Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 19.9.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Utorak1.jpg

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 18.9. u 00:01 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Pred nama je nova sezona Posljednje Šanse! 

Pozivam sve članove i posjetitelje SvijetKladjenja foruma da se pridruže natjecanju tako što će postaviti svoje tipove u ovoj temi.

Tema je automatski otključana u ponedjeljak .18.9. u 15:00 CET od kada će članovi SvijetKladjenja foruma moći postaviti tipove za period od 19.9. (utorak) do 21.9. (četvrtak). Prijavom svog tipa u prvih pet kola članovi foruma automatski će biti smatrani sudionicima Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 na temelju ćega će osigurati i nastup u Guts-Leonardo Kupu. 

U drugom kolu Druge lige, tema će biti otključana do srijede 20.9. do 20:45 CET. 

18:45 CET - Milan (Stadio Giuseppe Meazza) 
AC Milan (ITA) - Newcastle FC (ENG) | Group F
Referee: Jose Maria Sanchez (ESP) 

18:45 CET - Berne (Stadion Wankdorf)
SC Young Boys (SUI) - RB Leipzig (GER) | Group G 
Referee: Enea Jorgji (ALB) 

21:00 CET - Rotterdam (Stadion Feijenoord "De Kuip")
Feyenoord (NED) - Celtic FC (SCO) | Group E
Referee: Irfan Peljto (BIH) 

21:00 CET - Rome (Stadio Olimpico) 
SS Lazio (ITA) - Club Atlético de Madrid (ESP) | Group E
Referee: Slavko Vincic (SVN) 

21:00 CET - Paris (Parc des Princes)
Paris Saint Germain FC (FRA) - Borussia Dortmund (GER) | Group F
Referee: Jesus Gil Manzano (ESP) 

21:00 CET - Manchester (City of Manchester Stadium)
Manchester City FC (ENG) - FK Crvena Zvezda (SRB) | Group G 
Referee: Joao Pinheiro (POR)

21:00 CET - Barcelona (Olímpico de Montjuïc)
FC Barcelona (ESP) - Royal Antwerp FC (BEL) | Group H
Referee: Radu Petrescu (ROU) 

21:00 CET - Hamburg (Volksparkstadion)
Shakhtar Donetsk (UKR) - FC Porto (POR) | Group H  
Referee: Davide Massa (ITA)

Hej @mesrine

Jel se secas ti mene? Jel se secas kada sam najavio analizu meca Paok vs Hajduk na deset stranica teksta, pa nisam objavio, jer je bio u pitanju moj istorijski post broj 1000, a nisam hteo da potrosim taj istorijski post na gubitnike iz Splita? Tada sam ti obecao da cu, samo za tebe, sastaviti (dobitni) tiket, kojim cu pokusati da nadoknadim izgubljeni novac, koji nisi u dovoljnoj meri naplatio na jadnicima iz Splita. Danas je dosao taj dan, (dobitni) tiketi su samo za tebe, i to ne samo jedan, vec cak cetiri.

Tiket broj jedan

Leverkusen vs Hacken, Liga Europe, jedinica kao kuca, kvota 1,14

Bilo sta iz ponude ManCity vs Crvena Zvezda, po kvoti od 1,25

Brighton vs Aek, Liga Europe, jedinica, (X) kvota 1,25 

Ukupna kvota 1,78

Kada su prvi put izasle kvote za ovaj mec, u svim svetskim kladionicama, kvota na jedinicu je bila 1,20 i nesto vise. Kada sam prvi put najavio ovu jedinicu na Forumu, pre sedam dana, kvota od 1,20 je stojala kod bet365, unibet, William Hill i bwin. Danas, dva dana pre meca, kvote su od 1,12 do 1,14, i jos uvek kvota na jedinicu pada. Sve ove kvote, sam ja oborio, budite sigurni u to. Ja sam poceo da uplacujem na ovu jedinicu kao kuca, pa sam to podelio sa vama, vi ste podelili drugima, ovi drugi su podelili kladionicama, pa su i kladionice same pocele da uplacuju na Leverkusen, i evo nas danas kod kvote 1,12 – 1,14, a i to nece jos dugo. Da ne bude zabune, odmah da kazem sledece, i to dva dana pred pocetak ovog meca; ako je Mura mogla da pobedi Tottenham sa Conteom, ako je bilo moguce da Nemacka ne prodje grupu, a Japan prodje, ili je bilo moguce da Severna Makedonija izbaci Italiju sa Svetskog Prvenstva u sred Palerma, zasto ne bi bilo moguce da Leverkusen ne pobedi, zar ne? Ako ovde padnemo, neka se zna, necemo cak ni proglasiti Dane Zalosti na Forumu. Ako padnemo, i treba da padnemo, ali ja bih uvek ponovio uplatu, taman da dvojka dodje iz poluvremena. Necu uopste ni da analiziram ovaj mec.

ManCity vs Crvena Zvezda, Liga Prvaka, najava meca

Ovakav tip meca za kladjenje je moja omiljena tema, pa moram da napisem sve sto mi stoji na srcu. Bas me briga za Pravila Foruma, bas me briga sto se ne drzim teme, bas me briga da li ce nekoga sa Foruma interesovati sta ja lupetam, bas me briga za sve. Moram negde da se istresem, a boljeg mesta od ovoga Foruma nemam.

Iz ovakvog tipa meca za kladjenje, moze zaista mnogo da se nauci, i to ne samo vezano za kockanje, vec i o zivotu uopste. Za razumevanje razlike izmedju Balkana (u ovom slucaju Srbije) i Engleske, je bolje pet minuta obratiti paznju na odnos kvota, nego procitati sve enciklopedije ovoga sveta, ili procitati sve knjige svih skoletina na Balkanu. Iz ovakvog tipa meca za kladjenje, mozete mnogo bolje razumeti zasto su Juventus i Real Madrid zeleli zatvorenu Ligu Prvaka, odnosno zasto nisu zeleli siromasne i bolesne medju sobom. Iz ovakvog tipa meca za kladjenje, mozete mnogo bolje razumeti sta znaci seljacki mentalitet, za sta je zdravo razmisljanje. Pa da krenemo redom, i to bez unosenja emocija, samo cinjenice, koje mozete proveriti za manje od sedam sekundi. Da pocnemo od automobila. Englezi prave Bentley, Rolls-Royce, Jaguar, McLaren, Land Rover, Aston Martin, Mini, Lotus, Caterham i Morgan. Srbi sada ne prave nista, ali su dvadesetiosam godina pravili Yugo, obicno smece od automobila, koje kada je prvi put izaslo sa traka 1980-te godine, vec tada je bilo zastarelo trideset godina. To automobilsko smece je u Usa i zvanicno proglaseno najgorim automobilom u istoriji, koji se ikada pojavio na trzistu. Poznat je slucaj iz americke drzave Michigan kada je poginula Leslie Ann Pluhar, u svojoj 31-oj godini zivota. Smrt je nastala, tako sto je nesrecna zena vozila to automobilsko smece Yugo, pa je vetar od 80 km/h oduvao auto koji je ona vozila preko nekog mosta, te se auto prevrnuo, a nesrecna zena izgubila kontrolu i poginula. Vest je obisla svet i zbog cinjenice da je porodica nastradale zene, tuzila kompaniju koja proizvodi to smece, ali tuzioci nisu uspeli da pronadju zemlju gde se taj krs proizvodi. Sa automobila, mozemo da predjemo i na ljude, pa da vidimo razliku izmedju engleza i srba. Za vreme vladavine Borisa Johnsona, clana konzervativne stranke, u Engleskoj se desilo sto stvari koje nisu mogle biti pod njegovim uticajem. Korona-virus, potpuno zatvaranje, rast troskova zivota, inflacija, ruska invazija u Ukrajini koja je dovela do rasta cene nafte i hrane … ali ga nista od toga nije srusilo. Sa vlasti ga je srusila zabava za njegov rodjendan u basti Downing Street-a, u vreme lockdown-a. Englezi mu nisu oprostili sto pravila ne vaze za sve, i srusili ga sa vlasti. Kada se u petom mesecu u Srbiji desila nezapamcena tragedija, gde je dete od 13 godina uslo u skolu sa dva pistolja i ubilo devet osoba bez i jednog promasaja, veliki broj gradjana je izasao na ulice da izraze protest protiv nasilja u toj zemlji. Protesti su bili brojni, trajali su nekoliko dana, i cinilo se da se zaljuljala vlast Predsednika Republike Srbije. Znajuci kakvi ljudi glasaju za njega, i kakav je mentalitet tog naroda, samo desetak dana nakon tragedije, Predsednik je podelio novac svojim gradjanima. I to ne bilo kome. Svoj deci do 16 godina (zapravo majkama dece, znajuci da su majke najosetljivije) je podelio po 100 eura, povecao je plate prosvetnim radnicima, a istovremeno i svim babama i dedama, koji su i njegovi najverniji glasaci. I sta se desilo? Dok je Boris Johnson otisao u zaborav zbog obicne zabave, proteste u Srbiji je pojela mala maca, a predsednik Srbije sebi obezbedio vlast u narednih sto godina, jer odlicno razume mentalitet balkanskih naroda. Daj im pare, podmiti ih, pa makar i sa ponizavajucih sto eura, i to sto nize i sto starije socijalne slojeve, i mozes da spavas kao mala beba. I tako, preko automobila i ljudi, dosli smo do fudbala i razlike izmedju engleza i beogradskih govana. Umesto poredjenja engleske i srpske trave, engleskih i srpskih stadiona, engleske Premier League i srpske lige, engleskog i srpskog sudjenja, engleskih i srpskih tv prenosa, ili engleskih igraca i srpskih drvoseca, hajde da vidimo sta kazu kladionice. William Hill je jedinicu na gradjane kvotirao sa 1,02 unibet sa 1,04 a bet365 sa neverovatnih 1,06. Kvote na dvojku na beogradska govna su jos neverovatnije. Od 29,00 koliko nudi veliki bet365 pa sve do nestvarnih 41,00 kod Unibeta. Svi znamo da po svetu ima na milione ludaka, pasioniranih kockara koji jure neverovatna iznenadjenja, pa su tako engleske kladionice cak pronasle i kockare koji su svojevremeno uplatili novac na titulu Leicestera, ali jos nismo culi ni za jednu budalu koja bi ulozila makar pola eura na pobedu drvoseca iz Zvezde. Ja da se bavim tako glupom igrom kao sto je fudbal, i to na profesionalnom nivou, i da me kladionice kvotiraju sa 41,00 ja bih se polio benzinom i samozapalio. I sto je najveci apsurd, one koji su se zalagali zbog ovakvih stvari, za zatvorenu Ligu Prvaka su proglasili ludacima, a one koji zele “da se fudbal svuda razvija, u cemu je i draz sporta” su proglasili zdravima. I svi znamo sta ce se desiti. Od sto prosecnih ljubitelja fudbala, 99 njih ce radije gledati Bayern vs ManUtd, nego srpske pajsere protiv gradjana. Ovih 1% koji ce gledati utakmicu ManCity vs Crvena Zvezda su, naravno, srbi, vrlo verovatno Partizanovi navijaci. I za kraj, nesto o seljackom mentalitetu. Vrlo verovatno je da ce igraci Crvene Zvezde odigrati svoju najbolju utakmicu u dosadasnjem delu sezone, jer tako razmisljaju svi seljaci. Igrace prvi put na Etihadu, na fenomenalnoj travi, gledace ih pola sveta, za takve utakmice ti ni ne treba motiv. Siguran sam da ce se truditi, biti pazljivi i posveceni koliko im mozak i kvalitet dozvoljavaju, verovatno ce iskopati rov ispred svog sesnaesterca, verovatno ce se sabiti sa deset igraca ispred svog gola, i cekati da prodje tih devedest minuta koje ce se ciniti kao da traju devedeset dana. Sta je seljacki mentalitet? Secam se kao danas utakmice reprezentacije Bosne protiv Belgije pre jedno pet/sest godina u sred Sarajeva, u kvalifikacijama za Svetsko Prvenstvo. Belgija nikada jaca, sa De Bruyine, Courtoise, Hazardom, Vertonghenom, Mertensom, Batshuai-om, a ovi iz Bosne sa Seadom Kolasincem i Vranjesom, majko moja. I ovi iz Bosne, bas kao i svi seljaci, umesto da se napale na utakmicama protiv Grcke ili Cipra, oni se napale, kao da im zivot zavisi, bas na utakmici sa nikad jacom Belgijom, koju ne bi pobedili da se igra deset dana bez prestanka. Bas njih hoce da pobede, a pre toga odigraju kod kuce sa Grckom 0:0 ili izgube od Cipra sa 2:3. Eto, to je seljacki mentalitet, umesto da Zvezda odigra maksimalno i pobedi gore pajsere od sebe, poput Vozdovca ili Cukarickog, protiv njih odigraju kao qurci, jer misle da igraju sa seljacima, a onda ce se napaliti protiv gradjana, odigrati verovatno najbolju utakmicu sezone i izgubiti, na primer sa 0:4. Eto, to su seljaci, to je seljacki mentalitet. Da ja vodim Zvezdu, ja danas ne bi ni otisao u Englesku, predao bih utakmicu, i za zelenim stolom izvukao odlicnih 0:3, a onda rekao igracima zasto nismo otisli. Nismo otisli jer oni prave Bently, Jaguar i Rolls-Royce, a mi smo pravili najgori automobil u istoriji sveta, auto koji je prevrnuo vetric i ubio nesrecnu zenu. I za kraj, sve bih dao da sam mogao da cujem, sta su igraci Crvene Zvezde rekli svojim zenama i devojkama, neposredno pred izlazak iz kuce, i let za Englesku. Sta su im rekli, gde idu, zasto idu, kod koga idu, sta ocekuju da ce se tamo desiti, i kada misle i kako da se vrate. Secam se jedne utakmice u kosarci, utakmice Panathinaikosa u Euroleague, koji je tada bio nikada gori, i secam se da su trebali negde da igraju u Rusiji, ali na samom istoku, u nekoj vukojebini, gde su avionom trebali da prelete pola Evrope i pola Azije, i gde su trebali da promene deset vremenskih zona. Secam se da su bili krcati crncima, a isli su nekome, gde je sve ispod 30 razlike bio odlican rezultat. I stignu oni tako posle nekoliko dana u rusku vukojebinu, crnci naravno odigraju kao qurci, rusi ih odvale ne secam se koliko, a gazda Panathinaikosa se, iz revolta, nakon utakmice sam odezao avionom za Grcku, a crne qurce ostavio da se vracaju autobusom sedam dana i sedam noci.. Tako bih ja predlozio pajserima iz Zvezde. Ako izgube do tri razlike, vracaju se avionom, Ako izgube od tri do pet razlike, vracaju se autobusom, a sve preko sest razlike, morace da se vrate plivajuci. Da napisem i neke od rezultata Crvene Zvezde u Ligi Prvaka u zadnjih 15-20 godina, samo gledajuci utakmice sa “velikim” timovima, razume se. Zvezda vs Bayern 0:6, Psg vs Zvezda 6:1, Tottenham vs Zvezda 5:0, Psv vs Zvezda 5:0, Zvezda vs Tottenham 0:4, Zvezda vs Psg 1:4, Liverpool vs Zvezda 4:0 …

Brighton vs Aek, Liga Evrope, jedinica (X)

Isti qurac kao sa Leverkusenom. Kada su izasle kvote, jedinica na Brighton je bila 1,33-1,35 kada sam na Forumu najavio ovaj mec, jedinica je bila 1,30, a danas, dva dana pre meca je 1,22-1,25 a i dalje kvota pada. Nakon onog mog istorijskog posta o Brightonu, ovi madjionicari su odigrali dve utakmice, obe pobedili, sa identicnim rezultatom 3:1, Newcastla kod kuce i ManUtd u gostima, a od pet njihovih zvanicnih utakmica u ovoj sezoni ni na jednoj nije palo manje od cetiri gola. Dobra stvar mog prisustva na Forumu, je sto uopste vise i ne raspravljamo ko je najbolji kockar na Forumu.

Tiket broj dva

Arsenal vs Psv, Liga Prvaka, over 1,5 gol na mecu, kvota 1,17

Leverkusen vs Heidenheim, Bundesliga, jedinica, kvota 1,22 (nedelja)

Feyenoord vs Celtic, Liga Prvaka, domacin daje gol na utakmici, kvota 1,15

Ukupna kvota 1,65

Hej @mesrine

Ovo je drugi tiket, za manje novca. Hajde da pricamo o milionima, jer tako lepse zvuci, i bolje se osecamo ako razgovaramo kao milioneri. Ako imas banku od milion necega, prvi tiket je za 66% banke, a to je 660.000 necega. Ovaj drugi je za 24% banke, dakle ulozi 240.000 necega.

Svi na Forumu znamo, zahvaljujuci meni, kako igra Psv u ovoj sezoni, i koliko golova mogu da daju, i kod kuce i na strani. Arsenal posle dvadeset godina daje znakove zdravog kluba. Kod kuce daju golove, po dva su dali Nottinghamu i Fulhamu, tri trulom ManUtd, dok u gostima, daju taman koliko treba, i na jaja, po jedan Crystal Palacu i Evertonu. Tako treba da igraju sampionske ekipe, kod kuce da gazi, a u gostima, daj gol, pa se zabunkerisi, a ko yebe gledaoce, i sta ce oni misliti, vazna su tri boda. Psv je idealan protivnik i za Arsenal, i za igru na golove, pogotovo u gostima. Opasni su, mogu do gola, a koliko golova, e to je vec druga prica.

Leverkusen vs Heidenheim, Bundeliga, jedinica, kvota 1,22 (nedelja)

Leverkusen je ove sezone odigrao pet zvanicnih utakmica, ima cetiri pobede i jedne casove modernog fudbala u sred Munchena, i gol razliku 21:5. Darmstadu su dali pet komada, a Leipzigu, M'gladbachu i Bayernu po tri gola, nadajmo se da ce dobiti i Hacken, a ovde igramo na njih, samo zato sto “dok ide” treba da ih silujemo.

Prava je sreca sto imamo mene na Forumu, pa se jos uvek svi secamo kako sam prosle sezone gurao Feyenoord do titule. Ja sam najavio titulu Feyenoorda, u toku sezone kada su bili treci favoriti po kladionicama, ja sam ih gurao do titule, ja sam vama, kolegama sa Foruma promenio zivot na bolje, predlazuci iz kola u kolo, igranje na Feyenoord, ja sam ovo, ja sam ono … sve sam ja na Forumu. Feyenoord jeste onaj stari iz prosle sezone, zadrzali su okosnicu tima, tu je i trener iz prosle sezone, ali nisam bas najsigurniji da mogu do titule, dok mislim da ce biti odlicni u Ligi Prvaka. Sezonu su otvorili kao qurci, sa dva neresena ishoda, a onda nagazili Heerenvena, Utrechta i neke seljake sa po 6:1, 5:1, 6:1 Kome je kvota od 1,15 mala, ili misli da nije isplativa, uvek moze povecati uplatu.

Hej @mesrine

Nikada se nismo ni videli, ni upoznali, i najbolje da ostane tako. Ne znam da li si ozenjen, ili zivis sa nekim. Ako taj neko ima karticu, i neki novac na racunu, a boli te qurac ako ga izgubis, predlozicu ti jos dva tiketa da odigras sa novcem svoje lepse polovine. Prvi tiket je predlog kolega iz Poslednje Sanse, bas da vidimo gde ce nas ti amateri odvesti, u propast ili bogatstvo. Odmah da se razumemo, ovaj tiket nisam ja, znaci nema mene, nema analize, nema nista sto je moje, ali mi se svidjaju predlozi, dok mi se ne svidja iz koje lige predlozi dolaze. Ako padnes, pao si zato sto si igrao predloge “svojih” kolega.

Predlozi samo za novac lepse polovine

Tiket broj tri

Lazio vs Atletico Madrid, LP, over 3,5 kartona na mecu, kvota 1,30 (predlog kolege @misterija

Real Madrid, vs Union Berlin, LP, over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,22 (predlog kolege @zeko1088

West Ham vs Tsc, Liga Europe, domacin over 5,5 kornera, kvota 1,32 (predlog kolege @Ipoje4

Ukupna kvota 2,10

I za kraj, hajde da odigramo zajednicki, jedan tiket za moju dushu, pa nek ide i zivot i kockanje u qurac ako padnemo, jer jednom se zivi. Ostalo nam je 10% od banke, deset procenata od milion necega. Sa 100.000 necega idemo sa doublom, jer jednom se zivi.

Tiket broj cetiri

Feyenoord vs Celtic, Liga Prvaka, jedinica (X), kvota 1,60

Arsenal vs Psv, Liga Prvaka, over 2,5 gola na utakmici, kvota 1,53

Ukupna kvota 2,45 (6,65)

Koliko sam bio posvecen, pazljiv, oprezan i disciplinovan u ovom postu govori cinjenica da nisam ni spomenuo golove na utakmicama Young Boys vs Leipzig i Bayern vs ManUtd sto mi se cini fixevima cele sedmice, ali mi stomak salje neke znakove, a posto sam disciplinovan, poslusao sam stomak. Bayern primio kod kuce tri komada od Leipziga, dva komada od Leverkusena, gol su primili cak i od Augsburga kod kuce, dok su Manchesterskim govnima po tri gola dali Arsenal i Brighton, a po dva Nottingham i Tottenham … a meni stomak kaze, nemoj Leonardo da igras golove ...  majko moja. Sta tek reci za Leipzig, po tri gola dali Bayernu, Union Berlinu i Augsburgu (za poluvreme) a pet Stuttgardu … cccccc

prije 6 sati, LeonardoDrugi said:

Hej @mesrine

Jel se secas ti mene? Jel se secas kada sam najavio analizu meca Paok vs Hajduk na deset stranica teksta, pa nisam objavio, jer je bio u pitanju moj istorijski post broj 1000, a nisam hteo da potrosim taj istorijski post na gubitnike iz Splita? Tada sam ti obecao da cu, samo za tebe, sastaviti (dobitni) tiket, kojim cu pokusati da nadoknadim izgubljeni novac, koji nisi u dovoljnoj meri naplatio na jadnicima iz Splita. Danas je dosao taj dan, (dobitni) tiketi su samo za tebe, i to ne samo jedan, vec cak cetiri.

Tiket broj jedan

Bilo sta iz ponude ManCity vs Crvena Zvezda, po kvoti od 1,25

Brighton vs Aek, Liga Europe, jedinica, (X) kvota 1,25 

Ukupna kvota 1,78

Kada su prvi put izasle kvote za ovaj mec, u svim svetskim kladionicama, kvota na jedinicu je bila 1,20 i nesto vise. Kada sam prvi put najavio ovu jedinicu na Forumu, pre sedam dana, kvota od 1,20 je stojala kod bet365 online kladionica" rel="external">bet365, unibet" rel="external">unibet, William Hill online kladionica" rel="external">William Hill i bwin" rel="external nofollow">bwin. Danas, dva dana pre meca, kvote su od 1,12 do 1,14, i jos uvek kvota na jedinicu pada. Sve ove kvote, sam ja oborio, budite sigurni u to. Ja sam poceo da uplacujem na ovu jedinicu kao kuca, pa sam to podelio sa vama, vi ste podelili drugima, ovi drugi su podelili kladionicama, pa su i kladionice same pocele da uplacuju na Leverkusen, i evo nas danas kod kvote 1,12 – 1,14, a i to nece jos dugo. Da ne bude zabune, odmah da kazem sledece, i to dva dana pred pocetak ovog meca; ako je Mura mogla da pobedi Tottenham sa Conteom, ako je bilo moguce da Nemacka ne prodje grupu, a Japan prodje, ili je bilo moguce da Severna Makedonija izbaci Italiju sa Svetskog Prvenstva u sred Palerma, zasto ne bi bilo moguce da Leverkusen ne pobedi, zar ne? Ako ovde padnemo, neka se zna, necemo cak ni proglasiti Dane Zalosti na Forumu. Ako padnemo, i treba da padnemo, ali ja bih uvek ponovio uplatu, taman da dvojka dodje iz poluvremena. Necu uopste ni da analiziram ovaj mec.

ManCity vs Crvena Zvezda, Liga Prvaka, najava meca

Ovakav tip meca za kladjenje je moja omiljena tema, pa moram da napisem sve sto mi stoji na srcu. Bas me briga za Pravila Foruma, bas me briga sto se ne drzim teme, bas me briga da li ce nekoga sa Foruma interesovati sta ja lupetam, bas me briga za sve. Moram negde da se istresem, a boljeg mesta od ovoga Foruma nemam.

Iz ovakvog tipa meca za kladjenje, moze zaista mnogo da se nauci, i to ne samo vezano za kockanje, vec i o zivotu uopste. Za razumevanje razlike izmedju Balkana (u ovom slucaju Srbije) i Engleske, je bolje pet minuta obratiti paznju na odnos kvota, nego procitati sve enciklopedije ovoga sveta, ili procitati sve knjige svih skoletina na Balkanu. Iz ovakvog tipa meca za kladjenje, mozete mnogo bolje razumeti zasto su Juventus i Real Madrid zeleli zatvorenu Ligu Prvaka, odnosno zasto nisu zeleli siromasne i bolesne medju sobom. Iz ovakvog tipa meca za kladjenje, mozete mnogo bolje razumeti sta znaci seljacki mentalitet, za sta je zdravo razmisljanje. Pa da krenemo redom, i to bez unosenja emocija, samo cinjenice, koje mozete proveriti za manje od sedam sekundi. Da pocnemo od automobila. Englezi prave Bentley, Rolls-Royce, Jaguar, McLaren, Land Rover, Aston Martin, Mini, Lotus, Caterham i Morgan. Srbi sada ne prave nista, ali su dvadesetiosam godina pravili Yugo, obicno smece od automobila, koje kada je prvi put izaslo sa traka 1980-te godine, vec tada je bilo zastarelo trideset godina. To automobilsko smece je u Usa i zvanicno proglaseno najgorim automobilom u istoriji, koji se ikada pojavio na trzistu. Poznat je slucaj iz americke drzave Michigan kada je poginula Leslie Ann Pluhar, u svojoj 31-oj godini zivota. Smrt je nastala, tako sto je nesrecna zena vozila to automobilsko smece Yugo, pa je vetar od 80 km/h oduvao auto koji je ona vozila preko nekog mosta, te se auto prevrnuo, a nesrecna zena izgubila kontrolu i poginula. Vest je obisla svet i zbog cinjenice da je porodica nastradale zene, tuzila kompaniju koja proizvodi to smece, ali tuzioci nisu uspeli da pronadju zemlju gde se taj krs proizvodi. Sa automobila, mozemo da predjemo i na ljude, pa da vidimo razliku izmedju engleza i srba. Za vreme vladavine Borisa Johnsona, clana konzervativne stranke, u Engleskoj se desilo sto stvari koje nisu mogle biti pod njegovim uticajem. Korona-virus, potpuno zatvaranje, rast troskova zivota, inflacija, ruska invazija u Ukrajini koja je dovela do rasta cene nafte i hrane … ali ga nista od toga nije srusilo. Sa vlasti ga je srusila zabava za njegov rodjendan u basti Downing Street-a, u vreme lockdown-a. Englezi mu nisu oprostili sto pravila ne vaze za sve, i srusili ga sa vlasti. Kada se u petom mesecu u Srbiji desila nezapamcena tragedija, gde je dete od 13 godina uslo u skolu sa dva pistolja i ubilo devet osoba bez i jednog promasaja, veliki broj gradjana je izasao na ulice da izraze protest protiv nasilja u toj zemlji. Protesti su bili brojni, trajali su nekoliko dana, i cinilo se da se zaljuljala vlast Predsednika Republike Srbije. Znajuci kakvi ljudi glasaju za njega, i kakav je mentalitet tog naroda, samo desetak dana nakon tragedije, Predsednik je podelio novac svojim gradjanima. I to ne bilo kome. Svoj deci do 16 godina (zapravo majkama dece, znajuci da su majke najosetljivije) je podelio po 100 eura, povecao je plate prosvetnim radnicima, a istovremeno i svim babama i dedama, koji su i njegovi najverniji glasaci. I sta se desilo? Dok je Boris Johnson otisao u zaborav zbog obicne zabave, proteste u Srbiji je pojela mala maca, a predsednik Srbije sebi obezbedio vlast u narednih sto godina, jer odlicno razume mentalitet balkanskih naroda. Daj im pare, podmiti ih, pa makar i sa ponizavajucih sto eura, i to sto nize i sto starije socijalne slojeve, i mozes da spavas kao mala beba. I tako, preko automobila i ljudi, dosli smo do fudbala i razlike izmedju engleza i beogradskih govana. Umesto poredjenja engleske i srpske trave, engleskih i srpskih stadiona, engleske Premier League i srpske lige, engleskog i srpskog sudjenja, engleskih i srpskih tv prenosa, ili engleskih igraca i srpskih drvoseca, hajde da vidimo sta kazu kladionice. William Hill online kladionica" rel="external">William Hill je jedinicu na gradjane kvotirao sa 1,02 unibet" rel="external">unibet sa 1,04 a bet365 online kladionica" rel="external">bet365 sa neverovatnih 1,06. Kvote na dvojku na beogradska govna su jos neverovatnije. Od 29,00 koliko nudi veliki bet365 online kladionica" rel="external">bet365 pa sve do nestvarnih 41,00 kod Unibeta. Svi znamo da po svetu ima na milione ludaka, pasioniranih kockara koji jure neverovatna iznenadjenja, pa su tako engleske kladionice cak pronasle i kockare koji su svojevremeno uplatili novac na titulu Leicestera, ali jos nismo culi ni za jednu budalu koja bi ulozila makar pola eura na pobedu drvoseca iz Zvezde. Ja da se bavim tako glupom igrom kao sto je fudbal, i to na profesionalnom nivou, i da me kladionice kvotiraju sa 41,00 ja bih se polio benzinom i samozapalio. I sto je najveci apsurd, one koji su se zalagali zbog ovakvih stvari, za zatvorenu Ligu Prvaka su proglasili ludacima, a one koji zele “da se fudbal svuda razvija, u cemu je i draz sporta” su proglasili zdravima. I svi znamo sta ce se desiti. Od sto prosecnih ljubitelja fudbala, 99 njih ce radije gledati Bayern vs ManUtd, nego srpske pajsere protiv gradjana. Ovih 1% koji ce gledati utakmicu ManCity vs Crvena Zvezda su, naravno, srbi, vrlo verovatno Partizanovi navijaci. I za kraj, nesto o seljackom mentalitetu. Vrlo verovatno je da ce igraci Crvene Zvezde odigrati svoju najbolju utakmicu u dosadasnjem delu sezone, jer tako razmisljaju svi seljaci. Igrace prvi put na Etihadu, na fenomenalnoj travi, gledace ih pola sveta, za takve utakmice ti ni ne treba motiv. Siguran sam da ce se truditi, biti pazljivi i posveceni koliko im mozak i kvalitet dozvoljavaju, verovatno ce iskopati rov ispred svog sesnaesterca, verovatno ce se sabiti sa deset igraca ispred svog gola, i cekati da prodje tih devedest minuta koje ce se ciniti kao da traju devedeset dana. Sta je seljacki mentalitet? Secam se kao danas utakmice reprezentacije Bosne protiv Belgije pre jedno pet/sest godina u sred Sarajeva, u kvalifikacijama za Svetsko Prvenstvo. Belgija nikada jaca, sa De Bruyine, Courtoise, Hazardom, Vertonghenom, Mertensom, Batshuai-om, a ovi iz Bosne sa Seadom Kolasincem i Vranjesom, majko moja. I ovi iz Bosne, bas kao i svi seljaci, umesto da se napale na utakmicama protiv Grcke ili Cipra, oni se napale, kao da im zivot zavisi, bas na utakmici sa nikad jacom Belgijom, koju ne bi pobedili da se igra deset dana bez prestanka. Bas njih hoce da pobede, a pre toga odigraju kod kuce sa Grckom 0:0 ili izgube od Cipra sa 2:3. Eto, to je seljacki mentalitet, umesto da Zvezda odigra maksimalno i pobedi gore pajsere od sebe, poput Vozdovca ili Cukarickog, protiv njih odigraju kao qurci, jer misle da igraju sa seljacima, a onda ce se napaliti protiv gradjana, odigrati verovatno najbolju utakmicu sezone i izgubiti, na primer sa 0:4. Eto, to su seljaci, to je seljacki mentalitet. Da ja vodim Zvezdu, ja danas ne bi ni otisao u Englesku, predao bih utakmicu, i za zelenim stolom izvukao odlicnih 0:3, a onda rekao igracima zasto nismo otisli. Nismo otisli jer oni prave Bently, Jaguar i Rolls-Royce, a mi smo pravili najgori automobil u istoriji sveta, auto koji je prevrnuo vetric i ubio nesrecnu zenu. I za kraj, sve bih dao da sam mogao da cujem, sta su igraci Crvene Zvezde rekli svojim zenama i devojkama, neposredno pred izlazak iz kuce, i let za Englesku. Sta su im rekli, gde idu, zasto idu, kod koga idu, sta ocekuju da ce se tamo desiti, i kada misle i kako da se vrate. Secam se jedne utakmice u kosarci, utakmice Panathinaikosa u Euroleague, koji je tada bio nikada gori, i secam se da su trebali negde da igraju u Rusiji, ali na samom istoku, u nekoj vukojebini, gde su avionom trebali da prelete pola Evrope i pola Azije, i gde su trebali da promene deset vremenskih zona. Secam se da su bili krcati crncima, a isli su nekome, gde je sve ispod 30 razlike bio odlican rezultat. I stignu oni tako posle nekoliko dana u rusku vukojebinu, crnci naravno odigraju kao qurci, rusi ih odvale ne secam se koliko, a gazda Panathinaikosa se, iz revolta, nakon utakmice sam odezao avionom za Grcku, a crne qurce ostavio da se vracaju autobusom sedam dana i sedam noci.. Tako bih ja predlozio pajserima iz Zvezde. Ako izgube do tri razlike, vracaju se avionom, Ako izgube od tri do pet razlike, vracaju se autobusom, a sve preko sest razlike, morace da se vrate plivajuci. Da napisem i neke od rezultata Crvene Zvezde u Ligi Prvaka u zadnjih 15-20 godina, samo gledajuci utakmice sa “velikim” timovima, razume se. Zvezda vs Bayern 0:6, Psg vs Zvezda 6:1, Tottenham vs Zvezda 5:0, Psv vs Zvezda 5:0, Zvezda vs Tottenham 0:4, Zvezda vs Psg 1:4, Liverpool vs Zvezda 4:0 …

Brighton vs Aek, Liga Evrope, jedinica (X)

Isti qurac kao sa Leverkusenom. Kada su izasle kvote, jedinica na Brighton je bila 1,33-1,35 kada sam na Forumu najavio ovaj mec, jedinica je bila 1,30, a danas, dva dana pre meca je 1,22-1,25 a i dalje kvota pada. Nakon onog mog istorijskog posta o Brightonu, ovi madjionicari su odigrali dve utakmice, obe pobedili, sa identicnim rezultatom 3:1, Newcastla kod kuce i ManUtd u gostima, a od pet njihovih zvanicnih utakmica u ovoj sezoni ni na jednoj nije palo manje od cetiri gola. Dobra stvar mog prisustva na Forumu, je sto uopste vise i ne raspravljamo ko je najbolji kockar na Forumu.

Tiket broj dva

Leverkusen vs Heidenheim, Bundesliga, jedinica, kvota 1,22 (nedelja)

Ukupna kvota 1,65

Hej @mesrine

Ovo je drugi tiket, za manje novca. Hajde da pricamo o milionima, jer tako lepse zvuci, i bolje se osecamo ako razgovaramo kao milioneri. Ako imas banku od milion necega, prvi tiket je za 66% banke, a to je 660.000 necega. Ovaj drugi je za 24% banke, dakle ulozi 240.000 necega.

Svi na Forumu znamo, zahvaljujuci meni, kako igra Psv u ovoj sezoni, i koliko golova mogu da daju, i kod kuce i na strani. Arsenal posle dvadeset godina daje znakove zdravog kluba. Kod kuce daju golove, po dva su dali Nottinghamu i Fulhamu, tri trulom ManUtd, dok u gostima, daju taman koliko treba, i na jaja, po jedan Crystal Palacu i Evertonu. Tako treba da igraju sampionske ekipe, kod kuce da gazi, a u gostima, daj gol, pa se zabunkerisi, a ko yebe gledaoce, i sta ce oni misliti, vazna su tri boda. Psv je idealan protivnik i za Arsenal, i za igru na golove, pogotovo u gostima. Opasni su, mogu do gola, a koliko golova, e to je vec druga prica.

Leverkusen vs Heidenheim, Bundeliga, jedinica, kvota 1,22 (nedelja)

Leverkusen je ove sezone odigrao pet zvanicnih utakmica, ima cetiri pobede i jedne casove modernog fudbala u sred Munchena, i gol razliku 21:5. Darmstadu su dali pet komada, a Leipzigu, M'gladbachu i Bayernu po tri gola, nadajmo se da ce dobiti i Hacken, a ovde igramo na njih, samo zato sto “dok ide” treba da ih silujemo.

Prava je sreca sto imamo mene na Forumu, pa se jos uvek svi secamo kako sam prosle sezone gurao Feyenoord do titule. Ja sam najavio titulu Feyenoorda, u toku sezone kada su bili treci favoriti po kladionicama, ja sam ih gurao do titule, ja sam vama, kolegama sa Foruma promenio zivot na bolje, predlazuci iz kola u kolo, igranje na Feyenoord, ja sam ovo, ja sam ono … sve sam ja na Forumu. Feyenoord jeste onaj stari iz prosle sezone, zadrzali su okosnicu tima, tu je i trener iz prosle sezone, ali nisam bas najsigurniji da mogu do titule, dok mislim da ce biti odlicni u Ligi Prvaka. Sezonu su otvorili kao qurci, sa dva neresena ishoda, a onda nagazili Heerenvena, Utrechta i neke seljake sa po 6:1, 5:1, 6:1 Kome je kvota od 1,15 mala, ili misli da nije isplativa, uvek moze povecati uplatu.

Hej @mesrine

Nikada se nismo ni videli, ni upoznali, i najbolje da ostane tako. Ne znam da li si ozenjen, ili zivis sa nekim. Ako taj neko ima karticu, i neki novac na racunu, a boli te qurac ako ga izgubis, predlozicu ti jos dva tiketa da odigras sa novcem svoje lepse polovine. Prvi tiket je predlog kolega iz Poslednje Sanse, bas da vidimo gde ce nas ti amateri odvesti, u propast ili bogatstvo. Odmah da se razumemo, ovaj tiket nisam ja, znaci nema mene, nema analize, nema nista sto je moje, ali mi se svidjaju predlozi, dok mi se ne svidja iz koje lige predlozi dolaze. Ako padnes, pao si zato sto si igrao predloge “svojih” kolega.

Predlozi samo za novac lepse polovine

Tiket broj tri

Lazio vs Atletico Madrid, LP, over 3,5 kartona na mecu, kvota 1,30 (predlog kolege @misterija

Real Madrid, vs Union Berlin, LP, over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,22 (predlog kolege @zeko1088

West Ham vs Tsc, Liga Europe, domacin over 5,5 kornera, kvota 1,32 (predlog kolege @Ipoje4

Ukupna kvota 2,10

I za kraj, hajde da odigramo zajednicki, jedan tiket za moju dushu, pa nek ide i zivot i kockanje u qurac ako padnemo, jer jednom se zivi. Ostalo nam je 10% od banke, deset procenata od milion necega. Sa 100.000 necega idemo sa doublom, jer jednom se zivi.

Tiket broj cetiri

Feyenoord vs Celtic, Liga Prvaka, jedinica (X), kvota 1,60

Arsenal vs Psv, Liga Prvaka, over 2,5 gola na utakmici, kvota 1,53

Ukupna kvota 2,45 (6,65)

Koliko sam bio posvecen, pazljiv, oprezan i disciplinovan u ovom postu govori cinjenica da nisam ni spomenuo golove na utakmicama Young Boys vs Leipzig i Bayern vs ManUtd sto mi se cini fixevima cele sedmice, ali mi stomak salje neke znakove, a posto sam disciplinovan, poslusao sam stomak. Bayern primio kod kuce tri komada od Leipziga, dva komada od Leverkusena, gol su primili cak i od Augsburga kod kuce, dok su Manchesterskim govnima po tri gola dali Arsenal i Brighton, a po dva Nottingham i Tottenham … a meni stomak kaze, nemoj Leonardo da igras golove ...  majko moja. Sta tek reci za Leipzig, po tri gola dali Bayernu, Union Berlinu i Augsburgu (za poluvreme) a pet Stuttgardu … cccccc

Hej hej @LeonardoDrugi, naravno da se sjecam svega, a jos naravnije da cu sve listice i odigrati tako kako si postavio, bez svojih kemijanja i trazenja jacih kvota.Hvala ti na analizama i ulozenom trudu i vremenu kako bi mi nadoknadio propusteno na Hajduku o kojem cu imati sta reci narednih dana, a na otkaz treneru Leki vec mozete uplacivati polako, jos koje kolo i covjek je vanjski, ali problemi su unutarnji, i veliki.

Sve cu ispratiti, i nista drugo necu ni igrati, osim naravno svog tipa iz PS (City pobjeda+daje gol 1.pol) za koji valjda i ti vjerujes da ce proci. To je to, dan za opustanje iz pivo, pocetak lige prvaka, nerazmisljanje i naplacivanje zicera iz tvoje kucne radinosti, a oni neka misle kako ce kuci iz Manchestera.

Man City - CZ 1 i više od 3.5 gola (1.66) bet365

Nakon što su se nedavno okitili europskom krunom protiv Intera, Manchester City se sada sprema započeti obranu svoje prestižne titule. Ovaj iznimno uspješan tim Guardiolinih nogometaša započeo je sezonu 2023/2024 impresivno, osvojivši sva tri boda u svih pet dosadašnjih Premierligaških utakmica. Najnovija pobjeda protiv West Hama na London stadionu donijela je dodatnu potvrdu njihove iznimne forme.

Iako su se stvari mogle zakomplicirati, s Cityjem koji je gubio na poluvremenu, fantastičan preokret na terenu donio je maksimalan broj bodova. Ključne uloge u tom preokretu odigrali su Jeremy Doku, Bernard Silva i prošlogodišnji najbolji strijelac lige i Europe, Erling Haaland.

Haaland, iako nije briljirao veći dio utakmice, pokazao je svoj karakter i odlučnost, postigavši ključni gol u 86. minuti. Iako nije uspio realizirati nekoliko obećavajućih prilika ranije, njegov gol je podsjetnik na njegovu izvanrednu sposobnost postizanja golova.

Prošle sezone, Haaland je sa svojih 12 golova predvodio ljestvicu strijelaca u Ligi prvaka, a svi očekujemo da će i ove sezone ponovno briljirati. Guardiola će se nadati da će Norvežanin pronaći "osjećaj za gol" već u idućoj utakmici, koja će biti ključna u njihovoj europskoj kampanji.

S obzirom na dosadašnje uspjehe i talent ovog tima, nema sumnje da će Manchester City ulaziti u svaku utakmicu s ambicijom da obrani svoju europsku krunu i osvoji mnoge druge titule u sezoni koja je pred nama.

Crvena Zvezda, srpski prvaci, stižu na teren s nesumnjivom željom da povrate svoj izgubljeni zamah nakon nekoliko manje uspješnih nastupa. Nakon fantastičnog starta sezone, tijekom kojeg su ostvarili četiri uzastopne pobjede, tim se suočio s izazovom u posljednjim utakmicama. Nažalost, Zvezda je doživjela dva poraza u tri domaća susreta, što je rezultiralo padom u formi.

Najveći razlog zabrinutosti za trenera Baraka Bahara svakako je obrana. U posljednje tri utakmice, Crvena Zvezda je primila ukupno 6 golova.

S druge strane, njihova obrana se može pohvaliti vrhunskim nastupima na početku sezone. Tim je očuvao mrežu u svoje prve četiri ligaške utakmice i primio samo jedan gol u uvjerljivoj pobjedi od 4-1 protiv Mladosti u kolovozu. Ovo su znakovi da obrana Crvene Zvezde ima potencijala i da će se boriti da se vrati na staze uspjeha.

Manchester City (4-2-3-1): Ederson; Walker, Akanji, Dias, Ake; Rodri, Silva; Foden, Alvarez, Doku; Haaland

Crvena Zvezda (3-5-2): Glazer; Mijailovic, Dragovic, Rodic; Bukari, Krasso, Stamenic, Kangwa, Mitrovic; Lucic, Olayinka

Ovdje bi bilo veliko iznenađenje sve osim visoke pobjede Guardiolinih pulena, stoga predviđamo pobjedu Manchester Cityja uz više od 3.5 gola na utakmici po kvoti 1.66 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako City povede sa dva gola razlike bez obzira na krajnji rezultat meča.

Screenshot_33.jpg

(Koeficijenti 19.9. u 11:35 CET)

PSG - Dortmund više od 2.5 gola (1.40) bet365

PSG, poznat po svojoj dominaciji u francuskom prvenstvu, trenutno se suočava s problemima nakon turbulentne sezone 2022/2023. Unatoč osvajanju titule domaćeg prvenstva, klub je doživio veliki šok. Poraz od Bayerna sa 3-0 u osmini finala Lige prvaka označio je peti put u sedam sezona da su eliminirani u toj fazi natjecanja, a kontinentalni trofeji i dalje izmiču iz njihovih ruku.

Dolazak iskusnog stručnjaka Luisa Enriquea, koji je donio veliki uspjeh Barceloni 2015. godine, trebao je obnoviti ambicije PSG-a u Ligi prvaka. Međutim, umjesto sjajnog početka, klub se suočava s izazovima. Pod njegovim vodstvom, PSG je zabilježio svoj najgori početak sezone u skorijoj povijesti, osvojivši samo osam bodova od mogućih 15.

Ključni trenuci ove krize uključuju ponižavajući poraz od Nice od 3-2 na domaćem terenu, što je rezultiralo pozicioniranjem PSG-a na petom mjestu na ljestvici Ligue 1. Ovo je neistraženo područje za klub koji je dugo bio neprikosnoveni osvajač naslova prvaka Francuske.

Iako je situacija trenutno izazovna, PSG će tražiti načine za povratak na staze uspjeha i potvrdu svog statusa kao jednog od najprestižnijih klubova u Europi.

Dortmund, jedan od najpoznatijih i najuspješnijih njemačkih klubova, ulazi u novu sezonu s mješavinom izazova i potencijala. Unatoč nizu razočaravajućih neriješenih ishoda protiv Bochuma i Heidenheima prije stanke zbog reprezentativnih utakmica, momčad Edina Terzića odlučna je da se vrati u utrku za vodeće pozicije.

Nedavno gostovanje kod Freiburga bilo je fantastično za Dortmund. Nakon što su se našli u zaostatku od 2-1, uspjeli su spektakularno preokrenuti utakmicu i izaći kao pobjednici s rezultatom 2-4. Donyell Malen i Marco Reus bili su ključni igrači koji su doprinijeli ovom trijumfu, dok su dva nevjerojatna pogotka Matsa Hummelsa donijela dodatnu snagu timu.

Dortmund trenutno ima niz od 13 utakmica bez poraza u svim natjecanjima, a što je još važnije, postigli su gol u svakoj od tih utakmica. Ipak, još uvijek čekaju na svoju prvu utakmicu bez primljenog gola na gostovanju ove sezone.

Unatoč povijesnim uspjesima u prošlosti, uključujući osvajanje Lige prvaka 1997. godine i sudjelovanje u finalu 2013. godine, Dortmund je prošle sezone imao teškoće u natjecanju. Sada se nadaju boljem rezultatu, no svjesni su da će se morati suočiti s jakom konkurencijom kako bi ostvarili svoje ambicije.

PSG (4-3-3): Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Skriniar, Hernandez; Zaire-Emery, Ugarte, Vitinha; Dembele, Ramos, Mbappe

Dortmund (4-3-3): Kobel; Wolf, Hummels, Schlotterbeck, Bensebaini; Sabitzer, Can, Brandt; Malen, Haller, Adeyemi

Unatoč tome što Park prinčeva nije nedodirljiv kao nekada, PSG je postigao barem dva gola u svakoj od svoje prethodne tri utakmice, a uvijek možete računati na to da će Mbappe biti aktivan i stvarati probleme protivničkoj obrani. Na drugoj strani Dortmund prima i daje dosta golova, tako da je ovdje logično očekivati više od 2.5 gola po kvoti 1.40 u bet365 kladionici.

Screenshot_34.jpg

(Koeficijenti 19.9. u 12:35 CET)

Lazio - Atletico Madrid X2 (1.40) bet365

Lazio, iako nije briljirao na startu sezone u Serie A, pokazao je da ima potencijala za iznenađenje. S tri poraza i samo jednom pobjedom nad aktualnim prvakom Italije momčad Lazija dokazala je da ih se ne smije podcijeniti. Sigurno će biti motivirani pokazati svoj talent protiv Atletico Madrida.

S druge strane, Atletico Madrid je sezonu započeo vrlo dobro, s tri pobjede, jednim remijem i jednim porazom. Iako su nedavno doživjeli poraz od Valencije, momčad vodi iskusni trener Simeone koji će vjerojatno inspirirati svoje igrače da se vrate na pobjedničke staze. Kvaliteta je svakako na strani Atletica.

S obzirom na kvalitetu i iskustvo Atletica, kao i njihovu želju da se vrate na pobjednički kolosijek, vjerujem da će Atletico Madrid tražiti barem bod.

Screenshot_35.jpg

(Koeficijenti 19.9. u 14:35 CET)

Barcelona - Antwerp 1 i 2+ (1.28) bet365

Barcelona je momčad koju ne treba posebno predstavljati. S bogatom poviješću i talentiranim igračima, Barcelona je puno jači protivnik u ovoj utakmici. Nedavna uvjerljiva pobjeda od 5-0 protiv Betisa samo im je dodatno motivirala. Sada su posebno motivirani za nastavak nizanja pozitivnih rezultata.

Kada pogledamo njihovu dosadašnju sezonu na domaćem terenu, vidimo da su prethodne dvije utakmice dobili s impresivnih 7:0 gol-razlikom. Očito je da su u odličnoj formi pred svojim navijačima i da žele nastaviti.

S druge strane, Antwerpen ima solidan ulazak u sezonu s 5 bodova iz četiri odigrane ligaške utakmice i gol-razlikom 6:4. Međutim, sada se suočavaju protiv moćne Barcelone i to na Nou Campu.

Sve u svemu, očekujem da će Barcelona dominirati u ovom susretu i ostvariti uvjerljivu domaću pobjedu. S obzirom na kvalitetu i motiviranost momčadi, sve osim toga bilo bi iznenađenje.

Screenshot_36.jpg

(Koeficijenti 19.9. u 14:45 CET)

Evo od mene  tip ali je kosarka :) malo neobicno s obzirom da je liga prvaka danas ali eto da pokusamo.

12.5 Tanaskovic (Igokea) ispod, kvota 1.85 u većini kladionica.

Za fudbal:

Feyenoord - Celtic preko 3.5 kartona, kvota 1.65

Manchester C. - Crvena Zvezda, gost ne daje gol 1.65

Ovo je Premier Kladionica.

Hej kolege i administratori

Imam pitanje za sve, vazno je. Ako zelite, odgovorite do 21.00. Zaboravite na kvote, uplate, dobitak, zaradu ...

Da vam neko ponudi kucu u Dubrovniku, ako pogodite, dakle nema kvota, nema X, neresenog ishoda. 

Beogradska govna daju gol na utakmici, ili né daju?

Pitanje je teoretsko, ne obracajte paznju na kvote.

prije 1 minutu, LeonardoDrugi said:

Imam pitanje za sve, vazno je. Ako zelite, odgovorite do 21.00. Zaboravite na kvote, uplate, dobitak, zaradu ...

Da vam neko ponudi kucu u Dubrovniku, ako pogodite, dakle nema kvota, nema X, neresenog ishoda. 

Mislim da je puno izglednije da Crvena Zvezda neće dati gol a i bookmakeri (1,61) se slažu sa ovim... 

Od svih momčadi u Ligi Prvaka očekujem da će City danas postići najviše golova... bet365 daje lijepih 2,50 za isto (pod Outrights - Highest scoring team in Champions League on 19/09/2023)

prije 58 minute, LeonardoDrugi said:

prije 53 minute, Goksim said:

Mislim da je puno izglednije da Crvena Zvezda neće dati gol a i bookmakeri (1,61) se slažu sa ovim... 

Od svih momčadi u Ligi Prvaka očekujem da će City danas postići najviše golova... bet365 online kladionica" rel="external">bet365 daje lijepih 2,50 za isto (pod Outrights - Highest scoring team in Champions League on 19/09/2023)

Slažem se sa Goksimom u potpunosti. Zvezda je katastrofa u gostima u zadnje vrijeme.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use