Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 19.03.2010 (Listic Dana)

Goksim

Recommended Posts

Zagreb - Istra 1961 1 1,65

Istra je nešto počela igrati zadnja dva kola, međutim to što su u zadnje dvije utakmice uzeli 6 bodova najviše može zahvaliti lakom rasporedu i faktoru srece. Kao trener je došao Vulić koji je i sam izjavio da promjene ne dolaze preko noći i da još dosta toga ne štima. Pod njim su pobjedili Vartkes na gostovanju, Varteks koji grca u problemima i dugovima i koji je Istri došao kao naručen. Nakon toga su prošlo kolo pobedili uvjerljivo najslabiju momčad lige C.Sesvete 1:0 u utakmici gdje nisu uopće dominirali niti pokazali premoc. Sesvete su par puta imali izgledne prilike međutim u završnici nije bilo koncentracije. Za Istru zbog 3 žuta kartona neće nastupiti Roce, pa bi u napaduu trebali igrati Šehić i Traore.

Zagreb je počeo nešto igrati pod Štimcem. Imaju jednu od boljih ekipa u HNL i pravo je čudo da su se našli u situaciji da se bore za opstanak u 1.HNL. Ovakve utakmice su im iznimno važne, utakmice gdje se bore protiv izravnog konkurenta za opstanak. Kvaliteta i domaci teren su na njihovoj strani. Tokom cijelog tjedna je rađen pritisak na suce i sam Vulić je izjavio da po tom pitanju ne može ništa, već da imaju "nadležne institucije" koje se tim bave. Također je izjavio da ih očekuje iznomno teška utakmice budući da Zagreb priprema "ratničku atmosferu".

Zagreb je prije par kola gotovo nastupao sa B ekipom koliko su izostanaka imali, pa je za danas situaciji gotovo idilična budući da im nedostaju samo 3 igrača iz prve ekipe. Za Zagreb još neće nastupiti Jefthon, Jurendić i Parlov, a se vraćaju u sastav Mikulić, Špičić i Oršulić.

Ponajviše zbog slabe igre Istre sumnjam da mogu izvuci više od časnog poraza.

Tip: pobjeda Zagreba

http://svijetkladjenja.com/2010/03/19/zagreb-istra-1961-1hnl-19032010/

Šta kažete na Koln FC-Gladbach ?

Oba tima su u losoj formi i poblize dnu ljestvice. Koln 4 boda od zone ispadanja, Mgladbach 7. H2H je na strani MGladbacha al ako bi igrao ovdje bi se opredjelio za pobjedu domacina jer gosti vec vise sezona igraju lose u gostima, ak su oba tima losa prije cu vjerovat da ce domacin dobit nego gost. Kolnu se potrefio dosta lagan raspored, nakon ove utakmice u iduca 4 kola igrat ce sa 3 momcadi iz donjeg dijela ljestvice tj. ispod njega: hannover, hertha i bochum. Danas ak pobjede prekinut ce losu seriju i onda jos mogu potvrdit bodove protiv davljenika i osigurat si miran zavrsetak prvenstva.

Eto to je moje misljenje, nadam se da sam bio od pomoci  ;)

Hokej Švicarska 2. liga Playoff  Visp - Sierre (3:1)

Domaćin vodi 3-1 u serijama, nakon što su posljednji susret u gostima izgubili nakon produžetaka.

Dosada su zabilježili dvije uvjerljive pobjede na domaćem ledu sa 7:3 u 1. i 5:2 u 3. susretu. U prvom gostovanju su također pobijedili ovaj puta minimalno 2:1.

Visp je i u regularnom dijelu bio najbolja ekipa lige, gosti su završili 4.

Međusobni omjer ove sezone Visp - Sierre 4-3-2,  3 nerješena rezultata od kojih je 2 puta OT otišao na stranu Sierre a jedan na stranu Vispa ali u situaciji kada su ekipe igrale na domaćem ledu. Unatoč svemu, mislim da Visp danas dobiva utakmicu i odlazi u finale doigravanja

TIP- VISP - SIERRE 1 @ 1.4

Hokej Švicarska 2. liga Playoff  Visp - Sierre (3:1)

Domaćin vodi 3-1 u serijama, nakon što su posljednji susret u gostima izgubili nakon produžetaka.

Dosada su zabilježili dvije uvjerljive pobjede na domaćem ledu sa 7:3 u 1. i 5:2 u 3. susretu. U prvom gostovanju su također pobijedili ovaj puta minimalno 2:1.

Visp je i u regularnom dijelu bio najbolja ekipa lige, gosti su završili 4.

Međusobni omjer ove sezone Visp - Sierre 4-3-2,  3 nerješena rezultata od kojih je 2 puta OT otišao na stranu Sierre a jedan na stranu Vispa ali u situaciji kada su ekipe igrale na domaćem ledu. Unatoč svemu, mislim da Visp danas dobiva utakmicu i odlazi u finale doigravanja

TIP- VISP - SIERRE 1 @ 1.4

Ovaj Visp je i Goksim cesce spominjao, koef je solidan ja cu ispratit.

CSKA-Unics 1 ...

Unics je prosa Khimkia ponajvise jer je Loncar odigra utakmicu zivota i povea ih do finala...Unics naime bez Popovica igra,tako da nema sta trazit danas u finalu kupa,koi se igra u Moskvi !

Ti parovi mi se cine kao dosta izgledni, a jos su 3 sporta u pitanju, kad bi se to spojilo:

Zagreb - Istra 1

Visp - Sierre 1

Koln - MGladbach 1X

CSKA - Unics 1

Tecaj 4,50

I sa manjim ulogom bi se mogo uzet solidan dobitak cisto da se ima extra za vikend  ;D

1.-18.00-RBJ SALZBURG-SC A.LUSTENAU-OBA DAJU GOL-1-1.55-ovo bi moralo proći iz razloga što domačin koji ima,343,25-20,nije sklon igrati tekme bez golova imaju prosjek datih-(2.5)-primljenih-(2.0)što govori dosta o timu domačina,gosti vani isto,424,14-15,daju i primaju,zato sam uvjerenja da će ovdje biti i više golova-2.5-2-1.50,,

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use