Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

7. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 6.10. - 9.10. (Pet-Pon)

Recommended Posts

Veceras 20:45 Lecce-Sassuolo 4+ kartona @1,39

Jednostavno volim igrati ove igre s kartonima i to je razlog sto je sesti moj tip zaredom kladjenje na zbir kartona. Ovaj put igram utakmicu koja se igra vec za 2h pa necu puno duljiti. Lecce dosta dobro poceo sezonu, bolji su na tabeli od Sassuola koji bi trebalo da se vec ustabilio u talijanskom fudbalu za razliku od domacina. Samim tim ocekujem tesku utakmicu i nadam se kartonima, pogotovo sto je ovo za Lecce sica gledajuci posljednjih par utakmica. Sudiji Sacchiju bi ova 4 kartona bila skoro pa prosjek 😀

Sretno svima!

Brighton - Liverpool   over 1,5 golas and over 0,5 cards for Brighton   1,20 (bet365)

https://www.rezultati.com/utakmica/2m5wFPdk/#/detalji

Brighton samo jednu utakmicu nije zabio (protiv Chelsea 1:0), dok je Liverpool svaku utakmicu zabiju barem dva gol osim protiv Chelsea na početku (1:1), a u tu statistiku računam i gol protiv Tottenhama Luisa Diaza. To što nije priznat je drugi par postola. Također je dobar podatak da su i protiv Tottenhama i protiv Newcastla zabili dva gola sa igračem manje. Liverpool je ovu natjecateljsku sezonu svaku utakmicu igrao oba daju gol osim protiv Aston Ville (3:0) i zadnju protiv Royala (2:0 - gdje su igrali i dosta rezervni igrači). Brighton je svaku utakmicu dobija barem jedan karton, u zadnje vrijeme je taj prosjek preko 3 kartona po utakmici (18 u zadnjih 5 utakmica). Ove kartone mislim i posebno solit jer se sudci moraju barem malo ublažit krađu gola u zadnjoj utakmici.

image.png.6ac8ccdabd3888528c9c4494fba289a4.png

Provjeravao sam jel netko odigrao moj par prije u search baru tako da sam upisao bayern, a kolega je u svom postu napisao bajern i eto sad... bilo bi lijepo da netko upozori ako vidi da je par već odigran jer forum nije baš pregledan da se lako nađe što je već odigrano.

8.10. Bundesliga | Bayer Leverkusen - Köln 1 (1.30) Germania

image.png.d1b7f2f204fb32d021ea3e4388871620.png

prije 40 minute, bruno34 said:

Provjeravao sam jel netko odigrao moj par prije u search baru tako da sam upisao bayern, a kolega je u svom postu napisao bajern i eto sad... bilo bi lijepo da netko upozori ako vidi da je par već odigran jer forum nije baš pregledan da se lako nađe što je već odigrano.

8.10. Bundesliga | Bayer Leverkusen - Köln 1 (1.30) Germania

image.png.d1b7f2f204fb32d021ea3e4388871620.png

Jesi ti normalan? Teško ti je odvojit 2 min i skrolat da vidiš da li je netko odigrao šta misliš. Imam tri riješenja za tebe:

1. U petak u 15:00 i ponediljak 15:00 postavi svoje parove

2. Skrolaj i sam pogledaj jel tko odigrao 

3. Nadaj se da postavljen par nitko nije postavia

Iako se ni ja ne slažem s tim ljudi postavljaju samo slike pa ni to ne možeš naći u search baru. Prejadno da ovo natjecanje igraš zbog para. Evo pogleda sam ti profil koliko vidim sam si PŠ i kup igra uopće ne doprinostiš ostatku foruma da bi nešto zahtjevao.

Možda bi bilo lijepo kad bi ti bia taj netko tko bi provjeravao "bilo bi lijepo da netko upozori ako vidi da je par već odigran jer forum nije baš pregledan da se lako nađe što je već odigrano." Bilo bi stvarno lijepo od tebe. 

I ovo lik napiše kad ova tema ima samo dvije stranice

Uh sori, malo je krivo ispalo ovo možda, nisam mislio ništa loše za forum i bilo koga na njemu, nego je ovo više bilo neko žaljenje kako sam bezveze izgubio bod. Igram ovo natjecanje jer je zabavno, a nikako zbog para i nije mi jasno zašto ti se tako čini, ništa ne zahtjevam od ikoga osim da se možda upozori bilo koga ko ima grešku u svom paru (što ću i ja učiniti ako ikada nađem).

Uvijek preskrolam sve parove i onda još pogledam preko search bara i opet se dogodi a stavim istu prognozu, pa me to malo naživciralo, jbg...

Uglavnom, za natjecanje i forum samo pohvale i ispričavam se na nesporazumu

8.10. | NOGOMET | Arsenal - Man. City zbroj golova 1.5+ (1.24) WWin

Derbi 8. kola engleske Premier Lige igra se na Emiratesu gdje Arsenal dočekuje Manchester City. Arsenal treći sa 17 bodova i gol razlikom 15:6, a City prvi sa bodom vise i gol razlikom 17:5. Ova dva rivala ove sezone već su se jednom sastajali, tada u FA Community Shieldu, a slavio je Arsenal nakon penala sa 4:1 u seriji, a u regularnom dijelu je bilo 1:1. Za razliku od tih toga meča na oba igrana u ligi prošle sezone slavio je Manchester City i to prvi put da 1:3, a drugi sa 4:1. Sve u svemu ovo su dva vrlo jaka kluba, koji cesto igraju meceve sa dosta golova, a tako vjerujem da će biti i ovaj put 

IMG_20231007_005800.jpg

8.10/Nogomet/Premier

Gošk-Borac x2 (1.24)

Ko prati ligu zna kako Borac igra lose ali ljudi su prvi na konto saveza i sudija.Direktor Talgeltija je javno rekao kako ce prije 2 kola sjesti na prvo mjesto i da ih niko nece skloniti.Ako ih Gošk dobije onda tim bolje ali mislim da Borac ovo mora uzeti na ovaj ili onaj nacin.

1000015573.jpg

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • Škotska - Hrvatska - 3+ (1.95) bet365 Hrvatska nastavlja svoju borbu za vrh ljestvice Grupe 1 s Portugalom. U petak navečer ih očekuje težak izazov protiv Škotske u Glasgowu na Hampden Parku. S pobjedom u ovom susretu, Hrvatska bi ostala u utrci za osvajanje skupine te bi dočekala posljednje kolo i spektakularni okršaj s Portugalom pred domaćim navijačima. Nakon dvostrukog plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva, motivacije za pobjedu među izabranicima Zlatka Dalića sigurno neće nedostajati. Hrvatska u ovu utakmicu ulazi kao favorit, posebno jer je njihov napad u posljednjim utakmicama djelovao ubojito, s pet postignutih pogodaka protiv Škotske i Poljske u protekla dva kola. Škotska je prošlog mjeseca uspjela osvojiti svoj prvi bod, odigravši remi bez golova protiv Portugala u hrabrom nastupu na Hampden Parku. Ipak, sreća je bila na strani domaćina, s obzirom na to da je Portugal promašio nekoliko čistih prilika. Hrvatska je slavila u posljednja dva međusobna susreta protiv Škotske, postigavši pritom pet pogodaka. Škoti su, pak, primili barem dva gola u tri od četiri utakmice u dosadašnjem dijelu Lige nacija, što dodatno ide u prilog našim igračima. Igrači poput Andreja Kramarića, Martina Baturine, Igora Matanovića i Ante Budimira u izvrsnoj su formi. Posebno se ističe Budimir, koji trenutno drži peto mjesto na listi strijelaca La Lige sa šest golova za Osasunu. Ozljede i izostanci Nakon nekoliko mjeseci bez ključnih igrača zbog ozljeda, Škotska će u ovom ciklusu konačno moći računati na povratak Jacka Hendryja, Johna McGinna i Stuarta Armstronga. Neće nastupiti Torinov napadač Che Adams, koji se još uvijek oporavlja od ozljede. U njegovom odsustvu, Tommy Conway, Lyndon Dykes i Lawrence Shankland konkurirat će za mjesto u napadu. Niti jedan od njih trenutno nije u top formi. Conway je zabio pet golova za Middlesbrough, Dykes još uvijek čeka svoj prvi pogodak u League One, dok je Shankland postigao samo jedan gol ove sezone nakon impresivnih 33 gola prošle godine za klub i reprezentaciju. Hrvatska će biti oslabljena neigranjem Lovre Majera i Brune Petkovića zbog ozljeda, ali Modrić će kao kapetan predvoditi iskusnu ekipu u kojoj je i Ivan Perišić. Krilni igrač PSV-a sudjelovao je u tri pogotka u dva dosadašnja susreta protiv Škotske, ali još uvijek čeka svoj prvi pogodak u Ligi nacija, unatoč tome što je odigrao 18 utakmica u ovom natjecanju. Dominik Livaković, prvi vratar Hrvatske, suspendiran je nakon crvenog kartona u utakmici protiv Poljske, pa će Nediljko Labrović iz Augsburga stajati na golu. Gvardiol će se jako morati paziti žutih kartona, jer bi u protivnom propustio susret s Portugalom u Splitu. Osim Gvardiola, suspenzija prijeti i Luki Modriću, Mateu Kovačiću, Marku Pjaci, Petru Sučiću, Ivanu Perišiću, Martinu Baturini i Mariju Pašaliću. Škotska: Gordon; Ralston, Souttar, Hendry, Robertson; McLean, Gilmour; McGinn, McTominay, Doak; Dykes Hrvatska: Labrović – Jakić, Šutalo, Gvardiol, Sosa – P. Sučić, Modrić, Kovačić – Perišić, Kramarić, Pjaca. Oklada na više od 2.5 gola na utakmici (koeficijent 1.95) čini se izvrsnom opcijom, jer su tri od četiri utakmice Škotske u Ligi nacija završile s najmanje tri postignuta pogotka. (Koeficijenti 14.11. u 23:11 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Postovani kolega,mene vi uvijek razveselite svojim objavama...i nema veze ako ste "desperados"😀Kaj sad,tak je kak je.I ne zamjeram vam kad par ne prodje.Nek ste vi nama zivi i zdravi😀
    • Pozdrav, interesira me što je s Guts - Leonardo kupom?  Trebao je već biti definiran raspored i odigrat se prvo kolo ako se ne varam? @IzudinB @Goksim
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use