Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 29.9.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Primera

PET2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

PET4.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

PET5.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 25.9. u 1:22 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Pred nama je nova sezona Posljednje Šanse! 

Posljednja Šansa.jpg

Pozivam sve članove i posjetitelje SvijetKladjenja foruma da se pridruže natjecanju tako što će postaviti svoje tipove u ovoj temi.

Tema je automatski otključana u petak 29.9. u 15:00 CET od kada će članovi SvijetKladjenja foruma moći postaviti tipove za period od 29.9. (petak) do 2.10. (ponedjeljak). Prijavom svog tipa u prvih pet kola članovi foruma automatski će biti smatrani sudionicima Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 na temelju ćega će osigurati i nastup u Guts-Leonardo Kupu. 

Za peto kolo Druge lige, tema će biti otključana do srijede 30.9. do 20:45 CET. 

• IzudinB pinned and unpinned this topic

Mec Crvene Zvezde koji se igra sutra ce najverovatnije biti povucen iz ponude, jos u toku danasnjeg dana, kada kockari napadnu ovaj par kao da sutra vise nece biti kladjenja. Veliki broj kladionica ce ostaviti samo u ponudi osnovno kladjenje sa jedinicom od 1,02 i X i dvojkom da sami upisete kvotu koju zelite. Trenutno samo bet365 drzi celu ponudu, pa sam zato i dosao na Forum da obavestim kolege da napadnu sve sto ima iz ponude, dok jos postoji kod bet365.

Moj izbor za Poslednju Sansu ce biti pobeda beogradskih govana i over 2,5 gola na utakmici po kvoti od 1,30 kod bet365 ako ne povuku iz ponude do 15.00 casova.

Ovaj poziv kolegama sam napisao potpuno besplatno, jer sam gospodin. Uvek bio, i ostao.

FA60F596-B5F9-465A-8B61-8163B8396FFC.jpeg.297c12e2b37901f49325f3a01fa6c633.jpeg

Barcelona - Sevilla 1 i 2+ (1.50) bet365

Barcelona će se suočiti s izazovom pred svojim vjernim navijačima, nakon što su nedavno remizirali protiv Mallorce u spektakularnoj utakmici s rezultatom 2:2.

Mallorca je povela već u osmoj minuti, stavljajući Barcelonu pod pritisak. No, nogometaši Barcelone nisu se predavali i uspjeli su izjednačiti rezultat u 41. minuti golom Raphinhe. Međutim, Mallorca se nije predavala i ponovno je preuzela vodstvo prije kraja poluvremena, a odlučujući trenutak došao je kada je Fermin Lopez postigao gol uz asistenciju Raphinhe.

Sada se Barcelona nalazi na trećem mjestu na tabeli sa 17 bodova, samo dva manje od vodeće Girone. Do sada su zabilježili pet pobjeda i dva remija, a u Ligi prvaka su impresionirali pobjedom od 5:0 protiv Antwerpna.

Barcelona će još jednom biti bez Pedrija zbog ozljede, dok će i Frenkie de Jong odsustvovati šest tjedana zbog ozljede gležnja, što će biti izazov za ekipu.

Trener Xavi će vjerojatno vratiti Roberta Lewandowskog u početnu postavu, a poljski reprezentativac će biti ključan igrač u napadu. Jules Kounde će također biti vraćen u prvu postavu, dok će neki igrači poput Inigo Martineza i Ferrana Torresa vjerojatno propustiti utakmicu. Andreas Christensen bi mogao završiti na klupi zbog povratka Ronalda Arauja u formu.

Sevilla će u ovaj susret ući nakon impozantne pobjede u prethodnom kolu, gdje su na svom terenu nadvisili ekipu Almerije s rezultatom 5:1.

Sjajna igra domaćina dovela je do brze prednosti od čak 4:0 već do početka drugog poluvremena. Youssef En Nesyri, Dodi Lukebakio, Suso i Erik Lamela bili su ti koji su osigurali impresivno vodstvo. Gosti su uspjeli iznuditi jedanaesterac u 71. minuti, koji su uspješno realizirali, a u sudačkoj nadoknadi Juanlu Sanchez je sjajno proigrao Kikea Salasa za postavljanje konačnog rezultata.

Prije utakmice s Almerijom, Sevilla je imala mješovite rezultate u prvenstvu, s jednom pobjedom, dva remija i tri poraza. Trenutno se nalaze na 12. poziciji na tabeli sa sedam osvojenih bodova. U Ligi prvaka su otvorili sezonu remijem 1:1 protiv Lensa na svom terenu, dok su u finalu Superkupa poraženi od Manchester Cityja nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Sevilla se suočava s nizom ozljeda, s igračima poput Olivera Torresa, Mariana Diaza, Marcosa Acune, Marca, Tanguya Nianzoua i Alfonsa Pastora koji su van terena.

Većina igrača koji su nastupili u prethodnoj utakmici protiv Almerije vjerojatno će zadržati svoja mjesta, što znači da bi Lucas Ocampos mogao ponovno završiti na klupi. Sergio Ramos i Ivan Rakitić su spremni za povratak, a trener Jose Luis Mendilibar će vjerojatno povesti iskusni par u ovu utakmicu protiv prvaka La Lige. Youssef En-Nesyri, koji je zabio gol u prošloj utakmici, vjerojatno će ponovno dobiti priliku u sredini terena.

Barcelona: Ter Stegen; Cancelo, Araujo, Kounde, Balde; Gundogan, Romeu, Gavi; Raphinha, Lewandowski, Felix

Sevilla: Nyland; Navas, Bade, Ramos, Pedrosa; Sow, Rakitic; Suso, Lamela, Lukebakio; Mir

Barcelona ima nedvojbeno prednost u ovom susretu zbog domaćeg terena, impresivne forme, povijesti međusobnih ogleda i trenutačnog stanja na tabeli. Sve osim pobjede domaćih bilo bi pravo iznenađenje. Stoga, prognoziram trijumf Barcelone i očekujem da će se postići barem dva gola po kvoti 1.50 u bet365 kladionici koja će nam računati okladu automatski dobitnom ako Barcelona povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_38.jpg?resize=445%2C155&ssl=1

(Koeficijenti 29.9. u 13:14 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Hej @IzudinB

Samo mi ti mozes pomoci. Vec mesec dana, spremam post o Leipzigu, veceras sam trebao da ga pustim pred sutrasnju utakmicu sa Bayernom. Post sam pisao u nekom jeftinom Open Office, a danas je moj kompjuter koristila neka budaletina, i sve pozatvarala, bez memorisanja teksta. Da lì mogu nekom magijom da udjem u Open Oficce i vratim, ili barem pogledam ponovo tekst koji nije memorisan, i koji je otisao u qurac? Ako ne pronadjes neko resenje, policu se benzinom i zapaliti. Gledaj da budes sto jednostavniji, da mogu da te pratim.

prije 4 minute, LeonardoDrugi said:

Hej @IzudinB

Samo mi ti mozes pomoci. Vec mesec dana, spremam post o Leipzigu, veceras sam trebao da ga pustim pred sutrasnju utakmicu sa Bayernom. Post sam pisao u nekom jeftinom Open Office, a danas je moj kompjuter koristila neka budaletina, i sve pozatvarala, bez memorisanja teksta. Da lì mogu nekom magijom da udjem u Open Oficce i vratim, ili barem pogledam ponovo tekst koji nije memorisan, i koji je otisao u qurac? Ako ne pronadjes neko resenje, policu se benzinom i zapaliti. Gledaj da budes sto jednostavniji, da mogu da te pratim.

Nisam siguran da ga možeš vratiti ako je netko zatvorio prozor i nije sačuvao text ranije. Npr. da je tekst izbrisan u istom tom dokumentu možda bi se mogao vratiti, ali dokument je prije toga morao biti sačuvan barem jednom. Benzin je sve skuplji pa molim te ne troši novac, uloži ga sutra na Bayern :D

prije 2 minute, IzudinB said:

Nisam siguran da ga možeš vratiti ako je netko zatvorio prozor i nije sačuvao text ranije. Npr. da je tekst izbrisan u istom tom dokumentu možda bi se mogao vratiti, ali dokument je prije toga morao biti sačuvan barem jednom. Benzin je sve skuplji pa molim te ne troši novac, uloži ga sutra na Bayern :D

Cekaj, cekaj, nemoj jos da odes sa Foruma. Ne postoji opcija da udjem u hronologiju, necega sto je bilo ranije, iako je zatvoreno, bez memorisanja?

prije 39 minute, LeonardoDrugi said:

Hej @IzudinB

@LeonardoDrugi, mislim da su nažalost male šanse doći do teksta ukoliko file nije nikad bio snimljen. Evo uputa koje možda pomognu https://learn.microsoft.com/en-us/office/troubleshoot/word/recover-lost-unsaved-corrupted-document#autorecover

prije 19 minute, Goksim said:

@LeonardoDrugi, mislim da su nažalost male šanse doći do teksta ukoliko file nije nikad bio snimljen. Evo uputa koje možda pomognu https://learn.microsoft.com/en-us/office/troubleshoot/word/recover-lost-unsaved-corrupted-document#autorecover

Hvala svoj trojici, iako nisam imao nikakve koristi od vas, ali hvala svima sto ste odvojili vreme da odgovorite. Ako u toku noci nadjem resenje, znajte da nemate pojma o informatici, pa nemojte da vas cudi sto sva trojica igrate drugu ligu.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use