Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

6. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 3.10. - 5.10. (Uto-Čet)

Recommended Posts

Cevena Zvezda-Young Boys 4+ kartona @1,23

Primijetio sam da je 1X vec predlozeno na temi, pa sam postavio i screenshot sa oba tipa na jednom “tiketu” iz Lutrije BiH, odakle je koeficijent na kartone preuzet, cisto da se provjeri da oba tipa mogu proci i da vaze za takmicenje.

Ocekuje se tvrda utakmica na Marakani, William Collum, skotski sudija ima prosjek od 4,3 zuta u LP i mislim da je to dovoljno da bar ova najmanja granica prodje. I veceras je bilo dosta kartona na utakmicama gdje se to mozda i nije ocekivalo, pa vjerujem da je i ovo zicer, osim ako Svicarci ne krenu ofanzivno i rijese utakmicu brzo, u sto cisto sumnjam i ja, a i kladionice obzirom na kvote za sutrasnji mec

IMG_2245.jpeg

4.10. | NOGOMET | Porto - Barcelona zbroj golova 1.5+ (1.21) WWin

Današnji duel je duel dvije ekipe sa istim brojem bodova, Porto je u prvom savladao Shakhtar iz Donjetska sa 1:3 u gostima. Dok je Barcelona savladala Antwerp sa velikih 5:0. Porto i Barca do sad su se sastali čak 8 puta, a u 7/8 je bilo preko današnje granice. Tako da to ocekujem i ovaj put, pogotovo jer se obje ekipe nalaze u jako dobroj formi. Barca je u ovom meču favorit, ali posto je Porto kod kuce ne bi to tek samo podcijenio. Stoga ocekujem i od Porta barem jedan gol, ali od Barcelone da su u stanju sami iznijeti ovaj tip. 

IMG_20231004_002857.jpg

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use