Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

7. kolo Prve lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 6.10. - 9.10. (Pet-Pon)

Recommended Posts

Kiel - Hamburg 1, 1,2 22bet

Istina da Kiel nije u formi. Mučili su se kod Pelistera u LP, onda porazi u prvenstvu kod Magdeburga i u kupu od Wetzlara. Ipak ću im vjerovati ovdje. Hamburg je u sezonu ušao porazima od ekipa iz vrha, trenutno su u nizu pobjeda protiv ekipa svoga ranga. Vjerovat ću Kielu da će biti pravi ovdje i uzeti pobjedu.

Screenshot 2023-10-06 at 21-21-17 KIE - HAM Kiel - Hamburg Tečajevi.png

Najpre da kazem administratorima da sam sebi priznao kao pogodak, moj predlog iz sestog kola, da ce Aston Villa na utakmici dati vise od jednog gola Zrinjskom. Po mojoj evidenciji, nakon sest kola, imam pet pogodaka, mada bih trebao i svih sest, a vi vodite evidenciju kako hocete. Prosto je nemoguce, da se ne prizna najlepsi predlog u obe lige u sestom kolu, a da se prizna najruzniji predlog u istoriji Poslednje Sanse, onaj  kolege @BoskoBuha ona dupla sansa na Olympiacos u gostima, majko moja.

Sada, kada imam pet pogodaka iz sest predloga, kao moj izbor za sedmo kolo, postavljam  multichance kod kladionice William Hill, da ce se na utakmici Brighton vs Liverpool  desti barem jedna od dve ponudjene opcije. Ili ce Liverpool pobediti, ili ce na utakmici proci over 2,5 gola na utakmici, po kvoti od 1,20

Mogucnosti da padnem na ovom predlogu su da na utakmici bude 0:0, 1;0 ili 2;0 za Brighton, ili pak 1;1, pa ako se na utakmici desi bas jedna od ovih stvari, priznacu sebi i ovaj predlog.

96F8C518-86C0-42A8-88C4-F57F71FC518D.jpeg.272e593aa0d2f25f87e445415db07e88.jpeg

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use