Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 4.10.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Screenshot_62.jpg

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 2.10. u 12:25 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

18:45 CET - Madrid (Estadio Metropolitano)
Club Atlético de Madrid (ESP) - Feyenoord (NED) | Group E
Sudac: Francois Letexier (FRA) 

18:45 CET - Deurne (Bosuil)
Royal Antwerp FC (BEL) - Shakhtar Donetsk (UKR) | Group H
Sudac: Rade Obrenovic (SVN) 

21:00 CET - Glasgow (Celtic Park)
Celtic FC (SCO) - SS Lazio (ITA) | Group E
Sudac: Donatas Rumsas (LTU)

21:00 CET - Dortmund (BVB Stadion) 
Borussia Dortmund (GER) - AC Milan (ITA) | Group F
Sudac: Szymon Marciniak (POL) 

21:00 CET - Newcastle (St. James' Park) 
Newcastle FC (ENG) - Paris Saint Germain FC (FRA) | Group F
Sudac: Istvan Kovacs (ROU)

21:00 CET - Leipzig (RB Arena) 
RB Leipzig (GER) - Manchester City FC (ENG) | Group G
Sudac: Artur Soares Dias (POR) 

21:00 CET - Belgrade (Stadion Rajko Mitić)
FK Crvena Zvezda (SRB) - SC Young Boys (SUI) | Group G
Sudac: William Collum (SCO) 

21:00 CET - Porto (Estádio do Dragão)
FC Porto (POR) - FC Barcelona (ESP) | Group H
Sudac: Anthony Taylor (ENG)

Od svih 43 predloga u ovom kolu Poslednje Sanse, meni se moj predlog najvise svidja. Cak mi se cini ubedljivo najlepsim. Izgleda mi kao najlepsi predlog u Poslednjoj Sansi, pa onda prazno, a predloge ostalih amatera poredjajte kako hocete. Od mog predloga, jos vise mi se svidja sto smo srusili i kolegu @fic tako da ostaje samo da sacekamo jos nekoliko dana, pa da padnu kolege @Iblaz93 i najveci kandidat za ispadanje, kolega @BoskoBuha

Ako u cetvrtak Aston Villa nije u stanju da postigne vise od jednog gola onim cobanima po kvotici od (trenutno) 1,20 onda stvarno neka ide u qurac i zivot i kockanje. Ne znam kako bih mogao da padnem, ako su Brightonu dali 6 gola, Hibernianu u gostima pet komada, Evertonu cetiri, a po tri Burnley-u i Crystal Palacu. Iako svi znamo da ce gosti iskopati bunker ispred svog gola, kao i da ce domaci igrati sa sedmom postavom, ako u cetvrtak Aston Villa ne postigne barem dva gola, onda stvarno ovaj zivot nema smisla. 

Jos vise od ove moje lepotice od predloga mi se svidjaju golovi na utakmicama od weekenda izmedju Brightona i Liverpoola (nedelja 15.00 casova) po kvoti od 1,40 kao i izmedju Bayerna i Friburga (nedelja 17.30 casova) po kvoti od 1,30. Posto ne mogu da se odlucim, koji over 2,5 gola na utakmici mi se vise svidja, odigracu oba, ali odvojeno, posto nikada nisam bio pohlepan.

Na zalost, iako nikada to necu javno priznati, izgleda da i medju amaterima iz druge lige Poslednje Sanse ima zdravih osoba, pa sam cak i u tom drugoligaskom blatu pronasao nekoliko predloga koji mi se svidjaju. Nadam se da me Bog ili sudbina, iako ne postoje, nece kazniti zbog toga sto cu odigrati i poneki predlog ovih amatera iz druge lige Poslednje Sanse. Evo kako ce izgledati moje kladjenje ovih dana;

Liverpool vs Royal Union, over 1,5 gol na utakmici, kvotica 1,13

Aston Villa daje vise od gola, kvota 1,20

Brighton vs Liverpool, over 2,5 gola, kvota 1,40

Ukupna kvota 1,90  (pa sve to ponovljeno, gde cu umesto golova na Brightonu, ubaciti golove na Bayernu, po ukupnoj kvoti od 1,77)

Crvena Zvezda vs Young Boys, over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,25

Brighton vs Liverpool, over 2,5 gola, kvota 1,40

Ukupna kvota 2,10  (pa sve to ponovljeno gde cu umesto golova na Brightonu, ubaciti golove na Bayernu po ukupnoj kvoti od 1,95)

Roma vs Servette, jedinica (X), kvota 1,18

Brighton vs Liverpool, over 2,5 gola na utakmici, kvota 1,40

Ukupna kvota 1,98  ( pa sve to ponovljeno gde cu umesto golova na Brightonu, ubaciti golove na Bayernu po ukupnoj kvoti od 1,85)

Da ne bih sada ovako pisao do sutra, sa Aston Villom, golovima na Brighton i odvojeno golovima na Bayern, kao treci par na tiketu cu postaviti jos i sledece predloge:

over 1,5 gol na mecu Molde vs Leverkusen, jedinica na Fiorentinu protiv Ferencvarosa po 1,45 (ali obavezno i sa odbranom sa X, neresenim ishodom), predlog kolege @nutrija se podrazumeva, mada ni ne znam sta je odigrao, over 1,5 gol na utakmici Leipzig vs ManCity, hajde neka ide i jedinica na Liverpool, ko ih yebe, ili ce proci tiket, ili ce kolega @IzudinB pasti, mada bih vise voleo ovo drugo, minimalnu mogucu granicu na kartone na mecu Crvena Zvezda vs Young Boys.

Samo jos da prokomentarisem jedinice na Romu i Fiorentinu. Odgledao sam skoro sve utakmice Rome, majko moja. Gledanje njihovih utakmica je teze nego da orete ceo dan, cak mislim i da bi Roma morala da placa svojim navijacima sto dolaze na utakmice, a ne obrnuto. Bez obzira na to, odziv navijaca je fenomenalan, na njihovim mecevima kod kuce, stadion je uglavnom rasprodat, kao uostalom i na poslednjoj utakmici protiv onog krsa od tima Frosinonea. Iako igraju kao qurci, publika im ne yebe sve po spisku, vec se nerviraju, ali ih i podrzavaju. Prosto je neverovatno koliko jedna toliko teska sredina, poput Rima obozava Mourihna, i sav taj entuzijazam oko kluba je uglavnom zbog njega. Roma zaista igra kao qurac, a imaju odlicnu ekipu, cak bih rekao, jednu od najboljih u skoroj istoriji. Svim kolegama preporucujem da pogledaju sa nekoliko klika koliko golova primaju po utakmicama ovi cobani iz Servetta. Poneki X, nereseni ishod se podrazumeva, cisto da mozete da spavate kao beba do cetvrtka.

Nisam siguran da ce Fiorentina u cetvrtak pobediti, ali dok sam ziv igracu protiv svih timova koje vodi Dejan Stankovic, jedna od najvecih neznalica u istoriji trenerskog posla. Dugo sam mislio da je Pirlo ubedljivo najgori bivsi igrac koji je pokusao da bude trener, ali od kada je dejan Stankovic odlucio da bude trener, sve manje sam siguran u to. Dejan Stankovic nije trener koji svoje ekipe cini boljima, vec koji rusi sve iza sebe. Ovo svakako nije najsigurnija jedinica (sa X, neresenim ishodom) u mom zivotu, ali cu uvek pristati da padnem, ako ekipe Dejana Stankovica nekoga pobede u gostima.

Ako Aston Villa nije u stanju da postigne vise od jednog gola, sve ide u qurac, a ovaj post je bio obicno gubljenje vremena.

Samo jos jedna recenica. Prvo sam igrao da beogradska govna nece dati gol ManCity u gostima, a oni su dali, i to prvi gol na utakmici, pa sam igrao da ce dati puno golova Radnickom iz Nisa, a oni su dali samo jedan. Sada igram da ce na utakmici sa Young Boysom biti barem dva, a mozda i vise, pa bih mogao opet da padnem na tim govnima. Ali ako ne napadaju kod kuce svajcarce, kako misle da napadaju gradjane i Leipzig, zar ne?

prije 19 minute, LeonardoDrugi said:

Samo jos jedna recenica. Prvo sam igrao da beogradska govna nece dati gol ManCity u gostima, a oni su dali, i to prvi gol na utakmici, pa sam igrao da ce dati puno golova Radnickom iz Nisa, a oni su dali samo jedan. Sada igram da ce na utakmici sa Young Boysom biti barem dva, a mozda i vise, pa bih mogao opet da padnem na tim govnima. Ali ako ne napadaju kod kuce svajcarce, kako misle da napadaju gradjane i Leipzig, zar ne?

Što bih onomad rekao legedarni Safet Sušić dok je vodio repku Bosne, ''Bolje 1:0,nego 2:0'' ;)

prije 8 minute, McGarrett said:

Što bih onomad rekao legedarni Safet Sušić dok je vodio repku Bosne, ''Bolje 1:0,nego 2:0'' ;)

Tacno tako. Koliko sam silovao sa uplatama da ce Aston Villa dati vise od jednog gola, najbolje govori cinjenica da sam morao sve da branim cak i sa tacnim rezultatom na utakmici od 1:0 i to samo da ne bih u petak proglasio tri dana zalosti na Forumu 

Porto - Barcelona X2 i 2+ (1.47) bet365

Porto se sprema za svoj drugi susret u Ligi prvaka nakon pobjede nad Šahtarom, a ovoga puta će se suočiti s katalonskim divom. Nakon što su nedavno doživjeli poraz od Benfice u prvenstvu, momčad Porta željno iščekuje svoju priliku za iskupljenje.

U prvom kolu Lige prvaka, Porto je ostvario impresivnu pobjedu nad Šahtarom u gostima, rezultatom 1:3. Andre Franco je briljirao s asistencijama za Galena, koji je zabio dva gola, dok je Mehdi Taremi postigao treći. Ta pobjeda je donijela nadu i samopouzdanje, koje Porto planira iskoristiti u nadolazećim izazovima.

Porto trenutno zauzima treće mjesto na tabeli portugalske lige, s tri boda manje od prvoplasiranog Sportinga. U posljednjih pet natjecateljskih utakmica, ostvarili su tri pobjede, jedan remi i jedan poraz.

Ipak, trener Sergia Conceicao izražava zabrinutost za kondiciju kapetana Pepea, koji se suočava s ozljedom mišića, a također se suočavaju s brojnim ozljedama u momčadi. Fabio Cardoso će biti spreman za zamjenu, dok će Galeno i dalje predstavljati prijetnju na lijevom krilu. Romario Baro će također biti igrač kojeg treba paziti nakon što je pokazao svoju predanost momčadi.

Nakon nedavnog uspješnog susreta i pobjede protiv Seville (1-0), Barcelona se priprema za novi izazov u Ligi prvaka, a uzbuđenje raste iz utakmice u utakmicu.

U prvom kolu grupne faze Lige prvaka, Barcelona je na svom terenu dominirala protiv Antwerpena, pobijedivši ih s impresivnih 5:0. Joao Felix je postigao dva gola, dok su Robert Lewandowski i Gavi također pridonijeli svojim pogocima. Treći pogodak na utakmici bio je rezultat autogola gostujuće momčadi. Ova uvodna pobjeda dala je Barceloni sjajan start u europsku kampanju.

Barcelona je ove sezone neporažena, s ukupno sedam pobjeda i dva remija. Trenutno se nalaze na drugom mjestu na tabeli La Lige s 20 bodova, samo bod manje od vodećeg Real Madrida.

Međutim, Barcelona se suočava s izazovima u vidu ozljeda ključnih igrača. Raphinha je nedavno ozlijedio tetivu i očekuje se da će izbivati između tri i četiri tjedna. Frenkie de Jong i Pedri također su ozlijeđeni, što bi moglo otvoriti priliku za mladog Lamine Yamala. Oriol Romeu i Andreas Christensen također bi mogli zaigrati u sredini terena i obrani.

Porto: Costa; Mario, Cardoso, Carmo, Wendell; Eustaquio, Varela; Franco, Jaime, Galeno; Taremi

Barcelona: Ter Stegen; Cancelo, Kounde, Christensen, Balde; Gavi, Romeu, Gundogan; Yamal, Lewandowski, Felix

Nema sumnje da je Barcelona u ovom susretu apsolutni favorit za pobjedu. Međutim igrat ću malo sigurniji tip i to da Barca neće izgubiti po kvoti 1.22 u bet365 kladionici. Pored toga očekujem barem dva gola na utakmici, što nam daje ukupnu kvotu od 1.47. 

Screenshot_5.png

(Koeficijenti 4.10. u 10:35 CET)

Leipzig - Man City 3+ (1.72) bet365

Leipzig je u ovoj sezoni impresionirao. U nizu su od sedam utakmica bez poraza, a od tih sedam utakmica uspjeli su pobijediti čak šest puta. Jedini poraz koji su doživjeli bila je prva utakmica Bundeslige protiv Bayera, ali od tada su se brzo oporavili.

Ono što čini Leipzig posebnim timom ove sezone je njihova sposobnost postizanja golova. Doslovno u svakoj utakmici ove sezone su zabili barem jedan gol, a u osam od devet utakmica postigli su čak dva ili više golova. To znači da će Manchester City trebati ozbiljno razmisliti o svojoj obrani večeras.

Ako pogledamo njihovu povijest u Ligi prvaka, vidimo da su na svom terenu neprikosnoveni. U dosadašnjih 10 domaćih utakmica u Ligi prvaka, Leipzig je doživio samo dva poraza i u svakoj utakmici postigao barem jedan gol. To su impresivni podaci koji će im dati dodatnu motivaciju da večeras pokažu svoju snagu i pred svojim vjernim navijačima.

No, ne smijemo zaboraviti na moćnog protivnika koji dolazi u Leipzig večeras - Manchester City. Ovo će biti ogled dvije iznimno jake momčadi, a Leipzig će svakako pokušati uzeti barem bod kako bi ostao u igri za prolazak dalje u Ligi prvaka.

Manchester City je prošlog tjedna prošao kroz dva teška iskušenja i doživio dva uzastopna poraza. Prvo su izgubili od Newcastlea i ispali iz Liga kupa, a zatim su doživjeli prvi poraz u Premier ligi protiv Wolvesa. To su bili teški trenuci za navijače Cityja, jer su ovakvi porazi rijetki.

Zadnji put kada su se suočili s uzastopnim porazima bilo je u siječnju, kada su izgubili od Southamptona i Manchester Uniteda u razmaku od samo četiri dana. Tada su se brzo oporavili i uzeli tri uzastopne pobjede.

Osim problema s porazima, Manchester City se također suočava s izazovima u obrani ove sezone. U prethodnih šest utakmica uspjeli su zadržati praznu mrežu samo jednom, i to protiv Foresta kod kuće. Ta utakmica protiv Newcastlea prošlog tjedna bila je jedina ove sezone u kojoj nisu uspjeli zabiti.

No, unatoč tim izazovima, Manchester City ima priliku ispraviti stvari i vratiti se na pobjednički put. Imaju težak raspored ispred sebe, uključujući utakmicu protiv Arsenala do kraja tjedna. Nakon reprezentativne stanke, čekaju ih i susreti protiv Brightona i vječitog rivala, Manchester Uniteda.

RB Leipzig: Blaswich; Klostermann, Simakan, Lukeba, Raum; Schlager, Kampl; Simons, Forsberg; Poulsen, Openda

Manchester City: Ederson; Walker, Akanji, Dias, Gvardiol; Rodri, Kovacic; Foden, Alvarez, Doku; Haaland

S obzirom da oba tima igraju napadački nogomet, te činjenica da je između njih u posljednja četiri susreta pao čak 21 gol, vjerujem da ćemo i ovdje gledati golijadu i 3+ golova po kvoti 1.72 u bet365 kladionici.

Screenshot_6.png

(Koeficijenti 4.10. u 14:35 CET)

Crvena Zvezda - Young Boys 1X i 2+ (1.53) bet365

Ova utakmica predstavlja ozbiljan test za crveno-bijele, a atmosfera večeras na punim tribinama obećava uzbudljiv susret. Bez obzira na to tko se suprotstavi Crvenoj Zvezdi na Marakani, domaći tim uvijek ima šansu za pobjedu. Nitko ne može lagano otići sa bilo kakvim bodovima sa ovog stadiona, a Liga prvaka je definitivno prioritet za najjači srpski klub. Iako u domaćem prvenstvu možda nisu toliko efikasni, Crvena Zvezda će se ovdje usmjeriti na osvajanje cijelog plijena.

U svojoj posljednjoj utakmici protiv Manchester Cityja pokazali su svoju sposobnost da se nose s jakim protivnicima. Iako su možda pretrpjeli poraz, dobro su se borili protiv engleskog giganta, a što je najvažnije nisu se osramotili. Young Boys po meni nije spreman da se bori u ovoj konkurenciji u Ligi prvaka.

Očekuje se da će Crvena Zvezda sačuvati svoju mrežu i iskoristiti brzu igru svojih krilnih igrača kako bi postigli dva ili tri brza gola i riješili utakmicu. Što god se dogodi, vjerujem da Zvezda barem neće izgubiti večeras uz dva postignuta gola na utakmici. Sretno svima.

Screenshot_7.png

(Koeficijenti 4.10. u 15:16 CET)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use