10-10at14_35_29.png.378ad9f790147017f1ad0d528ab40fb1.png

Dimitrov u solidnoj formi, ali očekujem da ovdje neće uspjeti iznenaditi mladog Alcaraza koji je s pravom favorit u ovom meču 1/8 finala. Obojica su do ovog meča došli bez ispuštena seta. Španjolac preko Barrerea i Evansa, Dimitrov je bio bolji od Vukica i Khachanova. 

U 3 prethodna međusobna ogleda Bugarin nije uspio uzeti seta Alacarazu, ne očekujem puno bolji uspjeh ni u ovome susretu.

Eintracht-Sparta 2

liga prvaka žene, utorak 19h

Ne da mi  se tražiti što je tko igrao,  dvojku na ovaj par sigurno nitko nije. Ionako uglavnom padam, uspio sam pasti 5puta na kvoti cca 1,20 što i nije baš jednostavno. Bolje bar pasti na ženama nego na muškarcima.

Na vrhu druge lige su 7veličanstvenih,savršenih 7/7,medju kojima su dvojica koja ulaze u prvu ligu.

Svoju šansu ću tražiti u kup natjecanju,kao Hajduk.  A do tada rekreativno igranje i praćenje natjecanja koje mi i dalje zanimljivo jer pri vrhu imam neke prijatelje i prijatelje tih prijatelja. Sretno svima.

image.png.f99f2c39fa139ee62035e53914df0022.png

Četvrtak 20:45 Švedska-Moldavija domaćin daje bar 2 gola @1,27

Iznimno je teško naći neki dobar par u ovom mraku ponude ovih dana, prvi su svakako stigli ugrabiti najbolje pa idemo s prijateljskim utakmicama.

Neki će reći da se na prijateljskim daje najviše golova, ja nemam neko mišljenje o tom ali mislim da bi Šveđani mogli dati šansu većini pozvanih, malo rotirati, pokušavati neke druge varijante pa će se svi htjeti truditi i dati svoj maksimum, a realno Moldavija ne djeluje kao ekipa koja ne može primiti 2 gola za 90 minuta (čak) ni od Šveđana pa hajde da vidimo kakve sam sreće ovo kolo

Screenshot_4.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use