Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 5.10.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Europska liga

Screenshot_65.jpgScreenshot_66.jpg

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Konferencijska liga

Screenshot_63.jpgScreenshot_64.jpg

KONFERENCIJSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 2.10. u 12:29 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Nastavlja se stara prica u prvoj ligi Poslednje Sanse. Prosle sezone, kada je kolegi @fic trebao gol, Hajduk ga je dao u 90 plus 9-om. Juce kolegi @noja57 Zvezda gubi do 88-og, a u utorak kolegi @Iblaz93 Bayern je gubio do 63-eg minuta . I svima prodju predlozi, majko moja. Nadajmo se da ce barem danas Olympiacos izgubiti, i tako srusiti kolegu @BoskoBuha 

Ballkani - Dinamo manje od 4 gola (1.44) bet365

Sezona je započela turbulentno za Ballkani koji je ispadanjem od Ludogoreca u kvalifikacijama za Ligu prvaka započeo svoj put prema ovom natjecanju. No, ova ekipa se pokazala iznimno borbenom i odlučnom. Prešli su čak tri ozbiljne prepreke na putu prema Ligi konferencija, uključujući i bjeloruski BATE. To ukazuje na činjenicu da Ballkani mogu biti vrlo opasni protivnik za bilo koju momčad.

S druge strane, Dinamo je stigao u Prištinu s ozljedama i izostancima ključnih igrača. To će sigurno predstavljati izazov za hrvatski tim koji se suočava s hendikepom. Unatoč tim teškoćama, Dinamo je uvijek poznat po svojoj borbenosti i želji za pobjedom.

U prvom kolu Lige konferencija, Ballkani su minimalno izgubili od Viktorije Plzen, što ih čini ozbiljnim protivnikom za desetkovan Dinamo. Očekujemo zanimljivu utakmicu u kojoj će Ballkani sigurno stvarati probleme momčadi sa Maksimira.

Dinamo je nedavno doživio dvostruki udarac u najvećem derbiju protiv Hajduka. Osim što su doživjeli minimalan poraz, tim je također izgubio kapetana i najboljeg igrača Bruna Petkovića zbog ozljede. Petković je ne samo ključna figura u napadu, već i reprezentativac s iznimnim doprinosom. Osim njega, nedostaju i Dario Špikić i Stefan Ristovski, što je dodatni udarac za Dinamo. Također, Robert Ljubičić je pod znakom pitanja zbog bolesti.

S obzirom na ovakve ozljede i izostanke, Dinamo se danas suočava s velikim izazovom. Međutim, ova momčad je pokazala svoju snagu i sposobnost da se nosi s teškoćama u prošlosti. Bez obzira na ove nedostatke, Dinamo i dalje ima kvalitetu i potencijal da zaprijeti domaćinu.

Upravo će Dinamo biti favorit prema kladionicama, što govori o kvaliteti tima unatoč izazovima koje trenutačno imaju. Za Zagrepčane će tri boda danas biti izuzetno važna jer će im pomoći da se oporave nakon udarca u derbiju i da budu korak bliže prolasku dalje u ovom natjecanju.

Ballkani: Kolici, Thaqi, Jashanica, Dellova, Trashi, Zyba, Kuč, Gripshi, Ismajlgeci, Kryeziu, Hamidi.

Dinamo Zagreb: Nevistić – Perić, Šutalo, Moharrami, Mihajlinečnko, Bulat, Mišić, Baturina, Menalo, Vidović – Emreli

Veliki problem za Dinamo u ovoj utakmici je izostanak devetorice igrača, što će sigurno utjecati na njihovu igru i kreativnost u napadu. S druge strane, Ballkani je u nedavnom susretu protiv Viktorije Plzen pokazao sposobnost za igru sa malo golova, tako da bi po mom mišljenju najbolja oklada za ovu utakmicu bila na manje od 4 gola na utakmici po kvoti 1.44 u bet365 kladionici.

Screenshot_9.png?resize=448%2C107&ssl=1

(Koeficijenti 5.10. u 12:00 CET)

Ko hoce danas da igra na Romu samo da kazem, potpuno besplatno, da je kvota na jedinicu skocila sa 1,16-1,18 na skoro 1,30. Razlog je sto nece igrati najboljih 11, vec ce Mourihno menjati tri- cetiri igraca. Ocekuje se pobeda Rome, ali nikada ne zaboravite da rezerve nisu ljudi, vec stoka. Ovu informaciju nisam morao da objavim, ali jesam, i to potpuno besplatno, jer sam gospodin.

Aston Villa - Zrinjski 1 i 3+ (1.40) bet365

Iako su se prošle sezone plasirali na sedmo mjesto u Premier ligi, Aston Villa se morala izboriti za svoje mjesto u Konferencijskoj ligi. No, nakon dvije impresivne pobjede protiv Hiberniana, stigli su do grupne faze i postali jedan od favorita za prolazak u narednu rundu.

Međutim, put Aston Ville nije počeo onako kako su planirali. U prvom kolu gostovali su kod Legije i unatoč tome što su imali prednost dva puta, završili su porazom od 3:2. Ovaj poraz stavio je Aston Villu u situaciju u kojoj su sada prisiljeni tražiti pobjedu u nadolazećem susretu protiv Zrinjskog.

S druge strane, Aston Villa je u prethodnom kolu Premier lige demonstrirala svoju snagu. U spektakularnom susretu protiv Brightona, zabilježili su uvjerljivu pobjedu od 6:1, a Ollie Watkins se istaknuo s tri pogotka i jednom asistencijom. Ta pobjeda će im sigurno dati dodatnu motivaciju i samopouzdanje kako bi se izborili za pobjedu u susretu s Zrinjskim.

Nogometni svijet je ostao zapanjen nakon njihovog nevjerojatnog preokreta protiv nizozemskog velikana, AZ Alkmara, na njihovom domaćem terenu u Mostaru. Ovaj meč će ostati urezan u sjećanjima mnogih, jer su igrači Zrinjskog uspjeli nadoknaditi zaostatak od 0:3 za AZ Alkmarom, što je rijetko viđeno u europskom nogometu.

Prije tog povijesnog susreta, malo tko je davao Zrinjskom ikakve šanse protiv ovako uglednog protivnika. Čak ni najveći optimisti među njihovim navijačima nisu mogli predvidjeti ovakav epilog. Međutim, golovima Kožulja, Ćorluke i Hrvanovića, Zrinjski je priredio nogometnu večer za pamćenje i ostvario najbolji mogući europski debi.

Ovaj povijesni uspjeh bio je prekretnica za Zrinjski i pokazatelj koliko znači samopouzdanje u sportu. Nakon tog veličanstvenog trijumfa, ekipa je nastavila nizati pobjede u državnom prvenstvu, svladavši Željezničar, Tuzla City i Igman. Trenutno se nalaze na četvrtom mjestu, sa šest bodova manje od prvoplasiranog Borca Banja Luke, i to s utakmicom manje od svojih rivala.

Aston Villa: Olsen; Cash, Konsa, Lenglet, Digne; Luiz, Tielemans; Traore, McGinn, Zaniolo; Duran

Zrinjski: Maric; Corluka, Jakovljevic, Radic, Memija; Ivancic, Balic, Kozulj; Cuze, Kis, Ticinovic

S obzirom na razliku u kvaliteti između Aston Ville i Zrinjskog, očekuje se da će domaći tim iskoristiti svoju prednost na "Villa Parku" i sigurno pobijediti, a pouka iz prethodne utakmice jasno pokazuje da ne smiju podcijeniti momčad iz Mostara. Vjerujem u pobjedu domaćina i 3+ golova na utakmici po kvoti 1.40 u bet365 kladionici.

Screenshot_10.png

(Koeficijenti 5.10. u 12:49 CET)

Klaksvik - Lille 2 (1.45) bet365

Klaksvik, domaćin ovog susreta, mora biti ponosan na svoj put do ovog natjecanja jer se radi o velikom uspjehu za njih. Međutim, suočavaju se s izazovom protiv moćnog Lillea, koji je favorit u ovoj utakmici.

Lille, francuski predstavnik, ima značajno više iskustva i kvalitete u svojim redovima. Očekuje se da će Lille pokušati riješiti ovu utakmicu već u prvom poluvremenu, iskoristivši svoju nadmoć u tehničkom i taktičkom aspektu igre.

Unatoč tome, Klaksvik se ne smije podcijeniti. Domaća ekipa će sigurno uložiti sve napore kako bi se suprotstavila favoriziranom Lilleu.

Iako su izgledi na pobjedu gostujućeg tima mali, ovo je jedna od najsigurnijih utakmica za klađenje. S obzirom na razliku u kvaliteti, koeficijent na pobjedu Lillea možda nije visok, ali može se kombinirati sa drugim parovima na listiću. 

Screenshot_12.png

(Koeficijenti 5.10. u 14:19 CET)

Backa Topola - Olympiakos 2 (1.55) bet365

Vidjelo se da Backoj Topoli nedostaje iskustva protiv West Hama u prošloj utakmici, iako su u prvom poluvremenu pružili hrabru igru. TSC je dominirao u svojoj ligi, postigavši impozantnu gol-razliku od 11:1, što svakako svjedoči o njihovoj kvaliteti. Nakon nedavnog poraza od Freiburga, možemo očekivati da će TSC biti izuzetno motiviran da pokaže svoju bolju stranu i osigura uspješan rezultat protiv Olympiacosa.

S druge strane, Olympiacos dolazi s reputacijom jednog od najjačih grčkih klubova i ima iskustvo igranja na europskoj sceni. Gosti će biti motivirani za pobjedu i vjerojatno će tražiti prilike za postizanje golova.

Očekujem dobru utakmicu i borbu srpskog predstavnika, ali treba napomenuti da Olympiacos dolazi kao favorit i puno kvalitetniji tim. Sretno!

Screenshot_13.png

(Koeficijenti 5.10. u 14:33 CET)

Molde - Bayer Leverkusen 2 (1.50) bet365

Bayer Leverkusen igra nogomet koji se često opisuje kao jednostavan i efikasan. Imaju sposobnost lako stvarati prilike i postizati golove, što je rezultiralo njihovim snažnim nastupima u ligi. Također, trener Xabi Alonso je očito napravio izvanredan posao s ovom ekipom, jer su dominirali u ligi i pokazali potencijal za utrku za naslov.

Očekuje se da će Bayer Leverkusen biti agresivan i da će tražiti golove od prve minute. Molde, s druge strane, igra promjenjivo, a nedavna pobjeda nad Vikingom rezultatom 4:0 svakako je pozitivan znak. Međutim, Leverkusen je na drugoj razini i teško je očekivati da će Molde moći konkurirati njihovoj kvaliteti. Leverkusen je favorit u ovoj utakmici i ovdje očekujem pobjedu gosta. Sretno!

Screenshot_14.png

(Koeficijenti 5.10. u 14:41 CET)

prije sat vremena, mesrine said:

@noja57 , @LeonardoDrugi i ostali upuceni, sta kazete na cistu jedinicu danas na Maccabi kontra Partizana, moglo bi zar ne? Nisam upucen nesto ali koliko vidim, Partizan itekako izmjenjen

Uh, samo ako si ozenjen, a supruga ima karticu. Zezam se, prvo je kolo Euroleague, nista se ne zna, Partizan je izmenjen, ali i Maccabi. Ne kazem da ne igras, nego kazem da igras, samo ako te boli qurac ako padnes. Ovo bih isto rekao i da je Partizan domacin. Mozda je najbolje da odigras tu jedinicu, ali je vezi sa necim od weekenda Ovo je jedinica, bas kao sto kaze i kvota od 1,55. Mogla bi da dodje veoma lako, ali i da ne dodje. Hajde da kazemo ovako; ako je u pitanjy narodni ili seljacki tiket odigraj, a ako je single, odigraj sa zeninom karticom

prije sat vremena, mesrine said:

@noja57 , @LeonardoDrugi i ostali upuceni, sta kazete na cistu jedinicu danas na Maccabi kontra Partizana, moglo bi zar ne? Nisam upucen nesto ali koliko vidim, Partizan itekako izmjenjen

Sve sto je receno  od @LeonardoDrugi bi  potvrdio  ,  jedino  da se igra u  BG igrao bi   mozda na crno-bele. Deluju  mi  slabije od prosle sezone  al  ipak je tu  Obradovic a on ;e MAG/

Ja sam odigrao sitno  na Partizan +13.5

Zato  sam jako  singlirao CZ na Asvel ( @1,25). 

prije 9 sati, LeonardoDrugi said:

Nastavlja se stara prica u prvoj ligi Poslednje Sanse. Prosle sezone, kada je kolegi @fic trebao gol, Hajduk ga je dao u 90 plus 9-om. Juce kolegi @noja57 Zvezda gubi do 88-og, a u utorak kolegi @Iblaz93 Bayern je gubio do 63-eg minuta . I svima prodju predlozi, majko moja. Nadajmo se da ce barem danas Olympiacos izgubiti, i tako srusiti kolegu @BoskoBuha 

Bolje se roditi bez muškog spolnog organa, nego sreće. 

Jer ako imaš sreće, on naraste.... 😁

By the way, @LeonardoDrugi ne brini  se, svemir se pobrine da uvijek to sve uravnotezi.... 

prije 10 sati, LeonardoDrugi said:

Zaboravljas da imao jos 2 srecni pogodka, City gol u 1 i 2 i zabije Zvezda u 45 kao i Keln - Stutgard bio 0-0 do 70 min
Za sada @Iblaz93 prati dosta srece al je prerano 😄

prije 23 minute, unkdy said:

Zaboravljas da imao jos 2 srecni pogodka, City gol u 1 i 2 i zabije Zvezda u 45 kao i Keln - Stutgard bio 0-0 do 70 min
Za sada @Iblaz93 prati dosta srece al je prerano 😄

Pusti ga, samo neka ga i dalje drzi euforija i entuzijazam. Sto duze misli da ce ga sreca pratiti i na prolece, to bolje. Najsmesnije od svega je sto misli da je prva liga kamilica i raj na zemlji, gde je sve lako, lepo i jednostavno 

prije 2 sati, noja57 said:

Sve sto je receno  od @LeonardoDrugi bi  potvrdio  ,  jedino  da se igra u  BG igrao bi   mozda na crno-bele. Deluju  mi  slabije od prosle sezone  al  ipak je tu  Obradovic a on ;e MAG/

Ja sam odigrao sitno  na Partizan +13.5

Zato  sam jako  singlirao CZ na Asvel ( @1,25). 

CZ - Lyon-Villeurbanne  94-73

Kad bih imao sizifovsko strpljenje i dar pisanja kao @LeonardoDrugi onda bi ovaj post bio na sedam strana o igrama engleskih klubova u europskoj i konferencijskoj ligi.

No pošto sam literalno ograničen ko balkon, napisati ću samo da već godinama ne igram na engleska prepotentna govna koja smatraju da su Konferencijska i Europa liga trećerazredna natjecanja. Više vjerujem da  @LeonardoDrugi neće osvojiti PŠ (što je nemoguće 😁), nego bilo kojem engleskom klubu...

Radije bi na tiketu imao Damira Đumhura, nego smrdljive engleze. Srećom su odvojeni morem od ostatka Europe, pa se možemo nadati da će ih pomicanje tektonskih ploča poslati na dno Atlanskog oceana.... 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Newcastle - West Ham - Pobjeda Newcastlea sa dva ili više golova razlike (2.20) bet365 Domaćini ulaze u ovaj susret s puno optimizma, nakon što su upisali tri uzastopne pobjede u svim natjecanjima. Posljednja je ostvarena prije dva tjedna, kada su preokretom svladali Nottingham Forest rezultatom 3-1. Newcastle je u odličnoj formi, s tri uzastopne pobjede protiv momčadi poput Chelseaja, Arsenala i Nottingham Foresta. Na domaćem terenu su jaki i čini se da su uhvatili pravu formu, a situacija u svlačionici je idealna nakon reprezentativne pauze. S druge strane, West Ham proživljava razočaravajuću sezonu. Momčad Julena Lopeteguija ostvarila je samo tri pobjede u prvih 12 kola i nalazi se na 14. mjestu ljestvice. U ovaj susret ulaze nakon remija bez pogodaka protiv Evertona na svom terenu. West Ham je primio sedam pogodaka u uzastopnim gostujućim porazima protiv Tottenhama i Nottingham Foresta. Trener Eddie Howe suočava se s nekoliko problema u obrani. Dan Burn neće nastupiti zbog suspenzije nakon petog žutog kartona, dok su Jamaal Lascelles, Sven Botman i Emil Krafth ozlijeđeni. Lloyd Kelly trebao bi zamijeniti Burna, a na desnom beku, unatoč mogućem povratku Kierana Trippiera, očekuje se nastup Tina Livramenta, koji je impresionirao nakon debija za englesku reprezentaciju. Momčad Julena Lopeteguija također ima problema s izostancima. Mohammed Kudus odrađuje suspenziju, dok je Niclas Fullkrug izvan terena zbog ozljede Ahilove tetive. Povratak Edsona Alvareza nakon suspenzije bit će od velike važnosti za vezni red, dok bi Crysencio Summerville mogao iskoristiti priliku na lijevom krilu. Lukasz Fabianski najvjerojatnije će zadržati svoje mjesto na golu, iako se očekuje povratak Alphonsea Areole nakon lakše ozljede. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Kelly, Hall; Willock, Guimaraes, Longstaff; Gordon, Isak, Joelinton West Ham: Fabianski; Wan-Bissaka, Todibo, Kilman, Emerson; Alvarez; Bowen, Paqueta, Soucek, Summerville; Antonio Očekujem uvjerljivu pobjedu domaćina. Newcastle bi mogao slaviti s najmanje dva gola razlike, a kvota za takav ishod iznosi 2.20 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 24.11. u 19:11 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Hej @fic Procitao sam ovaj tvoj post. Prvo sto mi je palo na pamet jeste jedan citat koji cu podeliti sa tobom. Kaze ovako: "...ljudi koji brane tvoje ime dok nisi tu, su tvoji najodaniji prijatelji..." Dobrodosao nazad u svetu Poslednju Sansu, kolega.   Danas sam dobio neke napade dobrote, pa cu ovde sa tobom i ostalim kolegama sa Foruma da podelim jos neke citate, da svi iskoristimo dok me jos drzi dobrota Ne pruzaj ruku da bi nesto dobio, ako je nisi ispruzio da bi nesto dao Ako ne mozete uciniti velike stvari, ucinite male stvari na sjajan nacin Svi zele da promene svet, ali niko ne zeli da promeni sebe. Nema potrebe da svoje probleme govorite drugima. 80% ljudi nije briga za vase probleme, a onih 20% je drago sto ih imate. Ako upadnete u vodu, ljutite se na sebe, ne na potok. Ako zelite dugu, morate podneti i kisu
    • Ovdje ću kratko jer bi se tema posljednje šanse trebala zatvoriti, a i prikladnije je ovdje. Iskreno nisam nešto uzbuđen na klađenje u zadnje vrijeme, čak mi se ni parovi za posljednju šansu ne traže. Dakle, nije ljutnja na nikoga, jednostavno samo odmor od klađenja. No, vidio sam da je kolega @LeonardoDrugi uložio napore da nastavim. Nisam sve čitao, ali eto idem najviše zbog njega probat barem odraditi sezonu. Nismo se baš podnosili, jedan drugog, a upravo je on taj koji se trudio zadržati me na forumu. Ima dosta stvari u kojima se i slažem sa njim, da ne bi bilo da baš različito mislimo o svemu. I samom mi je glupo odustati tokom natjecanja pa eto. Više manje ionako i dalje pratim rezultate pa mogu opušteno postavljat par u PŠ. Postavio sam prijedlog za ovo kolo pa ćemo vidjeti dalje. Također, molio bih da mi se par za prošlo kolo poništi jer ga nisam postavio. Postavio bih rukomet, hendikep na Fredericiu u Ligi prvaka što bi prošlo, ali htio sam pauzu. Da sam bio spriječen iz nekog razloga pa ajde, ali nisam. Kolege su imale loše kolo pa ko me j... što to nisam iskoristio. Tako da @IzudinB slobodno stavljaj promašaj.
    • Kad me već kolega @LeonardoDrugi toliko poziva da nastavim, idem opušteno probati. U gužvi sam, prošao sam samo današnju ponudu pa neka ide dvoznak na Dinamo za kojeg očekujem i da pobjedi utakmicu. Danas: Dinamo - Rijeka 1x ,1.2 SuperSport
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use