Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

4. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 26.9. - 28.9. (Uto-Čet)

IzudinB

Recommended Posts

Srijeda 27.9., 18:30, Empoli-Salernitana 5+ kartona @1,68 pinnacle

Ako zasluzujem da padnem zbog svoje pohlepe jer sam dva dana ranije trazio kladionicu koja u ponudi vec ima kartone na ovaj praznik antifudbala u najavi, neka mi i bude 😊

Gledao sam Salernitanu prosle sedmice protiv Torina i prvo poluvrijeme protiv Frosinonea i onakvo nesto nisam uspio vidjeti ni u bh. ligi. Prosto mi je nevjerovatno da jedna profesionalna ekipa ne zna istrcati ni polukontru kako treba ali mi je jos fascinantnije da u tih 135 minuta nisu ni napali protivnika kako treba. Da imam viska vremena rado bih saznao kako su uspjeli otkinuti bod Frosinoneu do kraja 😀

Ta ekipa ide u goste Empoliju, koji je po rezultatima jos gori, drzi posljednje mjesto i jedina je ekipa koja u prvih pet kola Serie A nije dala nijedan gol, a uspjela ih je primiti cak 13, doduse vecinu od Rome ali nije ni to neko opravdanje. Samo je to stanje na tabeli i cinjenica da su mi relativna nepoznanica razlog sto nisam odigrao 1X iako je manja kvota, mada cu licno i to svakako igrati, ali nekom ko je kandidat da se ozbiljno igra s tipovima iz Posljednje Sanse uvijek cu radije predloziti i kartone nego direktne opklade; uvijek se moze zakuhati i dobiti neki karton, a dati gol-dva vec teze, jos ako padne crveni a nase ga kladionice racunaju kao dva zuta, nasoj sreci nikad kraja 😂

Statisticki ovaj tip nema neko utemeljenje, ali mislim da ima fin value; otkako su se i jedni i drugi vratili u Seriu A, a bjese to zajednicki, prije dvije sezone, redom su na njihovim mecevima padala 4, 5, 5 pa 4 kartona. Antonio Rapuano, sudija ovog meca, u Serii A drzi prosjek od 4,8 zutih kartona i na posljednje dvije utakmice je dao i po crveni karton pa mislim da je ovaj tip vrijedan potencijalnog rusenja lijepog pocetka sezone 😊 

IMG_2234.jpeg

27.9. | NOGOMET | Inter - Sassuolo domaćin 1.5+ (1.30) WWin

Inter igra sjajno ove sezone, nalaze se u sjajnoj formi, najveći su favoriti za osvajanje Scudetta, a pri tome na ovom susretu igraju na svom terenu. Gdje su odigrali 3 ligaška meča do sada, upisali sve 3 pobjede sa ukupnom gol razlikom 11:1. A za protivnike su imali Monzu, Fiorentinu i AC Milan. S druge strane Sassuolo zna iznenaditi, baš kao u prošlom kolu protiv Juventusa, kojeg su savladali sa 4:2. Ali to je bilo na njihovom terenu, dok su u gostima poprilično loši. Ove sezone su u gostima odigrali 2 meča i u oba upisali poraze, jedan od Naplija sa 2:0, a drugi od Frosinonea sa 4:2. Inter i Sassuolo posljednji međusobni meč odigrali su prošle sezone na istom stadionu kao i večeras što će, a tada je bilo 4:2 za domaćina. Na ovom susretu možda neće pasti baš toliko golova, ali da Inter zabije bar 2 to vjerujem da će se desiti. 

IMG_20230926_165724.jpg

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use