Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 30.9.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

SUB1.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

SUB2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

SUB4.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

SUB5.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 25.9. u 1:23 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Pred nama je nova sezona Posljednje Šanse! 

Posljednja Šansa.jpg

Pozivam sve članove i posjetitelje SvijetKladjenja foruma da se pridruže natjecanju tako što će postaviti svoje tipove u ovoj temi.

Tema je automatski otključana u petak 29.9. u 15:00 CET od kada će članovi SvijetKladjenja foruma moći postaviti tipove za period od 29.9. (petak) do 2.10. (ponedjeljak). Prijavom svog tipa u prvih pet kola članovi foruma automatski će biti smatrani sudionicima Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 na temelju ćega će osigurati i nastup u Guts-Leonardo Kupu. 

Za peto kolo Druge lige, tema će biti otključana do srijede 30.9. do 20:45 CET. 

• IzudinB pinned and unpinned this topic
  • IzudinB pinned this topic

Premier liga

Aston Villa - Brighton (13:30) bet365
Sudac: Andy Madley 
Prosjek ekipe 1: 
Prosjek ekipe 2: 

Screenshot_1.png

Bournemouth - Arsenal (16:00) bet365
Sudac: Michael Salisbury 
Prosjek ekipe 1: 
Prosjek ekipe 2: 

Screenshot_2.png

Everton - Luton (16:00) bet365
Sudac: Anthony Taylor 
Prosjek ekipe 1: 
Prosjek ekipe 2: 

Screenshot_3.png

Manchester Utd - Crystal Palace (16:00) bet365
Sudac: Chris Kavanagh 
Prosjek ekipe 1: 
Prosjek ekipe 2: 

Screenshot_4.png

Newcastle - Burnley (16:00) bet365
Sudac: Thomas Bramall  
Prosjek ekipe 1: 
Prosjek ekipe 2: 

Screenshot_5.png

West Ham - Sheffield Utd (16:00) bet365
Sudac: Graham Scott 
Prosjek ekipe 1: 
Prosjek ekipe 2: 

Screenshot_6.png

Wolves - Manchester City (16:00) bet365
Sudac: Craig Pawson 
Prosjek ekipe 1: 
Prosjek ekipe 2: 

Screenshot_7.png

Tottenham - Liverpool (18:30) bet365
Sudac: Simon Hooper
Prosjek ekipe 1: 
Prosjek ekipe 2: 

Screenshot_8.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Getafe - Villarreal (14:00) be365
Sudac: Mateo Busquets Ferrer 
Prosjek ekipe 1: 
Prosjek ekipe 2: 

Screenshot_9.png

Rayo Vallecano - Mallorca (16:15) bet365
Sudac: Mario Melero López 
Prosjek ekipe 1: 
Prosjek ekipe 2: 

Screenshot_10.png

Girona - Real Madrid (18:30) bet365
Sudac: Juan Pulido Santana 
Prosjek ekipe 1: 
Prosjek ekipe 2: 

Screenshot_11.png

Real Sociedad - Ath. Bilbao (21:00) bet365
Sudac: Jesús Gil Manzano 
Prosjek ekipe 1: 
Prosjek ekipe 2: 

Screenshot_12.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Lecce - Napoli (15:00) bet365
Sudac: Luca Pairetto 
Prosjek ekipe 1: 
Prosjek ekipe 2: 

Screenshot_13.png

AC Milan - Lazio (18:00) bet365
Sudac: Davide Massa 
Prosjek ekipe 1: 
Prosjek ekipe 2: 

Screenshot_14.png

Salernitana - Inter (20:45) bet365
Sudac: Rosario Abisso
Prosjek ekipe 1: 
Prosjek ekipe 2: 

Screenshot_15.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

(Koeficijenti 30.09. u 01:13 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Evo nesto sireg izbora za ovaj weekend, gledacu da budem sto kraci, iako ce to ici tesko. Kvote su male, ali dobitne, a kao i uvek, imate izbor da post preskocite, ili podignete uplatu. Predloga je vise, ovo svakako nije preporuka za seljacki ili narodni tiket, vec da uzmete barem jedan predlog, ako mislite da ima smisla. 

Leipzig vs Bayern, Bundesliga golovi na mecu

Prvo da vas podsetim da je prva zvanicna utakmica ova dva kluba, bila pre samo mesec i po dana, kada je na utakmici nemackog SuperKupa u sred Munchena prosla igra over 2,5 gola, a da Bayern nije dao ni gola. Nakon sto zavrsim sa ovim postom, predlazem da se lepo pozdravimo posto cu se politi benzinom i samozapaliti. Mesec i vise dana sam pisao post gde sam trebao da predstavim ekipu Leipziga, i svoja predvidjanja njihove sezone, a sav taj trud mi je obrisala neka budaletina za manje od sedam sekundi. Predstavljanje Leipziga je trebalo da bude jos vece remek-delo od onog posta o Brightonu, a za sedam sekundi je sve otislo u qurac. Ako ponovo u sebi uspem da pronadjem entuzijazam, svakako cu napisati post o Leipzigu od koga bi svi na Forumu morali da imamo koristi, kada su u pitanju golovi na utakmicama.  Bayern jeste dao dvadesetisest golova na osam zvanicnih utakmica ove sezone, ali ako gledamo samo "teske" utakmice, izgubili su od Leipziga u sred Munchena, nisu pobedili cak ni Leverkusen kod kuce, a jesu truli ManUtd, i M'gladbach u gostima. Mene nicim nisu impresionirali na onim "malim utakmicama" gde su raznosili lose protivnike, vec sam im zapamtio koliko su bili losi na "teskim", a sto se tice Leipziga, pre nego sto se polijem benzinom i samozapalim, samo da kazem da su ove sezone odigrali osam zvanicnih utakmica, i da je na sedam utakmica palo tri i vise gola. Kada kazem golovi na ovoj utakmici, naravno da mislim na over 1,5 gola po kvotici od 1,15 a za nesto vise od toga, samo ako ste pohlepni. Ako na ovakvoj utakmici padne jedan ili nijedan gol, onda zaista i treba da padnemo.

Crvena Zvezda vs Radnicki Nis, Srpska Liga, sve iz ponude.

Da neko ne pomisli da volim beogradska govna. Zelim im da se ugase za sva vremena, bas kao i ona druga beogradska govna, zelim im da se oba ona svinjca od njihovih stadiona preoru i tamo posadi marihuana a cela Srbija iseli i tamo dovedu Eskimi. Crvena Zvezda je prosle sezone u srpskoj nacionalnoj ligi, ako se za onu kanalizaciju moze reci da je liga, imala dvadesetisest pobeda i cetiri neresena ishoda i nula poraza. a ove sezone, nakon samo sedam kola, vec imaju dva poraza, iako imaju pet puta jaci roster nego prosle godine. To sto sam oba poraza uhvatio, ne znaci da sam ja budala, vec su oni seljacine, i to prve klase. Crvena Zvezda ce me zapamtiti sto sam dva puta pao na njima, pogotovo jer je vec pocelo odbrojavanje, ostalo je jos samo 25 dana do utakmice sa Leipzigom u Nemackoj, gde cu, cim izadje ponuda za taj mec, poceti sa uplatamo na tacne rezultate, pocev od 0:4, pa sve do "ostalih" tacnih rezultata. Roster Crvene Zvezde je ove sezone sastavljen da napadne titulu Lige Prvaka (tako su barem mislili) a veliki bet365 ih kvotira sa 1,01 da ne prolaze grupu, a sa 21,00 da prolaze, sto znaci da neko nece biti u pravu na kraju jeseni, ili veliki bet365 ili oni majmuni iz kluba. Crvena Zvezda ima pet puta bolji roster i od reprezentacije preostalih klubova cele srpske lige, a za sta je to dovoljno, mogli smo da vidimo na utakmici protiv ManCity-a. Tacno je da je gol Crvene Zvezde u 45-om minutu oborio pola sveta na kocki, tacno je i da su navijaci beogradskih govana zadovoljni kako je njihov tim igrao u Manchesteru, ali ako pogledate cinjenice, Zvezda je vodila dva minuta, ako ne racunate poluvreme, tri i po puta su presli protivnicku polovinu, racunajuci i onaj prelazak kada se menjaju strane na poluvremenu. Igrac utakmice je bio golman gostiju, a ja sam izracunao da bi tacan rezultat trebalo da bude 9:1, i to samo racunajuci sanse i udarce na gol, koje bi cak i moja ujna Danica realizovala da je igrala umesto Haalanda. Crvena Zvezda je Fiorentini u prijateljskoj utakmici dala pet golova, Vojvodini takodje, Napredku cetiri, dali su cak i gradjanima golcic. Crvenu Zvezdu cu igrati do kraja sezone, jer oni ionako igraju srpsko prvenstvo sami sa sobom, i tesko da ce u sezoni imati jos jedan poraz. U Poslednjoj Sansi sam postavio predlog pobeda domacina i over 2,5 gola na utakmici po kvoti od 1,30, a mogao bih da padnem samo ako Zvezda ne pobedi, ili pobedi sa 1:0 ili 2:0, pa ako se to desi, i treba da padnem. 

Feyenoord vs Go Ahead Eagles, Eredivisie, jedinica kao kuca

Ne znam da li mi je draze sto sam  jos u osmom mesecu, napisao post sa predlogom da Psv osvaja titulu u holandskom prvenstvu, ili sto sam odmah eliminisao Ajax iz trke, iako su po kladionicama bili prvi favoriti. Ajax ne da nece biti medju prve dve ekipe na kraju sezone, vec bi trebalo da pevaju ako budu treci na tabeli, sto je lako sada reci, ali nije bilo lako u osmom mesecu kada niko, osim mene, nista nije znao. Ipak, cini se da sam se malo zaleteo kada sam onako olako otpisao Feyenoord jos pre pocetka sezone. Po meni, oni su prosle sezone igrali najbolji fudbal u Evropi, bolji cak i od ManCity, iako te dve ekipe, a pogotovo tezina engleske i holandske lige ne mogu da se porede. Feyenoord je prosle sezone igrao pravi rock & roll fudbal, dok su ove sezone startovali kao qurci sa porazom i dva neresena ishoda, a onda se potpuno vratili i pokazali svoje (staro) lice.  6:1 protiv nekih cobana, pa 5:1 protiv Utrechta u gostima, pa 6:1 protiv Heerenveena, pa 2:0 protiv Celtica u Ligi Prvaka, pa onda derby sa Ajaxom ... majko moja ... ovde cu da se zaustavim, pa cu ja da vam ispricam sta se desilo u sred Amsterdama. Utakmica je pocela u spektakularnom ambijentu pred rasprodatim stadionom, da bi sve otislo u qurac vec u 09-om minutu kada su gosti poveli sa 1:0. Nakon toga smo imali prilike da vidimo jedan lep sut domacina, i jednu lepu priliku, takodje domacina, da bi vec u 18-tom minutu bilo 2:0 za goste, nakon skandalozne greske igraca Ajaxa. Vec u 20-om minutu se desio prvi prekid utakmice, nakon sto su nezadovoljni navijaci domacih poceli da prave haos. U 28-om minutu dolazi i drugi prekid, a vec u 31-om minutu iz igre izlazi najgori igrac domacih, a u 37-om minutu vec je bilo trrrrrrrrrrrri prema nista za goste. Morate da pogledate preko You Tuba treci gol Feyenoorda na utakmici, majko moja. Mene je bilo sramota, koji sam igrao over 2,5 gola na utakmici, na sta je licio Ajax. Ono je bilo kao da igra Hajduk protiv "onog" Bayerna koji je demolirao Barcellonu usred Spanije sa 8:2 i to onu Barcellonu sa Suarezom i seljacinom iz Rosarija. Nakon jedne greske domacih na sredini terena, i kontre gostiju, u jednom trenutku je sevnula kontra pet na dva, gde su svih petorica napadaca Feyenoorda oborili svetski rekord u sprintu na pedeset metara i goooooooooooollllll, za 0:3 nakon samo 37 minuta i prekid utakmice zbog nezadovoljnih gledalaca. Ko nije video tu utakmicu, mora sto pre da odgleda makar kroz highlights pregled, ono su bili casovi modernog fudbala, prava poezija gostiju. Ne bih mogao da se setim kada sam video spektakularniju kontru od treceg gola Feyenoorda. Kvota na jedinicu je 1,15 , yebi ga, koliko biste vi hteli da vam daju na ovakvom tiou utakmice ??'  

Wolvs vs ManCity i Bournemouth vs Arsenal Cak sestorica kolega iz druge lige su uzela nesto iz ove dve utakmice (pobede u barem jednom poluvremenu, golove, kombinacije ….) Wolvse sam gledao tokom pocetka ove sezone, i mogu vam reci da je Hajduk  za njih ultra moderna i ultra efikasna ekipa. Wolvsima predvidjam ispadanje, ako nesto sto pre, ne promene, Cak ih je i trener napustio, svega pet dana pred pocetak prvenstva. Pet utakmica su vec  izgubili, cak ih je i Ipswich izbacio iz Kupa, a izgubili su kod kuce od Brightona 1:4 i od Liverpoola 1:3, a sada im dolazi ManCity gde ne bih igrao toliko na gradjane, vec pre svega, protiv Wolvsa. Arsenal meni osobno deluje fenomenalno, ali sta to vredi, kada su budaletine. U obe ove utakmice ne mislim na ciste dvojke, vec na nesto iz ponuda, neke kombinacije. (kao sto su predlagale kolege iz druge lige Poslednje Sanse)

Nesto od golova na mecevima Liverpoola protiv Tottenhama i Brightona protiv Aston Ville Bez komentara

A pocinje jos i kosarka u svim nacionalnim ligama Evrope, pa Aba League, a samo sto nije pocela i Euroleague, majko moja. Jedini zivotni problem ce biti gde pronaci vreme za spavanje od toliko utakmica za kladjenje. Moram da prokomentarisem ovaj predlog za kladjenje kolege @mester iz druge lige Poslednje Sanse, a to je utakmica prvog kola Aba League izmedju Borca i Cibone. Kolega je u analizi ove utakmice napisao samo jednu recenicu " ... Pitanje je da li Cibona uopce ima za benzin do Cacka ..." a posto je ovo moja omiljena tema, moram i ja nesto da dodam u vezi ove utakmice. Moja moja omiljena tema vezana za ovu utakmicu glasi; sta pratiti u zivotu, emocije ili interes???

Ovo je vec stota sezona kako Cibona ulazi u pocetak lige u potpunom rasulu. I kada mislite da je najgore, znajte da uvek moze jos gore. I ove sezone nema para ni za sampon da se igraci istusiraju nakon treninga, I ove sezone Cibona ce igrati sa mladim igracima, I ove sezone trener ce biti onaj koga niko drugi nece. I ove sezone igraci ce ici privatnim automobilima na gostovanja. I ove sezone ce svako nositi mamine sendvice, posto su putovanja duga i jer se nema para za hotele. I ove sezone, utakmice nece gledati cak ni rodbina igraca. Jedina razlika u odnosu na proslu sezonu jeste sto je ove i zvanicno Cibona proglasila bankrot, pa idu u stecaj. Kome treba ovakva Cibona? Cemu ona sluzi? Kome je sada vazno sto su tri puta bili prvaci Evrope? Pa bili su i Steaua, Crvena Zvezda, Jedinstvo iz Tuzle (zene) i Nottingham Forest prvaci Evrope. Kada cujete da se neko oslanja na mlade igrace i omladinski pogon, to odmah znaci da se nema para, samo se tako kaze jer lepse zvuci. Cibona ne treba Zagrebu, ne treba Hrvatskoj, ne treba Aba Ligi, ne treba kosarci, ne treba igracima, ne treba nikome, samo trose vazduh, i to malo novca. I evo nas uvek kod iste price. Emocije pa neka postoje i dalje, pa makar nemali za benzin do Cacka, ili razum, pa gasite ta govna koja nikome ne trebaju. Odigrace dva i po (polu) derbija sa Splitom, Cedevitom i mozda Zadrom, sve ce izgubiti i dovidjenja. Sutra pocinje nova sezona za njih, idu Borcu iz Cacka, a glavni cilj u sezoni ce biti da ona sto pre prodje. Ni Borac nije nista bolji, klasicna seljana, i oni postoje samo zbog tradicije, jer se tamo uvek igrala kosarka, ali barem imaju za sampon i toplu vodu. Razlika izmedju ova dva tima je bas onoliko koliko i kvota govori, "domacini bi trebalo da pobede", ono rasulo iz Zagreba koje nikome ne treba, ali bi lako mogli i da padnemo na ovakvim utakmicama. Koga sa Foruma zdravlje posluzi, i doceka u narednih stopedeset godina da u Srbiji padne vlast, imace prilike da vidi srpsku Cibonu u vidu Partizana i Crvene Zvezde u svim sportovima. Tako, kao sada Cibona, tako ce izgledati oba beogradska govna kada budu ziveli od onoga sto zarade.

Od danas pa do kraja sezone, pracenje i igranje u realnom kladjenju svih predloga kolege @nutrija iz druge lige Poslednje Sanse.

Ne znam ni sta je kolega postavio kao svoj predlog u ovom kolu, niti sam citao sta u predlogu pise, a ne verujem da bilo ko i cita sta pisu ovi drugoligaski amateri. Ali, od danas okrecemo list, i menjamo zivot na bolje. Kolega @nutrija je prosle sezone bio treci na tabeli, dakle samo jedno mesto ispod crte koja vodi u prvu ligu. Osim kolege @Rome jedini je od 14.000 registrovanih kolega sa Foruma uspeo prosle sezone da pogodi vise od tri para u Guts-Leonardo Kupu i tako udje u veliko Finale, a koje je izgubio zbog jednog gola. I ove sezone ima sve pogodke iz svih predloga koje je postavio. A sve to uz primenu iskljucivo statistickih parametara u kockanju, a za koje, da nisam video svojim ocima da prolaze, onoga ko veruje u te gluposti bi poslao u bolnicu ili ludnicu. Od danas menjam svoj zivot, poverovacu obicnom drugoligasu da zna sta radi, pocinjem sa pracenjem kolege do kraja sezone.  A svima vama ostalima, ako zelite da pratite nase administratore, i mislite da je pametno igrati njihove predloge u realnom kladjenju, slobodno nastavite, ali, za kraj da vam ispricam jednu pricu. Vodeca svetska kompanija za proizvodnju prezervativa Durex, je za prezervative ono sto je veliki bet365 za ostale svetske kladionice, dakle najbolji, pa prazno, a ostale poredjajte kako hocete. Ali, i oni iako su najbolji, imaju svoje probleme sa konkurencijom, koja pravi plasticne krseve od prezervativa i samo im umanjuju profit, pogotovo kineske kompanije. Umorni od borbe sa losom (kineskom) konkurencijom, kreativni ljudi iz marketinskog dela kompanije su za svetski Dan Oceva, a sada me mrzi da se secam koji je to dan u godini, sve velike svetske gradove u svetu oblepili reklamnim bilbordima sa samo jednom duhovitom recenicom;

" Svim korisnicima proizvoda nase konkurencije, cestitamo Dan Oceva.    Vas Durex "

Pa da parafraziram ove genijalne ljude iz Durexa. Svim kolegama sa Foruma koji budu pratili nase administratore u realnom kladjenju, cestitam ispadanje iz lige, a ja cu za to vreme pratiti kolegu @nutrija

Wolves - Man City 2 (1.36) bet365

Četiri uzastopne utakmice bez pobjede, uključujući tri poraza, doveli su Wolvese do samog dna premierligaške tabele. No, uprkos ovim izazovima, ovaj vikend nas očekuje utakmica koja će sigurno donijeti uzbuđenje.

Wolvesi su nedavno doživjeli iznenađenje u susretu protiv Lutona. Iako su zbog isključenja Bellegardea imali igrača manje, uspjeli su povesti 1:0 u 50. minuti. No, 15 minuta kasnije Luton je uspio realizirati jedanaesterac i doći do podjele bodova. To nas ostavlja s mnogo pitanja o formi ove momčadi.

Pod vodstvom trenera O'Neila, Wolvesi su imali težak početak ove sezone, uključujući i poraz od nižerazrednog Ipswicha u EFL Cupu. Unatoč vodstvu od 2:0 u 28. minuti, domaći su iskoristili brojne prilike i preokrenuli rezultat.

Jedina pobjeda Wolvesa u Premier ligi ove sezone došla je protiv Evertona s rezultatom 1:0, zahvaljujući golu Saše Kalajdžića u samoj završnici susreta. S druge strane, suočili su se s porazima od Liverpoola, Crystal Palacea i Brightona, ističući potrebu za poboljšanjem svoje obrambene linije.

Ova momčad pod vodstvom Pepa Guardiole izgleda nevjerojatno snažno i odlučno, kao da su samo nastavili tamo gdje su stali prošle sezone, a možda čak i jači nego ikada.

U prošlom kolu su dominirali nad Nottingam Forrestom, pobijedivši ih 2:0 sa dva gola u prvom poluvremenu. Iako je City izgubio Rodrija zbog isključenja zbog grubog starta, gosti su povratili nešto ravnoteže na terenu, ali to nije bilo dovoljno da se zaustave Građani.

Protiv West Hama su također bili nepremostivi, ostvarivši pobjedu rezultatom 3:1, dok su sa Sheffieldom odigrali napetu utakmicu i pobijedili 2:1. Čak i protiv neugodne momčadi Newcastlea, uspjeli su zabiti jedan gol za pobjedu.

Manchester City se ove sezone također pokazao kao ozbiljan konkurent u Ligi prvaka, gdje su u prvoj utakmici svladali Crvenu Zvezdu sa 3:1. Međutim, nije sve išlo glatko jer su doživjeli iznenađujući poraz od Newcastlea u EFL kupu, gdje je rezultat bio 1:0 u korist Newcastlea.

S obzirom na njihovu trenutnu formu i sposobnost da dominiraju protiv jakih protivnika, očekuje nas još jedna spektakularna utakmica Manchester Cityja.

Wolves: Sa; Semedo, Dawson, Kilman, Ait-Nouri; Gomes, Traore, Lemina; Neto, Cunha, Hwang

Manchester City: Ederson; Walker, Akanji, Dias, Ake; Kovacic, Nunes; Foden, Alvarez, Doku; Haaland

Čini se da Manchester City ima jasnu prednost u susretu protiv Wolvesa. Loš start Wolvesa i sjajna forma Cityja sugeriraju da bi City mogao ostvariti pobjedu po kvoti 1.36 u bet365 kladionici koja računa okladu automatski dobitnom ako City povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_49-1.jpg

(Koeficijenti 30.9. u 12:14 CET)

Leipzig - Bayern 3+ (1.40) bet365

RB Leipzig ulazi u ovu utakmicu kao četvrtoplasirana ekipa, a njihova trenutna forma je uistinu impresivna. U prvih pet mečeva su ostvarili četiri pobjede i samo jedan poraz, što ih čini ozbiljnim konkurentima za naslov ove sezone.

RB Leipzig je započeo sezonu s vrhunskom formom, ostvarivši šest uzastopnih pobjeda u svim natjecanjima, uz čak 18 postignutih golova. U prošlom kolu su svladali Borussiju Monchengladbach rezultatom 1-0, a samo nekoliko dana kasnije su pobijedili u DFB Pokalu protiv Wehena (2-3), što je bila izvrsna uvertira za nadolazeći dvoboj s Bayernom.

Posebno je značajno naglasiti njihovu izvanrednu igru na vlastitom stadionu, gdje su od travnja ostvarili čak šest uzastopnih pobjeda u Bundesligi. RB Leipzig može biti ponosan na svoj izvanredan učinak od 15 pobjeda i samo dva poraza u posljednjih 18 ligaških utakmica.

Bayern Munchen kreće u borbu za svoju 12. uzastopnu titulu Bundeslige. Unatoč teškom startu u novoj sezoni, porazu od RB Leipziga 3:0 u Superkupu, Bayern je brzo pronašao svoj ritam i pokazao da je spreman za novi izazov.

Nakon tog neuspjeha na Allianz Areni, Bayern je ostvario impresivan niz rezultata s šest pobjeda i jednim remijem u posljednjih sedam utakmica u svim natjecanjima. S trenutnih 13 bodova, isto koliko ima i Bayer Leverkusen, Bayern trenutno zauzima prvo mjesto u Bundesligi zahvaljujući boljoj gol-razlici.

U prošlom kolu su demonstrirali svoju snagu protiv Bochuma, pobjedivši ih rezultatom 7-0. Tri dana kasnije, u DFB Pokalu, ostvarili su još jednu rutinsku pobjedu, ovaj put nad Preussen Munsterom rezultatom 4-0. Bayern Munchen sada ulazi u utakmicu s RB Leipzigom u izvrsnoj formi, motiviran za osvetu za svoj poraz na početku sezone.

RB Leipzig: Blaswich; Henrichs, Simakan, Lukeba, Raum; Simons, Schlager, Kampl, Carvalho; Sesko, Openda

Bayern Munchen: Ulreich; Mazraoui, De Ligt, Kim, Davies; Laimer, Kimmich; Sane, Muller, Musiala; Kane

U pet od šest prethodnih susreta između ove dvije momčadi, vidjeli smo tri ili više postignutih golova, stoga se može pretpostaviti da će i ovaj susret biti bogat golovima. Na više od 2.5 gola na utakmici bet365 kladionica nam daje koeficijent od 1.40.

Screenshot_50-1.jpg

(Koeficijenti 30.9. u 12:35 CET)

Tottenham - Liverpool 3+ (1.40) bet365

Unatoč obećavajućem početku, Tottenham je završio prošlu sezonu na osmom mjestu u Premier ligi, što ih je isključilo iz europskih natjecanja.

Nakon takvog ishoda, došlo je do znatnih promjena unutar momčadi. Najveći udarac bio je odlazak Harryja Kanea, dugogodišnje zvijezde kluba, što će sigurno ostaviti veliki jaz u njihovoj igri. Također, neizvjesno je hoće li Son ostati u klubu.

Unatoč ovim izazovima, Tottenham je doveo nekoliko izvanrednih igrača, uključujući i Jamesa Maddisona, iako mnogi sumnjaju u njihovu sposobnost da se izbore za mjesto u top 4.

Međutim, trenutno Tottenham izgleda bolje nego prošle sezone, igrajući kvalitetan nogomet, posebno u napadu gdje su postigli čak 15 golova u šest odigranih utakmica. Sa startom nove sezone bez poraza, Tottenham pokazuje znakove poboljšanja u vraćanja u konkurenciju.

Liverpool se vraća na teren s ambicijom da napravi ispravke nakon razočaravajuće sezone. Prošle sezone očekivalo se da će se boriti za naslov, ali završili su izvan top 4, suočavajući se s ozljedama i problemima u obrambenoj liniji.

Ipak, Liverpool ostaje jedna od najboljih ekipa na svijetu i za ovu sezonu imaju velike planove. Pojačali su svoj vezni red dovođenjem talentiranih igrača poput Alexisa Mac Allistera i Dominika Szoboszlaija.

Trenutno, Liverpool izgleda znatno bolje nego prošle sezone. Mohamed Salah je u izvanrednoj formi, ekipa je neporažena i ostvarila je pet pobjeda uz jedan remi u šest odigranih utakmica. U posljednje tri utakmice protiv Aston Ville, Wolvesa i West Hama, Liverpool je bio impresivan i uvjerljiv. S ovakvom razinom igre, Liverpool jasno pokazuje da se vraća u utrku za naslov prvaka Engleske.

Tottenham: Vicario; Porro, Romero, Van de Ven, Udogie; Sarr, Bissouma; Kulusevski, Maddison, Son; Richarlison

Liverpool: Alisson; Gomez, Matip, Van Dijk, Robertson; Szoboszlai, Mac Allister, Jones; Salah, Nunez, Diaz

Na početku ove sezone Tottenham i Liverpool igraju znatno bolji nogomet u usporedbi s prethodnom sezonom. Njihovi napadi izgledaju impresivno, a u šest odigranih utakmica, oba tima su postigla po 15 golova. Očekujem dinamičnu utakmicu s velikim brojem prilika za gol s obje strane terena. Očekujem više od 2.5 gola na utakmici po kvoti 1.40 u bet365 kladionici.

Screenshot_51-1.jpg

(Koeficijenti 30.9. u 15:20 CET)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Škotska - Hrvatska - 3+ (1.95) bet365 Hrvatska nastavlja svoju borbu za vrh ljestvice Grupe 1 s Portugalom. U petak navečer ih očekuje težak izazov protiv Škotske u Glasgowu na Hampden Parku. S pobjedom u ovom susretu, Hrvatska bi ostala u utrci za osvajanje skupine te bi dočekala posljednje kolo i spektakularni okršaj s Portugalom pred domaćim navijačima. Nakon dvostrukog plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva, motivacije za pobjedu među izabranicima Zlatka Dalića sigurno neće nedostajati. Hrvatska u ovu utakmicu ulazi kao favorit, posebno jer je njihov napad u posljednjim utakmicama djelovao ubojito, s pet postignutih pogodaka protiv Škotske i Poljske u protekla dva kola. Škotska je prošlog mjeseca uspjela osvojiti svoj prvi bod, odigravši remi bez golova protiv Portugala u hrabrom nastupu na Hampden Parku. Ipak, sreća je bila na strani domaćina, s obzirom na to da je Portugal promašio nekoliko čistih prilika. Hrvatska je slavila u posljednja dva međusobna susreta protiv Škotske, postigavši pritom pet pogodaka. Škoti su, pak, primili barem dva gola u tri od četiri utakmice u dosadašnjem dijelu Lige nacija, što dodatno ide u prilog našim igračima. Igrači poput Andreja Kramarića, Martina Baturine, Igora Matanovića i Ante Budimira u izvrsnoj su formi. Posebno se ističe Budimir, koji trenutno drži peto mjesto na listi strijelaca La Lige sa šest golova za Osasunu. Ozljede i izostanci Nakon nekoliko mjeseci bez ključnih igrača zbog ozljeda, Škotska će u ovom ciklusu konačno moći računati na povratak Jacka Hendryja, Johna McGinna i Stuarta Armstronga. Neće nastupiti Torinov napadač Che Adams, koji se još uvijek oporavlja od ozljede. U njegovom odsustvu, Tommy Conway, Lyndon Dykes i Lawrence Shankland konkurirat će za mjesto u napadu. Niti jedan od njih trenutno nije u top formi. Conway je zabio pet golova za Middlesbrough, Dykes još uvijek čeka svoj prvi pogodak u League One, dok je Shankland postigao samo jedan gol ove sezone nakon impresivnih 33 gola prošle godine za klub i reprezentaciju. Hrvatska će biti oslabljena neigranjem Lovre Majera i Brune Petkovića zbog ozljeda, ali Modrić će kao kapetan predvoditi iskusnu ekipu u kojoj je i Ivan Perišić. Krilni igrač PSV-a sudjelovao je u tri pogotka u dva dosadašnja susreta protiv Škotske, ali još uvijek čeka svoj prvi pogodak u Ligi nacija, unatoč tome što je odigrao 18 utakmica u ovom natjecanju. Dominik Livaković, prvi vratar Hrvatske, suspendiran je nakon crvenog kartona u utakmici protiv Poljske, pa će Nediljko Labrović iz Augsburga stajati na golu. Gvardiol će se jako morati paziti žutih kartona, jer bi u protivnom propustio susret s Portugalom u Splitu. Osim Gvardiola, suspenzija prijeti i Luki Modriću, Mateu Kovačiću, Marku Pjaci, Petru Sučiću, Ivanu Perišiću, Martinu Baturini i Mariju Pašaliću. Škotska: Gordon; Ralston, Souttar, Hendry, Robertson; McLean, Gilmour; McGinn, McTominay, Doak; Dykes Hrvatska: Labrović – Jakić, Šutalo, Gvardiol, Sosa – P. Sučić, Modrić, Kovačić – Perišić, Kramarić, Pjaca. Oklada na više od 2.5 gola na utakmici (koeficijent 1.95) čini se izvrsnom opcijom, jer su tri od četiri utakmice Škotske u Ligi nacija završile s najmanje tri postignuta pogotka. (Koeficijenti 14.11. u 23:11 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Postovani kolega,mene vi uvijek razveselite svojim objavama...i nema veze ako ste "desperados"😀Kaj sad,tak je kak je.I ne zamjeram vam kad par ne prodje.Nek ste vi nama zivi i zdravi😀
    • Pozdrav, interesira me što je s Guts - Leonardo kupom?  Trebao je već biti definiran raspored i odigrat se prvo kolo ako se ne varam? @IzudinB @Goksim
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use