Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

8. kolo Prve lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 10.10. - 12.10. (Uto-Čet)

Recommended Posts

Moj izbor ce biti neki over na sutrasnjoj prijateljskoj utakmici izmadju Real Madrida i Dallasa, ako kladionice uopste izbace ponudu za taj mec. Danas sam dosao na Forum, da jos jednom cestitam svima koji slave rusenje kolege @Iblaz93 a znam da ih u prvoj ligi ima barem sest. Sto se tice kolege @BoskoBuha i to sto jos uvek nema promasaja, zbog toga mozete da spavate kao mala beba. Taj kada pocne da promasuje, promasivace u serijama, po deset promasaja uzastopno. 

Zagreb - Aalborg 2, 1,3 favbet

Rukomet, liga prvaka. Zagreb je iznenađujuće visoko slavio doma protiv Kolstada u prošlom kolu. Ipak sada mu dolazi Aalborg koji ima ponajbolju ekipu Europe i koji je u prošlom kolu izgubio kod Pick Szegeda pa očekujem da ovu utakmicu shvati ozbiljno. Ako tako bude Zagreb bi mogao proći kao protiv Kiela u prvom kolu kada nisu imali nikakve šanse.

Screenshot 2023-10-09 at 16-57-15 _sports_tournament_handball_17516_.png

U ovako ocajnoj ponudi, gde je jedino vazno sacuvati zivu glavu, prepisujem predlog nekadasnjeg kralja kocke na Forumu, a danas prosecnog igracica, jedanaestoplasiranog u prosloj sezoni Poslednje Sanse, kolege @Goksim ali menjam kladionicu.

Dakle, cetvrtak, fudbal, kvalifikacije za Svetsko Prvenstvo Colombia vs Uruguay, dupla sansa 1X po kvoti od 1,28 kod kladionice bwin

9AFC4EC7-213E-4A52-8C88-70BE6029C1A4.jpeg.b27fafb43f8a32d90b449e96e7356f8f.jpeg

Hrvatska - Turska

Manje od 3.5 golova

Kvota 1.25

Znam da kasnim, imao sam problema na poslu. Ako kolege i admini dopuštaju, moj par je manje od 3.5 golova na tekmi Hrvatske. 

Hrvatska ima problema s ozljedama ionako tankog napadačkog kadra, a i inače ne igraju neki atraktivan i golovima bogat nogomet. U većini utakmica, imaju jalovi posjed i strpljivo grade napade... 

Screenshot_20231010_152000.jpg

prije 15 minute, LeonardoDrugi said:

Hej @Iblaz93

Ja ti priznajem predlog jer sam gospodin. Videcemo ostale kolege, da lì su gospoda ili seljaci, mada vec znam odgovor.

Hej @Iblaz93

Samo da znas da administratorima ne bi priznao da kasne, a tebi jesam

Od kad te pratim na forumu gospodin si... 😉 Dapače, ne sjećam se nekog tvog nedžentlmenskog poteza... 👏👏

prije sat vremena, LeonardoDrugi said:

Hej @Iblaz93

Ja ti priznajem predlog jer sam gospodin. Videcemo ostale kolege, da lì su gospoda ili seljaci, mada vec znam odgovor.

Hej @Iblaz93

Samo da znas da administratorima ne bi priznao da kasne, a tebi jesam

Ja sam "seljak " u  dusi . Nikad nisam voleo  "gospodu" . 

Normalno  sam i  ja da se prizna predlog kolege @Iblaz93!

prije 1 sat, LeonardoDrugi said:

Majko moja, tacno sam znao da se @BoskoBuha ne javlja. Hej, kolega, ne moras da se javljas, svi znamo sta mislis o ovom “slucaju”. Yebi ga, u manjini si, glasanje je zavrseno. Kolegi se priznaje predlog glasanjem sest prema jedan. 

Možda i on radi u vukojebini bez signala kao i ja... 😁

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use