Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 8.10.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Nedelja1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Nedelja2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Nedelja3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Nedelja4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Nedelja5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Nedelja6.png

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 6.10. u 13:24 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Brighton - Liverpool   over 2,5 cards for Brighton   2,50 (bet365)

Brighton - Liverpool   hendikep 2 and over 2,5 cards for Brighton   7,50 (bet365)

image.png.6788d3cdc2ef752c9c3f4b88f1bc1acc.png

Brighton je u zadnjih 5 utakmica dobio ukupno 18 žutih kartona što čini prosjek 3,6 kartona po utakmici. Liverpool im dolazi u strašnom naletu. U velikoj su formi te uz City po mom skromnom mišljenju su glavni favorit za osvajanje prvenstva. Napokon su se riješili ono Henderson i doveli prave veznjake - svjetskog prvaka Alexisa Mac Allistera i kapetana Mađarske Dominika Szoboszlai. Te uz ogroman broj napadača sad i stvaraju ogroman broj šansi. Lagani su na terenu i ponovno se igraju nogometa. Brighton je dobro započeo, ali upao je u ritam dvije utakmice tjedno. Odigrali su 2:2 sa Marseillom u Francuskoj gdje su se puno više potrošili te im je igrala prva postava u odnosu na mix postavu Liverpoola koji je doma svladao Royal Union 2:0. Smatram da će Liverpool ovo dobiti dva razlike te će stvarati veliki broj šansi te će tim zabijati i tjerati igrače Brightona na prekršaje, a zbog teške krađe u prošlom kolu sudci će pokušati to nadoknaditi lakšim kriterijma za kartonima protivničkoj ekipi. 

Navijam za Liverpool pa nisam objektivan

image.png.7a18a27d286201747fb667756e68d1a7.png

Statistika kartona za Premiership

image.png.f02ce9b7ce0e0c2b2ea4dfbc3a337632.png

@LeonardoDrugi dosta dobro se osjećam u vezi ovog tiketa kvote 7,50 te će mi bit osobno zadovoljstvo ako ga zajedno sa mnom ispratiš  

prije 2 sati, Guts1950 said:

Brighton - Liverpool   over 2,5 cards for Brighton   2,50 (bet365 online kladionica">bet365)

Brighton - Liverpool   2 and over 2,5 cards for Brighton   7,50 (bet365 online kladionica">bet365)

image.png.6788d3cdc2ef752c9c3f4b88f1bc1acc.png

Brighton je u zadnjih 5 utakmica dobio ukupno 18 žutih kartona što čini prosjek 3,6 kartona po utakmici. Liverpool im dolazi u strašnom naletu. U velikoj su formi te uz City po mom skromnom mišljenju su glavni favorit za osvajanje prvenstva. Napokon su se riješili ono Henderson i doveli prave veznjake - svjetskog prvaka Alexisa Mac Allistera i kapetana Mađarske Dominika Szoboszlai. Te uz ogroman broj napadača sad i stvaraju ogroman broj šansi. Lagani su na terenu i ponovno se igraju nogometa. Brighton je dobro započeo, ali upao je u ritam dvije utakmice tjedno. Odigrali su 2:2 sa Marseillom u Francuskoj gdje su se puno više potrošili te im je igrala prva postava u odnosu na mix postavu Liverpoola koji je doma svladao Royal Union 2:0. Smatram da će Liverpool ovo dobiti dva razlike te će stvarati veliki broj šansi te će tim zabijati i tjerati igrače Brightona na prekršaje, a zbog teške krađe u prošlom kolu sudci će pokušati to nadoknaditi lakšim kriterijma za kartonima protivničkoj ekipi. 

Navijam za Liverpool pa nisam objektivan

image.png.7a18a27d286201747fb667756e68d1a7.png

Statistika kartona za Premiership

image.png.f02ce9b7ce0e0c2b2ea4dfbc3a337632.png

@LeonardoDrugi dosta dobro se osjećam u vezi ovog tiketa kvote 7,50 te će mi bit osobno zadovoljstvo ako ga zajedno sa mnom ispratiš  

Bravo kolega!

Uvijek mi je drago kad netko njusi sto i ja haha. Treba napomenuti da tekmu sudi Taylor, a meni je on sinonim za kartoniranje i kad treba i kad ne treba, i odgledao sam dosta njegovih utakmica u kojima je bio glavna figura. Ne mora znaciti da ce to biti i u nedjelju ali svakako da ovo sto si napisao i odigrao ima vrijednost, cak i inace obzirom na los niz i ocito pad forme Brightona (po meni nista cudno obzirom na odlaske i igru na dva kolosjeka), a pogotovo u ovim trenutnim okolnostima kada je toliki kako kazu englezi hype oko tog sudenja proslo kolo sa Spursima. Ludilo mi je da su isli toliko daleko da se pricalo o ponavljanju tekme, zamislite presedana da se to obistinilo mati moja milena.

Uglavnom da skratim, veliku vrijednost imaju sve oklade u tom smjeru, i ne bih se cudio da sve li-la situacije idu na stranu Livera, tako da lako moguce da ce biti i neki penal, kojeg zabija Salah, uz naravno minimalni over kartona Brightona, i under Liverpoola, pobjeda Livera svakako i bez sudackih poguranaca, a kamoli sa njima, over golova..

Osobno cu i karton Dunka odigrati, on mi onako na prvu mirisi za reakciju na sudacke gluposti, kapetan pa..

Sretno nam bilo, bit ce zanimljivo svakako, a vjerujem i dobar nogomet

Umesto posta za danas, mislim da je korisnije da obavestim sve kolege sa Foruma da je od danas pocelo odbrojavanje.

Ostalo je jos samo sesnaest dana do meca Lige Prvaka izmedju Leipziga i Crvene Zvezde. Kvote na jedinicu su 1,25 a na igru over 2,5 gola 1,35

Sto se tice analize ovoga meca, samo dve stvari. 

Vise od mesec dana sam potrosio na pisanju posta na kojem sam hteo da predstavim Leipzig u ovoj sezoni. i onda se desilo da je ceo post otisao u qurac, tako sto je slucajno izbrisan za manje od sedam sekundi. Deset dana nakon toga, nisam mogao da pronadjem entuzijazam i volju da se ponovo vratim pisanju posta o leipzigu, ali evo bas danas, cim sam ponovo pogledao kvote na Leipzig protiv onih drvoseca, odmah sam zivnuo, i vratila mi se sva euforija. U narednih cetiri/pet dana stize i taj istorijski post.

Da sam na mestu onih seljaka iz Crvene Zvezde, izabrao bih dve opcije, a ovi iz kluba neka odluce sta je najbolje. Predlozio bih im da predaju utakmicu, uopste i ne odu u Nemacku i izgube 0:3 za zelenim stolom sto je odlican rezultat. Druga opcija je da proglase povratak pandemije Covida, i to dozivotno, i tako ne izgube cak ni za zelenim stolom. 

Ne zaboravite;

- 16 dana

On 06. 10. 2023. at 22:41, mesrine said:

Bravo kolega!

Uvijek mi je drago kad netko njusi sto i ja haha. Treba napomenuti da tekmu sudi Taylor, a meni je on sinonim za kartoniranje i kad treba i kad ne treba, i odgledao sam dosta njegovih utakmica u kojima je bio glavna figura. Ne mora znaciti da ce to biti i u nedjelju ali svakako da ovo sto si napisao i odigrao ima vrijednost, cak i inace obzirom na los niz i ocito pad forme Brightona (po meni nista cudno obzirom na odlaske i igru na dva kolosjeka), a pogotovo u ovim trenutnim okolnostima kada je toliki kako kazu englezi hype oko tog sudenja proslo kolo sa Spursima. Ludilo mi je da su isli toliko daleko da se pricalo o ponavljanju tekme, zamislite presedana da se to obistinilo mati moja milena.

Uglavnom da skratim, veliku vrijednost imaju sve oklade u tom smjeru, i ne bih se cudio da sve li-la situacije idu na stranu Livera, tako da lako moguce da ce biti i neki penal, kojeg zabija Salah, uz naravno minimalni over kartona Brightona, i under Liverpoola, pobjeda Livera svakako i bez sudackih poguranaca, a kamoli sa njima, over golova..

Osobno cu i karton Dunka odigrati, on mi onako na prvu mirisi za reakciju na sudacke gluposti, kapetan pa..

Sretno nam bilo, bit ce zanimljivo svakako, a vjerujem i dobar nogomet

Salah penal 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use