Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 21.9.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Europska liga

Četvrtak1.jpgČetvrtak2.jpg

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Konferencijska liga

Četvrtak3.jpgČetvrtak4.jpg

KONFERENCIJSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 18.9. u 00:03 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Pred nama je nova sezona Posljednje Šanse! 

Pozivam sve članove i posjetitelje SvijetKladjenja foruma da se pridruže natjecanju tako što će postaviti svoje tipove u ovoj temi.

Tema je automatski otključana u ponedjeljak .18.9. u 15:00 CET od kada će članovi SvijetKladjenja foruma moći postaviti tipove za period od 19.9. (utorak) do 21.9. (četvrtak). Prijavom svog tipa u prvih pet kola članovi foruma automatski će biti smatrani sudionicima Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 na temelju ćega će osigurati i nastup u Guts-Leonardo Kupu. 

U drugom kolu Druge lige, tema će biti otključana do srijede 20.9. do 20:45 CET. 

Dinamo - Astana 1 i 3+ (1.75) bet365

Nakon sjajne prošle sezone u kojoj su potvrdili svoju dominaciju u domaćem prvenstvu, osvojivši svoju šestu uzastopnu titulu prvaka Hrvatske, Dinamo Zagreb je krenuo u novu sezonu s velikim ambicijama.

Početak ove sezone bio je obećavajući, s pobjedom nad Hajdukom u Super Cupu i impresivnim nastupima u dvomeču protiv Astane. Međutim, neočekivan preokret dogodio se u susretima protiv AEK-a, koji je značajno uzdrmao ekipu Dinamo Zagreba. Počevši od problema sa strastvenim navijačima pa sve do dramatičnog gola Vide u 10. minuti nadoknade revanša, čitava priča oko utakmice sa AEK-om ostala je urezana u pamćenju navijača.

Nakon ovakvog razočaranja, Igor Bišćan je dobio otkaz, a kormilo ekipe preuzeo je Sergej Jakirović. Također, ekipu su napustili ključni igrači poput Josipa Šutala, Dominika Livakovića i Luke Ivanušeca, što su bili ogromni udarci za Dinamo Zagreb.

Unatoč izazovima i promjenama u timu, Dinamo Zagreb je u domaćem prvenstvu i dalje impresivan. S razlogom su favoriti za prolazak u nokaut fazu Konferencijske lige.

Astana je prošle sezone vodila nevjerojatnu bitku s Aktobeom u domaćem prvenstvu, uspjela je iskoristiti nekoliko kikseva konkurencije u završnici sezone i na kraju se okitila titulom prvaka.

Unatoč uspjesima iz prošle sezone, Astana je doživjela izazove uoči ove sezone i promijenila nekoliko ključnih stvari. Međutim, od početka nove sezone nisu pružali svoje najbolje nastupe. U domaćem prvenstvu zauzimaju tek treće mjesto, a njihove poteškoće s najboljim europskim momčadima najbolje su došle do izražaja tijekom kvalifikacija za Ligu Prvaka u susretima protiv Dinama, gdje su doživjeli poraz visokih 6:0.

Nakon toga su ispadali i od Ludogoretsa u kvalifikacijama za Europsku ligu sa završnim rezultatom 6:3, što je dodatno potvrdilo da se teško mogu nositi s najjačim europskim timovima. Unatoč tome, uspjeli su se plasirati u grupnu fazu Konferencijske lige preko Partizanija.

Sada, u ovoj skupini, pred Astanom su izazovi koji će biti vrlo zahtjevni. Ipak, nikada ne treba podcjenjivati volju i borbenost ove momčadi. Iako će biti teško očekivati da naprave značajan korak naprijed u ovom natjecanju, Astana će sigurno dati sve od sebe kako bi iznenadila i pokazala svoju konkurentske sposobnosti.

Dinamo: Nevistić, Ristovski, Šutalo, Perić, Ljubičić, Špikić, Bulat, Baturina, Mišić, Vidović, Petković.

Astana: Condrić, Amanović Beisebekov, Haroyan, Vorogovskiy, Hovhannisyan, Kuat, Lončar, Ourega, Tomasov, Darbo.

Unatoč gubicima važnih igrača prije početka ove sezone, Dinamo Zagreb i dalje pokazuje izvanredan timski duh na terenu. Njihova znatno veća kvaliteta u odnosu na Astanu bila je očigledna prije nešto više od mjesec dana, kada su ih deklasirali rezultatom 6:0 i izbacili iz kvalifikacija za Ligu Prvaka. Stoga, očekuje se da će Dinamo danas potpuno dominirati. Očekujem pobjedu Dinama i 3+ golova po kvoti 1.75 u bet365 kladionici. 

Screenshot_50.jpg

(Koeficijenti 21.9. u 12:00 CET)

Obavestenje o odbrani Brightona, sa ponekim X, neresenim ishodom.

Ako je neko sa Foruma odigrao jedinicu na Brighton, a da sam ja uticao na to, samo da kazem da cu ovu jedinicu “na cekanju” braniti sa ponekim X, neresenim ishodom na mecu. Ovo bi trebalo da bude jedinica kao kuca, kvota na jedinicu je pala sa 1,33 na 1,16-1,17 i nema razloga zbog koji bi trebalo da se necega bojimo. Ovo je Brightonu prva evropska utakmica u istoriji kluba, a posto je kvota na X negde cak i 7,50 kao kod bet365 preporucujem da neki novac odvojite i za odbranu jedinice, pa cak i ako to bude bacen novac. Ako dodje dvojka, sve ide u qurac, to je barem jasno.

@LeonardoDrugi Kao prvo i osnovno, moje Sarajevo je prošlo kolo pomelo Zrinjski, Zrinjski koji jedva gola da je vidio. Možda kada gledate statistiku, ne izgleda tako, ali biti na stadionu i gledati utakmicu ... vjerujte mi, Zrinjski je dobar za Sloge, Želje i sličnih i mišljenja sam da će izgubiti sve i jednu utakmicu u Evropi. Solidna ekipa, malo iznad prosjeka ali isključivo za Bosnu i Hercegovinu. Ja sam lično odigrao dvicu ali mislim da je dosta sigurnije X2 jer oni nemaju šanse za pobjedu po mom skromnom mišljenju. 

Činjenica je ta da igraju prvu utakmicu u Evropi i da jučer još uvijek nisu bili rasprodali stadion.

prije 2 minute, furyshaa said:

@LeonardoDrugi Kao prvo i osnovno, moje Sarajevo je prošlo kolo pomelo Zrinjski, Zrinjski koji jedva gola da je vidio. Možda kada gledate statistiku, ne izgleda tako, ali biti na stadionu i gledati utakmicu ... vjerujte mi, Zrinjski je dobar za Sloge, Želje i sličnih i mišljenja sam da će izgubiti sve i jednu utakmicu u Evropi. Solidna ekipa, malo iznad prosjeka ali isključivo za Bosnu i Hercegovinu. Ja sam lično odigrao dvicu ali mislim da je dosta sigurnije X2 jer oni nemaju šanse za pobjedu po mom skromnom mišljenju. 

Činjenica je ta da igraju prvu utakmicu u Evropi i da jučer još uvijek nisu bili rasprodali stadion.

Hej @furyshaa

Hvala ti, kao i uvek sto si odvojio vreme da odgovoris.

Uplaticu neku sitninu na tebe kao jednog od dvoje prvoplasiranih u drugog ligi Poslednje Sanse. Za direktno prvo mesto ne zelim da bacam novac, jer jos ne znamo kakva si licnost pod pritiskom, a to je kljucno.

Zrinjski - AZ 2 (1.65) bet365

Ova sezona nije bila bez izazova za ekipu iz Mostara, s mnogim odgođenim utakmicama zbog njihovih obaveza u Europi i epidemijom trbušne viroze koja je zahvatila igrače.

U svoja četiri domaća susreta u ligi ove sezone, Zrinjski je ostvario različite rezultate. Nakon uvodnih pobjeda nad GOŠK Gabelom (3:1) i Zvijezdom (5:3), uslijedila su dva poraza. Prvi poraz na domaćem terenu bio je protiv Posušja (0:1) dok drugi poraz, iako bolan, dolazi od velikog rivala, FK Sarajeva, u 90. minuti susreta nakon realiziranog jedanaesterca.

Međutim, treba napomenuti da je Zrinjski ostvario povijesni uspjeh u Europi ove sezone, postavši prvi bh. klub koji je izborio grupnu fazu UEFA-inog natjecanja. Iako su bili blizu plasmana u grupnu fazu Europske lige, izgubili su od LASK-a.

Sada će se Zrinjski suočiti s izazovima u grupnoj fazi Konferencijske lige, gdje će se boriti s AZ Alkmaarom, Aston Villom i Legijom.

Prošla sezona u nizozemskoj Eredivisie ligi donijela je AZ-u četvrto mjesto na tabeli. Iako su imali šansu da se domognu trećeg mjesta i tako izbore nastup u Europskoj ligi, poraz protiv PSV-a na domaćem terenu onemogućio im je taj uspjeh, ostavljajući tu poziciju Ajaxu.

AZ je u svojim kvalifikacijama za Konferencijsku ligu prvo eliminirao Santa Colomu, a potom se susreo s Brannom u doigravanju. Nakon napetog dvomeča, AZ je izvođenjem penala osvojio kartu za grupnu fazu ovog UEFA-inog natjecanja.

Gosti su također započeli novu sezonu u nizozemskom prvenstvu s velikim entuzijazmom i potvrdili svoju prisutnost u samom vrhu. Nakon četiri odigrane utakmice, upisali su četiri pobjede, pobjeđujući GA Eagles 5:1, Waalwijk 3:1, Vitesse 2:0 i Spartu 2:0 u prethodnim kolima. Trenutno dijele prvo mjesto na ljestvici s Twenteom i PSV-om.

Zrinjski: Marić, Senić, Ćorluka, Tičinović, Barišić, Čanađija, Ivančić, Malekinušić, Ćuze, Jukić, Bilbija.

AZ Alkmaar: Ryan, Sugawara, Penetra, Moller Wolfe, Bazoer, Clasie, Mijnans, De Wit, Lhado, van Brederode, Pavlidis.

Zrinjskog danas očekuje povijesni trenutak u njihovoj prvoj utakmici u nekom europskom natjecanju, no s tim povijesnim trenutkom dolazi i ogroman pritisak. Unatoč iznenađujućim nastupima protiv Slovana i LASK-a, sada se suočavaju s najvećim izazovom do sada - protiv prošlogodišnjeg polufinalista ovog natjecanja, ekipom AZ Alkmaara.

Razlika u kvaliteti između ovih ekipa je očigledna, a AZ trenutno dominira u mnogo boljoj formi od Zrinjskog. S obzirom na sve navedeno, predviđamo da će AZ potpuno kontrolirati ovu utakmicu i ostvariti svoju prvu pobjedu u ovogodišnjem izdanju Konferencijske lige po kvoti 1.65 u bet365 kladionici. Ne zaboravite da nam bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako AZ povede sa dva gola razlike u bilo kojem trentuku utakmice bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_51.jpg

(Koeficijenti 21.9. u 13:00 CET)

Brighton - AEK 1 i 3+ (1.44) bet365

Brighton, momčad koja stvara veliki broj prilika i ima izvanredno visok postotak njihove realizacije, ulazi u ovaj susret s impozantnim rezultatima. Iako su doživjeli poraz samo od West Hama rezultatom 1-3, Brighton je postigao zapažene pobjede, uključujući one protiv Lutona (4-1), Wolvesa (4-1), Newcastlea (3-1) i Uniteda (1-3).

S druge strane, AEK se suočava s izazovom u obrani, što bi mogla biti prilika za strastveni Brighton da iskoristi njihove slabosti i napuni mrežu grčke momčadi. AEK je nedavno jedva izborio pobjedu rezultatom 2-3 tijekom vikenda, što ukazuje na njihovu trenutnu nesigurnost. Obrana AEK-a pokazala je ranjivost, primivši 2 gola kod kuće od Antwerpena i također 2 gola od Dinama.

Brighton, koji igra u izvanrednoj formi, ne treba posebno komentirati. Očekuje se da će ekipa De Zerbija iskoristiti ovu prednost i možda postići čak 3-4 gola. Sretno!

Screenshot_53.jpg

(Koeficijenti 21.9. u 15:00 CET)

prije 10 sati, LeonardoDrugi said:

Obavestenje o odbrani Brightona, sa ponekim X, neresenim ishodom.

Ako je neko sa Foruma odigrao jedinicu na Brighton, a da sam ja uticao na to, samo da kazem da cu ovu jedinicu “na cekanju” braniti sa ponekim X, neresenim ishodom na mecu. Ovo bi trebalo da bude jedinica kao kuca, kvota na jedinicu je pala sa 1,33 na 1,16-1,17 i nema razloga zbog koji bi trebalo da se necega bojimo. Ovo je Brightonu prva evropska utakmica u istoriji kluba, a posto je kvota na X negde cak i 7,50 kao kod bet365 online kladionica" rel="external">bet365 preporucujem da neki novac odvojite i za odbranu jedinice, pa cak i ako to bude bacen novac. Ako dodje dvojka, sve ide u qurac, to je barem jasno.

Dobro je sve...nisam ni ocekivao da prode kad je za mene, daleko sam ja od sretne zvijezde matter im jebeem

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use