Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 18.03.2010 (Listic Dana)

Goksim

Recommended Posts

Evo jedan moj za danas, tek toliko da se isprati.

Standard L. - Panathinaikos //gol u oba poluvremena 1,90

Grci su nakon odličnih igara kiksali onda kada se to najmanje očekivalo, upravo protiv Standarda u prvoj tekmi. Zaostatak je velik i trebaju im minimalno 3 gola za prolaz dalje, tako da nemaju druge nego bacit se na glavu i probat to ostvarit. Mišljenja sam da će ovdje bit golova, što grčkih a što belgijskih iz kontri.

Sporting L. - Atletico Madrid //pobjeda domaćina 2,35

Sporting u zadnje vrijeme ima dopadljivu igru, izvukli su pozitivnu nulu u prvoj utakmici i to u većem dijelu sa igračem manje. Atletico igra toplo hladno, a nadam se da će danas u lisabonskom grotlu bit najhladniji ove sezone. ;D

Wolfsburg - Rubin //pobjeda domaćina 1,85

Wolfsburg se diže u formi, to je očito. Iako bez Graffitea mislim da će danas bez većih problema pokoriti Ruse. Mogli su po prilikama pobijediti i u Rusiji po teškom terenu ali nedostajalo je malo sreće, međutim pred svojim navijačima ne bi trebali imati problema. Čak sam razmišljao i o hendikepu ali neću pretjerivati.

Salzburg - Medvešćak //pobjeda domaćina 1,50

Ovdje je sve jasno. Medvjedi koliko god bili srčani moraju priznati da je Salzburg puno bolja ekipa i ne vidim kako bi Austrijanci mogli propustiti priliku da pred svojim navijačima izbore finale.

Ukupna kvota: 12,39

21:05 FC Liverpool-Lille, TIP 1, @ 1.6, PSK  FT 3-0

Pred nama je uzvratni susret Europske lige. Prva utakmica je zavrsila pobjedom Lille-a 1-0.

Liverpool...vecina cim cuje tu rijec onda pomisli na Gerrarda, Torresa i "You´ll never walk alone". Nazalost veliku vecinu sezone je sam ovo trece bilo ostvarljivo. Naime, svi znamo da su i Gerrard i Torres bili ozljedjeni dosta vremena, te tu vidim uzrok pada Liverpoola i njihove lose igre. No danas je situacija drukcija, sve tri navedene stvari su "zive" te je Liverpool kompletan. U pon su razbili Wigana 4-1, Torres je dao 2 gola.

Lille odlicno gura u francuskom prvcenstvu, 2 boda zaostaju za vodecim Bordeauxom no imaju utakmicu vise. U europskoj ligi su izbacili Fenerbahce sa ukupnim rezultatom 5-3. Igraju dosta napadacki nogomet, sto se ozljeda tice, od bitnijih igraca, mislim da nitko ne fali.

Liverpoolu leze francuske momcadi,  ima sve 4 pobjede u proslim susretima u Europi na Anfieldu.

Sve u svemu ocekujem ovdje pobjedu domacih, uz potporu najboljih navijaca, Torres je spreman, ocekujem bar jedan njegov gol. Mozda nece biti hendikep, jer nije Lille tolko losa ekipa, no pobjeda ne bi trebala doc u pitanje.

Sretno svima!!!

-19.00-STANDARD L.-PANATHINAKOS-OBA DAJU GOL-1-1.75-ovdje vjerujem da će biti golova jer nema se što čuvati grci oni moraju napasti zato nekako mislim da će biti golova s obje strane,belgijanci u grčkoj slavili,3-1,,bit će golova jer grci će probati isti sistem igrati kao protiv rome,(3-2) u gostima,grci su jako borbeni još neće odustati od pobjede možete ovdje u sistem-2-2.80,,moguće sve u nogometu zato i je najbolja stvar na svijetu jer ga najteže pogoditi,,

-19.00-WERDER B.-VALENCIA-OBA DAJU GOL-1-1.70-bit će ovdje golova,jer kako zamisliti werder na -0-0,,nikakoa dok su španjolci puno bolji u gostima,zato vidim tekmu sa dosta golova,mislim da d.villa i društvo će zabiti gol,a domačin stalno daje golove doma,njemci čvrsti ,ovi goropadni u gostima,,

Salzburg-KHL Medveščak Z. 18.03. 19:15

briöi par 14 1 1,50

Ne volim igrati protiv medvjeda jer su me, kao i cibona, često puta rušili. Ipak, nakon kiksa kod kuće gdje su uvjerljivo poraženi sumnjam da će ponovo pobjediti jaću Salzburg u gostima.

RubKazan(P)-VfL Wolfsburg 18.03. 21:05

briöi par 30333 2 1,45

Gledao sam prvu utakmicu. Woflsburg je bio bolja ekipa. Doma mislim da će i pobjediti, ali igram prolaz jer sa 0:0 (u što sumnjam) domačini ide dalje, a sa 1:1 su produžetci...

FC Liverpool-Lille 18.03. 21:05

briöi par 569 1 1,55

Liverpool lovi zadnji vlak da napravi nešto ove sezone. Mislim da danas dobivaju. Već je gore receno nešto više o ovoj utakmici...

Evo ja danas odigro ovako i nadam se da ću pogodit ;D

15q7ww8.jpg

- Devilsi izgleda u formi i definitivno su jači od Toronta, nekih 10 tekmi pred kraj regularnog dijela sada bolje ekipe hvataju dobru formu za playoff (sva sreća pa toronto nije u borbi za palyoff, a devisli su u borbi za prvo mjesto atlantic divizije koje su preuzeli jučerašnjom pobjedom nad pittsburghom 5:2)...jedino što sad toronto može igrati opušteno protiv Devilsa jer nemaju šta izgubit no čini mi se da ovakvi devilsi ne mogu izgubit od promjenjivog i još uvjek neiskusnog toronta, da pače očekujem pobejdu New Jerseya u regularnom vremenu je rinače nebi ovako odigro ;D

- Za Salzburg se ja mislim sve zna, bolji su od Medveščaka i ovo im je velika prilika da zaključe seriju pred svojim navijačima, kada bi slučajno izgubili onda bi morali dobit u gostima što je naravno teže....sljedeća domaća tekma za slazburg (ako ovu ne dobiju) bi bila pri rezultatau 3:3 u pobjedama i siguran sam da to neće dopustit jer su jendostvno bolja ekipa (ja ću navijat za Medveščak ali sam igrao realno :P)

Pozz svima, evo jedna i od mene:  :)

Copa Libertadores: CA Cerro-Internacional

Odlukom rukovodstva kluba, da se utakmica sa Internacionalom igra na neutralnom terenu kako bi se prodao što veći broj ulaznica, dolazimo do zaključka da su se u taboru domaćih već unapred predali. Utakmica će se igrati u Riveru, gradu na granici između Urugvaja i Brazila. U okolini tog mesta Internacional ima najveću bazu navijača, tako da će veliki broj njih doći na ovu utakmicu. Cerro je poznat kao ekipa koja igra dosta defanzivan nogomet. Iza lopte se uvjek nalazi minimalno 8 igrača, koji su kao stupovi postavljeni ispred svog kaznenog prostora i ne dozvoljavaju protivniku da ugrozi njihov gol. Tako će biti i večeras, kad ova ekipa ima izuzetno težak zadatak, po mnogima čak i neostvariv. Da igraju na svom terenu davale bi im se kakve-takve šanse, ali s obzirom da igraju daleko od svog mjesta šanse ove ekipe da ostvari povoljan rezultat postaju sve manje. U taboru gostiju iz Internacionala nisu mogli čuti bolju vijest od ove da će se utakmica sa Cerrom igrati na neutralnom terenu u Riveru. Kako je objavljeno u medijima rukovodstvo kluba je odmah pripremilo 23 autobusa za svoje navijače, a šansu da ide na ovo gostovanje imat će svako ko izrazi želju za tim. Kapacitet Atilio Paiva Olivera stadiona, na kojem će se igrati ova utakmica, je negde oko 25.000 mesta. Pretpostavlja se da će nogometaši Internacionala imati podršku od nekih 17.000 navijača, možda i više od toga. Samim tim, u taboru gostiju osjećat će se kao da utakmicu igraju na svom stadionu. Sjajna vijest za trenera Jorgea Fossatia jeste oporavak iskusnog čuvara mreže Pata Abbondanzieria, koji će se ponovo naći među stativama. Njegovo iskustvo biće od vitalnog značaja mladoj ekipi Internacionala, koja na ovoj utakmici sve više izbija u prvi plan. Motivacija gostiju biće izuzetno velika, jer imati takvu podršku navijača, a pritom ne igrati na svom terenu, ne dešava se često. Kvota je u svim internet kladionicama počela da opada, dok je primjetan i pad u mnogim našim lokalnim. Ono što znam jest da je sportska kladionica Brazil još juče stopirala uplate na "dvojku", dok je u pojedinim kladionicama kvota znatno opala. Kada se sve sabere tako nešto je i očekivano. Internacional ovu utakmicu praktično igra kao na svom terenu, iako važi za gosta protiv Cerra u Riveru. Pitanje je kakva je motivacija kod nogometaša Cerra, kada vam rukovodstvo kaže da nećete igrati kod kuće, nego na neutralnom terenu, kako bi prodali što veći broj karata gostima i pritom zaradili veliku sumu novca. Vjerovatno su time klonuli duhom, a silno motivirani gosti iskoristit će priliku i ostvariti laganu pobedu.

SOUTH AMERICA: Copa Libertadores

23:15 CA Cerro-Internacional tip2 kv.1.80 HL

Pozz svima, evo jedna i od mene:  :)

Copa Libertadores: CA Cerro-Internacional

23:15 CA Cerro-Internacional tip2 kv.1.80 HL

Dobrodošli na forum i pohvale za stvarno odličnu i opširnu prvu analizu! Nadam se da ćete se ugodno osjecati na forumu,da ćete i u buducnosti biti aktivni na forumu te da će Vam forum biti od koristi. ;)

Analiza je dodana i na portal http://svijetkladjenja.com/2010/03/18/ca-cerro-internacional-copa-libertadores-18032010/. Naravno, Vi ste potpisani kao autor  :)

Evo ja danas odigro ovako i nadam se da ću pogodit ;D

15q7ww8.jpg

- Devilsi izgleda u formi i definitivno su jači od Toronta, nekih 10 tekmi pred kraj regularnog dijela sada bolje ekipe hvataju dobru formu za playoff (sva sreća pa toronto nije u borbi za palyoff, a devisli su u borbi za prvo mjesto atlantic divizije koje su preuzeli jučerašnjom pobjedom nad pittsburghom 5:2)...jedino što sad toronto može igrati opušteno protiv Devilsa jer nemaju šta izgubit no čini mi se da ovakvi devilsi ne mogu izgubit od promjenjivog i još uvjek neiskusnog toronta, da pače očekujem pobejdu New Jerseya u regularnom vremenu je rinače nebi ovako odigro ;D

- Za Salzburg se ja mislim sve zna, bolji su od Medveščaka i ovo im je velika prilika da zaključe seriju pred svojim navijačima, kada bi slučajno izgubili onda bi morali dobit u gostima što je naravno teže....sljedeća domaća tekma za slazburg (ako ovu ne dobiju) bi bila pri rezultatau 3:3 u pobjedama i siguran sam da to neće dopustit jer su jendostvno bolja ekipa (ja ću navijat za Medveščak ali sam igrao realno :P)

opet ostao razočaran  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use